چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۱۵:۵۶ - ۰۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۲۰۱۰۲۸
اپلیکیشن ها و شبکه های اجتماعی

دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور؛

تعرفه استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی یک‌سوم خارجی‌ها/چالش پیام‌رسان‌های داخلی با افزایش کاربران

شبکه‌های اجتماعی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,شبکه های اجتماعی و اپلیکیشن ها
دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور از اختصاص مرکز نگهداری داده مجهز و حفاظت شده و زیرساخت های مورد نیاز به پیام رسان های داخلی برای ارایه خدمات بهتر و سریعتر به مردم خبر داد.

به گزارش ایسنا، سید ابوالحسن فیروزآبادی – دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی کشور - پس از بازدید از مرکز نگهداری داده مدرن و مجهز که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موظف شده بود تا برای پیام‌رسان‌های داخلی فراهم کند، در نشستی با مدیران پیام‌رسان‌های داخلی در رابطه با نگرانی مدیران پیام رسان‌های داخلی درباره سرعت افزایش کاربران جدید به صورت موج ناگهانی و همچنین عدم ارایه خدمات مناسب از سوی اپراتورها به دلیل کاهش تعرفه استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی، گفت: تمامی پیام رسان‌ها اگر به صورت موج ناگهانی مردم بخواهند ورود کنند، دچار چالش خواهند شد که ما برنامه خود را در چند مرحله اعلام خواهیم کرد تا به آرامی جمعیت به سمت پیام‌رسان‌ها هدایت شوند.

 

وی همچنین تصریح کرد: به این که تعرفه استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی یک سوم استفاده از پیام رسان‌های خارجی است و اپراتورها ممکن است ارتباطات مربوط به پیام رسان‌های داخلی را با کیفیت و اولویت کمتری به کاربران سرویس دهند، رسیدگی خواهیم کرد و اگر موردی به صورت واقعی و عملی بود گزارش دهند تا برطرف کنیم.

 

او گفت: کوچ سازمان‌ها، دستگاه‌ها و کانال‌های پرظرفیت به پیام‌رسان‌های داخلی و در نتیجه ارایه سرویس بیشتر به مردم برنامه‌ای است که به طور جدی مورد وفاق مسئولان کشور است و قوای سه گانه کشور علاقمندند این کار به سرعت انجام شده و موانع این راه برطرف شود.

 

وی با اشاره به این که در این مسیر باید پیام رسان‌ها هم تلاش بیشتری داشته باشند، افزود: امیدواریم تا در فرصت زمانی مناسب سرویس پایدار و فنی با استحکام امنیتی و رعایت حریم خصوصی از سوی پیام‌رسان‌ها به شهروندان ارایه شود.

 

فیروزآبادی با بیان این که در حوزه فضای مجازی می‌توانیم توسعه مناسبی در حوزه اقتصاد دیجیتالی داشته باشیم، اعلام کرد: با توجه به تاکید ویژه برای پیاده سازی شبکه ملی اطلاعات باید خدمات پایه در کشور به سمتی برود که توسط شرکت‌های داخلی و بخش خصوصی ارایه شود و بومی سازی مناسبی در حوزه اقتصاد دیجیتالی داشته باشیم تا در این حوزه بتوانیم اقتصادی مناسب با استانداردهای بین المللی، پایدار و چالاک در برابر تحولات جهانی در داخل کشور داشته باشیم.

 

وی با اشاره به سال حمایت از کالای ایرانی تصریح کرد: باید پلت فرم‌ها، سکوها و خدماتی که ارایه می‌شود، ایرانی باشد و در این راه همه مردم نقش ایفا کنند. دولت به عنوان قوه مجریه کشور تصمیم دارد این کار صورت گیرد اما این کار بدون نقش آفرینی مردم امکانپذیر نیست.

 

دبیر شورای عالی فضای مجازی افزود: نوع توسعه تکنولوژی مربوط به فضای مجازی توسعه تکنولوژی از نوع مشارکت و تعامل بوده که به صورت افقی است و از نوع عمودی نیست که چند سرمایه دار بخواهند صنعتی را در کشور پیاده سازی کنند و در واقع مبتنی بر مشارکت همراه با تعامل از سوی مردم است.

 

وی گفت: باتوجه به ویژگی‌های فضای مجازی، رفتار مردم به شدت تابع خدماتی است که ارایه داده می‌شود و ما شاهد تغییر و تحول سریع در رفتار مردم هستیم، بنابراین اگر پیام رسانی رفتار مناسب نداشته باشد، نیازهای مشتریان را برطرف نکند و در ذهن کاربران اقناع لازم را نتواند ایجاد کند، به راحتی در مدت خیلی کوتاه و حتی در کمتر یک شبانه روز کاربران خود را از دست خواهد داد. این در حالی است که در هیچ صنعتی در گذشته شاهد چنین پدیده‌ای نبودیم، یعنی صنعتی برای استقرار در یک کشور در مرحله اول ورود به بازارش زمان می برد و هم چنین خروج آن نیز سالها طول می کشید.

 

فیروزآبادی با اشاره به حوادث اخیر در جریان فیس بوک و سقوط ارزشی چند ده میلیارد دلاری آن، تاکید کرد: سایز اقتصاد ایران در این حد نیست اما رفتار کاربران می تواند به همان شدت باشد، چون جامعه ما یک جامعه همگرا و پیوسته تر نسبت به جامعه غربی است. در جوامع غربی فردی گرایی و واگرایی بیش از جوامع ماست و بر همین اساس رفتارهای ما نیز می‌تواند خیلی سریع‌تر و عکس العمل‌ها خیلی شدیدتر باشد، بنابراین پیام رسان‌های داخلی باید در ارایه خدمات به مردم رضایتمندی آنها راهدف قرار دهند و رضایتمندی مردم در خدمات مناسب، پایدار و امن و همچنین ارایه خدمات نو است.

 

وی افزود: ما شاهدیم پیام‌رسان‌هایی مانند تلگرام در جهت ارایه خدمات نو حرکت کرده و علاوه بر این که پیام‌رسان و شبکه اجتماعی هستند، در حال تبدیل به سکوی اقتصادی نیز بوده و می‌خواهند تا اقتصاد کشورها را در اختیار بگیرند. در حوادثی که در روسیه اتفاق افتاد، غول‌های بزرگ اقتصادی آمریکا در این نزاع فضای مجازی میلیاردها دلار متضرر شدند و تلگرام اعتراف کرد که چند صد میلیون دلار متضرر شده و آمازون و گوگل هم قاعدتا به همین میزان باید متضرر شده باشند و این همه با هدف آماده‌سازی برای تصاحب بخشی از اقتصاد این کشور است.

 

فیروز آبادی اظهار کرد: باید توجه داشت که این هزینه برای نگهداشتن یک جامعه در یک پیام رسان نیست بلکه این هزینه برای تصرف اقتصادی یک کشور صورت می گیرد بنابراین باید در مرحله نخست تلاش کنیم تا پیام رسان خوبی داشته باشیم و نیازهای پیام رسان اجتماعی را در جامعه ایرانی تامین کنیم و امیدواریم که پیام‌رسان‌های داخلی در مرحله بعد تبدیل به سکویی برای ارایه خدمات به مردم شوند و در فضای مجازی در کشور که از تامین پیام‌رسان با هدف خروج از انحصار پیام‌رسان خارجی کشور شروع شده و درنهایت دستیابی به سکوهای قابل توجهی برای ارایه خدمات است، نقطه آغاز یک تحول بزرگ باشیم.

 

 

  • 18
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش