چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۱۲ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۲۷۳۸
بازی ها

بازی کارتی جدید کمپانی بتسدا

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,بازی ,بازی الدر اسکرولز لجند

خبرگزاری صبا/ با گذشت دو سال از معرفی عنوان «الدر اسکرولز: لجند» (Elder Scrolls: Legend)، کمپانی بتسدا درنهایت هفته پیش این بازی کارتی را برای تلفن‌های هوشمند عرضه کرد. با موفقیت بلیزارد در ساخت و عرضه عنوان کارتی «هارت استون» (Hearthstone)، طبیعی بود که دیگر استودیوها که دستی در ساخت عناوین فانتزی دارند نیز چنین رویه‌ای را در پیش بگیرند.

 

استودیو بتسدا که یکی از بزرگ‌ترین نام‌ها در بازار کنسول‌های خانگی محسوب می‌شود، دو‌سال پیش تصمیم گرفت در بازار بازی‌های موبایلی هم جای پایی برای خود درست کند. تاد هاوارد هنگام معرفی عنوان «فال‌اوت۴» (Fallout۴)، اعلام کرد که ساخت بازی‌های موبایلی در برنامه آینده بتسدا قرار دارد.

 

اولین بازی موبایلی که در مراسم «ای تری» همان سال معرفی شد، «فال‌اوت شلتر» (Fallout Shelter) بود که با استقبال گسترده کاربران IOS و اندروید روبه‌رو شد و درنهایت به خاطر همین محبوبیت، برای مایکروسافت ویندوز و ایکس‌باکس‌وان هم منتشر شد. لذا چندان عجیب نبود که مدیران بتسدا و در راس آن‌ها تاد هاوارد در قدم بعدی سراغ یکی از بزرگ‌ترین سری‌های فانتزی- نقش‌آفرینی تاریخ یعنی «الدر اسکرولز» (Elder Scrolls) رفتند.

 

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,بازی ,بازی الدر اسکرولز لجند

 

در مسیر هارت استون

افرادی که بازی «هارت استون» را تجربه کرده‌اند به‌سرعت با گیم‌پلی این بازی آشنا خواهند شد. بزرگ‌ترین تفاوتی که دو عنوان در گیم‌پلی با یکدیگر دارند، وجود دو جبهه در میدان مبارزه «الدر اسکرولز لجند» است. بدین صورت که بازیکنان می‌توانند کارت‌های خود را در دو خط قرار دهند و هرکدام از کارت‌ها نمی‌توانند به کارت‌ها حاضر در خط دیگر صدمه‌ای برسانند.

 

همین موضوع چندان کوچک باعث ایجاد عمق بسیاری در گیم‌پلی و استراتژی بازیکنان می‌شود. آن‌ها باید با انتخاب نحوه چینش کارت‌ها در این دو خط، بین استراتژی دفاع و حمله هماهنگی ایجاد کنند. به‌عنوان مثال گیمر می‌تواند تمام نیروهای خود را در یک خط مستقر کند و در‌حالی‌که خط کناری بی‌دفاع مانده، به سرعت به کاراکتر دشمن حمله کند. در مقابل برخی گیمرها می‌توانند استراتژی دفاعی را اتخاذ کرده و کارت‌های خود را در دو خط بچینند.

 

به‌غیر از استراتژی مبارزه در دو خط، تفاوت چندانی نمی‌توان بین «الدر اسکرولز: لجند» و «هارت استون» یافت. توانایی گیمرها در استفاده از هر کارت با میزان «مجیکا»یی که در اختیار قرار دارند سنجیده می‌شود. در نوبت نخست، مجیکا در سطح یک قرار دارد و با گذشت هر نوبت، یک عدد به میزان مجیکا افزوده می‌شود. سقف مجیکای هر بازیکن عدد دوازده است و با استفاده از کارت‌های ویژه این عدد را افزایش داد تا قابلیت استفاده از برخی کارت‌های قدرتمند میسر شود.

 

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,بازی ,بازی الدر اسکرولز لجند

 

نجات کشور با کارت

گیمرها قابلیت استفاده از چهار نوع کارت را دارند. نخست کارت‌های ساپورت که موجب افزایش قدرت یا جان موجودات حاضر در میدان نبرد می‌شوند. در رده دوم کارت‌های اکشن قرار دارند که کاربران با استفاده از آن‌ها می‌توانند از برخی قدرت‌های خاص مانند حمله به تمام دشمنان استفاده کنند. کارت سوم کارت‌های موجودات هستند که پایه اصلی بازی محسوب می‌شوند.

 

بازیکنان با استفاده از آن‌ها سربازان و موجودات مختلف را راهی میدان نبرد می‌کنند و درنهایت کارت‌های آیتم هستند که با استفاده از آن‌ها می‌توان تسلیحات و قدرت‌ها جدیدی به سربازان حاضر در میدان بخشید. با افزایش سطح گیمرها، کارت‌های جدیدی در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد. البته ذکر این نکته لازم است که هر بازیکن براساس ‌نژادی که انتخاب کرده کارت‌ دریافت می‌کند. به‌عنوان مثال اگر گیمر ‌نژاد کاژیت (Khajit) را انتخاب کند، به‌هیچ‌عنوان کارت لژیونرهای امپراطوری را دریافت نخواهد کرد.

 

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,بازی ,بازی الدر اسکرولز لجند

 

قهرمان امپراطوری

داستان بازی روایتگر قهرمانی فراموش شده و بی‌نام و نشان (روال معمول سری «الدر اسکرولز») است که در هنگام حمله کشور «آلدمری دومینیون» که از اتحاد‌نژادهای مختلف الف بوجود آمده به امپراطوری، به جنگ نافرین می‌رود. نافرین که فرمانده سپاهیان الف محسوب می‌شود، قصد دارد پس از رسیدن به برج طلایی در شهر سلطنتی، موجودی شیطانی به‌نام «دیدرا» (Daedra) را احضار کند تا درنهایت پیش بینی طومار باستانی «الدر اسکرولز» بدل به واقعیت شود.

 

قهرمان فراموش‌شده باید با مبارزه با دشمنان مختلف ازجمله دزدان سرگردنه و شاهزادگان شیطانی، راه خود را به سوی شهر سلطنتی باز کرده و از به وقوع پیوستن پیش‌بینی طومار باستانی جلوگیری کند. در این میان سازندگان برخی انتخاب‌های داستانی را نیز به بازی افزوده‌اند تا حس آزادی نسبی به گیمرها در شکل دادن داستان بدهند.

 

نیم‌نگاهی به آینده

«فال‌اوت شلتر» عنوانی فاقد داستان بود که گیمرها باید در آن با مدیریت مناسب یک پناهگاه زیرزمینی، رضایت ساکنان آن را به دست می‌آوردند. لذا ارتباط چندان داستانی میان این بازی و «فال‌اوت۴» وجود نداشت. با این حال استقبال از آن به‌قدری زیاد بود که سازندگان تصمیم گرفتند با عرضه یک بسته الحاقی، ساخت و مدیریت پناهگاهی زیرزمینی را برای کاربران «فال‌اوت۴» نیز به ارمغان بیاورند. در مقابل «الدر اسکرولز: لجند» صاحب داستانی جذاب و قوی است و قرار است بسته‌های الحاقی‌ای که برای آن عرضه می‌شوند علاوه بر افزودن کارت‌های جدید، مراحل جدید داستانی نیز به بازی اضافه کنند.

 

اولین بسته الحاقی که از هم‌اکنون قابل تهیه است، قهرمانان اسکایریم نام دارد که کارت‌های قهرمانان سرزمین اسکایریم را در اختیار گیمرها قرار می‌دهد. داستان اسکایریم بسیار تحت‌تاثیر واقعه حمله الف‌ها به امپراطوری که درنهایت به سقوط شهر سلطنتی منجر شد، قرار داشت. برهمین اساس مانور کنونی بستدا بر این حادثه، احتمال به وقوع پیوستن قسمت ششم در این برهه زمانی را بسیار افزایش می‌دهد.

 

استودیو بستدا چنان درآمدی از نام «الدر اسکرولز» دارد که به این زودی به‌هیچ عنوان قید آن را نخواهد زد. چه به نسل هفتم نگاه کنید، چه به نسل هشتم و چه به عناوین واقعیت مجازی، اثری از اسکایریم می‌یابید. لذا دیدن نام این سری در موبایل چندان جای تعجبی ندارد. موفقیت «فال‌اوت شلتر» به‌حدی بود که بتسدا را بیش از هر زمانی تشویق به ساخت این عنوات کارتی رایگان کرد. با در نظر‌گرفتن محبوبیت اسکایریم، موفقیت این بازی چندان دور از انتظار نیست. در‌حالی‌که کاربران می‌توانند این بازی را به‌صورت رایگان تهیه کنند، برای بسته‌های الحاقی که قرار است درآینده عرضه شوند، باید پول پرداخت کنند. بستدا حتی در چنین سیاست‌هایی نیز رویه موفقیت آمیز بلیزارد در ساخت و انتشار «هارت استون» را سرلوحه خود قرار داده. عنوان «الدر اسکرولز: لجند» هم‌اکنون قابل دانلود برای کاربران اندروید، IOS و ویندوز است.

 

 

  • 19
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش