جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۱۲۰۰۵۸

در مورد باتری کمکی خودرو، بیشتر بدانید

باتری کمکی خودرو,باتری کمکی ماشین,راهنمای خرید باتری کمکی خودروباتری اضطراری ماشین نام دیگر باتری کمکی خودرو میباشد
شما به راحتی می توانید با دستگاه باتری به باتری، کار کنید؛ به این صورت که دستگاهتان را توسط آداپتور شارژ کنید و در زمانی که نیازمند آن هستید با اتصال کابل های دستگاه کمک باتری خودرو به باتری، دستگاه را روشن کنید تا پس از چند ثانیه ماشین شما با تک استارت روشن می شود.

باتری کمکی خودرو

امروزه شاهد اکثر وسایل نقلیه مسافربری با یک باتری بزرگ در جاده ها هستیم که معمولاً در زیر کاپوت قرار دارد؛ با این که محل قرارگیری برخی از مدل های باتری در خودروها در صندوق عقب و نزدیک لاستیک زاپاس است. درواقع باتری، وظیفه ی تامین الکتریسیته موردنیاز برای راه اندازی موتور را بر عهده دارد.

دینام، مسئولیت تامین تمام نیروی تولید شده برای تغذیه رادیو، چراغ های سیگنال و سایر لوازم جانبی را بر عهده دارد. باطری اضطراری ماشین یا باتری کمکی عملا به نوعی دستگاه باطری به باطری قابل حمل گفته میشود که خروجی برق ۱۲ ولت را به شما می دهد( ولتاژ ثابت باتری های ماشین های سبک) و ماشینتان را بدون نیاز به صرف زمان خاصی برای شارژ کردن باتری، روشن می کند.

چک کردن ولتاژ باتری خودرو

نخستین کار برای باتری به باتری خودرو این است که یک باتری دهنده مناسب، انتخاب کنید؛ به این دلیل که شما قادر به استفاده از هر نوع باتری نیستید؛ یعنی باتری گیرنده و دهنده باید ولتاژ همسانی داشته باشند( البته ولتاژ باتری همه خودرو های سواری ۱۲ است ولی احتیاط کنید). بنابراین کاپوت هر دو ماشین را بالا برده و ولتاژ باتری هایی را چک کنید که بر روی آن نوشته شده است وگرنه درصورت ناهمسان بودن ولتاژها، زمانی که باتری با ولتاژ بالاتر به باتری با ولتاژ پایینتر متصل میشود، اسیب می بیند.

عمر باتری ماشین,باتری اضطراری خودرو,خرید باتری کمکی ماشینباتری کمکی خودرو عملا دستگاه باطری به باطری ماشین است

روش صحیح باتری به باتری

قبل از اینکه ماشین با باتری خالی را استارت بزنید، ابتدا به مدت چند دقیقه صبر کنید تا باتری آن با استفاده از کابل اتصال توسط باتری ماشینی شارژ شود که روشن است. این کار موجب می شود که فشار ناگهانی به دینام ماشین وارد نشود و اسیب نبیند.

بنابراین برای چنین کاری به ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان نیاز دارید. دقت کنید که اتصال قطب های باتری باید صحیح باشند. سپس کابل ها را بلافاصله بعد از استارت زدن خودرو خراب و روشن شدن آن جدا کنید؛ به این دلیل که اگر کابلها وصل باشند احتمال تداخل آمپر به خاطر تفاوت در میزان شارژ دینام ها وجود دارد و در نتیجه قطعات برقی ماشین، خراب می شود.

باتری های خودرو دارای دو سر( یا ترمینال) می باشند که در بالا یا کنار باتری قرار می گیرند. در باتری هایی که دو سرش بالای باتری است، یکی از سرها بزرگ تر از سر دیگری است. سر بزرگ تر که با علامت+ نشان داده میشود؛ قطب مثبت باتری است و سر کوچکتر که با علامت – مشخص می شود نیز قطب منفی است. در باتری هایی که دو سرش کنار باتری است، کابل ها به دو سر باتری پیچ شده اند و با علامت های+ و – نشان داده شده اند و در برخی از آن ها برای نمایش مثبت از رنگ قرمز و برای نمایش منفی از رنگ سیاه استفاده می شود.

اتصال سر منفی باتری باید به بدنه فلزی خودرو و بلوک فلزی موتور باشد. سر مثبت باتری هم عایق بندی می شود و به تمام اجزایی وصل می شود که نیازمند برق هستند. هیچگاه نباید سر مثبت باتری با بدنه تماس پیدا کند و شما هم از ایجاد اتصال های کوتاه بپرهیزید.

