چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۳۹ - ۲۵ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۶۸۷۵
فناوری اطلاعات و ارتباطات

سیستم عامل لینوکس، به صرفه‌ترین سیستم عامل

سیستم‌عامل لینوکس,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات
سیستم‌عامل لینوکس با پشتیبانی از نرم‌افزارهای رایگان، به‌صرفه‌تر از سایر سیستم‌عامل‌ها است.

خرید یک کامپیوتر جدید هیجان‌انگیز است؛ اما نه زمانی که مورد نیاز نیست و بودجه مالی کم و محدود است. چه کسی از پرداخت صدها دلار برای نرم‌افزار کامپیوتری لذت می‌برد؟ حتی وقتی که بخواهیم سرگرمی و تفریح داشته باشیم و یک بازی بخریم، صرف هزینه‌ی زیاد آزار‌دهنده است.

 

سیستم‌عامل لینوکس,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات

 

یکی از راه‌های صرفه‌جویی، استفاده از لینوکس است؛ چرا که کاربران مجبور به پرداخت هزینه‌ی اضافه جهت خرید نرم‌افزار نیستند.

 

نرم‌افزار رایگان

قسمت اعظم کدهایی که روی کامپیوتر با سیستم‌عامل لینوکس اجرا می‌شوند، رایگان و متن باز هستند؛ به این معنی که استفاده و ویرایش این نرم‌افزار به هر صورت که بخواهید رایگان و آزاد است. هنگامی که شما از لینوکس استفاده می‌کنید، نیازی به استفاده از کارت اعتباری برای خرید مجموعه‌ی نرم افزاری آفیس، ویرایشگر تصاویر یا برنامه‌ی حسابداری نیست.

 

اگر‌چه کلاس‌های شما یک برنامه‌ی کاربردی مخصوص می‌خواهند؛ اما می‌توانید بدون پرداخت پول برای برنامه‌ی کامپیوتری، به کالج بروید. هم چنین می‌توانید با امور مالی برای مالیات‌ها همگام باشید بدون نیاز به اینکه مبلغی برای هزینه‌ی ابزار حسابداری به آن اضافه کنید.

 

می‌توانید ویدئوها را ویرایش کنید، اسلایدها را برای یک ارائه کنار هم قرار دهید و ترکیب کنید بدون اینکه نگران باشید که برنامه‌های مورد نیاز در سیستم‌عامل شما وجود دارند. به بیان ساده‌تر، اپ استور لینوکس خود را باز کنید و هر آنچه نیاز دارید در آن‌جا جستجو کنید.

 

به‌روز‌رسانی رایگان سیستم‌عامل

اگر به ارتباط اینترنتی پیوسته دسترسی داشته باشید، می‌توانید سیستم عامل لینوکس خود را رایگان به‌روز‌رسانی کنید. تاکنون این موضوع برای ویندوز و مک محقق نشده است. سیستم عامل مک ایکس تا زمان انتشار Mavericks در سال ۲۰۱۳، با پرداخت وجه به‌روزرسانی می‌شد و کاربران تا زمانی که مجبور به پرداخت نبودند از نسخه قدیمی سیستم عامل مک استفاده می‌کردند.

 

نسخه‌های جدید ویندوز بسیار گران‌تر از مک ایکس بودند و همواره با تغییراتی منتشر می‌شدند که مورد انتظار مردم نبود. ویندوز ۱۰ نخستین نسخه‌ای است که به‌روزرسانی آن به‌صورت رایگان در دسترس است.

 

از سوی دیگر، این شرکت‌ها می‌توانند نظر خود را تغییر دهند و در آینده شروع به گرفتن هزینه کنند. در لینوکس، گرفتن هزینه برای به‌روزرسانی متضاد با عملکرد همه‌ی مجموعه است. مطمئن باشید که برای نسخه‌ی بعدی نیازی به پرداخت هزینه نیست  و زمانی که شما اوبونتو یا سیستم عامل المنتری را دانلود می‌کنید این موضوع اعلام نمی‌شود.

 

سیستم‌عامل لینوکس,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات

 

هر چقدر سخت‌افزار قدیمی‌تر باشد بهتر است

سیستم‌عامل‌های تجاری هر چند سال یکبار ما را به خرید لپ‌تاپ جدید تشویق می‌کنند. برای دسترسی به جدیدترین ویژگی‌ها، اغلب نیاز به دستگاهی دارید که در طول چند سال اخیر ساخته شده باشد. در لینوکس، عکس این مطلب صحیح است. لینوکس روی سخت افزار‌های جدیدتر، سریع‌تر اجرا می‌شود؛ اما در همه‌ی کامپیوترهای جدید، بلافاصله پس از نصب و بدون پیکربندی و برای همه‌ی کاربران اجرا نمی‌شود. توسعه دهندگان برای کار کردن روی محدودیت‌ها و پشتیبانی از سخت‌افزاری که زودتر از زمان مورد انتظار به آن دسترسی داشته باشند، اغلب به زمان نیاز دارند.

 

گاهی اوقات آن‌ها هیچ‌گاه قادر به غلبه بر نبود درایورهای لازم نیستند. سخت افزارهای قدیمی‌تر مایل به رفع تمام مشکلات و نواقص هستند.

 

اجازه‌ی خرید دستگاه کارکرده و دست دوم می‌دهد

زمانی که کامپیوتر با سیستم عامل لینوکس خود را کنار می‌گذارید، می‌توانید یک دستگاه جدید به‌صورت آنلاین سفارش دهید. اما اگر به دنبال صرفه‌جویی هستید، یک دستگاه قدیمی که ویندوز ایکس پی را اجرا می‌کند، با صد دلار بخرید و یک نسخه‌ی جدید لینوکس روی آن نصب کنید.

 

هم‌چنین می‌توانید از کامپیوتر شخصی خود به مدت طولانی‌تر استفاده کنید. اگر هنوز یک یا دو لپ‌تاپ قدیمی دارید و فقط به این دلیل که نمی‌توانند به‌روزرسانی ویندوز هفت را انجام دهند، به این معنی نیست که به درد هیچ کار دیگری نمی‌خورد. نسخه‌های بسیاری از لینوکس وجود دارند که اجازه‌ی انجام بسیاری از کارها را می‌دهند. با نوآوری کافی، دستگاه کهنه و قدیمی می‌تواند مطلوب‌تر از حد انتظار شما باشد.

 

گیرنده‌ی دیجیتال یا مرکز رسانه‌ی خود را بسازید

گیرنده‌های دیجیتال یک راه بسیار ارزان‌قیمت و در دسترس برای جایگزینی با کابل هستند. آن‌ها فضای کمتری روی یک کنسول رسانه اشغال می‌کنند و استفاده از آن‌ها اغلب ساده‌تر و به‌صرفه‌تر است؛ ولی اگر یک کامپیوتر رومیزی قدیمی در منزل دارید، نیازی به خرید گیرنده‌ی دیجیتال نیست و اگر ندارید، یک کامپیوتر رزبری پای با قیمت مشابه کروم کست، قابلیت‌های بیشتری در اختیارتان می‌گذارد. لینوکس را نصب کنید، گیرنده‌ی دیجیتال را به یک تلویزیون وصل کنید و از تجربه‌‌ای وسیع‌تر از آن چه می‌توانستید از روکو یا آمازون بگیرید، لذت ببرید. فایل‌های خود را از طریق شبکه‌ی محلی (LAN) با پی‌سی‌های دیگر، دستگاه‌های موبایل و حتی برخی گیرنده‌های دیجیتال، به اشتراک بگذارید.

 

همچنین می‌توانید این محتوا را در سراسر وب منتشر و قابل دسترس کنید و از  پرداخت هزینه برای ذخیره‌سازی ابری بی‌نیاز شوید.

 

ارزان‌قیمت بازی کنید

بسیاری ممکن است با ویندوز بازی کنند؛ اما سرگرمی‌های بسیاری در لینوکس می‌توان یافت. می‌توانید بازی‌های بسیار خوبی در Gog.com و Steam بیابید. این توزیع کنندگان همیشه فروش ادامه‌دار دارند که اجازه می‌دهد یک مجموعه‌ی بزرگ بدون صرف هزینه زیاد بسازید.

 

 اگر برای هامبل باندل صبر کنید، پول شما می‌تواند حتی بیشتر شود. از هر مسیری که بروید و پیش از هر کاری، مطمئن شوید که لینوکس آن بازی را پشتیبانی می‌کند و فراموش نکنید که اگر به ماوس و صفحه کلید علاقه ندارید، از کنترلر موردعلاقه‌ی خود را استفاده کنید.

 

بسته به اینکه به چه چیزهایی علاقه دارید، ممکن است مجبور به پرداخت هزینه نباشید. اینجا فقط تعدادی بازی رایگان و متن باز وجود دارد؛ به عبارت دیگر می‌توانید همه‌ی بازی‌های ویندوزهای قدیمی و داس را بازی کنید.

 

لینوکس فقط به بازی‌های خودش بسنده نکرده است و شما می‌توانید کامپیوتر خود را به یک سرور بازی تبدیل و دیگران را به بازی دعوت کنید.

 

هیچ اجباری برای جایگزینی سیستم عامل فعلی وجود ندارد

اگر در حال حاضر از کاربران لینوکس نیستید، لازم نیست برای استفاده از این مزایا تغییر کاربری دهید. همین که یک کامپیوتر دیگر داشته باشید، دنیایی از امکانات برای شما قابل استفاده می‌شود. اما پس از اینکه استفاده از لینوکس برایتان راحت شد؛ زمانی که کامپیوتر فعلی شما از رده خارج شد، اجباری برای خریدن کامپیوتر ویندوز یا مک جدید نیست. لینوکس آن را به زندگی بر می‌گرداند و مطلوب نگه می‌دارد.

مهسا حیدری

 

  • 11
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش