به گزارش ایسنا، صبح امروز (شنبه) دوم دی ماه، مجمع انتخاباتی ریاست فدراسیون تکواندوی ایران به ریاست محمدرضا داورزنی معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش و با حضور شاهرخ شهنازی دبیر کل کمیته ملی المپیک در آکادمی ملی المپیک برگزار شد که در پایان، محمد پولادگر رئیس کهنه کار این فدراسیون بار دیگر با کسب ۴۱ رأی در سمت ریاست جدید فدراسیون تکواندو ابقا شد.
مسعود امینی باغبادرانی، سید محمد پولادگر، سیروس رضایی لیماهی، علیرضا صیاد، لقمان کشاورز، مختار کلانتری و جمشید محمدی سهرابی هفت نامزد نهایی این انتخابات بودند که کلانتری در اعتراض به فرمایشی بودن انتخابات، کناره گیری کرد و سیروس رضایی و علیرضا صیاد هم به نفع پولادگر کنار کشیدند.
سجاد مردانی و کیمیا علیزاده به عنوان نماینده ورزشکاران در این مجمع حضور داشتند.
پولادگر از سال ۱۳۷۹ تا کنون ریاست فدراسیون تکواندو را بر عهده داشته است و از امروز نیز به مدت چهار سال دیگر در این سمت خواهد بود.
پولادگر: قصد ثبت نام نداشتم/ به اصرار مدیران ورزشی آمدم
پولادگر در مجمع انتخاباتی فدراسیون تکواندو علیرغم این که پیش از این حواشی زیادی برای کنارهگیری وی از شرکت در انتخابات تکواندو وجود داشت، اظهار کرد: من قصد ثبتنام در مجمع انتخاباتی فدراسیون تکواندو را نداشتم، به دلایلی که خود می دانید و اگر امروز در این مجمع حضور دارم به اصرار مدیران ورزشی است. امروز فضا به شکلی سنگین است که حملات بسیار زیاد و ناجوانمردانه علیه من شده بود و سیاه نمایی تا حدی بود که ورزش تکواندو را به گونه دیگری نشان می دادند. به ویژه این که در حال حاضر فضای مجازی سبب شده است تا اخبار هر چه سریعتر منتشر شود.
پولادگر در ادامه اضافه کرد: دلم نمی خواست که در تکواندو بمانم و بعد از این همه خستگی و شدت حجم کار در این دوره از انتخابات می خواستم دیگر در انتخابات فدراسیون تکواندو شرکت نکنم . به هر حال بیش از ۱۴ رویداد ورزشی داشته ایم که به جز شرکت در مسابقات قهرمانی کشوری و لیگ کار بسیار سنگینی بود و من معتقدم که ایجاد حاشیه فقط میتواند مشکلات را در این ورزش زیاد کند.
رییس فدراسیون تکواندو در مجمع انتخابات همچنین اضافه کرد: قصد نداشتم در این سمت بمانم، اما اصرار دوستان سبب شد در چند روز گذشته بدترین و سخت ترین ساعات زندگی ام را سپری کنم و مصلحت اندیشی نمایم که آیا بایستم و از حقیقت دفاع کنم و یا این که کنارهگیری کنم، اما به این نتیجه رسیدم که باید حقیقت را فدای مصلحت نکنم. به هر صورت اگر این برادر خسته را از ادامه ماموریت معاف کنید و به من رای ندهید دست و بازوی شما را می بوسم.
کلانتری: در انتخابات فرمایشی شرکت نمیکنم/ داورزنی امروز گفت پولادگر میماند
اما مختار کلانتری که در چند روز گذشته از او به عنوان مدعی اصلی این انتخابات نام برده میشد، با فرمایشی نامیدن این انتخابات، کناره گیری کرد.
کلانتری با اعلام این که به خواسته وزیر ورزش و جوانان در مجمع انتخاباتی فدراسیون تکواندو شرکت کرده است، اظهار کرد: بنده قصد شرکت کردن در این مجمع را نداشتم، اما به گفته وزیر ورزش و جوانان با این مضمون که در انتخابات شرکت کن، اما حس رقابتی با محمد پولادگر نداشته باش در این مجمع شرکت کردم و برای این که خواسته وزیر ورزش و جوانان به طور کامل تحقق یابد، از شرکت کردن در این انتخابات نیز انصراف میدهم.
کلانتری همچنین در جمع خبرنگاران درباره علل کنارهگیری خود از شرکت در انتخابات فدراسیون تکواندو، خاطر نشان کرد: مجمعی که رای آن مشخص است و از سوی مسئولان وزارت ورزش و جوانان به پولادگر اعلام کردهاند که در این انتخابات شرکت کند، تصور نمیکنم که حضور در چنین انتخاباتی ضرورت داشته باشد. من فکر میکردم که تغییراتی صورت بگیرد و حتی قول تغییرات نیز در این فدراسیون را داده بودند و گفته بودند که محمد پولادگر از شرکت در این انتخابات کنارهگیری خواهد کرد، اما متاسفانه نمی دانم که چطور صبح رای تغییر کرد و داورزنی، معاون ورزش حرفهای و قهرمانی وزارت ورزش و جوانان به من گفت که تصمیم بر این شده که پولادگر در انتخابات فدراسیون تکواندو حضور داشته باشد. مشخص خواهد شد که در پایان مجمع انتخابات فدراسیون تکواندو چه کسی رییس این فدراسیون خواهد شد.
مختار کلانتری در پایان افزود: من در انتخاباتی که فرمایشی باشد شرکت نمیکنم.
لقمان کشاورز: اعتماد و وفاق ملی از تکواندو حذف شده است
لقمان کشاورز، یکی از اعضای مجمع انتخابات فدراسیون تکواندو، در حاشیه ریاست مجمع انتخابات فدراسیون تکواندو با بیان این که هیچ سیاه نمایی علیه محمد پولادگر وجود نداشته و تمامی مسائل عنوان شده واقعیت دارد، اظهار کرد: تکواندو در حال حاضر از مسیر واقعی خود خارج شده است و اعتماد و وفاق ملی از تکواندو حذف شده است.
وی ادامه داد: تکواندو در آییننامه خود مشکلات زیادی دارد و در طی دو سال گذشته به نتایج خوبی دست پیدا نکردهایم و اگر نتیجه خوبی نیز کسب شده است توسط بازیکنانی که رنکینگ پایین داشتند این نتایج حاصل شده است نه تکواندوکارانی که دارای رنکینگ بالا بودند.
کشاورز خاطر نشان کرد: در بحث ارزیابی ها نیز این فدراسیون به شکل سنتی تا به امروز عمل کرده است و انتخاب مربیان سلیقه محوری بوده است. ما چطور میتوانیم در چنین فدراسیونی وفاق ملی ایجاد کنیم، در حالی که بسیاری از تکواندوکاران مطرح و مربیان خوبی این رشته خانه نشین هستند و اجازه فعالیت ندارند.
وی در پایان صحبتهای خود ، بیان کرد: در حال حاضر با لاترین نظام شایسته سالاری که باید توسط مدیریت فدراسیون اجرا شود در این فدراسیون وجود ندارد و این یک خلاء در فدراسیون تکواندو است. عدم وجود منابع مالی در استانها سبب شده است تا استعدادهای خوبی در شهرستانها از بین برود. علیرغم این که تکواندو در سالهای گذشته از نظر مدال آوری نتایج خوبی داشته است، اما کرسیهای بینالمللی نداشته ایم.
امروز کسانی در مجمع حضور دارند که اکثرا از دوستان رییس فدراسیون است و برخی از هیات های تکواندو که باید در مجمع حضور پیدا میکردند، حضور ندارند. ما در حال حاضر با تکواندوی پاک مواجه نیستیم. افزایش دوپینگیها در تکواندو به حدی شده است که اگر دو ورزشکار در این فدراسیون دوپینگش مثبت اعلام شود، احتمال حذف تکواندو از المپیک ۲۰۲۰ وجود دارد . حتی من شاهد این قضیه بودم که ورزشکاری اسمش المپیکی شد و شش ماه از حضور از میادین بینالمللی محروم گردید، اما با دستور رییس فدراسیون تکواندو در مسابقات بینالمللی حضور پیدا کرد. آیا واقعا با این شرایط میتوان در فدراسیون مدیریت خوبی داشت؟
- 17
- 4