نکات مهم در خرید باتری کمکی ماشین

- ظرفیت دستگاه باطری به باطری:

آمپر ساعت بعنوان واحد ظرفیت برای باطری اضطراری ماشین محسوب میشود و جریان آمپری را نشان می دهد که میتوان در ساعت از دستگاه باطری به باطری گرفت.

- جریان حداکثر:

در زمانیکه استارت می زنید بیشترین جریان از باتری گرفته می شود و همان شدت جریان موردنیاز برای روشن شدن ماشین می باشد. این عدد براساس تعداد سیلندر ماشین و سرمای هوا تعيين میشود.

در صورت زنگ زدن باتری یا سولفاته شدن آن، در ابتدا آنرا با دستمال مرطوب تمیز کنید و سپس باطری به باطری کنید.

فراموش نکنید که باتری، جریان الکتریکی دارد و باید به منظور پیشگیری از خطر برق گرفتگی با آن با احتیاط رفتار کنید. از طرفی مواد خورنده ی خطرناک موجود در باتری های اسیدی، اگر با پوستتان تماس پیدا کند باعث سوختگی شدید می شود. لذا حتماً در هنگام کار از عینک و دستکش استفاده کنید. بدین منظور، از پوست دست و چشم هایتان محافظت کنید تا در اثر اسید سولفوریک موجود در باتری خودرو آسیب نبیند.

راهنمای خرید باتری کمکی خودرو,باتری کمکی خودرو,باتری کمکی ماشینباتری کمکی خودرو قابل حمل میباشد

جامپ استارت

به انتقال انرژی الکتریسیته از یک منبع به باتری خودرو، جامپ استارت یا بوست میگویند. معمولاً جامپ استارت با استفاده از یک پاور بانک مخصوص خودرو یا باتری به باتری انجام میشود.

دو سر باتری را با رعایت نکات ایمنی، بکشید تا از اتصالات درست باتری مطمئن شوید. دقت کنید که نباید چنین کاری را با فشار زیاد انجام دهید؛ به این دلیل که باتری اسیب می بیند. درصورت شل شدن سر باتری باید کمی آنرا جابه جا کنید تا اتصال کافی برای استارت خوردن ماشین فراهم شود.

چنانچه با انجام این کارها نتوانستید استارت بزنید، دو راهکار دارید یا این که جامپ استارت( روشن کردن ماشین دارای باطری خراب از طریق وصل کردن باطری ماشین دیگر به آن) کنید یا با استفاده از یک منبع خارجی، باتری را مجددا شارژ کنید.

نکات مهم در مورد باتری کمکی ماشین

> در زمان استفاده از باطری کمکی ماشین، حتماً دقت کنید که به اندازه ی کافی، جریان هوا وجود داشته باشد تا مانع از جرقه زدن و احتراق باتری ها شود.

> حتما از کابل های باکیفیت و مقاوم برای باطری کمکی ماشین استفاده کنید درغیراینصورت اگر کابل مورداستفاده نازک باشد؛ حرارت بالا می رود و منجر به آتش سوزی می شود.

> یکی از نکات ایمنی در زمان باطری به باطری ماشین، استفاده از عینک مناسب برای محافظت از چشم ها می باشد.

عمر باتری ماشین

> معمولا برای اطلاع از عمر هر باتری باید به مشخصات آن مراجعه کنید. با این حال، باتری ها بطور متوسط بین ۲ تا ۵ سال عمر می کنند و حداکثر عمر مفیدشان ۲ تا ۳ سال است ولی اگر از آن ها بطور صحیح نگهداری شود و به موقع سرویس شود تا ۵ سال قابل نگهداری است.

> وقتی که عمر مفید باتری ها تمام شود، آن ها عملکرد خودرو را از دست می دهند. بنابراین، وظیفه ی شما اینست قبل از خراب شدن باطری، آن را تعویض کنید وگرنه زمانی که انتظارش را ندارید، باتری خودرو خراب می شود و دردسرهایی برایتان بوجود می آورد.

باطری اضطراری ماشین,نحوه اتصال باتری کمکی,روش صحیح باتری به باتری کردن خودروباتری کمکی خودرو الکتریسیته مورد نیاز برای راه اندازی موتور را تامین می‌کند

گردآوری: بخش خودرو سرپوش

  • 10
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش