در نمایشگاه IFA 2019 از دستگاه ضد خروپف اسمارت اسلیپ که جدیدترین محصول حوزه سلامت شرکت شناختهشده فیلیپس (Philips) است، رونمایی شد.
فیلیپس در کنفرانس خودش، بسیاری از محصولات حوزه سلامت/تکنولوژی جدیدش را معرفی کرد. این محصولات، مرتبط با موضوعاتی مانند بهداشت دهن و دندان، بهداشت شخصی، کنترل کیفیت هوا، تغذیه و همینطور نیازهای انسان هنگام خواب و موقع بارداری بودند.
دستگاه ضد خروپف اسمارت اسلیپ
یکی از این محصولات که رابط کاربری بسیار سادهای هم دارد، دستگاه ضد خروپف فیلیپس است که در سری محصولات اسمارت اسلیپ این شرکت، قرار میگیرد. این دستگاه میتواند جلوی برخی انواع خروپف را بگیرد. وقتی بحث گجت های پوشیدنی و تکنولوژیهای حوزه سلامت مطرح است، یکی از مهمترین فاکتورها این است که گجت مورد نظر، با نیازهای شخصی مصرف کننده کاملا هماهنگ و وِفق باشد. محصولات فیلیپس در این زمینه معمولا عملکرد کمنقصی دارند. به گفته مارلیس گِبِتسبِرگِر (Marlies Gebetsberger) که رئیس بخش بهداشت شخصی فیلیپس در منطقه موسوم به DACH (کشورهای آلمان، اتریش و سوئیس) است، شرکت فیلیپس همواره سعی دارد با ترکیب هوش مصنوعی، پیشرفتهترین تکنولوژیهای روز و همچنین UX یا همان تجربه کاربری مناسب، محصولات بهداشتی فوق هوشمندی بسازد.
اگر فکر میکنید که خروپف کردن و دیگر مشکلات مربوط به خوابیدن، موضوعی همهگیر و جهانی نیستند، احتمالا از آماری که پارک اَسوشیِیتر (Park Associates) و خود شرکت فیلیپس به دست آوردهاند، متعجب خواهید شد! طبق آمارها، در کشور آمریکا، چیزی حدود ۴۰درصد مردم، خواب آشفته دارند و درواقع با مشکلات مربوط به خوابیدن دست و پنجه نرم میکنند. همچنین طبق تحقیقاتی که در بریتانیا صورت گرفت، مشخص شد که ۲۵درصد از زنان و ۴۰درصد از تمام مردان، با خروپف کردنشان باعث آزار دیگران و آشفته شدن خواب آنها میشوند.
تحقیقات صورت گرفته در بریتانیا مشخص کرد که اصلیترین دلایل خروپف کردن، این موارد هستند: نوشیدن الکل؛ استعمال دخانیات؛ قرصهای خوابآور؛ حساسیتها و مخصوصا آلرژیهایی که موجب التهاب مخاط بینی میشوند؛ اضافه وزن و عدم تناسب اندام؛ موقعیت و حالت بدن موقع خوابیدن؛ انحراف بینی و دیگر مشکلات فیزیکی مرتبط با بینی.
دستگاه ضد خروپف اسمارت اسلیپ روی یکی از مواردی که بالا گفته شد، تمرکز دارد؛ موقعیت و حالت بدن موقع خوابیدن. یکی از رایجترین دلایلی که منجر به خروپف کردن میشود، این است که فرد به صورت صاف و روی کمر خودش بخوابد. دستگاه ضد خروپف شرکت فیلیپس، به کمی پایینتر از قفسه سینه افراد بسته میشود. اگر فردی که این دستگاه را به خود بسته است، از حالت خوابیدن به پهلو به حالت خوابیدن روی کمر تغییر موقعیت دهد، بلافاصله یک ویبره بسیار ظریف ولی موثر از دستگاه دریافت میکند.
دستگاه ضد خروپف اسمارت اسلیپ برخلاف بسیاری از دیگر دستگاههای ضد خروپفی که هماکنون در بازار هستند، عملکردی ساده دارد. برخی از دستگاههای ضد خروپف کنونی بازار، به دور دهان، فَک، چانه و بینی هم متصل میشوند. شاید این دستگاهها توانایی بیشتری برای حل مشکل خروپف داشته باشند، اما مطمئنا کسی که چنین دستگاههایی را روی صورت خوش بسته است، نمیتواند خواب دلپذیری را تجربه کند! مخصوصا اگر همه چیزی که فرد خروپف کننده لازم دارد، این باشد که صرفا روی کمر خود نخوابد!
ساده بودن دستگاه ضد خروپف اسمارت اسلیپ احتمالا به معنی قیمت بسیار پایینتر آن نسبت به اغلب دستگاههای ضد خروپف کنونی بازار هم هست. هنوز شرکت فیلیپس به صورت رسمی قیمتی برای دستگاه ضد خروپف جدید خودش ارائه نداده اما طبیعتا این دستگاه نباید قیمت خیلی بالایی داشته باشد. این دستگاه در سال ۲۰۲۰ وارد بازار اروپا و دیگر بازرهای سرتاسر نیا میشود.
- 16
- 2