سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۲۰:۰۹ - ۰۵ آبان ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۸۰۵۳۹
گجت ها و ابزارهای هوشمند

راهی مخفی برای مرور وبسایت‌ها با اپل واچ (Apple Watch)

مرور وبسایت‌ها با اپل واچ,اپل واچ
یک راه مخفی برای مرور وبسایت‌ها با استفاده از اپل واچ وجود دارد که در این مطلب با آن آشنا خواهید شد.

گاهی نیاز فوری به مرور سایتی دارید، ولی به گوشی یا لپتاپ دسترسی ندارید؛ برای انجام این کار می توانید از یک راه مخفی با استفاده از اپل واچ خود استفاده کنید.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از popsci، اگر به برنامه های اپل واچ خود نگاهی بیندازید، مرورگر وب سافاری را نخواهید یافت.

با توجه به اندازه کوچک صفحه نمایش و گزینه های ورودی محدود، این اتفاق منطقی بنظر می رسد.

ولی اگر نیاز به ایجاد یک صفحه وب در ساعت هوشمند خود دارید، بدانید که این امکان وجود دارد. یک برنامه مرورگر مخفی از قبل روی ساعت وجود دارد که میتوانید چند گزینه شخص ثالث را برای نصب پیدا کنید. قطعا با محدودیت هایی رو به رو خواهید شد و تجربه در هیچ کجا به خوبی تلفن یا لپ تاپ نیست.

با استفاده از مرورگر داخلی اپل واچ

شما نمی توانید مرورگر وب تعبیه شده در Apple Watch را از شبکه استاندارد یا لیست برنامه ها راه اندازی کنید. برای این منظور باید با باز کردن پیوندی از یک برنامه ساعت هوشمند دیگر به آن دسترسی داشته باشید. میتوانید از برنامه های Mail و Messages برای این کار استفاده کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک ایمیل یا پیام حاوی URL که میخواهید از آن بازدید کنید، برای خود بفرستید.

ممکن است این یک راه طولانی برای آنلاین شدن بنظر برسد و واقعا همین طور است؛ ولی فقط در صورتی که به آن نیاز پیدا کردید، میتوانید با ایمیل کردن فهرستی از وب سایت هایی که به طور مرتب نیاز به دسترسی به آنها دارید، کار را آسان تر کنید.

یکی دیگر از راه‌های دسترسی به وب سایت، استفاده از سیری در اپل واچ است. بگویید «Siri, go to…» و سپس نشانی اینترنتی را که میخواهید ببینید. لیستی از نتایج وب ظاهر می شود، فقط روی Open Page در زیر پیوندی که میخواهید باز شود، ضربه بزنید. این برای سایت هایی با URL های ساده که به راحتی قابل بیان هستند، مانند apple.com یا google.com به خوبی کار می کند.

وقتی نوبت به وارد کردن متن در وب سایت ها میرسد، میتوانید از روش های معمول موجود در ساعت خود از جمله دیکته صوتی، ویژگی دست خط خطی و صفحه کلید روی صفحه استفاده کنید، برای وارد کردن حجم زیاد متن ایده آل نیست؛ ولی اگر به عنوان مثال نیاز به جست و جوی چند کلمه کلیدی داشته باشید، این کار را انجام می دهد.

به خاطر داشته باشید که همه وب سایت ها به درستی (یا حتی اصلاً) روی چنین صفحه نمایش کوچکی بارگیری نمی شوند و پیمایش در منو ها و پنجره های بازشو می تواند دشوار باشد. در برخی موارد، مرورگر داخلی به نمای ساده تری مانند Reader View در سافاری روی دسکتاپ تغییر می کند؛ بنابراین شما تنها متن را دریافت خواهید کرد و نه هیچ چیز دیگری. برای جابجایی بین این نماها، روی URL در بالا ضربه بزنید.

همچنین می توانید با ضربه زدن بر روی نوار آدرس به عقب و جلو حرکت کنید. سایر حرکاتی که می توانید از آن ها استفاده کنید استفاده از تاج دیجیتال یا انگشت روی صفحه برای پیمایش و دو بار ضربه زدن روی صفحه برای بزرگنمایی و کوچک نمایی است. برای پاک کردن تمام داده های جمع آوری شده مرور، تنظیمات را باز کرده و به ترتیب General، Website Data و Clear Website Data را انتخاب کنید.

استفاده از برنامه های شخص ثالث

مرورگر وب داخلی اپل (Apple) واچ احتمالا بهترین گزینه برای بارگذاری صفحات وب است؛ زیرا اپل به بخش هایی از کد ساعت هوشمند دسترسی دارد که برنامه های شخص ثالث نمی توانند به آن دسترسی پیدا کنند. با این وجود، اگر می خواهید یک تجربه کامل تر داشته باشید، گزینه هایی دارید.

نخست برنامه رایگان Parrity است که در واقع از یک آیفون متصل برای بارگیری و رندر صفحات قبل از انتقال نتایج به Apple Watch شما استفاده می کند. شما همچنان میتوانید با صفحات روی مچ دست خود تعامل داشته باشید، URL های جدید را وارد کنید و حتی به تاریخچه مرور خود بازگردید؛ اما آیفون شما همیشه باید برای هر اتفاقی در اطراف آماده باشد.

مورد بعدی µBrowser است که کاملا مستقل بر روی ساعت کار می کند و کار بسیار مناسبی را در ارائه وب سایت ها انجام می دهد. البته با برخی مشکلات (مثلا پشتیبانی از فونت های متعدد نسبتا محدود است). میتوانید وب را جستجو کنید، URL ها را وارد کرده و به صفحاتی که اخیرا بازدید کرده اید، بازگردید.

  • 15
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش