سرپوش دیجیتالی - فضة نام مجری ساخته شده از طریق هوش مصنوعی است که در حساب توئیتر سرویس خبری کویت ظاهر شده است.
به گزارش فرارو به نقل از گاردین، دولت کویت فضة را به تازگی معرفی کرده و وعده داده که این مجری خبر ساخته شده از طریق هوش مصنوعی (Artificial Intelligence) در آینده میتواند اخبار آنلاین را بخواند. فضة روز شنبه در حساب توئیتر وب سایت کویت نیوز به عنوان زنی ظاهر شد که کت مشکی و تی شرت سفید بر تن داشت.
او به زبان عربی گفت: "من فضة هستم اولین مجری در کویت که با هوش مصنوعی در کویت نیوز کار می کند. چه نوع اخباری را ترجیح می دهید؟ بیایید نظرات شما را بشنویم".
این سایت وابسته به کویت تایمز است که در سال ۱۹۶۱ بعنوان نخستین روزنامه انگلیسی زبان با نام "گلف" (خلیج) تاسیس شد. "عبدالله بوفتین" معاون سردبیر کویت نیوز می گوید که این آزمایشی با ظرفیت بالقوه هوش مصنوعی به منظور ارائه "محتوایی جدید و نوآورانه" است.
او گفت که فضة در آینده میتواند لهجه کویتی را بپذیرد و بولتن های خبری را در حساب توئیتر سایت که ۱.۲ میلیون دنبال کننده دارد به آگاهی کاربران برساند.
او افزود: "فضة یک نام محبوب و قدیمی کویتی است که به نقره اشاره دارد. ما همیشه رنگ ربات ها را نقره ای و فلزی تصور می کنیم بنابراین، ما این دو را با یکدیگر ترکیب کردیم". بوفتین گفت که مو های بور و چشمان رنگ روشن مجری بازتاب دهنده جمعیت متنوع کویتی ها و مهاجران کشور نفت خیز است. او افزود:" فضة نماینده همگان است".
رشد سریع هوش مصنوعی در سطح جهان امید به ایجاد مزایایی در زمینه هایی مانند مراقبت های بهداشتی را افزایش داده است، ولی هم چنین نگرانی هایی در مورد ظرفیت بالقوه آن به منظور انتشار اطلاعات نادرست و تهدید مشاغل و یکپارچگی هنری ایجاد شده است. کویت در فهرست آزادی مطبوعات ۲۰۲۲ میلادی از میان ۱۸۰ کشور و منطقه رتبه ۱۵۸ را کسب کرده است.
- 17
- 3