جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۱۲:۱۴ - ۲۹ دي ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۰۲۸۰۰
فناوری اطلاعات و ارتباطات

پیش‌بینی سال ۲۰۲۲ از نگاه بیل گیتس؛ از پایان کرونا تا تشخیص آلزایمر با آزمایش خون

پیش‌بینی‌های بیل گیتس,جزئیات پیش‌بینی‌های بیل گیتس
از نگاه بیل گیتس، بنیانگذار مایکروسافت، در سال ۲۰۲۲ اتفاقات خوب زیادی رخ خواهد داد. از جمله این که همه‌گیری کرونا که یکی از بدترین پاندمی‌های چند قرن اخیر بوده، در سال ۲۰۲۲ به پایان خواهد رسید. گیتس هم‌چنین خبر از پررنگ‌تر شدن نقش متاورس در زندگی مردم دارد و البته اخبار امیدوارکننده درباره آلزایمر. در کل، بیل گیتس در پیش‌بینی سال پیش‌رو گفته که سعی می‌کند از پیش‌بینی‌های کلان مانند مسایل اقتصادی یا محیط زیستی و جنگ و پیشرفت‌های فضایی خودداری کرده و بنا را بگذارد بر پیشرفت‌های کوچکی که اگر اتفاق بیفتد، زندگی در پایان سال ۲۰۲۲ راحت‌تر از ماه‌های آغازین سال خواهد بود.

به گزارش شفقنا از گیزمود، گیتس که در سال ۲۰۲۰ هیئت مدیره مایکروسافت را ترک کرد، البته، سابقه چندان درخشانی در پیش‌بینی ندارد و مثلاً پیش‌بینی کرده بود که دنیا تا سال ۲۰۰۷ از شر کارت‌های اعتباری خلاص خواهد شد. حالا با چنین پیش‌فرضی، این که مهم‌ترین پیش‌بینی بیل گیتس محو کامل کرونا در سال ۲۰۲۲ است، تا حد زیادی ترسناک به نظر می‌رسد.

۱: پایان کرونا در سال ۲۰۲۲

پیش‌بینی‌های بیل گیتس با اخبار خوب آغاز می‌شود. او معتقد است که بیماری همه‌گیر کرونا در سال ۲۰۲۲ از روی زمین محو خواهد شد. البته او می‌گوید که این بدان معنا نیست که همه‌چیز به شرایط عادی سال ۲۰۱۹ باز خواهد گشت، اما به هر حال، گفته گیتس اوضاع بسیار بهتر خواهد بود.

گیتس در یک پست مجازی گفته بود که به دلیل سویه دلتای کرونا و چالش‌هایی که در زمینه واکسیناسیون وجود دارد، به پایان همه‌گیری نرسیده‌ایم. اما با این حال امیدوارم که سرانجام پایان را در چشم‌اندازمان می‌بینیم و فکر می‌کنم مرحله حاد این همه‌گیری در سال ۲۰۲۲ به پایان خواهد رسید.

قابل ذکر است که پیش‌بینی گیتس بدون توجه به شمار افراد واکسینه نشده ایراد شده است. معضلی که باعث شده تنها در آمریکا روزانه بیش از صد هزار مورد جدید کووید-۱۹ و بیش از هزار مورد مرگ گزارش شود- که با ادامه این شرایط پایان کرونا بعید به نظر می‌رسد!

۲: میزبانی جلسات کاری در متاورس

به باور بیل گیتس برگزاری جلسات کاری در متاورس تا ۲-۳ سال دیگر یک اتفاق عادی قلمداد خواهد شد.

گیتس که کاملاً روی افزایش حضور ایده متاورس سرمایه‌گذاری کرده؛ مانند مارک زاکربرگ در فیسبوک نگاهی مثبت به آینده دارد و فکر می‌کند که متاورس به زودی جای دفاتر کار را خواهد گرفت.

او گفته که طی دو سه سال آینده، بیشتر جلسات مجازی از شبکه‌های تصویری دوبعدی به متاورس، فضای سه‌بعدی با آواتارهای دیجیتال منتقل خواهند شد.

ایده اصلی این ماجرا به این شکل است که افراد با استفاده از آواتار خود با افراد در فضای مجازی ملاقات خواهند کرد- که به نوعی احساس بودن در یک اتاق واقعی را می‌تواند داشته باشد.

اما اولین سوالی که ممکن است در این میان پیش آید، این است که «چرا؟» یک سوال عالی- که خیلی‌ها هنوز پاسخی برایش ندارند!

۳: تشخیص سلامت در خانه

بیل گیتس می‌گوید که در سال جاری- و نهایتاً تا دو سه سال دیگر- افراد در خانه قابلیت‌های تشخیص سلامت قوی خواهند داشت.

این همان پیش‌بینی مردم دهه ۱۹۶۰ است که پیش‌بینی می‌کردند در نهایت همه رایانه‌ای خواهند داشت که می‌تواند تشخیص‌های پزشکی را در خانه انجام دهد. گیتس می‌گوید که هنوز این رویا را رها نکرده و امیدوار است این اتفاق با شصت سال تاخیر بالاخره امسال رخ دهد.

گیتس می‌گوید: در حال حاضر، وقتی که زمان آزمایش سالانه سلامتی فرا می‌رسد، او باید به مطب پزشک خود برود تا موارد حیاتی خود را اندازه بگیرد. اما اگر دستگاهی در خانه وجود داشته باشد که اطلاعات سلامتی را از راه دور به پزشک ارسال کند، چه؟ این یک احتمال واقعی در آینده‌ای نه چندان دور است. و من امیدوارم این آینده نه چندان دور امسال فرا برسد. مثلاَ با امکان تبدیل ساعت هوشمند به یک مانیتور خانگی سلامت. اما صادقانه بگویم که هنوز راه درازی پیش رو داریم.

۴: تشخیص آلزایمر با آزمایش خون

به نظر بیل گیتس در سال جاری روش شناسایی آلزایمر راحت‌تر خواهد شد- و به عنوان مثال از طریق آزمایش خون تائید ابتلای افراد به آلزایمر ممکن خواهد شد.

گیتس که خوش‌بینانه اعتقاد دارد پیشرفت‌های پزشکی در سال جاری روند سریع‌تری خواهند گرفت، شناسایی و تائید آلزایمر از طریق آزمایش خون را یکی از پیشرفت‌های احتمالی سال ۲۰۲۲ می‌داند.

او می‌گوید: یکی از حوزه‌هایی که در سال ۲۰۲۲ احتمالاَ توجهات زیادی به خود جلب خواهد کرد، حیطه تشخیص و شاید هم درمان آلزایمر است- که اخیراً پیشرفت‌های زیادی در این زمینه حاصل شده، و البته این احتمال هم وجود دارد که در سال ۲۰۲۲ برای اولین بار شاهد شناسایی آلزایمر به کمک آزمایش خون مقرون به‌صرفه و قابل دسترس باشیم.

به باور بیل گیتس؛ اگرچه هنوز درمان یا راهی برای کاهش سرعت پیشرفت آلزایمر برای افرادی که به این بیماری مبتلا هستند وجود ندارد، ولی این روش پیشرفت در زمینه درمان این بیماری را تسریع خواهد کرد.

۵: بازگشت به زندگی نرمال

در حالی که گیتس معتقد است که همه‌گیری کرونا در سال ۲۰۲۲ به پایان خواهد رسید، اما با این حال قائل به بازگشت دنیا به شرایط عادی پیش از کرونا نیست و می‌گوید که حتی اگر هم شاهد بازگشت جهان به وضعیت عادی باشیم، این وضعیت ورسیون جدیدی از شرایط عادی خواهد بود.

در حقیقت گیتس می‌گوید که در سال ۲۰۲۲ بسیاری از مردم در نهایت در یک وضعیت عادی جدید پس از همه‌گیری قرار خواهند گرفت که نیازمند یک ریتم جدید است.

  • 16
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش