چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۱۱:۵۶ - ۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۰۸۳۵
دنیای خودرو

مازراتی لوانته اولین خودروی شاسی بلند محصول شرکت ایتالیایی مازراتی

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,مازراتی

شرکت خودروسازی مازراتی اولین نمونه شاسی بلند خود را در سال ۲۰۱۶ میلادی و در نمایشگاه‌های خودروی ژنو و نیویورک به نمایش گذاشت. این مدل که لوانته (Levante) نام داشت، بر اساس خودروی مفهومی کوبانگ (Kubang) ساخته شده که در نمایشگاه خودروی فرانکفورت سال ۲۰۱۱ میلادی به نمایش در آمده بود.

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,مازراتی خودروی مفهومی مازراتی کوبانگ

 

مازراتی لوانته که در کلاس بدنه خودروهای شاسی بلند سایز متوسط لوکس قرار دارد، با تولید نیرو و گشتاور و قابلیت‌های دینامیکی بسیار بالا، رقبایی مانند پورشه کاین (Porsche Cayenn)، ب ام و مدل‌های X5 و X6، مرسدس بنز GLE و اینفینیتی QX70 را پیش رو داشته و قیمتی در حدود ۷۳.۰۰۰ دلار (معادل ۲۷۳ میلیون تومان با احتساب دلار ۳۷۵۰ تومانی در زمان نگارش) در بازارهای جهانی دارد.

 

رانندگی مناسب، کاربردی بودن و هزینه‌های پایین جاری از نقاط قوت این خودرو بوده و وجود تنها یک نوع پیشرانه، شتاب نسبتا کم در مقایسه با محصولات این شرکت و رقبا و فضای بار محدود از نقاط ضعف مازراتی لوانته به شمار می‌آیند. در ادامه به معرفی و بررسی این ابرخودروی ایتالیایی خواهیم پرداخت.

 

طراحی ظاهری و بدنه مازراتی لوانته

مازراتی لوانته طولی برابر با ۵.۰۰۳ میلیمتر، پهنایی برابر با ۱.۹۶۸ میلیمتر و ارتفاعی برابر با ۱.۶۷۹ میلیمتر داشته و فاصله دو محور عقب و جلوی آن برابر با ۳.۰۰۴ میلیمتر است. برای درک بهتر می توان به کیا سورنتو (Kia Sorento) اشاره کرد که با طولی برابر با ۴.۷۶۰ میلیمتر، پهنایی معادل ۱.۸۹۰ میلیمتر و ارتفاع ۱.۶۵۸ میلیمتر داشته و فاصله دو محور عقب جلوی آن نیز ۲.۷۸۰ میلیمتر است. وزن خالص مازراتی لوانته نیز چیزی در حدود ۲.۱۰۰ کیلوگرم است.

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,مازراتی

 

بخش جلویی این خودرو شاسی بلند بسیار شبیه به سایر تولیدات شرکت مازراتی بوده و جلو پنچره و چراغ‌های جلویی آن شباهت بسیار زیادی با مدل گیبلی (Ghibli) دارد. جلو پنجره با ۸ ردیف به رنگ کروم (Chrome) تزئین شده و چنگک سه پره مازراتی در بخش میانی آن قرار گرفته است. خط جانبی نیز از بالای چراغ‌های جلویی شروع شده و با رسیدن به گلگیرهای عقبی با یک قوس نیم دایره‌ای به بخش زیری شیشه عقب می‌رسد.

 

طراحی داخلی و کابین

اگرچه این خودرو از ابزار و ادوات با تکنولوژی بسیار بالا همانند نمونه‌های استفاده شده در رقبا مانند آئودی Q7 یا ولوو XC90 نیست اما در مجموع شخصیت کابین این خودرو در بین نمونه‌ها شاسی بلند کم نظیر بوده و فرم خاص محصولات شرکت مازراتی را دارد. درهای بدون ستون این خودرو حالتی اسپرت به آن داده که با ورود به کابین و در دست گرفتن غربیلک فرمان سه شاخه تکمیل می‌گردد.

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,مازراتی

 

در بیشتر بخش‌ها، کابین مازراتی لوانته با استفاده از چرم پوشیده شده و ساعت مخصوص و سنتی این شرکت در بخش میانی داشبورد خودنمایی می‌کند. بر اساس نظر منتقدین سیستم اطلاعاتی / سرگرمی موجود در این خودرو نیز از توانایی‌های بالایی برخوردار بوده و عملکردی بسیار بهتر از سایر رقبای موجود در این کلاس بدنه دارد.

 

فضای راننده و سرنشینان

با توجه به این مساله که مازراتی لوانته یک خودروی شاسی بلند بوده و بازار هدف اصلی آن خانواده‌ها هستند، فضای موجود در کابین این خودرو اهمیت بسیاری زیادی داشته و یکی از مهمترین ویژگی‌های آن به حساب می‌آید.

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,مازراتی

 

فضای راننده و سرنشین جلو در این خودرو بسیار زیاد بوده ولی در بخش عقبی قرار گرفتن سه سرنشین بزرگسال اندکی سخت بوده و در هنگام طی مسافت‌های طولانی موجب خستگی سرنشینان می‌گردد. اما در مجموع این خودرو کاربردی ترین کابین را در بین سایر تولیدی شرکت مازراتی دارد. بنا بر گفته مازراتی این شرکت برنامه‌ای برای تولید و عرضه کابین با ۷ سرنشین ندارد.

 

فضای بار و صندوق عقب

با وجود خط سقف منحنی شکل، صندوق عقب و فضای بار مازراتی قابل قبول بوده و حجمی معادل ۵۸۰ لیتر را در اختیار سرنشینان قرار داده که رقمی مناسب برای یک خودروی شاسی بلند سایز متوسط به حساب می‌آید.

 

این فضا مازراتی لوانته را مقامی بالاتر از رنج روور اسپرت (Range Rover Sport) با ۴۸۹ لیتر قرار داده اما در پایین تر از پورشه کاین (Porsche Cayenne) با فضای ۶۱۸ لیتر و جاگوار F-Pace با ظرفیت ۶۵۰ لیتر قرار می‌دهد.

 

تجربه رانندگی

استفاده از تکنولوژی‌ها روز تضمینی برای کیفیت رانندگی برای یک خودرو نبوده اما مازراتی لوانته نمونه‌ای است که تجهیزات نصب شده در آن مانع از بیش فرمانی (Oversteer) و کم فرمانی (Ubdersteer) گشته و به راحتی از پیچ‌های جاده حتی با سرعت‌های بالا عبور می‌نماید. این ویژگی‌ها مازراتی لوانته را در مکانی بالاتر از تمامی رقبای خود قرار داده است. در این خودرو کامپیوتر مرکزی به طور مداوم به رصد و بررسی مرکز ثقل خودرو پرداخته و با توجه به زاویه پیچ و وزن خودرو و سرنشینان، بهترین تنظیمان ممکن برای سیستم تعلیق و کمک فنرها را انتخاب می‌نماید.

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,مازراتی

 

سیستم انتقال قدرت نیز با توجه به چهار چرخ متحرک (AWD) بودن این خودرو عملکرد بسیار مناسبی داشته و در هنگام عبور از پیچ‌ها با انتقال ۹۰ درصد قدرت تولیدی موتور به چرخ‌های عقبی، پایداری بسیار خوبی را برای خودرو به ارمغان می‌آورد. در نتیجه سواری و هدایت این خودروی سنگین ۲.۲۰۵ کیلوگرمی شباهت بسیاری با نمونه‌های هاچ بک (Hatchback) نسبتا بزرگ دارد. فرمان بسیار نرم و دقیق بوده و گیربکس هشت سرعته موجود در مازراتی لوانته به سریع‌ترین شکل و دقیق‌ترین حالت ممکن اقدام به اعویض دنده می‌نماید.

 

عملکرد این خودرو در مسیرهای خارج از جاده و خاکی نیز بالا است. سیستم کمک فنر قابلیت تنظیم در ۵ حالت مختلف را داشته که دو نمونه از آنها مخصوص این نوع مسیرها هستند. با انتخاب مدل رانندگی خارج از جاده، فاصله خودرو از سطح زمین با افزایشی ۴۰ میلیمتر روبرو شده که علاوه بر ظاهر وحشی‌تر، مانع خراشیدگی اجزای گرانقیمت بخش زیرین خودرو می‌گردد.

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,مازراتی

 

سیستم کمکی شروع حرکت (Hill Start Assist) و سیستم انتقال قدرت خاص نیز توانایی‌های این خودرو را در این بخش به میزان قابل توجهی افزایش داده است. تنها مساله‌ای که می‌تواند به عنوان یک نقطه ضعف به حساب آید، نبود یک موتور قدرتمند ۸ سیلندر خورجینی استکه توانایی‌هایی بیشتری از نمونه‌های ۶ سیلندر موجود برای این خودرو فراهم نماید.

 

موتور و پیشرانه

برای مازراتی لوانته سه نوع پیشرانه مختلف در نظر گرفته شده است. دو نوع از این موتورهای با سوخت بنزین کار کرده و یک نمونه نیز دیزلی است. پیشرانه شش سیلندر ۳.۰ لیتری مجزه به سیستم توربوشارژر دوبل بوده و مدل دیزلی نیز از سیستم توربو تک استفاده می‌کند.

 

پیشرانه دیزلی موجود برای این خودرو یک موتور شش سیلندر خورجینی ۳.۰ لیتری بوده که توانایی تولید نیرویی برابر با ۲۷۱ اسب بخار در دور موتور ۴.۰۰۰ RPM را داشته و حداکثر گشتاور آن نیز معادل ۶۰۰ نیوتون متر بوده که از دور موتور ۲.۰۰۰ RPM در اختیار راننده قرار می‌گیرد. مازراتی لوانته با این پیشرانه دیزلی در عرض ۶.۹ ثانیه از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت رسیده و حداکثر سرعت آن نیز ۱۴۳ مایل در ساعت (معادل ۲۳۰ کیلومتر در ساعت) اعلام شده است.

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,مازراتی

 

این موتور گرچه نمونه سریعی برای این شرکت به حساب نمی‌آید اما سریع‌تر از رقبای خود مانند مدل‌ها دیزل رنج روور اسپرت و پورشه کاین بوده ولی در مکانی پس از جاگوار F-Pace قرار می‌گیرد.مصرف بنزین این پیشرانه نیز برابر با ۳۹.۲ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۶ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) مسافت شهری بوده و میزان تولید گاز آلاینده CO2 این خودرو ۱۸۹ گرم در هر کیلومتر است.

 

موتورهای بنزینی موجود برای مازراتی لوانته دو نمونه ۳.۰ لیتری مجهز به توربوشارژر شش سیلندر خورجینی بوده که با اندکی تفاوت در ساخت، توانایی تولید نیرویی برابر با ۴۳۰ و ۳۵۰ اسب بخار را دارند.

 

مدل ۳۵۰ بخاری برای رسیدن به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت به زمانی معادل ۵.۹ ثانیه نیاز داشته و حداکثر سرعت آن نیز معادل ۱۵۶ مایل در ساعت (معادل ۲۵۱ کیلومتر در ساعت) اعلام شده است. گشتاور تولیدی این موتور نیز که در دور موتور ۴.۵۰۰ RPM حاصل می‌گردد، ۵۰۰ نیوتون متر است. این خودرو مصرف سوختی برابر با ۲۲ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۱۰.۷ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) سیکل ترکیبی بوده و در هر کیلومتر ۲۴۹ گرم گاز آلاینده CO2 تولی می‌نماید.

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,مازراتی

 

موتور ۴۳۰ اسب بخاری از توانایی‌های بالاتری برخوردار بوده و توان تولید گشتاوری معادل ۵۸۰ نیوتون متر را داشته که در دور موتور ۴.۵۰۰ RPM در اختیار راننده قرار می‌گیرد. مازراتی لوانته با این پیشرانه در عرض ۵.۱ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت رسیده و حداکثر سرعت آن نیز برابر با ۱۶۴ مایل در ساعت (معادل ۲۶۴ کیلومتر بوده که برای خودرویی در این کلاس بدنه رقم قابل قبولی به حساب می‌آید. مصرف سئخت این خودرو با موتور ۴۳۰ اسب بخاری برابر با ۲۱.۵ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۱۰.۹ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) سیکل ترکیبی است.

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,مازراتی

 

البته خبرهایی نیز به گوش می‌رسد که حاکی از ارائه یک موتور حجیم و پرقدرت ۸ سیلند خورجینی مانند نمونه نصب شده در مازراتی کواتروپورته (Quattroporte) بوده که توانایی تولید نیرویی معادل ۵۲۳ اسب بخار را دارد. در صورت عرضه این موتور، مازراتی لوانته توانایی‌ها دینامیکی فوق العاده را کسب کرده و به راحتی رقبای خود را از پیش رو بر خواهد داشت.

 

تکنولوژی

مازراتی لوانته خودروی بسیار با کیفیتی بوده و به لیست بلندی از تجهیزات و امکانات در کابین و موتور خود استفاده می‌کند. صفحه نمایش نصب شده در بخش میانی داشبورد یک نمونه بسیار با کیفیت ۸.۴ اینچی بوده عملکردی بسیار ساده دارد. سیستم تهویه مطبوع پیشرفته اتوماتیک (Climate Control)، قابلیت اتصال به گوشی‌های هوشمند و پشتیبانی از نرم افزارهای Apple CarPlay و Android Auto، سیستم ناوبری ماهواره‌ای، سیستم صوتی بسیار قدرتمند و حرفه‌ای ساخت شرکت Harman Kardon با ورودی‌های USB ، AUX و کارت حافظه SD از سایر امکانات موجود در کابین این خودرو هستند.

 

ایمنی نیز یکی از مهمترین ویژگی‌های خودروهای امروزی بوده و مازراتی لوانته به شش کیسه هوا دو مرحله‌ای مجهز شده است. از سیستم های کمکی رانندگی موجود در این خودرو می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

نمایش فشار باد تایرهای خودرو (TPMS)

 

سیستم کنترل سرعت تطبیقبی (Adaptive Cruise Control)

 

نمایش نقاط کور خودرو (Blind Spot Monitoring)

 

سیستم تشخیص و هشدار وجود مانع و ترافیک در بخش عقبی (Rear Cross Traffic Alert)

 

سیستم هشدار خروج از بین خطوط جاده (Lane Departure Alert)

 

سیستم جلوگیری از برخورد در بخش جلویی با ترمز خودکار (Forward Collision Warning)

 

سیستم کمکی شروع حرکت در سراشیبی (Hill Start Assist)

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,مازراتیسیستم هشدار خروج از خطوط جاده

 

قیمت

مازراتی لوانته با قیمت پایه ۷۴.۰۰۰ دلار (معادل ۲۷۷.۵ میلیون تومان) به بازار عرضه شده و در بالاترین سطح تجهیزات با قیمتی معادل ۹۵.۰۰۰ دلار (معادل ۳۵۶ میلیون تومان) به مشتریان عرضه می‌گردد.  این خودرو هنوز به بازار ایران راه پیدا نکرده ولی با توجه به قیمت ۱.۷ میلیارد تومانی مازراتی کواتروپورته در ایران، که در بازارهای جهانی با قیمتی نزدیک به ۱۵۰.۰۰۰ دلار (معادل ۵۶۰ میلیون تومان) به فروش می‌رسد، می‌توان برآورد کرد که قیمت این خودرو در هنگام ورود به ایران چیزی در حدود ۷۵۰ تا ۸۰۰ میلیون تومان (معادل ۲۱۳.۰۰۰ دلار) باشد.

 

خریداران ایران با پرداخت مبلغی در این حد، توانایی خرید خودروهایی ماننده نمونه های اشاره شده در فهرست زیر را خواهند داشت:

بنتلی بنتایگا (Bentley Bentayga) با قیمت پایه ۲۳۰.۰۰۰ دلار (معادل ۸۶۳ میلیون تومان)

 

آستون مارتین DB11 با قیمت پایه ۲۱۵.۰۰۰ دلار (معادل ۸۰۶ میلیون تومان)

 

فراری کالیفورنیا (Ferrari California) با قیمت پایه ۲۱۰.۰۰۰ دلار (معادل ۷۸۰ میلیون تومان)

 

مرسدس می باخ (Maybach) با قیمت پایه ۱۹۵.۰۰۰ دلار (معادل ۷۳۱ میلیون تومان)

 

آئودی R8 با پایه قیمت ۲۰۵.۰۰۰ دلار (۷۶۹ میلیون تومان)

 

رقبا

در این کلاس بدنه، خودروهای بسیار با کیفیتی حضور داشته که هر کدام به توانایی‌ها و ویژگی‌های خاصی مجهز شده اند. از رقبای این خودرو لوکس و تجملی می توان به نمونه‌های زیر اشاره کرد:

پورشه کاین با قیمت پایه ۶۱.۰۰۰ دلار (معادل م میلیون تومان)

 

ب ام و X5 با قیمت پایه ۵۸.۰۰۰ دلار (معادل م میلیون تومان)

 

ب ام و X6 با قیمت پایه ۶۴.۰۰۰ دلار (معادل م میلیون تومان)

 

لندروور رنج روور اسپرت با قیمت پایه ۶۷.۰۰۰ دلار (معادل م میلیون تومان)

 

لند روور دیسکاوری (Land Rover Discovery) با قیمت پایه ۵۱.۰۰۰ دلار (معادل م میلیون تومان)

 

مرسدس بنز کلاس GLE با قیمت پایه ۵۳.۰۰۰ دلار (معادل م میلیون تومان)

 

اینفینیتی (Infiniti) مدل QX70 با قیمت پایه ۴۷.۰۰۰ دلار (معادل م میلیون تومان)

 

تاریخچه مازراتی

شرکت مازراتی توسط آفی چی نی آلنیری مازراتی Officine Alferi Maserati در دسامبر ۱۹۱۴ در شهر بولونا ایتالیا تاسیس شد. از آن زمان تا کنون، مازراتی نقش مستمر و مهمر را در تاریخچه خودروهای اسپورت و تکامل و توسعه آنها ایفا کرده است. از نمونه‌های مشهور و محبوب این شرکت می‌توان به مدل ۳۵۰۰ GT محصول سال ۱۹۶۰ میلادی، مدل بورا (Bora) محصول سال ۱۹۷۱ اولین نمونه موتور وسط شرکت و مدل Biturbo ساخت سال ۱۹۸۵ اشاره کرد.

 

اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,مازراتی برادران مازراتی
اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,مازراتیمازراتی GT 3500
اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو,مازراتیمازراتی بورا

 

مازراتی در ایران

در پی آزاد شدن ورود خودروهای خارجی به ایران، مازراتی نیز در اوایل دهه ۱۳۹۰ شمسی به لیست نمونه‌های لوکس موجود در بازار ایران اضافع شد. شرکت آرتا تک موتور نیز نماینده رسمی این شرکت در ایران بوده که به عرضه مدل‌های کواتروپورته (Quattroporte)، گرن کابریو (Gran Cabrio) و گرن توریسمو (Grand Turismo) و گیبلی (Ghibli) به صورت محدود می‌پردازد.

 

مازراتی لوانته در یک نگاه

 

مازراتی لوانتهLevanteLevante SDiesel
حجم موتور (لیتر)۲۹۷۹۲۹۷۹۲۹۸۷
تعداد سیلندر۶۶۶
قدرت موتور (اسب بخار)۳۵۰۴۳۰۲۷۱
گشتاور تولیدی (نیوتون متر) ۵۸۰۶۰۰
شتاب ۰ – ۱۰۰ (ثانیه)۵.۹۵.۱۶.۹
حداکثر سرعت (کیلومتر در ساعت)۲۵۱۲۶۴۲۳۰
مصرف سوخت (شهری)
مصرف سوخت (بزرگراه)
مصرف سوخت (سیکل ترکیبی)۱۰.۷۱۰.۹۶
وزن (کیلوگرم)۲.۱۰۹۲.۱۰۹۲.۲۰۵
قیمت پایه در بازار جهانی (میلیون تومان)۲۷۷.۵۳۵۶۲۸۰
قیمت در بازار ایران (میلیون تومان)

 

 

techera.ir
  • 9
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش