پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۸:۴۲ - ۰۴ دي ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۰۰۳۱۸
اپلیکیشن ها و شبکه های اجتماعی

در ایمیل هم به تبعیض نژادی وجود دارد!

ایمیل,تبعیض نژادی در ایمیل
یک مطالعه جدید دریافته است اگر افراد تصور کنند فرستنده ایمیل سیاهپوست است، «احتمال کمتری» وجود دارد که به آن پاسخ دهند.

به گزارش فرارو به نقل از ایندیپندنت، در این مطالعه گسترده که در مجله «پروسیدینگز آو د نشنال آکادمی آو ساینسز» (Proceedings of the National Academy of Sciences) منتشر شد، محققان برای کسب نتیجه، یک چهارم میلیون آمریکایی (۲۵۰ هزار نفر) را زیرنظر گرفتند.

ری بلاک که در دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا علوم سیاسی و مطالعات آفریقایی- آمریکایی تدریس می کند و یکی از محققان این طرح است، گفت که این یافته ها به روشن شدن تبعیض های روزمره ای که افراد رنگین پوست اغلب با آن مواجه اند، کمک می کند.

پروفسور بلاک گفت: «انواع آشکارتر نژادپرستی مانند خشونت فیزیکی و آزار کلامی مسلما یک مشکل اند، اما ما می خواستیم به موارد ظریف تر و کم تر افراطی که احتمال دارد در طول زمان تشدید شوند، بپردازیم.»

«این خرده خشونت ها و توهین های کوچک اند که در طول زندگی هر فرد روی هم انباشته می شوند. این خرده خشونت ها اتفاق های کوچکی اند که باید در نظر گرفته شوند، زیرا به باور ما، چیز های کوچک مهم اند.»

به گفته پروفسور بلاک و تیم او، پیش از این تحقیقات زيادي در مورد اشکال آشکارتر نژادپرستی مانند خشونت نژادی و کلیشه های رایج علیه گروه‌های اقلیت انجام شده، ولی در مورد انواع کوچک تر و رایج تر تبعیض نژادی کم تر مطالعه شده است.

برای این مطالعه که از سوگیری های نژادی در ارتباطات پرده برداشت، محققان به ۲۵۰ هزار آدرس ایمیل که از فهرست ثبت نام رأی دهندگان سراسر این کشور و یک فهرست ایمیل تجاری انتخاب شده بود، ایمیل زدند.

جمعیت نمونه شرکت کنندگانی از آمریکایی- آسیایی ها یا ساکنان جزایر اقیانوس آرام، سیاهپوستان، افراد اسپانیایی تبار یا لاتین و سفیدپوستانی را شامل می شد که در مجموع پراکندگی جمعیت فعلی ایالات متحده را منعکس می کرد.

در این ایمیل از گیرندگان خواسته شده بود با کلیک روی لینکی که در ایمیل وجود داشت، وقت کمی را به شرکت در «نظرسنجی درباره مسائل سیاسی معاصر» اختصاص دهند.

ایمیل ها را طوری طراحی کرده بودند که بنظر برسد از طرف فردی با نامی ظاهرا سیاهپوستی یا ظاهرا سفیدپوستی ارسال می شوند. همه گیرندگان با فاصله زمانی چند هفته ایمیل می گرفتند؛ یکی از طرف فرستنده ای که سیاهپوست فرض می شد و دیگری از طرف فرستنده ای که به نظر می رسید سفیدپوست باشد.

اگر نخستین ایمیل از طرف فرستنده به ظاهر سیاهپوست ارسال شده بود، دومی را از طرف فرستنده ای می فرستادند که به نظر میرسید سفیدپوست است. محققان با این کار خواستند مطمئن شوند که هر فرد در هر دو شرایط آزمایش قرار گرفته است.

پروفسور بلاک توضیح داد که گروه او میزان تمایل افراد به باز کردن ایمیل و کلیک روی لینک نظرسنجی را در دو حالت که فرستنده سیاهپوست و سفیدپوست باشد، ردیابی کردند.

او ادامه داد: «بسياري از مطالعات پیشین درباره عقاید نژادی نگرشی بوده است و محققان نظر مردم درباره احساساتشان به گروه های اقلیت را جویا می شدند.» «اما در آن نوع تحقیق ها مردم اغلب عقاید خود را پنهان می کنند یا در ابراز آنها واقعا صادق نیستند. معیار ما برای تشخیص میزان تبعیض رفتاری است. برای ما نه حرف افراد که رفتارشان اهمیت داشت.»

در مجموع ۱.۶ درصد شرکت کنندگانی که به فرستنده پاسخ دادند، فرستنده را سفیدپوست و ۱.۴ درصد او را سیاهپوست فرض کرده بودند. این بدان معنا است که فرستنده سفیدپوست چهار هزار و هفت پاسخ و فرستنده ای که سیاهپوست فرض شده بود، سه هزار و ۶۲۰ پاسخ دریافت کرد.

یعنی با تغییر فرستنده به سفیدپوست، شانس جواب گرفتن به سرعت ، ۱۵.۵ درصد از فرستنده سیاهپوست بالاتر رفت. محققان در ادامه و در پرتو نتایج این تحقیق به تحلیل اثرات ماندگار این موضوع بر جامعه پرداختند.

پروفسور بلاک گفت: «تعریف ما از تبعیض به نیت بد و هر کاری که به نوعی با رفتار نامتناسب انجام شود، هیچ ربطی نداشت.»

«به همین نتیجه هم رسیدیم. بعلاوه، وقتی نتایج را بر اساس منطقه جغرافیایی بررسی کردیم نیز به همین نتیجه رسیدیم. شاید در تصور مردم، تبعیض در بعضی مناطق کشور بیشتر باشد، اما ما به چنین نتیجه ای نرسیدیم.» این تیم تحقیقاتی در حال برنامه ریزی برای پژوهش های بیشتر با استفاده از داده هایی است که از نظرات شرکت کنندگان درباره این موضوع جمع آوری کرده است.

  • 15
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش