دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۷:۰۸ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۵۰۳۹۰۷
فناوری اطلاعات و ارتباطات

داستان زندگی لری پیج، موسس گوگل

لری پیج,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات

لری پیج یکی از قدرتمندترین افراد جهان است؛ دانشمند باهوش علوم کامپیوتری که همراه با سرگئی برین در سال ۱۹۹۸ شرکت گوگل را تاسیس کرد و همچنان شرکت مادر آن یعنی آلفابت را مدیریت می‌کند.

لری پیج یکی از قدرتمندترین افراد جهان است؛ دانشمند باهوش علوم کامپیوتری که همراه با سرگئی برین در سال ۱۹۹۸ شرکت گوگل را تاسیس کرد و حالا که حدود بیست سال از آن زمان می‌گذرد، همچنان شرکت مادر آن یعنی آلفابت را مدیریت می‌کند.

 

با این اوصاف برای بسیاری از ما جالب است که بدانیم زندگی یکی از قدرتمندترین مردان صنعت تکنولوژی و دنیا چطور می‌گذرد.  به گزارش مجله بیزینس اینسایدر، گلوریا و کارل پیج دومین پسرشان را با نام «لورنس» در ۲۶ مارس سال ۱۹۷۳ به دنیا آوردند.

 

 هر دوی آنها در دانشگاه دولتی میشیگان علوم کامپیوتری تدریس می‌کردند و به همین دلیل خانه‌شان پر از کامپیوتر و مجله‌های تکنولوژی بود که لری را از همان دوران نوجوانی شیفته خودشان کرده بودند. او به مدرسه «مونتسوری» رفت. لری حالا معتقد است که احساس استقلال و خلاقیت او در این مدرسه شکوفا شده است و در اینجا او یاد گرفته که درباره مسائل مختلفی که در جهانی پیرامونش می‌گذشت، کنجکاو شود.

 

او در دوازده سالگی بیوگرافی «نیکولا تسلا» را خواند؛ مخترع با استعدادی که در شرایط نامساعد مالی و گمنامی درگذشت.  پایان داستان زندگی تسلا، لری را به گریه اندخت و البته الهام‌بخش او شد تا نه تنها به فکر ساخت تکنولوژی‌های انقلابی بیفتد، بلکه درک بهتری برای توسعه تجارت آینده‌اش داشته باشد. لری علاوه‌بر سرهم کردن قطعات الکترونیکی، ساکسیفون هم می‌نواخت.

 

لری پیج,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات

او حالا معتقد است که آموختن موسیقی کمک زیادی به او در گرفتن تصمیمات درست در گوگل کرده است. وی زمانی که در دانشگاه میشیگان مشغول تحصیل بود، به آینده حمل‌ونقل فکر می‌کرد؛ موضوعی که هنوز هم به آن علاقه دارد. به این ترتیب او به تیم خودروهای خورشیدی دانشکده پیوست و پیشنهاد کرد که یک سیستم مونوریل سریع‌السیر شخصی بین ساختمان‌های مختلف دانشگاه ساخته شود.

 

لری پیج بعد از فارغ‌التحصیلی به دانشگاه استنفورد رفت تا در مقطع دکترا تحصیل کند. در آنجا و در سال ۱۹۹۵ او با سرگئی برین آشنا شد و آنها دوستان نزدیک و صمیمی شدند که هر دو به علوم کامپیوتری علاقه زیادی داشتند. یک روز صبح وقتی لری ۲۳ ساله بود، به این فکر افتاد که چطور می‌تواند تمام وب را دانلود کند. به این ترتیب شروع به رتبه‌بندی صفحات وب با استفاده از لینک‌های ورودی‌شان کرد، به جای آنکه تعداد دفعاتی را که صفحات وب کلمات مورد جست‌وجو داشته‌اند، محاسبه کند.

 

او از برین هم کمک گرفت و به این ترتیب آنها شروع به‌کار روی یک موتور جست‌وجو کردند که در ابتدا نام BackRub را برای آن انتخاب کردند. خیلی زود BackRub به گوگل تغییر کرد که در واقع عبارتی ریاضی بود؛ عبارتی که نشانه‌ای از ماموریت پیج و برین برای ساماندهی اطلاعات جهان و ایجاد دسترسی جهانی و مفید به آنها بود. پیج حالا قبول دارد که در ایده‌پردازی بهتر از مدیریت است چون از تعامل با افراد لذت نمی‌برد.

 

لری پیج,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات

او به عنوان یک رهبر روی نتایج تمرکز دارد و عاشق ایده‌های بلندپروازانه است. «امید کردستانی» موسس بخش تجاری گوگل و یکی از دوستان نزدیک پیج، او را فردی کنجکاو، ایده‌آلیست و علاقه‌مند به تغییر جهان و تاثیرگذار بر صنعت تکنولوژی توصیف می‌کند و می‌گوید: «او هرگز از فکر کردن به اهداف و ایده‌های بسیار بزرگ مانند نقشه‌برداری از تمام سیاره زمین یا دیجیتالی کردن همه کتاب‌هایی که تا حالا منتشر شده‌اند، خجالت نمی‌کشد.»

 

لری پیج تا سال ۲۰۰۱ به‌عنوان مدیرعامل گوگل فعالیت کرد و از آن زمان اریک اشمیت این سمت را به عهده گرفت.  پیج و برین برای انتخاب مدیرعامل بسیار سختگیر بودند، اما وقتی متوجه شدند که اشمیت یک برنامه‌نویس حرفه‌ای است، اعتمادشان به او جلب شد. با این حال پیج در ابتدا از اینکه سمت مدیرعاملی را کنار گذاشته چندان راضی نبود، بعد از مدتی با این موضوع کنار آمد و حتی از اینکه کمتر در امور مدیریت روزانه شرکت درگیر شود، استقبال کرد.

 

تا جایی که حتی به سختی به جلسات می‌رفت و از دستیارانش می‌خواست که بسیاری از وظایف مدیریتی و نظارتی او را انجام بدهند. با این حال سعی داشت همه چیز را زیر نظر داشته باشد. او حتی خرید شرکت اندروید متعلق به «اندی رابین» را هم تا زمان قطعی شدن قرارداد از اشمیت پنهان کرد.

 

در نهایت اما بعد از ۱۰سال، پیج در سال ۲۰۱۱ تصمیم گرفت که دوباره مدیرعامل شرکت شود.  بعد از بازگشتش کمک کرد تا گوگل تنها در طول یک‌سال و تا پایان سال ۲۰۱۲ محصولاتی مانند گوگل پلاس، اولین لپ‌تاپ کروم‌بوک، عینک هوشمند گوگل و سرویس اینترنت پرسرعت فیبر را معرفی کند.

 

لری پیج,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات

او همچنان تا سال ۲۰۱۵ به مدیریت گوگل ادامه داد، تا زمانی که این شرکت تغییر ساختاری کرد و به زیرمجموعه‌ای مهم از شرکت مادر آلفابت تبدیل شد. در این زمان پیج مدیرعامل آلفابت شد. حالا پیج بیشتر وقتش را صرف تحقیق درباره تکنولوژی‌های جدید، جلسات و تهیه فهرستی از افراد باهوش و با استعداد می‌کند.

 

پیج حالا در فهرست میلیاردرهای جهان که وب‌سایت فوربس ارائه کرده است، با سرمایه خالص ۵/ ۴۴میلیارد دلار در جایگاه هشتم قرار دارد. با این همه اما او علاقه‌ای به صحبت کردن درباره زندگی شخصی‌اش ندارد و همیشه سعی کرده آن را محفوظ نگه دارد. با این حال اما او در سال ۲۰۱۳ دچار نوعی فلج و از کارافتادگی تارهای صوتی شد؛ اتفاقی که باعث شد از آن زمان او با صدایی آرام‌تر صحبت کند و البته نتواند سخنرانی طولانی مدت داشته باشد.

 

لری پیج در سال ۲۰۰۷ با «لوسیندا سوت‌ورتث» یک دانشمند علوم تحقیقاتی ازدواج کرد. آنها برای مراسم ازدواج‌شان جزیره‌ای در کارائیب را اجاره کرده و ۶۰۰ نفر را به این میهمانی دعوت کردند. پیج هرگز اهل زرق و برق و نشان دادن ثروتش نیست.

 

لری پیج,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات

با این حال او با همسر و دو فرزندش در ویلایی ۷ میلیون دلاری در پائولو آلتو زندگی می‌کند. لوکس‌ترین خرید او شاید کشتی شخصی Senses باشد که در سال ۲۰۱۱ آن را با قیمت ۴۵ میلیون دلار خرید. روی عرشه این کشتی جکوزی و البته یک باند فرود هلی‌کوپتر هم وجود دارد.

 

او همچنین بخشی از ثروتش را در شرکت‌های بزرگی مانند تسلا و استارت‌آپ‌های مورد علاقه‌اش سرمایه‌گذاری کرده است. این روزها اما گویا پیج علاقه زیادی به خودروهای پرنده دارد و به همین دلیل صد میلیون دلار در استارت‌آپ Zee.Aero که در این زمینه فعال است، سرمایه‌گذاری کرده است.

 

 

ion.ir
  • 22
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش