چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۴:۳۶ - ۰۳ مهر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۷۰۰۷۴۷
دنیای خودرو

Mercedes Maybach G650 Landaulet؛

بررسی خودرو شاسی بلند مرسدس میباخ G650 لندولت

مرسدس میباخ G650 لندولت,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

یکی از نمونه‌های جذاب و متفاوت شرکت آلمانی مرسدس بنز (Mercedes Benz) در نمایشگاه خودروی فرانکفورت سال ۲۰۱۷ میلادی که توجه بسیاری از تماشاچیان را به خود جلب کرد، مدل تشریفاتی مرسدس میباخ G650 لندولت (Mercedes Maybach G650 Landaulet) بود که در ادامه به معرفی و بررسی آن خواهیم پرداخت.

 

مرسدس بنز کلاس G

مرسدس بنز کلاس G ، گونه ای از خودروهای تولیدی شرکت مرسدس بنز بوده که در کلاس بدنه خودروهای شاسی بلند سایز متوسط لوکس تولید می شود. تولید این خودروی قدرتمند چهار چرخ متحرک (۴WD) از اواخر دهه ۱۹۷۰ میلادی در دستور کار شرکت مرسدس بنز قرار داشته و در حال حاضر آخرین نسل از آن با ایجاد تغییرات و بهینه سازی هایی در موتور و پیشرانه، سیستم انتقال قدرت، تجهیزات و امکانات در دسترس علاقمندان قرار دارد.

 

مرسدس میباخ G650 لندولت

میباخ یا مای باخ (Maybach) یکی از زیر مجموعه‌های شرکت مرسدس بنز بوده که به تولید و طراحی خودروی های فوق لوکس اشتغال دارد. این شرکت برای سال ۲۰۱۷ میلادی مرسدس میباخ G650 لندولت را بر پایه آخرین نسل مرسدس بنز کلاس G طراحی کرده و با تبدیل آن به یک نمونه در کلاس بدنه خودروهای تشریفاتی لندولت (Landaulet) بیش از پیش به قابلیت‌های تجملی آن افزوده است.

 

طراحی ظاهری

طراحی مرسدس میباخ G650 لندولت زیر نظر مستقیم مدیر عامل خودروهای کلاس G مرسدس بنز، دکتر گونار گوتنک (Dr. Gunnar Guthenke) انجام شده است. پایه این خودرو نیز مرسدس بنز کلاس G بوده و با استفاده از موتور و پیشرانه پرقدرت ۱۲ سیلندر خورجینی (V12) مرسدس ای ام جی G65 ساخته شده و فاصله دو محور عقب و جلوی آن با افزایشی ۵۸۰ میلیمتری نسبت به مدل پایه به رقم ۳.۴۲۹ میلیمتر رسیده است.

 

صندلی‌های مجلل بخش عقبی نیز نمونه‌های استفاده شده در مدل مرسدس میباخ کلاس S است. برای تبدیل به یک خودروی کلاس بدنه لندولت ، سقف عقبی نیز با یک نمونه قابل حرکت پارچه‌ای تعویض شده است.

 

رینگ‌های استفاده شده نیز از نوع آلومینیومی ۲۲ اینچی بوه که تایرهای غول پیکر چند منظوره با سایز ۳۲۵/۵۵/۲۲ بر روی آن نصب شده اند. این خودرو عملکرد بسیار مناسبی بر روی مسیرهای خارج از جاده داشته و با توجه به فاصله ۴۵۰ میلیمتری خود از سطح زمین، بدون توجه به مسیر پیش رو، صخره و سنگ و یا چاله‌های بزرگ، به راحتی به پیشروی می پردازد.

 

موتور و پیشرانه

پیشرانه استفاده شده در مرسدس میباخ G650 لندولت همانطور که اشاره شد، نمونه ۱۲ سیلندر استفاده شده در مرسدس ای ام جی G65 است. این موتور ۱۲ سیلندر خورجینی SOHC مجهز به ۳۶ سوپاپ، با حجم دقیق ۵.۹۸۰ سی سی و استفاده از سیستم توربو شارژر دوبل، توانایی تولید نیرویی معادل ۶۲۳ اسب بخار را در دور موتور ۵.۳۰۰ RPM دارد. گشتاور تولیدی این موتور نیز قابل توجه بوده و این موتور توانایی تولید گشتاور عظیمی برابر با ۷۳۸ پاوند بر فوت (معادل ۱۰۰۰ نیوتون) را داشته که از دور موتور ۲.۳۰۰ RPM در اختیار راننده قرار می گیرد.

 

این نیرو و گشتاور فوق العاده توسط یک جعبه دنده ۷ سرعته اتوماتیک با قابلیت تعویض به صورت دستی، به هر چهار چرخ خودرو (۴WD) منتقل می شود. این پیشرانه عملکردی مانند یک خودروی اسپرت را برای مرسدس میباخ G650 لندولت رقم می زند.

 

این خودروی ۳.۳ تنی  تنها در زمان ۵.۹ ثانیه از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت و ۱۶.۴ ثانیه از حالت سکون به سرعت ۱۶۰ کیلومتر در ساعت خواهد رسید. حداکثر سرعت این غول ۳.۳ تنی نیز بر اساس اعلام شرکت مرسدس بنز ۱۵۰ مایل در ساعت (معادل ۲۴۱ کیلومتر در ساعت) بوده که بنا بر الزامات و قوانین حکومتی به  ۱۱۲ مایل در ساعت (معادل ۱۸۰ کیلومتر در ساعت) محدود شده است.

 

هر چند مصرف سوخت نکته قابل توجهی در مرسدس میباخ G650 لندولت نیست اما برای اطلاع بیشتر، این خودرو توانایی پیمودن مسافتی معادل ۱۰ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۲۳.۵ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) مسیر شهری، ۱۲ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۱۹.۶ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) مسیر بزرگراهی و ۱۱ مایل با هر گالن سوخت (معادل ۲۱.۴ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر) مسیر سیکل ترکیبی را دارد.

 

طراحی داخلی

کابین مرسدس میباخ G650 لندولت در بخش جلویی نسبت به مدل استاندارد مرسدس بنز کلاس G شاهد تغییر خاصی نیست. عقربه‌ها و ادوات استفاده شده در داخل بخش جلویی کابین ظاهری قدیمی و از مد افتاده داشته و هیچ شباهتی به ظاهر خودروهای کلاس بدنه شاسی بلند (SUV) مدرن موجود در بازار و حتی نمونه‌های قدیمی تر مرسدس بنز نداشته و کاملا کاربردی طراحی شده اند.

 

اما بخش عقبی این خودرو داستانی کاملا متفاوت دارد. صندلی‌های درجه یک میباخ در بخش عقبی این خودرو استفاده شده که با استفاده از سیستم ماساژور و سینی‌های تاشو تعبیه شده بر روی بخش عقبی صندلی‌های ردیف جلویی و محفظه نقره‌ای رنگ مخصوص نوشیدنی، کیفیتی در حد و اندازه لوکس ترین نشیمن‌های جت ‌های شخصی را برای سرنشینان به ارمغان می آورد.

 

سقف پارچه‌ای با کیفیت مرسدس میباخ G650 لندولت عملکرد بسیار سریعی داشته و برای باز شدن تنها به ۲۰ ثانیه زمان نیاز داشته و این امکان را به سرنشینان بخش عقبی می‌دهد که با ایستادن، به تماشای محیط اطراف پرداخته و وزش با را بر روی صورت خود حس نماید.

 

قیمت در بازارهای جهانی

مرسدس میباخ G650 لندولت خودروی خاصی بوده و قرار است که تنها ۹۹ دستگاه از آن ساخته و به مشتریان خاص تحویل داده شود. هنوز به طور رسمی خبری از عرضه این خودرو در بازارهای ایالات متحده وجود نداشته و احتمال ورود مرسدس میباخ G650 لندولت به این بازار بسیار اندک است. این خودرو یک نمونه بسیار گرانقیمت بوده و با قیمتی در حدود ۵۵۰.۰۰۰ (معادل ۲.۱ میلیارد تومان با احتساب دلار ۳.۹۰۰ تومانی در زمان نگارش) به فروش می رسد.

 

رقبا در بازارهای جهانی

مرسدس میباخ G650 لندولت خودرویی خاص و متفاوت بوده و رقیب قابل خاصی را پیش رو ندارد. اما از خودروهایی که می‌توانند به عنوان حریفی برای این غول ۲ میلیارد تومانی مطرح شوند، می توان به نمونه های محدودی مانند بنتلی بنتایگا (Bentley Bentayga) با قیمتی در حدود ۲۵۰.۰۰۰ دلار (معادل ۱ میلیارد تومان) و یا مدل مفهومی رولز رویس کولینان (Royce Royce Cullinan) و ب ام و X7 اشاره کرد.

 

مشخصات فنی مرسدس میباخ G650 لندولت در یک نگاه

 

حجم موتور (سی سی)۵.۹۸۰
تعداد سیلندر۱۲ توربو
قدرت موتور (اسب بخار)۶۲۳.
گشتاور (نیوتون متر)۱.۰۰۰
گیربکس۷. سرعته اتوماتیک
مصرف سوخت  (شهر)۲۳.۵
مصرف سوخت (بزرگراه)۱۹.۶
مصرف سوخت (ترکیبی)۲۱.۴
شتاب ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت۵.۹
حداکثر سرعت (کیلومتر در ساعت)۱۸۰ (محدود شده)
طول ﴿میلیمتر﴾۵.۳۴۴
پهنا ﴿میلیمتر﴾۲.۱۰۰
ارتفاع ﴿میلیمتر﴾۲.۲۳۵
فاصله دو محور ﴿میلیمتر﴾۳.۴۲۹
ارتفاع از زمین ﴿میلیمتر﴾۴۵۰
وزن ﴿کیلوگرم﴾۳.۳۱۱
قیمت پایه (میلیارد تومان)۲.۱۵

 

 

گالری تصاویر مرسدس میباخ G650 لندولت

 

مرسدس میباخ G650 لندولت,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
مرسدس میباخ G650 لندولت,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
مرسدس میباخ G650 لندولت,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
techrato.com
  • 9
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش