چهارشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۳
۱۶:۳۲ - ۲۰ فروردین ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۱۰۲۷۴۰
دنیای خودرو

عجیب‌ترین فناوری‌ها و اتومبیل‌هایی که در نمایشگاه خودرو نیویورک ۲۰۱۸ معرفی شدند

نمایشگاه خودرو نیویورک 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو
چند روزی بود که نمایشگاه خودرو نیویورک ۲۰۱۸ دایر بود. طی برگزاری این نمایشگاه شاهد رونمایی از خودروها و تکنولوژی‌های وابسته به خودرو مختلفی بودیم که اگر این نمایشگاه را از دست داده‌اید، در ادامه می‌توانید با بهترین، بدترین و عجیب‌ترین‌های آن‌ها آشنا شوید.

نمایشگاه خودرو بین المللی نیویورک امسال از ۱۰ فروردین ماه تا روز گذشته ۱۹ فروردین ماه در مرکز کنوانسیون جاویتس برگزار شد. در طول برگزاری این نمایشگر شاهد رونمایی از اتومبیل‌های جدیدی، از مدل‌های SUV و باربری گرفته تا حتی ابرخودروها در رنج‌های قیمتی متفاوتی بودیم. اگر شما موفق نشدید اخبار مربوط به این نمایشگاه را دنبال کنید، ما قصد داریم بهترین، بدترین و عجیب‌ترین فناوری‌ها و اتومبیل‌هایی که در نمایشگاه خودرو نیویورک ۲۰۱۸ معرفی شدند را به شما معرفی کنیم. در ادامه با ما همراه باشید.

 

جنسیس اسنتیا

 

نمایشگاه خودرو نیویورک 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

هر کسی که از مطالب روز علمی مطلع باشد، احتمالا این را می‌داند که ما در عصری زندگی می‌کنیم که در آن خودروسازان مشغول کار بر روی اتومبیل های خودران هستند تا شما داخل آن‌ها بشینید و تنها از مسیرتان لذت ببرید. اتومبیل های خودران بخشی مهمی از دنیای وسایل نقلیه هستند. با این اوصاف حال شاهد پرده برداری از خودرو مفهومی جنسیس اسنتیا ، یک خودرو تمام الکتریکی کانسپت با کاپوت و سقف شیشه‌ای یکپارچه بودیم. این نخستین خودرو جنسیس، برند لوکس کمپانی هیوندای است که در نمایشگاه خودرو نیویورک ۲۰۱۸ معرفی شد.

 

همکاری وایمو و جگوار

 

نمایشگاه خودرو نیویورک 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

جگوار با وایمو، شرکت جلوبرنده‌ی پروژه اتومبیل خودران گوگل به توافق رسیده تا بتوانیم تا ۲ سال دیگر شاهد ۲۰ هزار خودرو جگوار I-Pace در جاده‌ها باشیم. خودرو I-Pace با بهره‌وری از تکنولوژی خودران شرکت وایمو طراحی شده است و تا اواخر سال جاری میلادی آزمایش‌های نهایی پیش از تولید را به اتمام خواهد رساند و برای نخستین بار در ناوگان حمل و نقل خودران استفاده خواهد شد.

 

فناوری DriverFocus در سوبارو فارستر

 

نمایشگاه خودرو نیویورک 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

کمپانی سوبارو در نمایشگاه نیویورک امسال از نسل جدید خودرو سوبارو فارستر پرده برداری کرد. در کنار تمامی امکانات جدیدی که این محصول دریافت کرده است، باید به تجهیزات ایمنی آن اشاره کرد که در قالب پکیجی به نام EyeSight عرضه می‌شود. این پکیج شامل کروز کنترل تطبیقی، هشدار عبور از خطوط و کمک به رانندگی بین خطوط و همچنین سیستم ترمز خودکار پیش از تصادف می‌شود. اما مهم‌تر از همه این‌ها، سوبارو از فناوری جدیدی به نام DriverFocus در فارستر جدید خود پرده برداری کرده است. این فناوری قادر به تشخیص چهره‌ی راننده است تا بتواند هرگونه علائم خستگی و یا پرت بودن حواس وی را متوجه شود.

 

به ادعای سوبارو این فناوری برای نخستین بار است که در محصولات چنین سگمنتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. فناوری DriverFocus می‌تواند تا ۵ راننده را تشخص داده و تنظیمات از پیش نصب شده آن‌ها برای جایگاه صندلی، تهویه هوا و سیستم اطلاع رسانی / سرگرمی را بارگذاری کند.

 

فولکس واگن اطلس تانوک

 

نمایشگاه خودرو نیویورک 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

تانوک ترکیبی از یک خودرو پیکاپ و SUV هفت نفره است. این خودرو در واقع ترکیبی از دو خودرو است که می‌تواند طیف وسیع‌تری از مشتریان بازار را جذب خود کند. طراحی داخل کابین این خودرو مفهومی کاملا از جنس آینده است. دو نمایشگر بزرگ بر روی داشبورد خودرو جلب توجه می‌کند و یک پیشرانه ۳.۶ لیتری ۶ سیلندر نیز در زیر کاپوت آن جای گرفته است. چراغ‌های عقب و جلوی خودرو نیز متفاوت‌تر از هر خودرویی هستند که تا به حال دیده‌ایم.

 

تکنولوژی پروپایلوت نیسان

 

نمایشگاه خودرو نیویورک 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

آخرین نسل نیسان آلتیما که در نمایشگاه خودرو نیویورک ۲۰۱۸ معرفی شد دارای یک مهمان ناخوانده بود. دستیار پروپایلوت در واقع سیستم دستیار راننده نیمه مستقل کمپانی نیسان است. هرچند نیسان هنوز قیمت آلتیما جدید را اعلام نکرده است، اما به نظر می‌رسد قیمت پایه آن ۲۰ هزار دلار باشد. این محصول در مقایسه با کادیلاک CT6 مجهز به تکنولوژی سوپر کروز (با قیمت ۷۱.۳۰۰ دلار) و تسلا مدل اس مجهز به تکنولوژی آتوپایلوت (با قیمت ۷۷.۵۰۰ دلار) می‌تواند بسیار جالب توجه باشد.

 

نکته حائز اهمیت اینجاست که تکنولوژی پروپایلوت نیسان می‌تواند ارائه کننده‌ی ظرفیت‌های دو رقیب گران قیمت‌تر خود باشد. پس مشتریانی با بودجه کمتر که توانایی خرید خودروهایی نظیر تسلا مدل اس را ندارند نیز قادر به بهره‌مندی از تکنولوژی رانندگی نیمه مستقل خواهند بود.

 

تکنولوژی سوپر کروز کادیلاک

 

 

نمایشگاه خودرو نیویورک 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

خودرو SUV جدید کادیلاک، مدل XT4 که در نمایشگاه خودرو نیویورک ۲۰۱۸ معرفی شد، به یک سیستم دستیار راننده بسیار پیشرفته به نام Super Cruise مجهز است. کادیلاک در خودرو CT6 V-Sport این سیستم را ارائه نخواهد کرد. این درحالیست که مدل V-Sport همواره گران قیمت‌تر و قدرتمندتر از سایر مدل‌های کادیلاک است.

 

تکنولوژی سوپر کروز کادیلاک را می‌توان رقیب قدرتمندی برای سیستم رانندگی خودکار تسلا دانست. راننده همچنان با استفاده از این قابلیت نیز باید همچنان پشت صندلی خود بنشیند و به خودرو مسلط باشد، چرا که هنوز این تکنولوژی به حالت نهایی درنیامده است. این سیستم به لطف سنسورهای متعدد دائم در حال چک کردن خودرو و شرایط آن است.

 

جگوار I-Pace

 

 

نمایشگاه خودرو نیویورک 2018,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

تا بدین لحظه هیچ خودرو الکتریکی وجود نداشت که قادر به رقابت با خودرو ساخت تسلا باشد. اما امسال تسلا حالا یک رقیب شانه به شانه و سرسخت به نام جگوار I-Pace را پیدا کرده است. در ژنو ما با این خودرو مفهومی ملاقات کردیم. همانطور که گفته شد، حالا همگاری جگوار و وایمو برای تولید این خودرو SUV‌ نیز می‌تواند نگرانی‌های تسا را دو چندان کند.

 

 

  • 12
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش