یکشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۳
۲۲:۲۳ - ۲۰ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۵۹۰۱
فناوری اطلاعات و ارتباطات

وزیر ارتباطات:

ظرفیت ترانزیت اینترنت در کشور بیش از ۵ برابر شده است

محمدجواد آذری جهرمی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,اخبار فناوری اطلاعات
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ظرفیت ترانزیت اینترنت در دولت دوازدهم از ۵۸۰ گیگابیت بر ثانیه به سه ترابیت بر ثانیه رسیده و بیش از پنج برابر شده است.

به گزارش ایرنا، محمدجواد آذری جهرمی سه شنبه شب در جلسه شورای اداری آذربایجان غربی افزود: البته با هدفگذاری های این بخش در برنامه ششم توسعه کشور که ۳۰ ترابیت بر ثانیه است، هنوز فاصله زیادی وجود دارد. 

 

وی اضافه کرد: آذربایجان غربی یکی از استان های موثر در ترانزیت اینترنت در کشور به شمار می رود و بخش اعظمی از ترانزیت اینترنت کشور به عراق از پیرانشهر انجام می شود. 

 

وی توسعه زیرساخت های ارتباطی را زیربنای توسعه دیگر بخش ها عنوان کرد و ادامه داد: بانکداری، انرژی، کشاورزی، سلامت و حتی امنیت کشور با پیشرفت های فناوری اطلاعات عجین شده و نیازمند توسعه این بخش است. 

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از ۲ برابر شدن شهرهای دارای اینترنت پهن باند در کشور طی مدت فعالیت دولت دوازدهم خبر داد و بیان کرد: طبق برنامه ششم توسعه باید ۹۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور دارای شاخص های ارتباطی مناسب باشد و برای رسیدن به این هدف راه زیادی باقی مانده است. 

 

آذری جهرمی با اشاره به اینکه آذربایجان غربی از جمله استان های مورد توجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال های فعالیت دولت تدبیر و امید بوده، گفت: تجهیز ۴۲ شهر این استان به نسل ۳ و ۴ اینترنت همراه، ارتقای جایگاه این استان در بهره بری از فضای توسعه اطلاعات به رتبه پنجم، احداث ۳۸۰ سایت نسل سوم و ۲۷۰ سایت نسل چهارم در یک سال گذشته از جمله اقدامات حوزه فناوری اطلاعات در این استان بوده است. 

 

وی رتبه بیست و هشتم آذربایجان غربی در شاخص های فناوری اطلاعات را نامناسب دانست و افزود: بخش اعظمی از این توسعه نیافتگی به نامناسب بودن شاخص سوادآموزی به ویژه در روستاهای این استان مربوط است. 

 

وی از سهم ۲۸ درصدی روستاهای آذربایجان غربی در بهره مندی کامل از خدمات ارتباطی شامل اینترنت، تلفن ثابت و تلفن همراه خبر داد و اضافه کرد: این سهم در کشور ۴۴ درصد و در روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور ۵۴ درصد است. 

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: چهار درصد روستاهای آذربایجان غربی فاقد هرگونه زیرساخت ارتباطی است که بیشتر این روستاها کمتر از ۲۰ خانوار جمعیت داشته و بخش مهمی از آنها در شهرستان چالدران قرار دارد.

 

وی اجرای سه طرح ارتباطی تا پایان سال در آذربایجان غربی را یکی از مهمترین برنامه های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در راستای توسعه بخش ICT این استان عنوان کرد و ادامه داد: این طرح ها شامل احداث ۸۰ سایت جدید برای تکمیل پوشش ۲۰۰ کیلومتر از جاده های استان، اتصال ۶۰۰ روستا به نسب ۳ و ۴ اینترنت همراه با احداث ۱۴۹ سایت جدید و اتصال ۱۷۰ روستای این استان به شبکه تلفن خانگی است. 

 

آذری جهرمی بر استفاده از فناوری اطلاعات در راستای توسعه گردشگری به عنوان ظرفیت مهم آذربایجان غربی تاکید کرد و گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای مشارکت در ارتقای شاخص های سواد در آذربایجان غربی با استفاده از وسایل ارتباطی آمادگی دارد. 

 

استاندار: آذربایجان غربی ظرفیت اجرای طرح های پایلوت ارتباطی را دارد 

استاندار آذربایجان غربی گفت: اجرای طرح های پایلوت ارتباطی کشور از جمله دولت الکترونیک، گمرک هوشمند، شهرک دیجیتال و رباتیک با همکاری وزارت ارتباطات در این استان میسر است. 

 

محمدمهدی شهریاری سه شنبه شب در جلسه شورای اداری آذربایجان غربی با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، به آمادگی دستگاه های اجرایی استان برای همکاری در این خصوص اشاره و اظهار امیدواری کرد تا در سایه توجه دولت تدبیر و امید و وزارت ارتباطات، این طرح ها به زودی در استان آغاز شود. 

 

وی آذربایجان غربی را قطب دیجیتال کشور اعلام کرد و ادامه داد: مرکز تجارت دیجیتال با محوریت جاده ابریشم و بهره مندی از ظرفیت منطقه آزاد ماکو در این منطقه قابل راه اندازی است. 

 

وی با اشاره به اقدامات دولت تدبیر و امید در توسعه بخش های مختلف آذربایجان غربی اضافه کرد: در سال های اخیر اقدامات خوبی در حوزه های درمان، کشاورزی و خدمات استان انجام شده که زمینه بهبود شاخص ها را فراهم کرده است. 

 

استاندار آذربایجان غربی بیان کرد: در حوزه بهداشت و درمان این استان بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال طرح کلنگ زنی شده و در حال اجراست و تا پایان سال آینده ۷۰۰ تخت به ظرفیت تخت های بیمارستانی استان اضافه می شود. 

 

شهریاری گفت: آذربایجان غربی در حال حاضر به برکت وجود نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی جزو پنج استان امن کشور است و این امر زمینه حضور سرمایه گذاران داخلی و خارجی در استان را فراهم می کند. 

 

وی به شرایط ویژه استان اشاره کرد و گفت: با وجودی که بسیاری از دشمنان انقلاب اسلامی برای ضربه زدن به ایران با یکدیگر متحد شده اند، مردم کشورمان با وحدت و همدلی و آگاهی در برابر توطئه های دشمنان ایستاده اند و توطئه های آنان را خنثی می کنند. 

 

استاندار آذربایجان غربی از سرمایه گذاری ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این استان طی یک سال گذشته خبر داد و افزود: با دستور وزیر، یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال نیز برای توسعه زیرساخت های فناوری استان تا پایان امسال هزینه می شود. به گزارش ایرنا وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که روز گذشته با حضور در جلسه شورای اداری خوی سفر خود به آذربایجان غربی را آغاز کرده بود، امروز نیز پیش از جلسه شورای اداری آذربایجان غربی در شهرهای اشنویه، مهاباد و میاندوآب حضور یافت و وضعیت حوزه های زیرمجموعه خود را در این شهرستان ها مورد بررسی قرار داد. 

 

 

  • 16
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

چکیده بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید

نام کامل: هیثم بن طارق آل سعید

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش