جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۱۹:۵۸ - ۳۰ دي ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۰۰۸۱۷۹
اپلیکیشن ها و شبکه های اجتماعی

توصیه رئیس اپل به استفاده نکردن از شبکه های اجتماعی!

رئیس اپل,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها
تیم کوک، رئیس اپل، با اشاره به گسترش فناوری در مدارس و وابسته شدن دانش‌آموزان به فناوری‌های روز معتقد است که باید محدودیت‌هایی در استفاده از فناوری در مدارس وضع شود. او به صراحت بیان کرده است که تمایلی ندارد که خواهرزاده‌اش از شبکه‌های اجتماعی استفاده کند.

به گزارش جی‌پلاس،تیم کوک روز گذشته در کالج «هارلو» اسکس، درباره شبکه‌های اجتماعی اظهاراتی را بیان داشت. این کالج یکی از ۷۰ مؤسسه در اروپاست که برنامه درسی جدیدی را تحت عنوان «Everyone Can Code» (همه می‌توانند برنامه‌نویسی کنند) اپل را جزء برنامه‌های آموزشی خود گنجانده است.

 

کوک گفت: «من به استفاده بیش از حد از فناوری اعتقادی ندارم. من به این باور ندارم که اگر همیشه از فناوری استفاده کنیم موفق خواهیم شد. من هرگز به دنبال چنین چیزی نبوده‌ام. فناوری حتی در درس‌هایی که باید به کمک کامپیوتر انجام شوند، مانند طراحی گرافیکی، نباید تسلط داشته باشد و باید سلطه فناوری را از بین ببریم».

 

هنوز مفاهیمی باقی مانده‌اند که بتوان درباره آنها حرف زد و آنها را درک کرد. آیا در درس ادبیات هم می‌توان تا حد زیادی از فناوری بهره برد؟ احتمالا خیر. این مدیر ۵۷  ساله اپل می‌گوید: «ما ویرانه‌های اپل را بعد از مرگ استیو جابز در سال ۲۰۱۱ جمع کردیم. این کمپانی به شدت به کودکانی که خارج از کلاس‌های درس هستند اهمیت می‌دهد».

 

کوک بیان داشت: «من فرزندی ندارم اما یک خواهرزاده دارم که در استفاده از فناوری برای او محدودیت‌هایی ایجاد کرده‌ام. چیزهایی هست که من اجازه استفاده از آنها را به او نمی‌دهم. مثلا دوست ندارم در شبکه‌های اجتماعی فعالیت داشته باشد».

 

تیم کوک در سال ۱۹۶۰ در موبیل، در آلاباما متولد شد. او کارگر بارانداز بود و در کنار آن در یک داروخانه کار می‌کرد. او پیش از آنکه جابز در سال ۱۹۹۷ از او بخواهد که به اپل ملحق شود، در IBM (شرکت ماشین‌آلات بین‌المللی کسب‌وکار) فعالیت می‌کرد.

 

عنوان می شود: کوک به شغلش علاقه‌مند بود و با هدف و شعار «خدمت به بشریت» وارد اپل شد. او بعد از ۱۵ سال جست‌ و جو سرانجام به چیزی که می‌خواست رسیده است.

 

کوک در سال ۲۰۰۷ مدیر عامل ارشد اپل شد. به مرور مسئولیت‌های مختلفی را در این شرکت بر عهده گرفت تا اینکه استیو جابز در سال ۲۰۱۱ از دنیا رفت و کوک تمام مسئولیت مدیر اجرایی را عهده‌دار شد.

 

او تاکنون از ابتکارات کمپانی اپل در زمینه سلامت، زباله‌های الکترونیک و انرژی‌های تجدیدپذیر و نیز پروژه‌های برنامه‌نویسی آموزشی اپل حمایت کرده است. واحد درسی برنامه‌نویسی که به طور یک‌ ساله در کالج هارلو اجرایی شده، با هدف آموزش مهارت‌های محاسباتی به دانشجویان از طریق استفاده از بازی‌ها، درس‌ها و مواد تعاملی، صورت گرفته است.

 

در این واحد درسی، به هر دانشجو آی‌پدی به همراه اپلیکیشن‌ها و ابزارهای لازم داده می‌شود و استاد، آنها را در درک مفاهیم برنامه‌نویسی راهنمایی می‌کند. دانش‌آموزان و دانشجویان پیشرفت خود را در طول ترم مشاهده می‌کنند و در انتهای سال بازخورد آن را دریافت می‌کنند.

 

کوک معتقد است: «اگر جای انتخاب داشتم، یادگیری برنامه‌نویسی را جایگزین یادگیری زبان می‌کردم. زیرا از نظر من برنامه‌نویسی از زبان خارجی مهم‌تر است. البته می‌دانم که مردم با نظر من مخالف‌اند اما برنامه‌نویسی زبان جهانی است و از طریق آن می‌توانید با ۷ میلیارد نفر مکالمه کنید».

 

مدیرعامل اپل اعلام کرد که این کمپانی در پنج سال آینده حدود ۳۰ میلیارد دلار برای ایجاد ۲۰ هزار شغل جدید هزینه می‌کند.

 

 

 

  • 17
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش