لیموزین کره ای
جنسیس، زیرمجموعه لوکس هیوندای، نسل جدیدی از لوکس ترین مدل خود را با هدف رقابت با لیموزین های آلمانی به بازار عرضه می کند. کارخانه کره ای هفته گذشته عکس هایی از مدل جدید G90 منتشر کرد و اعلام کرد که آن را سال آینده علاوه بر بازارهای جهانی در آمریکا هم خواهد فروخت.
هیوندای در سال ۲۰۱۵ زیرمجموعه جنسیس را بعنوان مارکی لوکس و مستقل از هیوندای تأسیس کرد. G90 که پیش از آن سدان لوکس و پرطرفدار هیوندای در بازار کره بود، نخستین مدلی بود که با نام جنسیس معرفی شد.
جنسیس می خواهد ظاهر محصولاتش همزمان با شیک بودن، اسپرت هم باشد و سانگ یوپ لی، مدیر طراحی جنسیس می گوید در G90 این ایده به بهترین شیوه اجرا شده است. چراغ های ماشین شبیه به مدل های ديگر جنسیس دو خط موازي است که نسبت به مدل های دیگر باریک تر است و روی بدنه و تا درهای جلو کشیده شده است.
جنسیس درباره قوای محرکه و امکانات لوکس ماشین اطلاعاتی منتشر نکرده و قرار است جزییات بیشتر در هفته های آینده و همزمان با آغاز پیش فروش ماشین منتشر شود.
خودروساز لوکس کره ای علاوه بر G90 دو مدل شاسی بلند و دو مدل سدان در محصولاتش دارد و بزودی نخستین مدل کاملاً الکتریکی خود را به بازار عرضه خواهد کرد. این شرکت می گوید تا سال ۲۰۳۰ همه مدل هایش را الکتریکی خواهد کرد.
بنز خودران
مرسدس- بنز می گوید نخستین خودروسازی است که توانسته برای سیستم خودران در سطح ۳ مجوز بگیرد. با این سیستم راننده میتواند در مسیرهایی مشخص دستش را از روی فرمان برداشته و حواسش را به کارهای دیگر بدهد.
میزان خودران بودن ماشین ها در پنج سطح تعریف شده که در بالاترین سطح، ماشین در همه جاده ها بدون نیاز به راننده حرکت خواهد کرد. در حال حاضر بیشتر ماشین های لوکس در سطح ۲ خودران هستند که در آن راننده باید همچنان دستش روی فرمان و حواسش به جاده باشد.
مجوز بنز برای استفاده در بیش از ۱۳ هزار کیلومتر اتوبان در آلمان صادر شده است. بنز می گوید برای استفاده از این سیستم از دولت های آمریکا و چین هم تقاضای مجوز کرده است.
قرار است این سیستم که نامش" درایو پایلوت" است سال آینده در کلاس S و مدل الکتریکی EQS بنز نصب شود. درایو پایلوت با فشار دکمه ای روی فرمان فعال می شود و ماشین را تا سرعت ۶۰ کیلومتر در ساعت کنترل می کند.
این سیستم میتواند به اتفاق های غیرمنتظره واکنش نشان دهد و در صورتی که ببیند برای ادامه حرکت به راننده نیاز است، به او هشدار می دهد. راننده هنگام فعال بودن سیستم میتواند از طریق نمایشگر ماشین فیلم تماشا کند، ایمیل بنویسد و بخواند یا از اینترنت خرید کند.
خودرو سازان و شرکتهای فن آوری برای رسیدن به سطوح بالاتر خودران به شدت در حال رقابتند. در حال حاضر نزدیک ترین سیستم به درایو پایلوت، سیستم خودران تسلا است که در آن راننده میتواند در ترافیک دستش را از روی فرمان بردارد. با این حال این سیستم در طبقه بندی دولت آلمان در سطح ۲ طبقه بندی شده است.
واقعیت مجازی برای پورشه
پورشه برای سری جدید بازي ویدیویی" گرن توریزمو" یک ماشین مسابقه ای الکتریکی طراحی کرده است. خودروساز آلمانی می گوید با این که " ویژن گرن توریزمو" برای دنیایی مجازی ساخته شده، اما طراحانش آن را با نگاهی واقع بینانه طراحی کرده اند.
ماشین توسط پنج طراح جوان پورشه که دستی در بازی های کامپیوتری دارند طراحی شده است. ظاهر ماشین ترکیبی از مدل های مسابقه ای مشهور پورشه در دهه پنجاه میلادی و مدل های کنونی کارخانه است.
ویژن گرن توریزمو بیش از هزار اسب بخار نیرو دارد و حداکثر سرعتش ۳۵۰ کیلومتر در ساعت اعلام شده است. پورشه می گوید شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت ماشین ۲/۱ ثانیه است.
با اینکه قرار نیست مدلی از گرن توریزمو خارج از دنیای مجازی ساخته شود، پورشه می گوید از این پروژه استفاده کرده تا ویژگی های ماشین های اسپرت آینده این کارخانه را نمایش دهد. پیتر واگرا، مدیر طراحی پورشه می گوید ابعاد کوچک، چابکی و مقاومت کم در برابر هوا از اصول اصلی طراحی مدل های اسپرت آینده کارخانه خواهد بود.
پیش از پورشه شرکت های دیگر نظیر جگوار، لامبورگینی، آستون مارتین و بوگاتی ماشین هایی ویژه بازی گرن توریزمو طراحی کرده اند. پورشه می گوید نظرسنجی هایش نشان داده که بازي های ویدیویی در بین مشتریانش محبوب است و این کارخانه می خواهد علاوه بر عرضه ماشینی برای این مشتریان، پورشه را به جوانان معرفی کند.
- 12
- 3