پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۵:۲۳ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۳۰۱۵۰۳
اخبار بازار خودرو

منتظر گرانی‌های جدید بازار خودرو باشید

واردات خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو
دبیر انجمن واردکنندگان خودرو خبر از خارج شدن واردات خودرو از لیست اولویت‌های دریافت ارز ۴۲۰۰ تومانی داد. بدین ترتیب نه تنها قیمت خودروهای خارجی گران می‌شود، بلکه این گرانی به افزایش قیمت خودروهای داخلی نیز منجر خواهد شد!

به نظر می‌رسد که وزارت صنعت، معدن و تجارت پروژه جدیدی را برای سخت‌تر شدن واردات خودرو کلید زده است. بر اساس آنچه که به تازگی اعلام شده، خودرو از لیست کالاهای اولویت دار جهت دریافت ارز خارج شده است! مهدید دادفر، دبیر انجمن واردکنندگان خودرو با تایید این خبر اعلام کرده است که دولت با تعریف یک چارت خاص دریافت ارز بر اساس اولیت‌بندی کالاها، کالا را از اولیت دریافت ارز ۴۲۰۰ تومانی حذف کرده است.

 

البته اتخاذ چنین تصمیمی جای تعجب ندارد، چرا که چندی پیش مسئولان وزارتخانه‌ی مذکور به صراحت اعلام کرده بودند که واردات خودرو قرار است سخت‌تر از آنچه که هست شود. با اتخاذ این تصمیم‌ها، شرایط واردات خودرو بسیار سخت شده است و با محدودیت بسیار شدیدی همراه است. در واقع پروژه‌ی محدود شدن واردات خودرو از تابستان سال گذشته و همراه با بسته شدن سایت ثبت سفارش آغاز شد که باعث چندین برابر شدن قیمت بسیاری از خودروهای وارداتی نیز شد.

 

وزارت صنعت تیر ماه سال گذشته سایت ثبت سفارش را از دسترس واردکنندگان خارج کرد تا خودروهای خارجی با افزایش قیمت بی‌سابقه‌ای در کشور به فروش برسد. این وزارتخانه پس از گذشت ۶ ماه اقدام به باز کردن سایت کرد، اما دیگر شرایط قدیمی پایدار نبود و واردکنندگان باید با لحاظ کردن ش رایط و ضوابط جدید اقدام به وارد کردن خودرو می‌کردند. این ضوابط، در واقع خبر از افزایش قیمت تعرفه می‌داد تا بار دیگر شامل صعود دو چندان قیمت خودروهای خارجی در کشور باشیم.

 

واردات خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو

پس از این اقدام‌ها، دولت جلوی فعالیت شرکت‌های واردکننده متفرقه را گرفت و یکی از شروط واردات خودرو را کسب مجوز نمایندگی رسمی شرکت‌ها از برندهایی که می‌خواهند در ایران فعالیت کنند بود. همین قضیه گام موثر دیگری در محدودسازی وارد کردن خودرو به کشور بود، زیرا شرکت‌های متفرقه سهم بسیار زیادی از خودروهای خارجی را پیشتر به خود اختصاص داده بودند.

 

سومین شوک به واردات خودرو

اما سومین شوک به واردات خودرو و قیمت خودروهای خارجی،‌ افزایش و رکوردزنی نرخ ارز بود که به ویژه در هفته‌های نخست امسال تاثیر چشمگیری بر قیمت خودرو گذاشت. حال اگر وارد کردن اتومبیل به طول کلی از اولویت دریافت دلار ۴۲۰۰ تومانی خارج شود، قطعا اوضاع قیمت‌ها بدتر از آنچیزی خواهد شد که هم اکنون شاهد آن هستیم. با این شرایط، یکی از بدیهی‌ترین اتفاق‌هایی که باید انتظارش را بکشیم افزایش قیمت خودرو است؛ افزایشی که حتی دست از رکود فعلی بازار هم برنخواهد برداشت تا اوضاع را بدتر کرده و سرعت فروش را کندتر از حال حاضر کند.

 

در حال حاضر مشکل دیگری که وجود دارد، بسته شدن سایت ثبت سفارش است. به گفته‌ی دادفر سامانه ثبت سفارش در سامانه جامع تجارت ایران ادغام شده استو از آنجایی که تا بدین لحظه خودروهایی با برند خارجی به لیست آن اضافه نشده‌اند، فعلا امکان سفارش مهیا نیست. در این بین ثبت از سریق گشایش ال سی نیز در ۴ کشور مورد تایید وزارت صنعت است که با توجه به بسته بودن آن، مشخص نیست چه زمانی امکان ثبت سفارش فراهم شود.

 

افزایش ۲۵ تا ۵۰ درصدی قیمت‌ها

به گفته‌ی دبیر انجمن واردکنندگان خودرو دلایل افزایش قیمت این محصولات را مواردی همچون کاهش عرضه با توجه به بسته بودن سایت ثبت سفارش، نوسان در نرخ ارز، افزایش بی‌سابقه قیمت خودروهای اسقاطی، افزایش آیتم‌های استاندارد خودروها از ۵۵ به ۸۸ مورد و همچنین حذف شرکت‌های متفرقه فاقد ارائه خدمات گارانتی رسمی می‌داند.

 

با توجه به شرایط فعلی بازار، پیش‌بینی می‌شود قیمت خودروهای وارداتی و داخلی ۲۵ و ۵۰ درصد افزایش پیدا کنند. وی همچنین به تاثیری که ارتقا استانداردها بر روی قیمت خودروها گذاشته است نیز اشاره می‌کند.

 

 

gadgetnews.net
  • 10
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۹
جدیدترین
قدیمی ترین
گویا دولت و وزارت صنایع خودروسازها خلاف فرمایشات رهبر اقدام میکنند و فقط انتظار دارند مردم مظلوم کشور عزیزمان آنهم یک جانبه از تولید داخلی حمایت کنندکارخانجات داخلی که کمر به نابودی اقتصاد کشور بسته اند و به جای تولید رلالی و واسطه گری را پیشه کرده اند..خدا رحم کن با این شرایط کشور آخرو عاقبتش به کجا میرود..مردم خسته مظلوم و بی حامی هستند رحم کنید به خودتان
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش