دوشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۳
۲۰:۴۲ - ۲۵ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۶۴۵۱
فناوری اطلاعات و ارتباطات

مدیرعامل همراه اول:

اولین کنتور هوشمند گاز در ایران با موفقیت آزمایش شد/ اجرای آزمایشی روی ۵ هزار کنتور

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات,مدیرعامل همراه اول
مدیرعامل همراه اول گفت: اولین تست موفق کنتور گاز در شبکه NB-IOT در ۲۱ تیرماه در ایران انجام شد که ۵ هزار کنتور در مرحله آزمایشی در حال بهره برداری است.

به گزارش فارس، وحید صدوقی در مراسم افتتاح پروژه‌های همراه اول در آستانه بهره برداری از فاز ۳ شبکه ملی اطلاعات، با بیان اینکه تاکنون همراه اول ۱۴۰ محصول ارائه کرده است، گفت: طی سه ماه گذشته نیز ۱۰ سرویس و محصول جدید به مشترکان ارائه شده است.

 

مدیرعامل همراه اول با تشریح وضعیت اپراتور اول در تعداد مشترک اظهار داشت: طی یکسال گذشته ترافیک دیتای ۴G، 20 برابر شده و هم اکنون همراه اول حدود ۲۵ میلیون مشترک دیتا دارد و در سال گذشته بیش از ۱۲ میلیون سیم کارت واگذار کرده که از این تعداد بیش از ۹ میلیون آن ثبت و فعال شده است.

 

صدوقی افزود: همراه اول بیش از ۲.۱ میلیون مشترک جدید در سه ماهه نخست امسال جذب کرده و ضریب نفوذ اپراتور اول در کشور۸۳.۶ درصد است. همراه اول طی ۴ سال دولت یازدهم بیش از ۲۶ میلیون مشترک جدید جذب کرده است.

 

مدیرعامل همراه اول با تأکید بر اینکه وزارت ارتباطات و رگولاتوری با ارائه طرح ترابردپذیری زمینه ایجاد رقابت شفاف را فراهم کرده‌اند، گفت: تا دیروز برآیند همراه اول ۲۴۴۵۵ مثبت بوده، اپراتور دوم ۱۹۳۲۴ منفی و اپراتور سوم ۵۱۳۱ منفی بوده است. همراه اول با توجه به ۲۳ سال سابقه، طی چند سال اخیر شبکه خود را نوسازی کرد و با خدماتی که به مشترکان ارائه کرد، موجب شد، حتی مشترکان سایر اپراتورها را نیز جذب کند که این عملکرد تقریباً خلاف روند همه کشورهای دنیا بود. در تمام کشورهای دنیا اصولاً اپراتور اول سهم بازار از دست می دهد و برای ما این اتفاق نیفتاد.

 

صدوقی اقدامات همراه اول در فاز ۳ شبکه ملی اطلاعات را تشریح کرد و  گفت: در بحث شبکه های مترو و انتقال توسعه فیبر سایت ها جهت پشتیبانی از موبایل باند پهن، در فاز سوم ۸۲۲۰ سایت به فیبر متصل شده است. در محور شبکه های دسترسی نیز در پایان فاز سوم ۱۳۸۶۰ سایت نسل دو نوسازی شده است، ۱۰۴۲ شهر و ۹۷۰ روستا به شبکه نسل ۳ و ۷۱۰ شهر تحت پوشش شبکه نسل ۴ همراه اول قرار گرفتند. در محور مراکز تبادل ترافیک(IXP) نیز که قرار بود ۴۰ گیگ ظرفیت نوسازی شود، هم اکنون حدود ۵۰ گیگ ظرفیت ایجاد شده است.

 

مدیرعامل همراه اول با اشاره به توسعه زیرساخت های مدیریت دسترسی به اینترنت، از ارایه سیم کارت دانش آموزی «انارستان» و سیم کارت کودک و نوجوان «درسا» خبر داد و گفت: طی یک ماه گذشته حدود ۳۰۰ هزار سیم کارت انارستان واگذار شده است که روند خوبی دارد و امیدواریم با ارائه تبلت بومی، محتوای بهتری به دانش آموزان ارائه کنیم.

 

صدوقی با اشاره به راه اندازی رسانه تعاملی و مدیریت آموزش مجازی همراه اول بیان داشت: برای ارائه IPTV راساً ورود نکردیم؛ بلکه زیرساخت ایجاد کردیم. سامانه تابان را هم برای اصناف کشور راه اندازی کردیم. ما آمادگی داریم برای تمام شرکت هایی که مجوز IPTV دریافت کردند، زیر ساخت لازم را مهیا کنیم. همچنین در آموزش و پرورش کار بزرگی انجام شد؛ حدود ۲.۹ میلیون معلم از طریق سامانه هایی که راه اندازی کردیم آموزش دیده اند. در سامانه اصناف از ۹۰۰۰ هزار آموزشگاه کشور، الان ۱۰۲۰ آموزشگاه پنل دریافت کرده اند، حدود ۴۲۰۰ استاد برای این سامانه تعریف شده است که بزودی با سایر اصناف نیز تفاهم نامه امضاء می شود.

 

وی در خصوص آخرین وضعیت سایت های موبایل باند پهن همراه اول نیز اظهار داشت: هم اکنون که در پایان فاز ۳ شبکه ملی اطلاعات قرار داریم، تعداد ۱۳۸۶۰ سایت نسل ۲.۷۵ ، ۱۶۴۹۱ سایت نسل ۳.۹ و ۹۷۰۰ سایت نسل ۴.۵ راه اندازی شده که این حجم از راه اندازی که با کمک توان داخلی صورت گرفته، بی نظیر است.

 

صدوقی با بیان اینکه در بهمن ماه سال ۹۵ با شرکت ملی گاز ایران در خصوص هوشمند سازی کنتورهای گاز تفاهم نامه امضاء شده، تصریح کرد: در ۲۱ تیرماه سال جاری اولین تست موفق کنتور گاز در شبکه NB-IOT در ایران انجام شد که هم اکنون ۵۰۰۰ کنتور در فاز پایلوت در حال بهره برداری است. البته در منطقه هم پنج روز قبل اولین بار این طرح اجرایی شده است. ما امیدواریم این طرح را روی کنتورهای آب و برق نیز انجام دهیم که این امر یک تحول بزرگ را در کشور ایجاد می کند.

 

مدیرعامل همراه اول در خصوص درآمد و سود این شرکت در سه بازه زمانی «۴ سال پیش از خصوصی سازی»، «۴ سال نخست خصوصی سازی» و «۴ سال دولت یازدهم» نیز اظهار داشت: درآمد همراه اول در ۴ سال پیش از خصوصی شدن حدود۷۹۰۰ میلیارد تومان، در ۴ سال نخست خصوصی سازی حدود ۲۰۱۰۰ میلیارد تومان و در ۴ سال دولت یازدهم به ۳۷۱۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است که رشد خوبی است.

 

همچنین در این بازه زمانی سود شرکت از ۲۴۰۰ میلیارد تومان به ۵۵۰۰ میلیارد و در ادامه به ۱۰۲۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

 

صدوقی با اشاره به افتتاح پروژه های کلان ملی اپراتور اول در دولت یازدهم گفت: در این ۴ سال بیش از ۸۰۰۰ میلیارد تومان پروژه انجام شده است که  ۲۴۵۰ میلیارد تومان آن مربوط به افتتاح پروژه های توسعه باند پهن و نوسازی و ارتقاء شبکه در شهریور ۹۴، ۴۱۴۷ میلیارد تومان آن مربوط به افتتاح پروژه های توسعه باند پهن به مناسبت دهه مبارکه فجر در بهمن ۹۵ و ۱۴۷۵ میلیارد تومان آن مربوط به افتتاح فاز ۳ شبکه ملی اطلاعات در امروز است.

 

وی مبالغ پرداختی به خزانه دولت در ۴ سال دولت یازدهم را حدود ۱۹۳۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: این در حالی است که ۴ سال پیش از خصوصی سازی یعنی سال ۸۴ تا ۸۷ حدود ۳۷۰۰ میلیارد تومان به دولت پرداخته بودیم.

 

صدوقی افزود: ارزش بازار همراه اول طی ۴ سال گذشته از ۸۸۳۹ میلیارد تومان به ۱۴۵۹۰ میلیارد تومان افزایش یافته است که در بورس تقریباً کم نظیر است.

 

مدیرعامل همراه اول با بیان اینکه همراه اول رتبه اول در استفاده حداکثری از منابع و مهارت های ایرانی در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات بر اساس ارزیابی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی را کسب کرده است افزود: اپراتور اول در چهار سال گذشته در ارزیابی رگولاتوری که بر اساس استاندارد EFQM صورت می‌گیرد، همواره رتبه اول را کسب کرده است.

 

صدوقی با بیان اینکه طی یکسال گذشته بر اساس اعلام معاونت برنامه ریزی وزارت ارتباطات سهم بازار همراه اول افزایش یافته است، تصریح کرد: سهم بازار همراه اول طی ۱۸ ماه اخیر با توجه به نوسازی انجام شده از ۵۷درصد به  ۵۹درصد افزایش یافته است؛ اگر ما آمار رومینگ ملی را هم اضافه کنیم که روزانه حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار مشترک از اپراتورهای دیگر از شبکه همراه اول استفاده می کنند، سهم بازار ما به حدود ۶۰درصد می رسد.

 

در این مراسم وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، رئیس دانشگاه صنعتی شریف و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران حضور داشتند.

 

در این مراسم از تلویزیون تعاملی (IPTV) همراه اول، سامانه آموزش مجازی همراه اول، سامانه پایش هوشمند تردد ناوگان حمل و نقل جاده‌ای (سپهتن)، پروژه هوشمند سازی کنتورهای گاز بر بستر NB-IOT، سامانه USSD امن، زیرساخت کلید عمومی (PKI) رونمایی شد.

 

همچنین مجوز ارائه پلتفرم IPTV به همراه اول از سوی صدا و سیما اعطا شد و تفاهم نامه همکاری بین همراه اول و دانشگاه صنعتی شریف درخصوص فعالیت‌های مرتبط با ۵G با تمرکز بر NFV/SDN به امضا رسید.

 

 

 

 

 

  • 11
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش