پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۴:۱۶ - ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۴۰۳۵
دنیای خودرو

قدرت هوندا سیویک تایپ R در مقایسه با لامبورگینی اونتادور

خودرو هوندا سیویک تایپ R,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

یک راننده انگلیسی توانست به کمک شرکت تیونینگ TDi North، قدرت پیشرانه‌ی هوندا سیویک تایپ R مدل ۲۰۰۸ را به عدد قابل توجه ۷۶۵ اسب بخار ارتقا دهد.

 

قدرت و اسب بخار، بسیار اعتیادآور است. این موضوع باعث می‌شود تا افراد به دنبال شرکت‌هایی باشند که با هنر تیونینگ خودرو، به آن‌ها کمک کنند. در این میان، علاقه‌مندانی هستند که به محدوده‌ی۳۰۰ اسب بخار فکر می‌کنند. این عدد، تا مدتی جوابگوی اعتیاد علاقه‌مندان سرعت خواهد بود، اما پس از چند ماه، این مقدار نیز کفاف نمی‌دهد و راننده به دنبال ۴۰۰ و ۵۰۰ اسب بخار می‌رود. فرد با امید دست‌یابی به قدرت و سرعت بیش‌تر، ده‌ها هزار دلار صرف تیونینگ پیشرانه و اجزای آیرودینامیکی خودروی خود می‌کند. به زودی صاحب یک خودروی قدرتمند و سریع می‌شود که با توجه به افزایش قابلیت اسپرت، نیاز به استفاده از کابین تقویت‌شده، صندلی اسپرت و تجهیزات ایمنی دارد. این سرنوشت، بسیاری از علاقه‌مندان خودروهای اسپرت در دنیای کنونی است و آدام فلاورز نیز چنین مسیری را با هاچ‌بک هوندا سیویک تایپ R مدل ۲۰۰۸ تجربه کرد.

 

در حالی که خودروی فلاورز در ابتدا نمی‌توانست رضایت او را برآورده کند، پس از آشنایی با شرکت تیونینگ خودرو TDi North اتفاقات جالبی رخ داد. TDi North در انگلستان فعالیت می‌کند و خدمات گوناگونی در زمینه تیونینگ ارائه می‌دهد.

 

 فلاورز می‌گوید که دو هفته پس از خرید خودروی هوندا سیویک تایپ R تصمیم به تغییر و اصلاح پیشرانه افتاد. در ابتدا فلاورز فکر می‌کرد که ۲۴۰ اسب بخار می‌تواند پاسخ‌گوی نیازها و تمایلات او باشد، اما اشتباه می‌کرد. او، خیلی زود با شرکت تیونینگ TDi North آشنا شد و توانست با کمک این تیونر، قدرت پیشرانه هوندا را از ۲۴۰ اسب بخار به میزان باورنکردنی ۷۶۵ اسب بخار برساند. در حال حاضر پیشرانه هاچ‌بک هوندا سیویک تایپ R می‌تواند ۶۹۵ نیوتن‌متر گشتاور برای چرخ‌های جلو تولید کند. دقت داشته باشید که ۷۶۵ اسب بخار برای یک خودروی هاچ‌بک، حدود ۲۵ اسب بخار بیش‌تر از لامبورگینی اونتادور SV است.

 

خودرو هوندا سیویک تایپ R,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

برای رسیدن به چنین قدرتی، فلاورز و TDi North مجموعه‌ای از قطعات جدید روی هاچ‌بک هوندا سیویک تایپ R نصب کردند. پیشرانه خودرو به صورت کامل از بالا تا پایین با قطعات خاص تعویض شده است. هنگامی که هدف راننده ساخت سریع‌ترین هوندا سیویک تایپ R در انگلستان باشد، به اصلاحات بیش‌تری نیاز خواهد بود. برخی از این قطعات تعویضی شامل پیستون‌های ۸۶.۵ میلی‌متری امگا، شاتون‌های سائنز با پیچ‌های L19، فنر سوپاپ دوبل سوپرتک، سوپاپ‌های ورودی فولادی نیتراته سوپرتک با سطح بشقابک گنبدی، سوپاپ‌های خروجی کلاک‌وایز موشن ساخته شده از آلیاژ کروم، نیکل و آهن و سطح بشقابک تخت و بسیاری از قطعات دیگر که لیست را طولانی می‌کند. اگر می‌خواهید بدانید فلاورز از چه قطعاتی استفاده کرده است، ویدئوی زیر را حتما تماشا کنید که توضیحات بیش‌تری در مورد روند کار ارائه می‌دهد.

 

همراه با تمام تغییرات انجام شده در پیشرانه، فلاورز برای دست‌یابی به چهره تهاجمی و عملکرد اسپرت در سیستم انتقال قدرت و بدنه نیز اصلاحات قابل توجهی انجام داد. صندلی‌های اسپرت، قفس غلت‌گیر و رنگ بیرونی بدنه از جمله مواردی هستند که می‌توان به آن اشاره کرد. به نظر می‌رسد که فلاورز و TDi North، جایی در خودروی هوندا سیویک تایپ R باقی نگذاشته‌اند که آچارکشی یا تعویض نشده باشد.

 

خودرو هوندا سیویک تایپ R,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,مقایسه خودرو

فلاورز برنامه‌های زیادی برای آینده دارد؛ او قصد دارد در تمام تابستان از خودروی تیونینگ‌شده‌ی خود لذت ببرد، اما به دنبال افزایش قدرت پیشرانه به ۸۰۰ اسب بخار است. چرا که نه؟ فلاورز هزینه انجام تیونینگ خود را اعلام نکرد، اما او می‌گوید که اگر نیاز به ۴۰۰ اسب بخار قدرت داشته باشید؛ حداقل باید ۱۰ هزار دلار خرج کنید. بنابراین با یک حساب ریاضی می‌توان گفت که رساندن قدرت پیشرانه به ۸۰۰ اسب بخار، بیش‌تر از ۲۰ هزار دلار برای مالک این خودرو، هزینه داشته است. 

 

 

  • 15
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش