شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۱۱:۲۱ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۱۰۰۷۷۴
اخبار بازار خودرو

ارزان ترین هاچ بک های بازار؛ از پژو ۲۰۶ تا برلیانس اچ۲۲۰

بازار خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو

برای اغلب خانواده ها، صندوق عقب حرف اول را در خرید خودرو می زند. دلیلش هم جمعیت خانواده و مسافرت های بیرون شهری است که آنها را راضی می کند تا یک خودروی جادار و نسبتاً بزرگ بخرند. عاملی که باعث شده قسمتی از قشر متوسط جامعه در سال های اخیر به سوی خرید خودروهای کراس اوور بروند. با وجود این، تمامی خانواده های ایرانی بچه کوچک ندارند، وسایل زيادي حمل نمی کنند و به علت مشغله کاری دیربه دیر به مسافرت می روند.

بدین ترتیب ترجیح شان این است که یک هاچ بک کوچک و ارزان بخرند تا هم هزینه های خود را کاهش دهند و هم در شهر به مشکل پارک برنخورند. با افزایش قیمت خودرو، انتخاب این دسته از خانواده ها –که عموماً زوج های جوان هستند- کم تر شده است ولی بازهم گزینه های مناسبی در محدوده قیمتی ۱۰۰ میلیون تومان وجود دارند که باهم نگاهی به آنها می اندازیم.

پژو ۲۰۶

در اوایل دهه ۱۹۹۰ پژو تصمیم گرفت جایگزینی برای مدل ۲۰۵ ارائه نکند؛ دلیلش هم آن بود که فکر میکرد دوران خودروهای هاچ بک کوچک و سوپرمینی به سر آمده است. ولی اندکی بعد متوجه شد که اتفاقاً فروش این کلاس خودرویی در حال افزایش است و می بایست هر چه سریعتر جایگزینی معرفی کند. بدین ترتیب پژو با استخدام مهندسان و طراحان شرکت ایتالیایی« پنین فارینا» کار طراحی مدل جایگزین را آغاز کرد و ثمره آنرا « ۲۰۶» نامید. این خودرو در سال ۱۹۹۸ با سه پیشرانه ۱.۱، ۱.۴ و ۱.۶ لیتری بنزینی بهمراه یک موتور ۱.۹ لیتری دیزلی به بازار اروپا عرضه شد. سه سال پس از معرفی ۲۰۶، این خودرو به ایران آمد و به علت ظاهر جدید، پیشرانه کم مصرف و امکانات مناسب نظر بسياري از خریداران را بخود جلب کرد.

تا به امروز شش تیپ گوناگون از این خودرو تولید شده است و همین مسئله باعث شده قيمت نمونه های دست دوم آن تا ۱۰۰ میلیون تومان اختلاف قيمت داشته باشند! با بودجه ای که در نظر گرفتیم، میتوانید یک نمونه بدون رنگ ۲۰۶ تیپ ۵ را با پیشرانه ۱.۶ لیتری به قدرت ۱۱۰ اسب بخار، کارکرد ۵۰ هزار کیلومتر و امکاناتی مانند سنسور پارک، پاور ویندو، ترمزهای دیسکی و رینگ آلومینیومی در حدود ۹۰ میلیون تومان بخرید.

لیفان ایکس۵۰

کراس اووری چینی که اولین بار در نمایشگاه خودرو گوانژو ۲۰۱۳ به نمایش درآمد و به دلیل استفاده از پلتفرم مدل ۵۳۰، به نوعی هاچ بک کراس آن محسوب می شود. این خودرو ابتدا در بازار چین و با دو پیشرانه ۱.۳ و ۱.۵ لیتری با قدرت ۱۲۶ و ۱۳۹ اسب بخار ارائه شد. انتقال قدرت در ایکس۵۰ از طریق دو جعبه دنده پنج سرعته دستی  یا پیوسته اتوماتیک سی وی تی به چرخ های جلو صورت می گیرد. این خودرو در بازار چین حدود ۶۰ تا ۸۳ هزار یوآن قیمت دارد که با قیمت فعلی ارزهای خارجی این رقم به ۱۱۰ میلیون تا ۱۵۰ میلیون تومان می رسد.

مدل های کارکرده ایکس۵۰ در بازار کشورمان با کارکردهای مختلفی وجود دارند که میتوانید نسخه اتومات آنرا با کارکردی در حدود ۸۰ هزار کیلومتر خریداری کنید. ولی مسائلی مانند گیربکس بی کیفیت، مونتاژ ضعیف، متریال نامطلوب کابین و کیفیت پایین سواری ممکن است شما را از خرید این خودرو منصرف کند. مواردی که گاهی در پژو ۲۰۶ نیز دیده می شود و به همین دلیل می بایست تمام خوبی ها و بدی های یک خودرو را در هنگام خرید در نظر بگیرید. با وجود این لیفان ایکس۵۰ خودرویی است که به علت ظاهر جدیدتر نسبت به برخی از خودروهای هم رده و داشتن آپشن های مختلف میتواند در این فهرست پیشنهادی قرار گیرد.

ام وی ام ۳۱۵

چری« فولوین ۲» یا« ای ۱۳» که در بازار کشورمان تحت برند ام وی ام تولید می شود، هاچ بک کوچکی است که ابتدا در نمایشگاه خودرو پکن ۲۰۰۸ رونمایی شد و چهار سال بعد نسخه فیس لیفت آن در نمایشگاه گوانژو به معرض نمایش درآمد. این خودرو تا به امروز در کشورهای مختلفی نظیر اوکراین، برزیل، چین و ایران حضور داشته و برخی می گویند که کار طراحی آن توسط شرکت ایتالیایی« تورینو» انجام شده است.

ام وی ام ۳۱۵ شبیه بسياري از محصولات چری با پیشرانه ۱.۵ لیتری ۱۶ سوپاپ به قدرت ۱۰۷ اسب بخار و گشتاور ۱۴۰ نیوتن متر ارائه می شود. انتقال قدرت در این خودرو بر عهده دو جعبه دنده دستی یا اتوماتیک پنج سرعته است و میتواند به حداکثر سرعت ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت دست یابد. اگر قصد خرید این خودرو را دارید، باید بدانید که نسخه صفرکیلومتر آن بیش از ۱۴۰ میلیون تومان قيمت دارد ولی مدل های کارکرده به علت افت قیمتی که تجربه می کنند، با بودجه گفته شده قابل خریداری هستند. به عنوان مثال یک دستگاه ام وی ام ۳۱۵ مدل ۱۳۹۶ با سطح تجهیزات اسپرت اکسلنت و با کارکردی به میزان ۸۰ هزار کیلومتر، کمتر از ۹۰ میلیون تومان قیمت دارد.

بایک سابرینا

بایک یکی از بزرگترین خودرو سازان چینی است که علاوه بر مونتاژ محصولات هیوندای و مرسدس برای ارائه به بازار چین، انواع خودروهای سواری را با نشان خود تولید می کند. همچنين این شرکت کارخانه های بی ای دبلیو، سِنوا و فوتون را تحت مالکيت خود دارد و حجم تولیداتش به بیش از دو میلیون دستگاه در سال می رسد. سنوا دی۲۰ یکی از محصولات زیرمجموعه بایک است که در سال ۱۳۹۴ با مشارکت دیار خودرو و نام« بایک سابرینا» به کشورمان راه یافت. با شروع ارائه این خودرو بنظر میرسید که میتواند فروش خوبی تجربه کند؛ چراکه هم مرغوبیت نسبتاً مناسبی داشت و هم تا حدودی به نسل های قدیمی مرسدس بنز B کلاس شبیه بود.

ولی ضعف شریک ایرانی در معرفی و تولید سابرینا نتیجه عکس داد و این خودرو هیچگاه فرصتی برای عرض اندام در بازار کشورمان پیدا نکرد. پیشرانه ۱.۵ لیتری میتسوبیشی به قدرت ۱۱۳ اسب بخار در کنار جعبه دنده چهار سرعته اتوماتیک آیسین نشان از کیفیت بالای قوای محرکه و بخش انتقال قدرت دارد و می توان روی این ویژگی سابرینا حساب ویژه ای باز کرد. در مقابل خدمات پس از فروش ضعیف و گرانی قطعاتش از مهم ترین مشکلات آن به شمار می روند. هم اکنون مدل ۱۳۹۴ بایک سابرینا با کارکردی به ميزان ۹۰ هزار کیلومتر کمی بیش از ۱۰۰ میلیون تومان خریدوفروش می شود.

برلیانس اچ۲۲۰

از نیمه سال ۱۳۹۵ بود که برلیانس اچ۲۲۰ قدم به ایران گذاشت و توانست به رقیب پژو ۲۰۶ در بازار انحصاری هاچ بک های ارزان تبدیل شود. گرچه اچ۲۲۰ ظاهر جدیدتر، آپشن های رفاهی بیشتر و کیفیت مونتاژ بهتری نسبت به رقیب فرانسوی داشت اما با استقبال خریداران ایرانی روبرو نشد و به همین علت بازار دست دوم پرمخاطبی ندارد.

قلب تپنده این خودرو پیشرانه ۱.۵ لیتری ۴ سیلندر به قدرت ۱۰۳ اسب بخار است و میتواند با دو جعبه دنده پنج سرعته دستی یا شش سرعته اتوماتیک ای ام تی جفت شود. گرچه برلیانس اچ۲۲۰ در محور عقب از ترمزهای کاسه ای بهره می برد و به علت نرمي سیستم تعلیق هندلینگ ضعیفی دارد ولی در ازمون تصادف موسسه انکپ چین به ۵ ستاره ایمنی دست یافته که با در نظر گرفتن قیمتش، قابل توجه است.

ازجمله امکانات نسخه دستی میتوان به کیسه هوای راننده و سرنشين، ترمز ضد قفل، توزیع الکترونیکی نیرو ترمز، شیشه بالابر برقی جلو و عقب، صندلی های عقب تاشو، قفل اتوماتیک درها و ایموبلایزر اشاره کرد. مدل ۱۳۹۶ دنده ای این خودرورا با کارکردی به ميزان ۴۰ هزار کیلومتر و قيمت ۹۰ میلیون تومان میتوانید مدنظر قرار دهید.

بازار خودرو,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو

khorasannews.com
  • 17
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش