جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۱۶:۵۷ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۲۰۱۰۸۲
فناوری اطلاعات و ارتباطات

خرید دامنه های های اینترنتی ترفند جدید ترامپ برای فرار از دست مخالفان

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات,دونالد ترامپ

«دونالد ترامپ» بجز فعالیت‌های تجاری و ورود به کاخ سفید به‌عنوان رئیس جمهوری امریکا، تمایل زیادی به ثبت دامنه‌های اینترنتی داشت و شبکه خبری سی‌ان‌ان روز گذشته با انتشار گزارشی به نقل از سازمان ثبت‌نام‌ها و دامنه‌های اینترنتی (ICANN) اظهار داشت که او تعداد زیادی آدرس اینترنتی را به نام خود ثبت کرده است تا از طریق آنها فعالیت‌های سیاسی و طرح‌های تجاری خود را دنبال کند و از این طریق بتواند اتهامات وارد شده برای فعالیت‌های غیراخلاقی را هم رفع کند.

 

ترامپ و دامنه‌های اینترنتی

بر اساس آخرین اخبار رسمی منتشر شده از سوی این شبکه خبری امریکایی، شرکت ترامپ پیش از آنکه او به‌عنوان رئیس جمهوری برگزیده شود دست کم سه هزار و ۶۴۳ دامنه اینترنتی را ثبت کرد و این رقم از سوی منابع مختلف تأیید شد.خرید حجم انبوه دامنه‌های اینترنتی و ثبت آنها به نام ترامپ تا زمان انتخاب او به‌عنوان رئیس جمهوری ادامه داشت و از زمانی که فراخوان تبلیغاتی ترامپ تأسیس شد، او ۹۳ دامنه اینترنتی جدید ثبت کرد.یکی از این آدرس‌های اینترنتی TrumpEmpire.com به معنی «امپراتوری ترامپ» بود. این دامنه پیش‌تر در اختیار یک فعال سایبری اهل کشور مکزیک بود. «لوئیس جرج برِین کواروبیاس» صاحب قبلی این دامنه مهندس عمران است و در کشور مکزیک زندگی می‌کند. او در آپریل ۲۰۱۵ این دامنه اینترنتی را به قیمت ۱۰ دلار خریداری کرد و امیدوار بود روزی بتواند آن را به قیمت گران به فروش برساند.

 

در سال‌های گذشته هیچ پیشنهاد خوبی برای خرید این دامنه اینترنتی ارائه نشد و او هم از فروش آن پشیمان شده بود و حق مالکیت آن را به‌روز نکرده بود.کواروبیاس نمی‌دانست که در ژوئن ۲۰۱۶ ترامپ این آدرس اینترنتی را در اختیار گرفته و آن را تصاحب کرده است. او هم‌اکنون بدون آنکه مبلغی دریافت کند، مالکیت آدرس اینترنتی مذکور را از دست داده و امیدوار است بتواند آن را از چنگ ترامپ بیرون بیاورد. این جوان مکزیکی به سی‌ان‌ان گفت: «نمی‌دانم چه کاری باید انجام دهم. او با رفتار خود به مردم بی‌ادبی می‌کند. او با بدرفتاری در مقابل مردم ایستاده است و هم‌اکنون یک امپراتوری بزرگ را در اختیار دارد – این کلمه به هر گونه که معنی شود می‌توان گفت که ترامپ صاحب یک امپراتوری بزرگ است.»سی‌ان‌ان برای آنکه بتواند فعالیت‌های ترامپ در زمینه ثبت دامنه‌های اینترنتی را مشخص کند از ابزاری به نام «دامین‌تولز» استفاده کرد تا تمام اطلاعاتی را که طی ۲۰ سال گذشته در این زمینه ذخیره شده است  به دست آورد. این ابزار به گونه‌ای ساخته شده است که می‌تواند نحوه ثبت و انتقال مالکیت تمام دامنه‌های اینترنتی طی دو دهه گذشته را ردیابی کند. با این فرآیند مشخص شد برخی  دامنه‌های اینترنتی مانند TrumpOrganization.com و TrumpBuilding.org سال‌ها قبل توسط او ثبت شده است.با وجود این ترامپ برخی آدرس‌های اینترنتی را که احتمال داشت علیه او مورد استفاده قرار بگیرد خریداری کرده است که از جمله آنها می‌توان به TrumpFraud.org به معنی «تقلب ترامپ» و TrumpScam.com به معنی «کلاهبرداری ترامپ» اشاره کرد.

 

به دنبال پیگیری‌های گسترده سی‌ان‌ان و دیگر خبرگزاری‌ها برای مشخص شدن این وضعیت، کاخ سفید هیچ پاسخی را در مورد کلکسیون دامنه‌های اینترنتی ترامپ منتشر نکرد. با وجود این «سازمان ترامپ» که تمامی کسب‌ وکارها و تجارت‌های او را مدیریت می‌کند روز گذشته بیانیه‌ای در این زمینه منتشر کرد. «آماندا میلر» سخنگوی سازمان ترامپ در این خصوص گفت: «متأسفانه گروه‌های سایبری محتوای جعلی منتشر می‌کنند و استفاده از دامنه‌های اینترنتی با نام «منفی» یک مسأله کاملاً جدی است که تمام شرکت‌های بزرگ در سراسر جهان با آن مواجه هستند. ما به صورت کاملاً جدی از هویت و حقوق معنوی خود دفاع می‌کنیم و این اتفاق شامل نام دامنه‌های اینترنتی مشابه شرکت ما با بار لغوی مثبت و منفی می‌شود و اگر لازم باشد تمام اقدامات قضایی را انجام می‌دهیم تا بتوانیم از نام و حقوق معنوی خود دفاع کنیم».

 

با همه این توضیحات، ترامپ در زمینه خرید دامنه‌های اینترنتی پیش از آنکه به آنها نیاز داشته باشد سابقه طولانی دارد،به‌عنوان مثال، او در سال ۲۰۰۷ میلادی دامنه اینترنتی TrumpNetwork.com را خریداری کرد و همان زمان ترامپ سعی می‌کرد یک شرکت بازاریابی چندسطحی و بین‌المللی راه‌اندازی کند و همان روزها بود که شرکت‌های Amway و Herbalife راه‌اندازی شد. این شرکت‌ها به گونه‌ای فعالیت می‌کنند که کارمند ثابت ندارند و افراد در نقاط مختلف جهان با در اختیار گرفتن زیرمجموعه سعی می‌کنند کالاهای مربوطه از جمله لوازم آرایشی- بهداشتی را به فروش برسانند تا ترامپ بدون پرداخت هرگونه مالیات برای کارمندان خود بتواند محصولات مورد نظر را در گستره جهانی به فروش برساند. شرکت‌های مذکور که فعالیت مشابه شرکت‌های هرمی دارند تک‌تک افراد را بدون استخدام کردن به کارمندان خود تبدیل می‌کنند با تبلیغات گسترده برای کسب درآمد بالا آنها را مجبور می‌کنند کالاهای مختلف را به فروش برسانند.

 

در سال ۲۰۰۹ میلادی چند ماه پیش از آنکه مرکز Trump Network راه‌اندازی شود، او ۱۹ دامنه اینترنتی با ماهیت فعالیت‌های هرمی را با نام‌های TrumpMultiLevelMarketing.com، TrumpNetworkFraud.com، TrumpNetworkPyramidScheme.com و... را خریداری کرد و البته در سال ۲۰۱۲ میلادی زمانی که این کسب و کار را رونق داد، آن را فروخت.«بروس روبین» مدیرعامل شرکت rbb Communications که دفتر مرکزی آن در شهر میامی واقع شده است گفت: «مراکزی که این دامنه‌های اینترنتی و شرکت‌های مربوطه را خریداری کردند بر این باور بودند که می‌توانند چنین کسب و کاری را رونق دهند، ولی نکته مهم اینجاست که دوره فعالیت چنین تجارت‌هایی به سر رسیده است و ترامپ پیش از آنکه در این زمینه بازنده شود همه اتفاقات مربوط به دامنه‌های اینترنتی را فروخت.»ترامپ در زمینه تحصیلی هم گام‌های مشابه برداشت. او در زمینه دانشگاه و تحصیل ۱۵۷ دامنه اینترنتی را در امریکا و پورتوریکو به ثبت رساند.

 

پس از این اتفاقات ترامپ سری همایش‌های مختلف خود را در حوزه املاک و مستغلات برگزار کرد که البته در سال ۲۰۱۰ میلادی مورد اتهامات فراوان قرار گرفت و سال ۲۰۱۱ این همایش‌ها بسته شد.«کایل ویلهویت» مدیر تحقیقات امنیتی مرکز «دامین‌تولز» گفت: «رد پای دیجیتالی همه افرادی که دامنه اینترنتی ثبت می‌کنند ردیابی می‌شود. ممکن است مردم به این مسأله توجه کافی نداشته باشند، ولی همه این اتفاقات به ثبت می‌رسد و هم‌اکنون فعالیت‌های ترامپ هم در این زمینه مورد توجه قرار گرفته است».بر اساس گزارش‌های رسمی، اطلاعات ثبت شده برای سه هزار و ۶۴۳ دامنه اینترنتی مذکور مربوط به سازمان ترامپ می‌شود.

 

فهرست مربوط به اطلاعات تماس برای هر یک از این دامنه‌های اینترنتی به گروه پشتیبان سازمان ترامپ برمی‌گردد. بخش اعظم این سایت‌های اینترنتی پس از باز شدن یک صفحه خالی را نمایش می‌دهند، تنها ۵۰ مورد از آنها را سایت‌های اختصاصی تشکیل می‌دهند که کسب و کار ترامپ بر پایه آنها مدیریت می‌شود. همچنین ۴۰۰ مورد از سایت‌های مذکور زمانی که باز می‌شوند، به صورت مستقیم به سایت‌های اصلی ترامپ انتقال می یابند.لازم به ذکر است رئیس جمهوری امریکا نخستین دامنه اینترنتی خود را در تاریخ ۲۰ ژانویه ۱۹۹۷ به آدرس DonaldjTrump.com خریداری کرد.

 

 

 

 

iran-newspaper.com
  • 12
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش