سرعت اینترنت برای هر کاربری مهم است و از این رو روتری که بتواند آن را بهتر ارائه کند، محبوبیت بیشتری دارد. در این مطلب به معرفی بهترین روترهای وایرلس در سال ۲۰۱۷ میلادی پرداختهایم.
همه کاربران در هنگام پخش و مشاهده کردن یک فیلم به صورت آنلاین، قطعی اینترنت را تجربه کردهاند -البته با حوادث اخیر ایران احتمالا این تجربه غمانگیز را اکثر کاربران ایرانی بیشتر از قبل با آن برخورد کردهاند- اگر که این محدودیت به طور مداوم برای شما پیش میآید، ممکن است دلیل آن در جای دیگری باشد و شاید بهتر است که روتر خود را نیز بررسی کنید.
برخی از کاربران بعد از مواجه شدن با چنین مشکلاتی هزینه بیشتری را پرداخت میکنند تا سرویس اینترنتی خود را ارتقاء دهند، اما نکتهای را باید مد نظر قرار داد، این تغییرات شاید چندان هم سودمند نباشد! در برخی مواقع بهترین راه حل برای بهبود بخشیدن وضعیت سرعت اینترنت شما خریدن یک روتر بهتر است.
گاهی کاربر برای خریدن یک روتر جدید به یک سایت مراجعه میکند. در این موارد زمانی که عبارت مورد نظر را جستجو میکنید چندین محصول بر روی صفحه نمایشگر ظاهر میشود. این امر باعث میشود که انتخاب و خریدن یک روتر خوب کمی سخت شود و به همین دلیل در این نوشتار سعی کردهایم که ۱۰ دستگاه از بهترین روترهای وایرلس موجود در بازار را به شما معرفی کنیم. با تکراتوهمراه باشید.
بهترین روترهای وایرلس ۲۰۱۷
گوگل وای فای (Google Wifi)
به کمک روتر گوگل وای فای میتوانید به راحتی با روزهایی که برای دستیابی به اینترنت بی سیم از تجهیزات ضعیف استفاده میکردید، خداحافظی کنید. گوگل وای فای و سیستمهایی که به آن شبیه هستند، آینده دنیای اینترنت وایرلس محسوب میشوند.
برای استفاده از این سیستم باید بعد از خریدن و گذاشتن تجهیزات آن در مکانهای مختلف خانه خود یک کد QR را اسکن کنید و سپس از اینترنت پرسرعت لذت ببرید.
نت گیر اوربی (Netgear Orbi)
برخلاف گوگل وای فای که در قالب سه قسمت ترکیبی عرضه شده، سیستم اینترنت بی سیم نت گیر اوربی در قالب دو دستگاه (یک روتر و یک ماهواره) در اختیار کاربران گذاشته شده است. اوربی قیمت گرانی دارد، اما زمانی که مشخصات این روتر زیبا را در نظر بگیرید، متوجه میشوید که قیمت آن توجیه پذیر است.
کارایی عالی به همراه نصب و تنظیمات آسان از جمله ویژگیهایی هستند که نت گیر اوربی را به یکی از بهترین روترهای وایرلس عرضه شده در بازار تبدیل کردهاند
بیلیون بی پک ۸۹۰۰ ای ایکس ۲۴۰۰ (Billion BiPac 8900AX-2400)
بیلیون به دنیای ساخت سخت افزارهای شبکه بازگشته است. این سازنده مشهور این بار میخواهد به کمک سریعترین روتر خود توجه کاربران را جلب کند. بی پک ۸۹۰۰ ای ایکس ۲۴۰۰ به دلیل داشتن حداکثر خروجی ۲۴۰۰Mbps در دو باند ۲.۴GHz و ۵GHz فاصله نسبتا زیادی با استانداردهای دنیای اینترنت بی سیم دارد، اما میتواند کارایی منحصر بفردی را در اختیار شما بگذارد.
این روتر خاص رابط کاربری پیچیدهای دارد با این حال انواع مختلفی از پورتهای کاربردی را به همراه یک مودم +ADSL2 در اختیار شما میگذارد.
استری استیشن (Starry Station)
آن دسته از کاربرانی که از روترهای ارائه شده توسط آی اس پیهای مختلف استفاده میکنند، میتوانند با خرید یک روتر استری استیشن راحتتر از سرویس اینترنت پرسرعت خود استفاده کنند. این روتر ظاهر زیبایی دارد و به همین دلیل کاربر مجبور نیست که آن را برای پنهان کردن از چشم دوستان خود در کمد دیواری قرار دهد.
استری استیشن علاوه بر این، میتواند کارایی روترهایی مانند روتر ورایزون فای او اس (Verizon FiOS) را در ارائه سرعت اینترنت در اختیار شما بگذارد. این دستگاه یکی از بهترین مودم های ۲۰۱۷ بوده و توانایی رد کردن مسیرهای دریچهای را نیز دارد، ولی متاسفانه در حال حاضر تنها در ایالات متحده خرید و فروش میشود.
سینولوژی آر تی ۲۶۰۰ ای سی (Synology RT2600ac)
عرضه یک روتر دارای NAS یک پدیده همیشگی نیست. NAS یک سرور است که شما را قادر میسازد تا از طریق اتصال اینترنت محلی خود فایلهای مختلف را ذخیره کنید و به آنها دسترسی داشته باشید و حال شرکت سینولوژی یک روتر با نام آر تی ۲۶۰۰ ای سی را عرضه کرده است که میتواند این قابلیت را نیز در اختیار شما بگذارد.
روتر جدید شرکت سینولوژی همچنین میتواند نرم افزارهایی مثل VPN و سرورهای رسانهای DLNA را نیز در اختیار شما بگذارد. این روتر علاوه بر این، توانایی پشتیبانی Apple Time Machine برای ارائه پشتیبانیهای مک را نیز در اختیار دارد.
نک سیس دبلیو آر تی ۳۲۰۰ ای سی ام (Linksys WRT 3200 ACM)
روتر دبلیو آر تی ۳۲۰۰ ای سی ام شرکت لینک سیس برخلاف سایر سیستمهای ترکیبی وایرلس طراحی چندان منحصر بفردی ندارد، اما میتواند هرآنچه را که کاربران رایانههای شخصی از سیستمهای وایرلس میخواهند در اختیار آنها بگذارد.
دبلیو آر تی ۳۲۰۰ ای سی ام همچنین میتواند قابلیتهای کنترلی مختلفی را برای فعال یا غیرفعال سازی اتصالهای اینترنت مهمان و همچنین امکان اولویت بندی دستگاههای رسانهای را برای شما فراهم کند. بیتردید WRT 3200 ACM یکی از بهترین روترهای ۲۰۱۷ است
زایکسل آرمور زد ۲ ای سی ۲۶۰۰ (Zyxel Armor Z2 AC2600)
شرکت زایکسل به دلیل عرضه دستگاههای NAS، بسط دهندهها و آداپتورهای تغذیه کننده کارآمد شهرت دارد، اما این بار یک روتر گیمینگ دو بانده را عرضه کرده است. این روتر طراحی و ظاهر خاص روتر آر تی ۵۳۰۰ شرکت ایسوس را ندارد، اما قابلیتهای یک روتر گیمینگ کارآمد را در اختیار شما میگذارد.
Armor Z2 AC2600 همچنین میتواند یک استریم بوست را برای اولویت بندی سخت افزارهای کاربر ارائه کند. توانایی پشتیبانی MU-MIMO و یک نرم افزار پیکره بندی به نام زایکسل وان تاچ (Zyxel One Touch) از دیگر ویژگیهایی هستند که آرمور زد ۲ ای سی ۲۶۰۰ زایکسل را به یکی از بهترین روترهای وایرلس ۲۰۱۷ عرضه شده در بازار تبدیل کرده است.
لینک سیس ولوپ (Linksys Velop)
لینک سیس هم یکی از آن دسته شرکتهایی است که مانند گوگل و نتگیر تلاش میکند تا یک روتر بیسیم را با ظاهری ساده و کارایی منحصر بفرد ارائه کند. لینک سیس ولوپ نسبت به سایر سیستمهای ترکیبی وایرلس قیمت گرانتری دارد، اما میتواند یک پیکره بندی ساده را به کمک نرم افزار خود در اختیار شما بگذارد. این سیستم وایرلس همچنین میتواند امکان استفاده از اینترنت بی سیم را در هر مکان از خانه شما در اختیارتان بگذارد.
ایسوس آرتی –ایسی ۸۸ یو (Asus RT-AC88U)
ایسوس یکی از برترین شرکتهای تولیدکننده سخت افزارهای گیمینگ است. این سازنده مشهور اخیرا توانسته است با عرضه روترهای وایرلس قدرتمندی مانند آر تی –ایسی ۸۸ یو برای سایر سازندگان فعال در این صنعت هم خط و نشان بکشد.
این روتر از ۴ آنتن و قابلیت ۸۰۲.۱۱ac بهره میبرد و علاوه بر این میتواند به کمک فناوری NitroQAM خود امکان پخش فیلمهای ۴K و اجرای بازیهای پیشرفته آنلاین را نیز برای شما فراهم کند.
Netgear Nighthawk X4S VDSL/ADSL Modem Router D7800
اگر که یک مسابقه ترتیب دهید که در آن هر سازندهای بتواند زیباترین روتر خود را نشان دهد، نت گیر دی ۷۸۰۰ برنده این مسابقه میشود. این روتر زیبا با رنگ مشکی تزیین شده است و از ۴ آنتن بهره میبرد. دی ۷۸۰۰ کارایی بسیار بالایی در ارائه اینترنت پرسرعت دارد و با این حال شما میتوانید به کمک یک پورت دوگانه USB دارای رابط eSATA سرعت بیشتری را از این محصول دریافت کنید.
مودم روتر دی ۷۸۰۰ نت گیر به یک مودم VDSL 2 داخلی مجهز شده و از این رو کاربر مجبور نیست که این سخت افزار را به طور جداگانه خریداری کند. دی ۷۸۰۰ همچنین میتواند به کمک سیستم Dynamic QOS خود امکان مدیریت کردن چند دستگاه متصل شده به یک شبکه اینترنت وایرلس خانگی را نیز برای کاربرش فراهم سازد.
- 15
- 5