چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۷۰۵۰۰۱۳۱

مقایسه برترین پرچمداران سازندگان گوشی هوشمند؛ از سامسونگ و آیفون تا گوگل و هووای

گوشی هوشمند, برترین گوشی های هوشمند,سامسونگ

جنگ بین پرچمداران موبایل همواره مهم‌ترین جنگ بین برندهای موبایل است. برخی از این برندها حاضرند رقابت مالی و اقتصادی را بدهند اما روی رینگ مقایسه با بهترین محصول رقیب پیروز از میدان خارج شوند. شرکت‌ها بهترین و مجهز‌ترین سربازانشان را در پوشش تبلیغاتی وسیع به میدان می‌فرستند چون می‌دانند کاربران از روی همین مقایسه‌ها تصمیم‌شان را درباره یک برند می‌گیرند. این نبرد مکرر هر چند ماه و با ورود یک رقیب جدید تکرار می‌شود تا مشخص شود پیروز میدان کیست و البته در نهایت برنده در بازار مشخص می‌شود. در این گزارش نگاهی می‌‌اندازیم به تازه‌ترین صف‌آرایی پرچمداران موبایل که با حضور برخی رقبای جدید تغییر خاصی پیدا کرده است.

 

گوگل Pixel ۲ XL

هرچند این گوشی پاییز سال گذشته معرفی شد اما هنوز به‌عنوان یک رقیب در میدان پرچمداران است. گوشی‌ای با صفحه نمایش ۶اینچی و دوربین  ۱۲ مگاپیکسلی و ۴ گیگابایت رم و باتری ۳۵۰۰میلی آمپری. با داشتن استانداردIP۶۷ این گوشی تا عمق یک متر برای مدت ۳۰۰ دقیقه در برابر آب مقاوم است. صفحه نمایش فوق‌العاده شفاف OLED و چیپست کوالکام اسنپ‌دراگون ۸۳۵ از این گوشی یک رقیب قدرتمند ساخته است. دوربین این گوشی در مقایسه‌ با پرچمدارانی که امسال معرفی شده‌اند هم جایگاه بسیار خوبی دارد هرچند برخلاف بسیاری از پرچمداران جدید دولنزی نیست. این دوربین از تکنولوژی HDR+ برای بهبود تصاویر استفاده می‌کند و در نور کم تصاویر خیلی خوبی می‌دهد.

 

ترکیب لرزش‌گیر داخلی با لرزش‌گیر اپتیکال دیگر نقطه قوت دوربین پیکسل ۲ ایکس ال است و همچنین رنج داینامیک دوربین نیز بسیار بالاست. هرچند از نظر پردازنده قادر به شکست رقبای خود نیست اما از نظر طول عمر باتری در جایگاه بالایی است و در هر شارژ به‌طور متوسط نزدیک به ۱۴۴ ساعت شارژ نگه می‌دارد. گوگل پیکسل از نظر نرم‌افزاری به خاستگاه مکتب اندروید وابسته است و از جهت به روزسازی نیز خیلی زود تازه‌ترین نسخه‌های سیستم عامل اندروید را دریافت می‌کند که این را هم باید به مزیت‌های دیگرش اضافه کرد. قیمت ارزان‌ترین مدل این گوشی ۸۴۹ دلار (ظرفیت ۶۴ گیگابایت) و نسخه گران‌تر آن ۹۴۹ دلار (ظرفیت ۱۲۸۸ گیگابایت) است.

 

آی‌فون X

همچون پرچمدار گوگل این پرچمدار اپل نیز در حال رسیدن به یک سال عمر است و تا کمتر از یک ماه دیگر شاهد نسخه جدیدی از آن خواهیم بود که طبیعتا قدرتمندتر و با بهبودهای بهتری همراه است اما iPhone x در این یک سال بارها مورد مقایسه قرار گرفت و البته بارها نیز دیزاین آن (به خصوص حاشیه بالای صفحه نمایش) کپی‌برداری شد که آخرین آن همین چند روز قبل گوشی P۳۰ موتورولا بود. iPhone x دارای یک صفحه نمایش ۸/ ۵ اینچی است با دوربین ۱۲مگاپیکسلی و ۳گیگابایت رم و باتری ۲۷۱۶ میلی آمپری. مهم‌ترین مزیت این گوشی به جز دیزاین خاص و به کار رفتن شیشه در پشت آن سرعت بالای پردازنده از نوع بایونیک A۱۱ است که آن را از هر آزمونی سربلند بیرون می‌آورد. صفحه نمایش OLED آن بسیار شفاف است و بی‌حاشیه بودن آن را در مقابل برخی رقبا پیروز از میدان خارج می‌کند.

 

نقطه ضعف iPhone x را شاید در باتری آن باید دانست که نسبت به آی‌فون ۸ و آی‌فون ۸ پلاس نیز ضعیف‌تر است و به خصوص با توجه به پردازنده قوی سرعت مصرف باتری در آن بالاست. یک نقطه ضعف دیگر آن قیمت بسیار بالای این گوشی است. iPhone x اولین گوشی با قیمت بالای ۱۰۰۰دلار در بازار است که البته راه را برای گران‌تر شدن دیگر گوشی‌ها در بازار هم باز کرده است. نسخه ۶۴ گیگابایتی آن ۱۱۴۹ دلار است هرچند اپل در رویداد چند هفته دیگر خود قرار است نسخه ارزان‌تری از این گوشی را با صفحه نمایش LCD ارائه کند.

 

گلکسی نوت ۹

از معرفی پرچمدار قدرتمند سامسونگ چیزی نمی‌گذرد؛ گوشی که تقریبا همه چیز آن بسیار بالاست. قدرت، کیفیت، سرعت و البته قیمت. صفحه نمایش بزرگ و بسیار شفاف آن، پردازنده بسیار سرعت بالا، دوربین خوب و باتری بسیار خوب مهم‌ترین مزیت‌های پرچمدار سامسونگ است هرچند در مقابل اندازه این گوشی بیش از حد برای در دست گرفتن بزرگ به نظر می‌رسد. از نظر دیزاین این گوشی با نوت ۸ تفاوت چندانی ندارد. برخلاف گلکسی نوت ۹۹ شیشه صفحه نمایش آن خمیده نیست.

 

برای کسانی که اغلب مایل به یادداشت چیزی روی گوشی هستند یا دست‌های بزرگی دارند گلکسی نوت ۹ با صفحه نمایش بسیار با کیفیت ۴/ ۶ اینچی گوشی بسیار خوبی است. نوت ۹ از هر گوشی دیگر سامسونگ ظرفیت بیشتری دارد. نسخه ۵۱۲ گیگابایتی آن می‌تواند با کارت حافظه ۵۱۲ گیگابایتی یک گوشی با یک ترابایت ظرفیت ایجاد کند. باتری گوشی ۴ هزار میلی آمپر است که ۵۰۰ میلی آمپر از گلکسی ۹ سامسونگ هم بیشتر است و تمام رقبای اندرویدی و iOS خود را در این زمینه شکست می‌دهد. پردازنده اسنپ دراگون ۸۴۵ و حافظه ۶ یا ۸گیگابایت این گوشی را در زمره پرسرعت‌ترین‌های بازار قرار داده هرچند باید این را هم اضافه کرد که سامسونگ همواره روی اعداد بیش از دیگر چیزها تمرکز می‌کند. نسخه ارزان‌تر این گوشی۹۹۹ دلار و نسخه گران‌تر آن ۱۲۵۰دلار قیمت خورده است.

 

هوآوی P۲۰ Pro

گوشی پرچمدار هوآوی از آی‌فون X و پیکسل ایکس ال جوان‌تر است و یک رقیب خوب برای آنها به شمار می‌آید. صفحه ۱/ ۶ اینچی OLED، دوربین قدرتمند و شاخص ۴۰۰ مگاپیکسلی از نقاط قوت اصلی این گوشی است. با این حال صفحه نمایش این گوشی دارای تراکم پیکسلی ۴۰۸ است که از تراکم پیکسلی نوت ۹ مقداری (۵۱۶) کمتر است. اما دوربین پی۲۰۰ پرو هوآوی جای بحث ندارد، چراکه یکی از مهم‌ترین نقاط قوت پی۲۰پرو دوربین‌های آن هستند. پی۲۰ پرو در پشت دستگاه به یک لنز قدرتمند ۴۰۰ مگاپیکسلی، لنز ۸ مگاپیکسلی زوم و لنز ۲۰۰ مگاپیکسلی مونوکروم مجهز شده که تصاویر خارق‌العاده‌ای را ثبت می‌کنند.

 

از نظر دوربین هوآوی P۲۰ Pro بدون تردید بهترین عملکرد را در میان پرچمداران فعلی دارد. هوآوی پی‌۲۰ علاوه بر دوربین عالی و سخت‌افزار قدرتمند، از هوش مصنوعی هم بهره می‌برد که کارآیی‌های قابل توجهی دارد. چیپ هوش مصنوعی این گوشی علاوه بر انتخاب بهترین تصاویر ثبت شده با دوربین، قادر است در عملکرد بدون نقص و سریع گوشی هم نقش ایفا کند. پی۲۰پرو با قیمتی بین ۸۰۰ تا ۱۱۰۰۰ دلار در نقاط مختلف دنیا به فروش می‌رسد.

 

عاقله ترابی

 

donya-e-​eqtesad.‎​com
  • 18
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش