دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۲۲:۴۵ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۵۳۲۰۷
فناوری اطلاعات و ارتباطات

آغاز طرح اینترنت طبقاتی/ وزیر ارتباطات: بزودی اینترنت کودک و نوجوان رونمایی می‌شود

عیسی زارع پور,وزیر ارتباطات
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از رونمایی از اینترنت کودک و نوجوان در آینده نزدیک خبر داد.

به گزارش فارس، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در اختتامیه سی و ششمین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور، اظهار کرد: معتقدم اگر بخواهیم چند وزارتخانه مهم دولت را نام ببریم، در صدر آنها، آموزش و پرورش است چون سرمایه انسانی را برای کشور تأمین می‌کند.

وی خطاب به مدیران آموزش و پرورش، ادامه داد: مسؤولیت بسیار سنگینی است به خصوص در شرایطی که کشور در آن قرار دارد. امیدوارم در این شرایط بتوانید نسل شاداب، با انگیزه، با اعتماد به نفس، خلاق و مجاهد پرورش دهید. در شرایطی که دشمنان این مرز و بوم، امید را نشانه رفتند و تلاش می‌کنند نسل آینده را از نظام، دستاوردها و انقلاب ناامید کنند. آمارها نشان می دهد تمایل به مهاجرت به سنین پایین‌تر آمده است و به تحصیلات لیسانس رسیده و بعضاً در دبیرستان‌ها این زمزمه‌ها شنیده می‌شود یعنی دشمن در حال فعالیت است اما در چنین شرایطی تربیت نسلی که امیدوار و متعهد باشد و مجاهدانه کار کند، سخت است که اما مطمئن هستم شما چنین سربازانی برای گام دوم انقلاب تربیت می‌کنید. بنده اگر موفقیتی در کار و تحصیل دارم ریشه در دوران تحصیل در کودکی دارد.

زارع پور اضافه کرد: فناوری اطلاعات و ارتباطات زندگی بشر را زیر و رو کرده است؛ پدیده‌های فعلی با ۱۰ سال پیش قابل مقایسه نیست به عنوان مثال در دهه ۹۰ ابزار ارتباطی پیامک بود و اکنون شبکه‌های اجتماعی و پیام رسان‌ها، ارتباطات را راحت کرده است. همچنین سرویس‌های مختلف در زندگی روزمره ایجاد شده است که زندگی بدون آنها سخت است.وی خطاب به مدیران آموزش و پرورش اظهار کرد: همین نسلی که شما تربیت کردید توانستند ما را در بسیاری از زمینه‌ها خودکفا کند. سکوهای(پلتفرم‌های) جابجایی مسافر و خرید و فروش را به لطف نیروهای متخصص خودمان طراحی کردیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: این فناوری همه حوزه‌ها را زیر و رو کرده است و حوزه آموزش هم همینطور است. شاید اگر شاد فراهم نمی‌شود در ایام کرونا، نظام آموزشی ما دچار مشکل جدی می‌شد. خانواده وزارت ارتباطات در کنار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفت و دین خود را ادا کرد. البته انتقاد جدی به پلتفرم شاد دارم اما معتقدم بهترین کار در زمان خودش انجام شد. دوستان برای ارتقای آن برنامه دارند و تلاش می‌کنند. عدالت آموزشی را توانستیم برقرار کنیم.

وی با بیان اینکه ۸۷ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار به اینترنت متصل است و در هفته دولت سال آینده جشن اتصال همه روستاهای بالای ۲۰ خانوار به اینترنت را خواهیم گرفت، گفت: در بحث پلتفرم‌ها و سکوهای آموزشی آمادگی داریم ان‌شاءالله بتوانیم حداکثر استفاده را از ظرفیت فناوری ارتباطات با نگاه عدالت آموزشی داشته باشیم. تجربه کرونا را هم داریم.

وی تصریح کرد: در نظر داریم پروژه بزرگ فیبر نوری منازل و کسب و کارها که نسخه شفابخش حل مشکل اینترنت است را اجرا کنیم. با کمک وزارت آموزش و پرورش ، اتصال مدارس از طریق فیبر نوری را در برنامه داریم. البته در قالب برنامه ششم توسعه، اتصال مدارس به شبکه ملی اطلاعات را دنبال کردیم و ۸۰ هزار مدرسه به شبکه ملی اطلاعات متصل هستند.

زارع پور به بحث سواد فضای مجازی و مقابله با این آسیب‌ها در مدارس اشاره کرد و گفت: این فناوری که این همه فرصت برای بشر فراهم کرده است و افق‌های جدیدی را برای بشر فراهم کرده است، چالش‌هایی را هم برای بشریت ایجاد می‌کند مخصوصا برای کودکان و نوجوان. اما در لایه سیاست‌گذاری و اجرا غفلت شده است‌ در آمریکا قواعدی برای استفاده نوجوانان از شبکه های اجتماعی دارند که به آن پایبند هستند اما در کشور ما اگر بخواهیم این کار را انجام دهیم شرایط را سخت کردند.

وی ادامه داد: مهمترین جایی که می توان به بچه‌ها آموزش داد، مدرسه است. نوجوان در معرض محتوای نامناسب قرار می گیرد و باید مهارت خود کنترلی آموزش داده شود. هیچ جای دنیا مثل کشور ما بچه ها و والدین را بی پناه در فضای مجازی رها نکردند.

وی تصریح کرد: یکی از کارهای خوب در این زمینه، اینترنت کودک و نوجوان است. ابزاری فراهم کردیم که می توانیم اینترنت ایمن، مفید و سالم در اختیار خانواده‌ها قراردهید تا لیست سفید برای فرزند تهیه کند و این امکان را به شکل سیستماتیک فراهم می‌کنیم. این کار حاصل کار مشترک آموزش و پرورش، وزارت ارشاد، صدا و سیما، تهیه شده است و به زودی رونمایی می‌شود.

  • 17
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش