دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۲۰ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۳۸۶۶
اخبار بازار خودرو

تفاوت بین نیسان ورسا با پراید؛

مقایسه ارزانترین خودرو بازار ایران(پراید) با ارزانترین خودرو بازار آمریکا(نیسان ورسا)

نیسان ورسا و پراید,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو

با توجه به اینکه قیمت خودرو در بازار ایران روز به روز در حال افزایش است، به طور مثال ما یک مدیر ارشد آی تی را در نظر می‌گیریم که قصد خرید یک خودرو را دارد. وی با حقوق دو ماه خود در ایران چه خودرویی می‌تواند خریداری کند؟ فرض را بر این می‌گیریم که وی مبلغ قابل توجه ماهیانه ۱۰ میلیون تومان را دریافت می‌کند که بی‌تردید رقم کاملا مناسبی است. اگر این مدیر با جمع کردن تمام حقوق دو ماه خود قصد خرید یک خودرو را در بازار ایران داشته باشد به راستی چه خودرویی می‌تواند تهیه کند؟ اگر نوسانات قیمتی باعث افزایش بهای پرداختی نشود، وی می‌تواند یک پراید و یا یک تیبای ۰ کیلومتر را خریداری کند. بنابراین در حال حاضر دو خودرو پراید و تیبا ارزانترین خودرو بازار ما هستند.

 

نیسان ورسا و پراید,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو

 

اما حالا ارزانترین خودرو بازار آمریکا چه محصولیست؟ در حال حاضر از مدل پایه اتومبیل نیسان ورسا با قیمتی کمتر از ۱۲ هزار دلار به عنوان ارزان‌ترین خودرو بازار آمریکا یاد می‌شود که به پول ایران چیزی در حدود ۴۵ میلیون تومان خواهد بود. حال تصور کنید یک مدیر ارشد حوزه آی تی در ایالات متحده قصد خرید یک خودرو را داشته باشد. با توجه به گزارش‌های منتشر شده،‌ استاندارد حقوق این مدیر در آمریکا سالیانه بیش از ۱۰۰ هزار دلار خواهد بود. بنابراین وی با مبلغی کمتر از حقوق دو ماه خود می‌تواند صاحب یک نیسان ورسا شود.

 

اما حالا این سوال پیش می‌آید که پراید و تیبای ما کجا و نیسان ورسای با کیفیت کجا! جدای ظاهر و طراحی غیر قابل مقایسه، ارزانترین خودرو بازار آمریکا از امکانات رفاهی و ایمنی به مراتب بیشتری نسبت به اتومبیل‌های هم قیمت خود در بازار ایران دارد. این خودرو حدود ۱۲ هزار دلاری از امکانات بسیار زیادی برخوردار است که باید آن را با اتومبیل‌های نزدیک به ۱۰۰ میلیون تومانی بازار ایران مقایسه کرد. در ادامه قصد داریم موشکافانه‌تر به بررسی این خودرو بپردازیم.

 

نیسان ورسا و پراید,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو

 

امکانات

شاید فکر کنید که چون نیسان ورسا ارزانترین خودرو بازار آمریکا است، عملا نباید انتظار بالایی از آن داشت. اگر چنین فکری می‌کنید سخت در اشتباه هستید. این خودرو از امکانات بسیار مناسبی (حتی در مدل پایه خود) برخوردار است تا مطمئن شود مشتریانش با خاطری آسوده از رانندگی خود لذت می‌برند.

 

اول از همه باید به سیستم بلوتوث اشاره کرد که به راننده امکان می‌دهد تلفن هوشمند خود را به سیستم صوتی ورسا متصل کند. شاید این سیستم صوتی عملکرد شگفت انگیزی نداشته باشد، اما به لطف چهار بلندگو از اتومبیل‌های هم قیمت خود در بازار ایران کیفیت مناسب‌تری را ارائه می‌کند. کنترل‌های نیز برای آن بر روی فرمان خودرو تعبیه شده است. همچنین صدای سیستم با افزایش سرعت به صورت خودکار افزایش پیدا می‌کند تا باد خللی در لذت تجرب صوتی سرنشینان ایجاد نکند.

 

نیسان ورسا و پراید,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو

 

علاوه بر این یک کامپیوتر سفری نیز بر روی نسخه پایه این خودرو به صورت پیشفرض نصب شده است که بر روی آن می‌توانید اطلاعات سودمندی همچون میانگین مصرف سوخت، میانگین سرعت و مسافت قابل پیمایش با توجه به بنزین خودرو را مشاهده کنید. از دیگر امکانات ارزانترین خودرو بازار آمریکا باید به سیستم تهویه مطبوع،‌ فرمان تنظیم شونده، محل قرارگیری انواع نوشیدنی در درب‌ها، فرمان قابل تنظیم و دورنگ و همچنین آفتابگیرهای حاوی آینه اشاره کرد.

 

بخش فنی

یکی از جذاب‌ترین مواردی که می‌توان در مورد نیسان ورسا گفت، حضور یک پیشرانه کاملا مدرن با بهره گیری از تازه‌ترین فناوری‌های روز است. یک پیشرانه ۱.۶ لیتری ۱۶ سوپاپ در زیر پوست این خودرو جای گرفته است که قادر به تولید قدرت ۱۰۹ اسب بخار است. این موتور به لطف فناوری‌های موجود در خود از قدرتی مناسب و در عین حال آلایندگی بسیار پایین و مصرف سوخت پایین برخوردار است. سیستم متغیر زمان بندی سوپاپ‌ها در این خودرو، باعث شده تا کشش موتور در دور موتورهای مختلف تضمین شود.

 

نیسان ورسا و پراید,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو

 

بر خلاف سلیقه آمریکایی‌ها،‌ مدل پایه نیسان ورسا به جهت کنترل هزینه‌ها از یک گیربکس دستی بهره می‌برد. این گیربکس از نوع ۵ دنده بوده و نیرو را به چرخ‌های جلویی خودرو منتقل می‌کنید. ترمزها در جلو دیسکی و در پشت از نوع کاسه‌ای بوده و حتی ترمزهای جلویی به خنک کننده نیز مجهز هستند تا حتی در صورت فشار زیاد نیز ترمز بتواند عملکرد خودش را ارائه کند.

 

به صورت پیشفرض سیستم‌های ترمز ABS و EBD نیز بر روی ترمزهای این خودرو سوار شده است. جذاب‌تر از همه این‌ها یک سیستم ترمز اضطراری نیز در اختیار راننده است تا در صورتی که او قادر به فشار دادن پدال ترمز نباشد خودرو به صورت خودکار ترمز کند. فرمان ورسا نیز حاوی نیروی الکتریکی کمکی است که می‌تواند کار با آن را در داخل شهر سهولت ببخشد و در هنگام افزایش سرعت در بزرگراه‌ها با کمی سفت‌تر شدن باعث افزایش تسلط راننده به فرمان خودرو شود.

 

امنیت

بازار خودرو آمریکا پرتوقع‌ترین مشتریان را در بخش امنیت اتومبیل‌ها دارد. بنابراین حتی ارزانترین خودرو بازار آمریکا ، نیسان ورسا نیز به هیچ عنوان از نظر امنیتی با کمی و کاستی همراه نیست باید آن را از نظر امنیتی با اتومبیل‌های ۱۰۰ میلیونی بازار ایران مقایسه کرد! ورسا موفق شده در آزمون‌های مختلف ایمنی خودرو در ایالات متحده رتبه‌ی مناسبی را از آن خود کند. به صورت پیشفرض ایربگ‌های جلو، پرده‌ای و جانبی بر روی خودرو هستیم. ستون فرمان در هنگام تصادف جمع خواهد شد که باعث می‌شود هیچ فشاری از سوی فرمان به بدن راننده وارد نشود.

 

کمربندهای مخصوص سرنشینان از سیستم پیش کشنده و محدودکننده نیرو برخوردار است که باعث کاهش فشار به بدن می‌شود. علاوه بر این شاسی بدن نیز به نوعی طراحی شده است که در تصادفات نیروی وارده را تا حد امکان جذب کند. در انتها باید به سیستم کنترل کننده فشار باد تایرها به صورت پیشفرض بر روی این خودرو اشاره کرد.

 

 

  • 17
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش