دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳
۱۴:۵۰ - ۱۷ فروردین ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۲۱۳۵
گجت ها و ابزارهای هوشمند

۵ دلیل برای خریدن مچ بند به جای ساعت هوشمند!

مچ بند,ساعت هوشمند

اگر به دنبال خرید یک مچ بند هوشمند برای پایش فعالیت های بدنی خود بوده باشید، به احتمال زیاد در جست و جوهای خود به ساعت هوشمند هم به عنوان ابزاری با فعالیت مشابه برخورده اید. در نتیجه این سوال امکان دارد برایتان پیش بیاید که کدامیک از این دو گجت گزینه ی بهتری است و در واقع کدامیک میتواند به صورت بهتری پاسخگوی نیازتان باشد. بدیهی است هر یک از این دو، یعنی مچ بند و ساعت هوشمند نقاط قوت و ضعف خود را دارند اما آنچه که در این مطلب به آن می پردازیم، بررسی دلایلی برای خریدن مچ بند هوشمند به جای ساعت است؛ چه برای آن دست از کاربرانی که به تازگی کار خود را با گجت های پایش سلامت آغاز کرده اند و چه برای افراد با تجربه.

به گزارش وب سایت بلومبرگ، نخستین ساعت های هوشمند در سال ۲۰۱۳ توسط سامسونگ، کوالکام و سونی تولید و روانه ی بازار شدند. پس از آن شرکت های دیگر هم به تولید این گجت ها پرداختند که بخاطر هماهنگی بالا با گوشی های هوشمند به سرعت بین کاربران محبوبیت پیدا کردند. همین مسئله درباره مچ بندهای هوشمند هم صدق می کند که اگرچه سابقه ی بیشتری دارند ولی به همان اندازه محبوب و میتوان بیان کرد کاربردی هستند.

خوشبختانه بسیاری از شرکت هایی که به ساخت گوشی های هوشمند می پردازند، این روزها ساعت هوشمند و البته مچ بند هوشمند هم تولید می کنند که از جمله آنها میتوان به سامسونگ اشاره کرد. از نظر کیفیت، امکانات و میزان محبوبیت هم ساعت های هوشمند اپل در صدر قرار دارند منتها مچ بند هوشمند خاصی از این شرکت در بازار وجود ندارد. مچ بندهای موجود هم غالبا از ویژگی های یکسانی برخوردارند و اگر تفاوتی در آن ها دیده شود بسیار جزئی است. بدین ترتیب در اکثر مواقع مهم نیست از کدام برند معروفی آنرا خریداری می کنید، چون به تمام قابلیت های خوبی که نیاز دارید دسترسی خواهید داشت.

در ادامه به بررسی ۵ علتی می پردازیم که به چه دلیل کاربران باید خرید مچ بند هوشمند را به ساعت هوشمند ترجیح دهند.

مناسب برای تازه کارها

مچ بند,ساعت هوشمند

قبل از اینکه به خرید گجتی با هدف پایش فعالیت های بدنی و وضعیت سلامتی خود خریداری کنید، این سوال را از خود بپرسید که تا چه حدی در این بخش تجربه و آگاهی دارید. البته این روزها کمتر کسی پیدا می شود که نتواند کار با یک گجت هوشمند را طی چند روز یاد بگیرد ولی ساعت های هوشمند میتوانند برای شروع گزینه ی سخت تری باشند. بدین ترتیب تعدادی ترجیح میدهند برای پایش فعالیت های خویش سراغ محصولات ساده تری بروند. اینجاست که مچ بند هوشمند وارد می شود تا کاربران را از سردرگمی نجات دهد.

معمولاً از لحاظ قابلیت ها و امکانات، ساعت های هوشمند میتوانند بسیار غنی تر و در عین حال پیچیده تر از مچ بندها باشند. البته این موضوع برای آن دسته از کاربرانی که تجربه ی زیادی دارند و به عبارتی کاربران حرفه ای هستند بسیار خوشحال کننده است به دلیل آن که آن ها به دنبال قابلیت های متنوع هستند ولی برای یک تازه کار این قابلیت ها غالبا میتواند بدون استفاده و یا حتی در برخی مواقع گیج کننده باشند. به همین خاطر ویژگی های فراوان به جای کاربردی بودن میتوانند خسته کننده تلقی شوند.

البته این بدان معنا نیست که قابلیت های یک مچ بند هوشمند همیشه ساده هست. خیر! گاهی اوقات این گجت ها هم میتوانند گزینه های کاربردی بسیار خوبی را پیش روی شما قرار دهند. فقط به صورت کلی، باور بر این است که مچ بندها گجت های ساده تری به نسبت ساعت های هوشمند هستند که این موضوع هم درست است. در رابطه با قابلیت های خوب مچ بند هوشمند میتوان به GPS داخلی اشاره کرد که شاید بتوان گفت ۹۰ درصد مچ بندها به آن مجهز نیستند و کاربر برای بهره مندی از آن باید گوشی را با خود به همراه داشته باشد. ولی فیت بیت Charge 4 از نخستین مچ بندهایی است که از GPS داخلی برخوردار بود تا کاربر بدون نیاز به گوشی خود به کارهای مربوطه رسیدگی کند.

قیمت مناسب مچ بند در مقایسه با ساعت هوشمند

مچ بند,ساعت هوشمند

در صورتیکه تازه کار هستید و یا دوست دارید وارد دنیای گجت های هوشمند شوید، این احتمال هم وجود دارد که در محدودیت بودجه قرار داشته باشید. به همین خاطر در تجربه ی اول، منطقی تر است سراغ محصولی بروید که قیمت پائین تری داشته باشد. به دلیل آنکه شاید از تجربه ی استفاده از یک گجت پوشیدنی خوشتان نیاید و این موضوع میتواند به کمک یک مچ بند تا حد زیادی برایتان روشن شود.

بدیهی است در نخستین تجربه ی استفاده از یک محصول، کسی نمی خواهد پول زیادی را صرف آن کند که در نهایت به این نتیجه برسد که گجت مربوطه با نیازهای او مطابقت ندارد. حتی اگر سابقاً هم یک یا دوبار تجربه ی استفاده از مچ بند هوشمند را داشته اید شاید باز هم منطقی باشد که سراغ گزینه ای با قیمت کمتر بروید. مگر اینکه به این نتیجه رسیده باشید که به قابلیت ها و امکانات ساعت هوشمند بیشتر نیاز دارید.

مچ بندهای هوشمند قیمت بسیار خوبی دارند. بدون اینکه حتی مبلغی معادل نصف قیمت یک ساعت هوشمند معروف را بپردازید، میتوانید به یک مچ بند هوشمند از همان شرکت دسترسی داشته باشید که دنیایی از امکانات و قابلیت ها را پیش رویتان قرار می دهد. به عنوان مثال گلکسی فیت یکی از برترین مچ بندهایی است که در سبد محصولات سامسونگ قرار دارد که هم از لحاظ قیمتی مناسب است و هم به قابلیت های اساسی نظیر پایش فعالیت خودکار، سنجش ضربان قلب، پایش خواب و… مجهز شده است. خبر خوب اینجاست که با پرداخت مبلغی کمتر، میتوانید اکثر این قابلیت ها را در شیائومی می بند ۵ و ۴ هم داشته باشید.

لازم به ذکر است به تازگی شیائومی از می اسمارت بند ۶ هم رونمایی کرد که از ۱۹ فعالیت ورزشی جدید و قابلیت های بسیار متنوع پشتیبانی می کند.

