شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۱۱:۲۰ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۱۰۴۵۶۰
اخبار بازار خودرو

نگاهی به ویژگی‌های شش محصول مختلف و مهیج بازار هاچ‌بک کراس‌های ایران

خودروهای هاچ‌بک,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو
نگاهی به ویژگی های شش محصول مختلف و مهیج بازار هاچ بک کراس های ایران در بخش میانی که در بازه قیمتی ۱۰۰ تا ۲۵۰ میلیون تومان قيمت دارند و اغلب شان آپشن های معمول یک خودرو مدرن را به شما می دهند.

به گزارش هفت صبح، خرید خودرو سخت، کم و با وسواس بیشتری همراه شده. دلیل آن هم سختی به دست آوردن پول و گرانی خودرو بیش از توان مصرف کنندگان است. وقتی چنین اتفاقی می افتد، دودوتا چهارتا برای انتخاب بین مدل های مختلف اهمیت می یابد و طبیعتاً قيمت کمتر و امکانات بیشتر در اولویت قرار می گیرد. بازندگان این بازی احتمالاً خودرو های باکیفیت تر و برندگان هم معمولاً خودرو های متوسط تر هستند که با بهای کمتر و شاید ظاهری بهتر برای افرادی که توان خریدشان در اثر تورم تضعیف شده، دلبری می کنند.

همه خودرو های این جمع را نه در مقطع زمانی خیلی دور، در همین سال ۹۶ می شد با بهای حدود ۵۰ میلیون تومان خرید ولی خب از آن زمان خیلی دور شده ایم و فعلاً سایپا کوییک در نسخه پلاس و اتومات شایسته ترین انتخاب ممکن از نظر میزان پرداخت به آپشن های دریافتی است. البته پنج خودرو با قیمت بالاتر هم داریم که همگی بزرگ تر و قوی ترند. کوییک اینجا باید با برلیانس کراس، ساندرو استپ وی، بایک X۲.۵، دانگ فنگ H۳۰ کراس و ام وی ام X۲۲ بجنگد و از حیثیت خود دفاع کند. بازی را تمام شده فرض نکنید. بررسی را بخوانید و بعد سراغ خرید بروید.

سایپا کوییک پلاس

خودروهای هاچ‌بک,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو

یک خودرو کاملاً ایرانی که مناسب ترین قیمت را با کارکردی معمول و شهری در سطح کیفی متوسطی ارائه می کند و از بدو ورود به بازار طرفداران زیادی پیدا کرده است. این خودرو ۱۱۰۰ کیلوگرمی که از موتوری ۸۷ اسبی و جعبه دنده اتوماتیک سود می برد، به استارت دکمه ای، نمایشگر لمسی هفت اینچی، دوربین دید عقب، کروز کنترل، بلوتوث، صندلی برقی چند حالته برای راننده، فرمان برقی هیدرولیک، سیستم تهویه مطبوع نیمه اتوماتیک و سانروف مجهز است.

این خودرو با ۳.۹۸ طول کمی از ساندرو استپ وی و بسیار از چهار رقیب دیگرش عقب تر است. از آنجا که این ماشین ازمایش های تصادف خود را در دو مرکز مختلف در اروپا و آسیا گذرانده، کوییک خودرویی مناسب برای شهر است که کم مصرف بوده و هزینه نگهداری پایینی را با ابعاد معمول و مطلوب یک هاچ بک شهری به خریداران ارائه می کند. اگر دنبال گاز دادن و ویراژ در اتوبان ها نیستید، ۱۰۰ میلیون کمتر خرج کنید و همین کوییک اتومات را بخرید.

برلیانس کراس اتومات ۱.۶۵

خودروهای هاچ‌بک,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو

حجیم ترین موتور گروه با توان ۱۱۳ اسب بخار در قلب خود دارد و یکی از گران ترین خودرو های گروه هم هست. از جمله داشته های این خودرو در کابین می توان به تهویه مطبوع، توانایی تنظیم صندلی راننده در هشت جهت بهمراه تنظیم گودی کمر، شیشه بالابر برقی جلو و عقب، سیستم رهیاب GPS، سیستم ورود و استارت بدون کلید و غربیلک فرمان چرمی مجهز به دکمه تنظیم صدا اشاره کرد. این خودرو زیبا، اما مثل خیلی از چینی های دیگر، استهلاکش واقعاً بالاست، افت قیمتش تا حدی زیاد است و از همه مهم تر قطعاتش در بازار قیمتی بالاتر از میانگین خودرو های این رده قابل خرید است.

ام وی ام X۲۲ اتومات EX

خودروهای هاچ‌بک,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو

همان چری ۳۱۵ فالوین است که بازطراحی شده و امکانات بیشتری دریافت کرده. البته جدا از فرم کلی بدنه، فضای اتاق در قیاس با رقبای هم رده در شرایط بهتری قرار داشته و تجهیزات و مواد بکار رفته در این مدل چری بهتر از همیشه هستند؛ گرچه همچنان استفاده فراوان از پلاستیک خشک و مونتاژ متوسط قطعات کابین باعث شده ایکس ۲۲ تا رسیدن به حد ایده آل فاصله زيادي داشته باشد.

ایکس ۲۲ که اغواگرانه در تلاش است خود را بزرگ تر از واقعیتش نشان دهد، خودرویی است کوچک و کاربردی که با فضای صندوق ۴۲۰ لیتری، گنجایش پنج سرنشین بزرگسال را دارد. گرچه فضای پای سرنشینان عقب کم است و در مسافرت های طولانی به طور کامل راحتی سرنشینان را تأمین نمی کند.

این خودرو در حالت اقتصادی مصرفی کمتر از شش لیتر دارد تا با کمک باک ۵۰ لیتری خود بتواند تا حدود ۸۰۰ کیلومتر مسافت را بدون مراجعه به پمپ بنزین طی کند. این خودرو در ظاهر به لطف استفاده از بچه گلگیر های مشکی و پلاستیک، باربند های سقف و رینگ های اسپورت ظاهری خشن دارد، اما توان چندانی برای عبور از مناطق بیابانی و خارج از جاده نداشته و به دلیل ارتفاع پایین توصیه می شود وارد مسیر های پردست انداز نشود. این خودرو در نسخه فول بهائی نزدیک به استپ وی دارد ولی با توجه به افت قیمت شدید، خریدش ریسک بالایی دارد.

دانگ فنگ اچ ۳۰ کراس

خودروهای هاچ‌بک,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو

تنها استیشن موفق ارائه شده به بازار کشور طی دو دهه گذشته، همین مولد مشترک کشور چین و فرانسه است که با نام H۳۰ کراس آن را می شناسیم و به علت آپشن زیاد، نظر بسیاری از خریداران را به سمت خود جلب کرده است. این استیشن کوچک که پرفروش ترین خودرو این رده هم هست، با طولی معادل ۴.۳۵ متر، یک خودرو خانوادگی واقعی در این بخش به حساب می آید. دانگ فنگ H۳۰ کراس با داشتن فاصله بین دو محور بین ۳ تا ۸ سانتیمتر هم فاصله محوری بیشتر نسبت به رقبا داشته تا در مجموع ظرفیت اتاقش برتر از رقبا باشد.

البته گنجایش صندوق بار H۳۰ کراس از یکی از خودرو های قدیمی تر این کلاس یعنی لیفان X۵۰ کمتر است و با برلیانس سی ۳ کراس حدوداً یکسان بوده ولی با خواباندن ردیف دوم صندلی ها همچنان بهترین وضعیت ممکن را در این کلاس به خود اختصاص داد و نسبت به باقی رفقای گروه در وضعیت به مراتب بهتری قرار دارد. افت قیمتش معمول و هزینه نگهداری اش مناسب است. این خودرو گزینه افراد معقول و اقتصادی است.

رنو ساندرو استپ وی اتومات باور کنید جزء کیفیت چیزی ندارد. نه بزرگ است، نه سریع است، نه زیبا است و نه آپشن های چندانی دارد ولی تا دل تان بخواهد آرام و رام و بی سروصدا و کم مصرف است و هزینه نگهداری اش پائین است. این خودرو اغلب انتخاب کسانی است که زیاد در شهر تردد می کنند و به پرستیژشان چندان توجهی نمی کنند!

بایک X۲۵ اتومات

خودروهای هاچ‌بک,اخبار خودرو,خبرهای خودرو,بازار خودرو

بایک X۲۵ مدل تغییر شکل یافته هاچ بک سابرینا است. خودرویی کوچک که با کمک مرسدس بنز ساخته شده و به علت تلفیق مدیریت چینی و آلمانی در یک پروژه، محصول مدرن و محافظه کاری از آب درآمده است. طراحی داخلی بدنه با کمی تغییر یادآور نسل قبل هاچ بک مرسدس A کلاس است که پنج سال از عمرش می گذرد. در بدنه، ولی با تغییر الگوی قدیمی، سعی شده فرمی خشن و اسپورت برای بایک X۲۵ ایجاد شود که قابل قبول ، اما ناامیدکننده است. بایک X۲۵ مثل رقبایش در این گزارش به پیشرانه چهار سیلندر تنفس طبیعی مجهز است ولی با حجم کم تر در حد ۱۴۹۹ سی سی قادر است ۱۱۳ اسب بخار تحویل راننده دهد.

یک جعبه دنده چهار سرعته خودکار هم این نیرو را به محور جلو منتقل می کند. مصرف سوخت سابرینا بهتر از پژو، اما در پس ساندرو قرار دارد و خب سطح امکاناتش بین دو خودرو به چند آپشن ساده محدود می شود. کلید های کنترلی روی فرمان، رهیاب، سنسور باران، سنسور دنده عقب، سیستم تهویه مطبوع دیجیتال و سانروف برقی برخی از مهم ترین امکانات این خودرو چینی هستند. این خودرو ناشناس ترین عضو گروه است که احتمالاً بعد از خرید، دردسر های نگهداری و تعمیرش زیاد خواهد بود، از این جهت برغم خصوصیت های خوب، ما توصیه نمی کنیم سمت بایک X۲۵ بروید.

  • 17
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش