بلیزر سالها قبل لقب بزرگترین شاسی بلند شورولت را به خود اختصاص داده بود اما بعد از مدتها تولید این مدل متوقف شد و به یک محصول نوستالژیک برای مردم دنیا بخصوص ایرانی ها تبدیل شد. آمار فروش بالا بیشک نمیتواند ملاک خوبی برای تشخیص سلیقه های مختلف در این کلاس باشد. برای تشخیص آن چه که مردم میخواهند فرمول خاصی وجود ندارد و این بخش تحقیق و توسعه شرکت ها را بیشتر به کار وا میدارد.
پرفروشترین خودروهای سایز متوسط کاملا متفاوت هستند و میتوان از آنها متوجه شد که مردم در این کلاس به خودروهایی با قابلیت آفرود بالا علاقه بیشتری دارند. با این وجود شورولت تصمیم گرفت بلیزر را برای رقابت در این بازار عرضه کند و این خودرو روی پلتفرم جیامسی آکادیا و کادیلاک XT5 بنا نهاده شد و تا به رقیبی جدی برای فورد اج و نیسان مورانو تبدیل شود.
این خودرو در بحث طراحی بیشتر ادعا دارد تا در بخش ویژگی های آفرود و شورولت تمام تلاش خود را بکار گرفته تا بتواند نگاه مشتریان را به شاسی بلند تهاجمی و اسپرت خود جلب کند.
شاید این طراحی چیزی شبیه به سایر محصولات کمپاتی محبوب شورولت نداشته باشد اما در آن عناصری بکار گرفته شده که میتواند در بحث ظاهری، یک مدعی قدرتمند باشد. محال است که شما از دیدن چراغ های کشیده زیبا و جلوپنجره بزرگ خاص بلیزر، متحیر نشوید. در داخل بلیزر از کابین کامارو الهام گرفته شده اما نمیتوان این کابین را یکی از بهترین ها دانست، چرا که از لحاظ ارگونومی شرایط خوبی ندارد اما شورولت توانسته فضای خوبی را برای سرنشینان آماده کند.
شاید همکاری شورولت با برندهای چینی باعث افت کیفیت این کابین شده باشد، چرا که بخشی از کابین با پلاستیک خشک بی کیفیت پوشانده شده است. جدیدترین سیستم اطلاعاتی سرگرمی جنرال موتورز با نام Infotainment 3 در بلیزر، امکانات ارتباطی کاملی دارد و یکی از بهترین ها در نوع خود است. فضای داخلی کابین بخصوص در بخش عقب، باعث میشود تا افراد بلند قد هم در این خودرو احساس خوبی داشته باشند.
نسخه استاندارد بلیزر از یک موتور ۲.۵ لیتری چهار سیلندر تنفس طبیعی که توانایی تولید قدرت ۱۹۳ اسب بخاری را دارد و تقریبا یک گزینه معمولی محسوب میشود. شورولت برای افزایش تواناییهای این کراس اوور جذاب از یک موتور ۳.۶ لیتری V6 با ۳۰۸ اسب بخار قدرت و ۳۶۶ نیوتن متر گشتاور هم بهره گرفته است. این جدیدترین نسخه از موتور ۳.۶ لیتری جنرال موتورز است که صدای بم و کشش قابلتوجهی را ارائه میکند. نمونه بررسی شده در این تست از همین نوع است که باعث شده تا بلیزر با وزن ۱۹۴۷ کیلوگرم وزن در ۶.۳ ثانیه از صفر به سرعت ۹۶ کیلومتر بر ساعت برسد.
گیربکس نه سرعته این مدل در زمان رانندگی سریع کمی خنگ عمل می کند اما در کل میتواند نمره قبولی را دریافت کند. سیستم چهارچرخ متحرک با تعلیق نرم باعث شده بلیزر در بین رقبا حرف زیادی برای گفتن داشته باشد. اگر چه رانندگی با این مدل تفاوت و فاصله زیادی با کامارو همیشه جذاب دارد اما در مقایسه با رقبایی نیسان مورانو و هیوندای سانتافه بسیار سریعتر عمل می کند و براحتی سر تر از آنها خواهد بود. ما توانستیم در این کراس اوور لذت سواری با یک خودروی قد بلند خوب را حس کنیم. قیمت مدلهای دیفرانسیل جلو از ۲۸ هزار دلار آغاز شده و تا ۴۵ هزار دلار میرسد.
اما شما هزینه زیادی را برای مجهز کردن حتی گران ترین تیپ بلیزر باید پرداخت کنید. سیستم چهارچرخ محرک در حدود۲۹۰۰ دلار قیمت دارد و امکاناتی نظیر کروز کنترل تطبیقی و ترمز اضطراری خودکار نیز بسیار هزینه بالایی خواهند داشت. برای مثال خودروی بکار گرفته شده در این تست با سیستم چهارچرخ محرک، ۴۴,۶۹۵ دلار دارد که با سفارشی سازی آن از طریق تصب تجهیزاتی سیستم صوتی پریمیوم، سیستم Infotainment 3، گرمکن صندلیهای جلو، گرمکن صندلیهای عقب، سانروف پانورامیک برقی و رینگهای ۲۱ اینچی، قیمت آن به ۵۰,۷۶۵ دلار رسیده است. یعنی شما با این مبلغ میتوانید به سراغ خودروهای لوکس لکسوس بروید.
- 19
- 6