طول عمر بیشتر باطری

مچ بند,ساعت هوشمند

بارها دیده ایم که برخی از ساعت های هوشمند طول عمر باطری یک یا دو روزه دارند و این اصلاً خوب نیست چرا که با اندکی فعالیت سنگین کاربر باید ساعت خود را برای استفاده ی بعدی به طور کامل شارژ کند. علت این موضوع هم به قابلیت های بیشتر ساعت های هوشمند برمیگردد که نیازمند انرژی بیشتری هستند. هر چند این موضوع این روزها دیگر مثل قبل بعنوان یک مشکل بزرگ دیده نمی شود و تا حدودی حل شده. با این حال باز هم طول عمر باطری زمان خرید یک گجت هوشمند اهمیت بالایی دارد و این مچ بندهای هوشمند هستند که در این بخش بهتر ظاهر می شوند.

از نقاط ضعف مچ بندهای هوشمند در مقایسه با ساعت های هوشمند، نمایشگر بسیار کوچ تر آن هاست ولی همین نمایشگر وقتی در رابطه با طول عمر باطری صحبت می کنیم، به نقطه قوت برای این گجت ها تبدیل می شود. مچ بندها به قدری کوچک هستند که اصلاً نیازی به انرژی زیاد برای روشن شدن و روشن ماندن ندارند. در نتیجه انرژی زیادی هم از باطری گرفته نمی شود.

بیشتر مچ بندها میتوانند با یک بار شارژ کاربران را تا یک هفته هم همراهی کنند ولی ساعت های هوشمند غالبا پس از چند روز نیاز به شارژ مجدد پیدا می کنند که این موضوع انتخاب مورد نخست را برای آن دسته از کاربرانی که به طول عمر باطری اهمیت میدهند منطقی تر می کند.

برای مثال فیت بیت Inspire 2 یکی از بهترین مچ بندهای موجود در بازار است که میتواند با فقط یک بار شارژ، به مدت ۱۰ روز کاربران را همراهی کند. هیچ نگرانی هم از بابت درآوردن مداوم گجت و منتظر ماندن برای شارژ دوباره ی آن برای کاربران پیش نخواهد آمد. این قابلیت خوب مچ بند هوشمند برای کاربرانی که دایماً بیرون از خانه فعالیت می کنند و می خواهند گجت هوشمندشان همیشه روی دستشان باشد بسیار کاربردی است.

طراحی جمع و جور و وزن کم

مچ بند,ساعت هوشمند

اگر فکر می کنید جزء آن دسته از افرادی هستید که طراحی بزرگ و وزن نسبتا بالای ساعت های هوشمند را نمی پسندید، خبر خوب این است که جایگزین خوبی برای این محصولات وجود دارد و آن هم مچ بندهای هوشمند هستند. بسیاری از مچ بندها به لطف اندازه ی کوچک و وزن کمی که دارند این امکان را به کاربر می دهند تا آن ها را به عنوان یک لوازم جانبی نه فقط روی مچ دست بلکه مثلا روی لباسشان هم قرار دهند. بدین ترتیب آن دسته از افرادی که می خواند روی مچ دست خود ساعت معمولی( یا هر نوع ساعتی) یا جواهرات زینتی داشته باشند، مجبور نخواهند بود حتما مچ بند را روی مچ خود ببندند.

جالب اینجاست که حتی اگر آن ها را روی دست خود هم ببندید پس از مدتی فراموش خواهید کرد که چیزی روی مچ دستتان قرار دارد چون اندازه و وزن بسیار پایینی دارند. دیده شده بسیاری از افراد این محصول را در کنار ساعت روی مچ می بندد بدون اینکه احساس سنگینی روی دست خود داشته باشند. این موضوع به ویژه برای افرادی که فعالیت های بدنی سنگین انجام میدهند بسیار دارای اهمیت است به دلیل آن که بر خلاف ساعت های هوشمند، مچ بندها حس راحتی بسیار بیشتری را به کاربر القا می کنند.

مزیت دیگر این گجت ها، بندهای قابل تعویض است. البته ساعت های هوشمند هم چنین گزینه ای را در اختیار کاربر قرار میدهند ولی مچ بندها معمولاً در این حالات تنوع بیشتری دارند و قیمت بندهای جانبی آنها هم بسیار کم تر است. از بندهای مخصوص ورزش گرفته تا مناسب برای مهمانی و بسیاری شرایط دیگر، تنوع بند برای مچ بندها بسیار بالاست. به عنوان مثال وقتی قرار است به دویدن بپردازید میتوانید بند سبک وزن سیلیکونی را انتخاب کنید یا اگر وارد جلسه رسمی شدید از بند هایی ساخته شده از فولاد ضد زنگ استفاده کنید.

مناسب برای پایش اکثر فعالیت های بدنی

مچ بند,ساعت هوشمند

همان طور که در ابتدا گفته شد، مچ بندها از فعالیت های بدنی پشتیبانی می کنند که در عین ساده بودن، کاربردی هم هستند. به همین خاطر در تجربه ی نخست استفاده از این گجت ها اصلاً گیج و سردرگم نمی شوید. البته بدیهی است در اختیار داشتن محصولی با قابلیت های سلامتی متنوع همیشه عالی است ولی در صورتیکه موضوع تازه کارها باشند یا افرادی که می خواهند با کم ترین هزینه بیشترین استفاده را داشته باشند، مچ بندها انتخاب خوبی هستند.

بسیاری از اشخاص اهمیتی به پایش یک سری از فعالیت های بدنی خود نمی دهند چون در واقع فهمیدن این اطلاعات برایشان اهمیت خاصی ندارد. ولی بعضی از این داده ها بسیار مهم هستند و هر کاربری باید از آن ها مطلع باشد. بدین ترتیب اگر به دنبال محصولی هستید که بتواند قدم های شما را محاسبه کند، میزان کالری مصرف شده را بسنجد، ضربان قلب را اندازه گیری کند و از حالت های ورزشی مختلف هم پشتیبانی کند، مچ بندهای هوشمند برترین و به صرفه ترین انتخاب شما خواهند بود. حتی اگر به اطلاعات دقیق تر هم نیاز داشته باشید میتوانید اپلیکیشن مخصوص این گجت ها را روی گوشی هوشمند خود اجرا کنید و از طریق آن به طلاعاتی که نیاز دارید دسترسی داشته باشید.

آیا ترجیح مچ بند به ساعت هوشمند منطقی است؟

مچ بند,ساعت هوشمند

در آغاز صحبت به این نکته اشاره کردیم که هم ساعت هوشمند و هم مچ بند هوشمند نقاط قوت و ضعف خود را دارند و اصلاً اینگونه نیست که این ۵ علت، برای کم اهمیت نشان دادن ساعت ها باشند. در واقع همانطور که گفته شد، این مطلب بیشتر برای آن دسته از کاربرانی مناسب است که نخستین بار است قصد دارند استفاده از یک گجت برای پایش فعالیت های بدنی را تجربه کنند و در عین حال که کاربرد برایشان مهم است، به قیمت مناسب هم اهمیت می دهند.

با در نظر گرفتن این ۵ دلیل، به این نتیجه رسیدیم که اگر جزء این دسته از افراد هستید بهتر است ابتدا کار خود را با مچ بندهای هوشمند آغاز کنید. به دلیل آن که مجبور نیستید هزینه ی زیادی برای آن بپردازید و در عین حال میتوانید بخشی از آنچه که یک ساعت هوشمند برایتان به ارمغان می آورد را تجربه کنید. بدین ترتیب در صورتیکه از تجربه ی کار با آن راضی بودید و احساس کردید به قابلیت های بیشتری نیاز دارید، با خیال راحت تری به سراغ ساعت های هوشمند می روید. اگر هم راضی نبودید، چیز خاصی را از دست نمی دهید.

  • 14
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش