سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۵۹ - ۱۸ دي ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۱۰۱۶۸۶
کامپیوتر و لپ تاپ

نمایشگاه CES 2022

ایسوس از لپ‌تاپ تاشو ZenBook 17 Fold رونمایی کرد

لپ تاپ ایسوس,لپ‌تاپ تاشو ZenBook 17 Fold
ایسوس در جریان برگزاری رویداد CES ۲۰۲۲ از لپ تاپ تاشو جدید خود موسوم به Zenbook 7 Fold رونمایی کرد. این محصول از نمایشگر ۱۷ اینچی و پردانده های جدید اینتل بهره می برد.

چند سال قبل ، سالن های CES مملؤ از نمونه های اولیه ی گوشی های هوشمند تاشو بود. اکنون گوشی های تاشو همه جا حضور دارند. در CES ۲۰۲۲ تمرکز روی لپ تاپ های تاشو معطوف شده است.

به گزارش دیجیتال ترندز، ذن بوک ۱۷ فولد ایسوس از نظر فنی نخستین دستگاه تاشو در نوع خود نیست، ولی اولین دستگاهی محسوب می شود که واقعاً در بازار لپ تاپ های تاشو خودی نشان داده است. براساس اعلام کارشناس وب سایت دیجیتال ترندز که شانس کار کردن با Zenbook 17 Fold را داشته، این محصول در تئوری بسیار عالی است.

دومین لپ تاپ تاشو

CES ۲۰۲۲، سال لپ تاپ های تاشو بود، اما با شروع ماه مارس، بسیاری از شرکت ها حضور خود را در این رویداد لغو کردند. لنوو با تینک پد X1 فولد جلو رفت اما استفاده از آن چندان جالب بنظر نمی رسید و از عملکرد دستگاه یادشده نیز خيلي راضی نبود.

لپ تاپ ایسوس,لپ‌تاپ تاشو ZenBook 17 Fold

ایسوس ذن بوک ۱۷ فولد، دومین لپ تاپ تاشو موجود در بازار است و ظاهراً از اشتباهات دو سال پیش دستگاه های تاشو درس گرفته است. اول اینکه این محصول ابعاد بزرگی دارد و با نمایشگر ۱۷ اینچی عرضه خواهد شد، و دوم این که ابعاد کلی آن در حالت تا شده، درحد یک لپ تاپ ۱۳ اینچی است. علاوه براین انتظار میرود این محصول از نظر قدرت پردازشی نیز بهتر عمل کند. به گفته ی ایسوس این دستگاه به یکی از جدیدترین پردازنده های اینتل مجهز شده است. اگرچه این شرکت نامی از تراشه ی مورد استفاده در لپ تاپ تاشو مورد بحث نبرده، ولی گفته می شود این محصول از پردازنده ی نسل دوازدهم اینتل بهره می برد.

البته نکات منفی نیز در مورد ذن بوک ۱۷ فولد ایسوس وجود دارد. به نظر میرسد یک لایه ی پلاستیکی روی نمایشگر پوشانده شده و برای بستن آن به هر دو دست خود نیاز خواهید داشت. علاوه براین، وسط صفحه نمایش، موج تاشدگی به خوبی دیده می شود. ایسوس اعلام کرده که تا زمان عرضه ی این محصول به بازار، مشکل تاشدگی وسط نمایشگر آنرا رفع خواهد کرد. مشکل دیگر این دستگاه وزن نسبتا زیاد و ابعاد بزرگ آن است. این لپ تاپ از نظر طول و عرض خيلي بزرگ نیست اما ضخامت بالایی دارد. در واقع می توان گفت ضخامت این محصول به اندازه ی ضخامت دو نوت بوک ۱۳ اینچی است که روی هم قرار داده شده اند و تقریبا به اندازه ی همان دو نوت بوک وزن دارد.

بیشتر وزن ذن بوک ۱۷ فولد مربوط به بدنه ی اصلی آن است و صفحه کلید آن وزن زيادي ندارد. البته برای استفاده از کیبورد این لپ تاپ باید آنرا جداگانه شارژ کنید و بنابراین در صورتی که بخواهید لپ تاپ تاشو مورد اشاره را شارژ کنید، به دو کابل نیاز خواهید داشت.

فراتر از تاشو

قابلیت تا شدن یک ویژگی جالب و کاربردی به نظر میرسد، ولی Zenbook 17 Fold هنوز هم لپ تاپی است که به چیزی بیش از نمایشگر تاشو نیاز دارد. صفحه نمایش این دستگاه از وضوح تصویر ۱۹۲۰ در ۲۵۶۰ پیکسل و نسبت کنتراست ۱۰۰۰۰۰۰:۱ بهره می برد. علاوه براین نرخ پاسخ گویی این نمایشگر ۰٫۲ میلی ثانیه بوده و از نرخ نوسازی ۹۰ هرتز و گواهی VESA DisplayHDR 500 True Black نیز پشتیبانی می کند.

لپ تاپ ایسوس,لپ‌تاپ تاشو ZenBook 17 Fold

صفحه نمایش Zenbook 17 Fold رنگ های زنده ای نمایش می دهد به خصوص هنگامی که در حالت لپ تاپ معمولی از آن استفاده کنید. وقتی صفحه کلید دستگاه خاموش است، نمایشگر این محصول آنقدر صاف نیست که بتوان کیفیت آنرا به درستی درک کرد. این نمایشگر رنگها و کنتراست عمیقی ارائه می دهد.

کیبورد جداشدنی ذن بوک ۱۷ فولد کمی شوکه کننده است. ایسوس از همان صفحه کلید ErgoSense که در سایر لپ تاپ های خانواده ی ذن بوک بکار گرفته در این محصول نیز استفاده کرده است. این کیبورد برای بسیاری افراد یکی از بهترین صفحه کلیدهای قابل حمل محسوب می شود.

آینده

لپ تاپ ایسوس,لپ‌تاپ تاشو ZenBook 17 Fold

Zenbook 17 Fold بیشتر شبیه نمونه ی اولیه است تا یک دستگاه نهایی؛ لنوو با تینک پد X1 فولد یک گام به معرفی لپ تاپ تاشو کاربردی نزدیک شد ولی این محصول نیز همه ی مواردی را که کاربران از این نوع دستگاه ها انتظار دارند، برآورده نکرد. ایسوس در زمان عرضه ی لپ تاپ تاشو جدیدش، بسياري از مشکلات آنرا رفع خواهد کرد، ولی باز هم انتظار نمی رود ذن بوک ۱۷ فولد، فرم نهایی از لپ تاپ های تاشوی مورد انتظار کاربران باشد.

ایسوس وعده داده نسخه ی نهایی این لپ تاپ تاشو مشکل خاصی نخواهد داشت، با این حال، نمی توان تصور کرد که همه ی نکات منفی در مورد این دستگاه رفع شود. البته این که ایسوس تلاش می کند تا محصولی باکیفیت تر روانه ی بازار کند، نشانه ی امیدوارکننده ای برای آینده و گامی ضروری و روبه جلو برای حرکت لپ تاپ های تاشو است.

  • 17
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش