شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۳۰۴۰۰۲۲

چطور با رویکردی نو در بازاریابی دیجیتال متمایز شویم!

در گذشته‌ای نه‌چندان‌دور، در تمام کشورها تنها راه تبلیغاتی کسب‌و‌کارها استفاده از رسانه‌های دولتی مانند رادیو و تلویزیون یا درج آگهی تبلیغاتی در روزنامه‌های کثیرالانتشار یا سفارش‌های مکتوب مثل کارت ویزیت، تراکت و نظایر آن‌ها بود. امروزه روش‌‌ جدیدی به نام بازاریابی دیجیتالی جایگزین این روش‌های سنتی شده است، به‌گونه‌ای که اکثر افراد از روش‌های بازاریابی دیجیتالی استفاده می‌کنند. در این مطلب کوتاه قصد داریم به این موضوع بپردازیم که چطور با رویکردی نو، در بازاریابی دیجیتال متمایز شویم.

انواع بازاریابی دیجیتالی

اگر بخواهیم انواع بازاریابی دیجیتالی را نام ببریم، می‌توانیم به راه‌اندازی یک سایت یا راه‌اندازی یک پیج کاری در یکی از شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام و یا بازاریابی موبایلی، ایمیل مارکتینگ و نظایر آن اشاره کنیم. شاید برایتان جای سؤال باشد که کدام‌یک از روش‌های بازاریابی دیجیتالی برای کسب‌و‌کارتان مفید است؟ برای رسیدن به جواب این ‌سؤال، لطفاً به سؤالات زیر به‌صورت دقیق پاسخ دهید:

  • آیا می‌دانید که مشتریانتان اوقات فراغتشان را چگونه در اینترنت می‌گذرانند؟ یا اینکه آیا در شبکه‌های اجتماعی ایرانی یا خارجی وقت صرف می‌کنند؟
  • آیا می‌دانید که رقبای شما بیشتر از کدام روش بازاریابی دیجیتالی استفاده می‌کنند؟
  • آیا شما از این روش بازاریابی که رقبایتان دارند می‌توانید به‌تنهایی استفاده ‌کنید؟ یا جای خاصی را که برایتان این کار را انجام دهد سراغ دارید؟
  • اگر شما مشتری محصول خودتان باشید، با کدام روش تبلیغاتی، بیشتر به خرید محصول تمایل پیدا می‌‌‌کنید؟

بازاریابی دیجیتالی

اگر جواب هیچ‌کدام از این سؤالات را نمی‌دانید، مطمئناً با یک تحقیق از مشتریان و رقبایتان به‌راحتی می‌توانید بفهمید که کدام روش تبلیغاتی برایتان مفید است. در ادامه چند راهکار مفید را برای افزایش بازدهی بازاریابی دیجیتال آورده‌ایم:

۱) بهتر است قبل از شروع به راه‌اندازی یک سایت یا ساختن یک پیج کاری در یک اپلیکیشن‌ خارجی یا ایرانی، کمی درباره هدفتان با خودتان صادق باشید. مطمئناً راه‌اندازی یک سایت یا پیج‌ کاری، مراحل چندان دشواری ندارد و شما با آموزش یا سپردن کار به یک متخصص به‌راحتی می‌توانید سایت یا پیج ‌کاری داشته باشید؛ ولی باید بدانید که برای آن سایت یا پیج‌ کاری باید وقت و انرژی لازم را بگذارید و هر چند وقت یک بار آن را با محتوای باکیفیت به‌روزرسانی کنید؛ در غیر این صورت به علت انجام‌نشدن بروزرسانی، به مرور زمان در صفحات اول جست‌وجوی گوگل پیدا نمی‌شوید و نمی‌توانید از طریق جست‌‌و‌جوی گوگل یا شبکه‌های اجتماعی مشتریان بالقوه‌ای جذب کنید.

۲) بهتر است به‌جای کپی‌برداری از سایت یا پیج کاری رقبایتان، از آن‌ها الگوبرداری کنید. به خاطر داشته باشید که هرچقدر محتوای منحصر‌به‌فردتری را در اختیار مشتریانتان قرار دهید، آن محتوا می‌تواند برای شما مشتریان بالقوۀ بیشتری را به مشتریان بالفعل تبدیل کند و این کار موجب افزایش فروشتان می‌شود.

۳) به خاطر داشته باشید که کیفیت محتوای شما مهم‌تر از کمیت آن است، پس همیشه محتوای باکیفیت منتشر کنید.

۴) شما می‌توانید با اینفلوئنسرهای حوزۀ کاری خودتان تعامل خوبی را برقرار کنید و با آن‌ها شروع به همکاری کنید؛ مطمئناً از این طریق می‌توانید فروشتان را افزایش دهید.

۵) می‌توانید علاوه بر ارتباط با مشتریان از طریق سایت کاری، با انواع شبکه‌های اجتماعی داخلی یا خارجی نیز با آن‌ها در تعامل باشید. به خاطر داشته باشید که هرچقدر تعامل بیشتری با مشتریان داشته باشید، به معنای افزایش تعداد مشتریان بالقوه و تبدیل آن‌ها به مشتریان بالفعل است و این به معنای افزایش درآمدزایی شماست.

۶) هرچقدر خلاقیت بیشتری را در استفاده از روش‌های مختلف بازاریابی دیجیتالی داشته باشید، مطمئناً سهم بازار بیشتری را نسبت به رقبای خودتان به دست می‌آورید.

۷) شما می‌توانید از هوش مصنوعی برای تولید محتوا یا ادیت آن استفاده کنید.

۸) به‌راحتی می‌توانید از تجربیات واقعیت افزوده در سایت یا اپلیکیشن‌های موبایلی که برای کسب‌و‌کارتان دارید استفاده کنید، این‌گونه مشتریان محصولات یا خدمات شما را به روش کاملاً جذابی مشاهده می‌کنند و همین جذابیت به‌ظاهر ساده، می‌تواند باعث افزایش فروش شما شود.

۹) اغلب مشتریان امروزی به دنبال برندهایی هستند که برای مسائل زیست‌محیطی یا مسائل اجتماعی اهمیت خاصی قائل باشند. تعهد شما نسبت به این قبیل مسائل می‌تواند در جذب مشتریان بالقوه و تبدیل آن‌ها به مشتریان بالفعل مؤثر واقع شود.

۱۰) می‌توانید از ربات‌های هوش مصنوعی برای پشتیبانی آنلاین در سایت خودتان استفاده کنید. این کار شما باعث می‌شود مشتریانتان در صورت داشتن سؤال، به‌راحتی به جوابشان برسند و شما هزینۀ کمتری را برای استخدام یک نیروی پشتیبانی پرداخت کنید.

نکات مهم و کلیدی:

  • بهتر است حتی اگر خودتان مشغلۀ زیادی دارید، با اصول و مبانی ابتدایی بازاریابی دیجیتالی آشنا شوید. به این‌ ترتیب، به‌راحتی می‌توانید درخواستی را که از یک شرکت تولید‌کنندۀ محتوا داشتید آنالیز کنید و محتوای بهینه و سئوشده‌ای را از آن‌ها تحویل بگیرید.
  • بهترست از روش بازاریابی ۴p که به ۴ عامل اصلی محصول (Product)، قیمت (Price)، توزیع (Place) و ترویج (Promotion) اشاره دارد استفاده کنید.
  • حتماً کلمات کلیدی مرتبط با حوزۀ کاری خودتان را پیدا کنید و در هنگام تولید محتوا توسط خودتان یا تیم تولید‌کنندۀ محتوا، آن‌ها را به کار بگیرید. این کار شما باعث می‌شود مشتریان بیشتری را از طریق اینترنت پیدا کنید.
  • حتماً جایی را بابت رضایت مشتریان قبلی در سایت یا شبکۀ اجتماعی خودتان قرار دهید تا سایرین به‌راحتی رضایت مشتریان قبلی را ببینند.
  • هر چند وقت یک بار سایت یا شبکۀ اجتماعی خودتان را آنالیز کنید.

  • 9
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش