شنبه ۰۱ دی ۱۴۰۳
۱۵:۱۳ - ۰۴ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۰۹۲۳
کامپیوتر و لپ تاپ

پردازنده‌‌های Core i و ضخامت کمتر از مک بوک؛

هواوی لپ‌تاپ میت بوک X را معرفی کرد + عکس

هواوی لپ‌تاپ جدید MateBook X را با پردازنده‌های سری Core i اینتل، و ضخامت کمتر از مک‌بوک‌های ۱۲ اینچی مجهز به پردازنده‌ی Core m معرفی کرد.

به گزارش زومیت، هواوی که بیشتر به ساخت تلفن‌های هوشمند و تبلت شناخته می‌شود، با معرفی لپ‌تاپ‌های MateBook به‌صورت رسمی وارد بازار ساخت لپ‌تاپ شد. شرکت چینی هواوی که سالانه بیش از ۱۰۰ میلیون دستگاه تلفن هوشمند می‌فروشد، سال گذشته توانست با تبلت‌های ویندوزی بالارده و خوش‌ساخت میت‌بوک (که قیمت آن در برخی کانفیگ‌ها به بیش از ۲۰۰۰ دلار می‌رسید) توجه زیادی را به سمت خود جلب کند.

 

روز گذشته در جریان کنفرانسی اختصاصی در شهر برلین آلمان، هواوی از نسل جدید میت‌بوک‌های خود در سه مدل با نام‌های MateBook X، MateBook D و MateBook E رونمایی کرد. در این مطلب به معرفی لپ‌تاپ ۱۳ اینچی بالارده‌ی هواوی با نام میت‌بوک X، و لپ‌تاپ میان‌رده‌ی میت‌بوک D خواهیم پرداخت.

 

میت‌بوک X

با توجه به محبوبیت بالای محصولات اپل در چین، بسیاری از شرکت‌های چینی در ساخت دستگاه‌های خود به شدت از کوپرتینویی‌ها الهام می‌گیرند. این موضوع در لپ‌تاپ میت‌بوک X نیز به وضوح مشهود است. در نگاه اول به نظر می‌رسد هواوی دستگاهی برای آن دسته از کاربران ساخته است که فرم‌فاکتور مک‌بوک را به همراه سیستم عامل مایکروسافت می‌پسندند.

 

هواوی هنگام گنجاندن نمایشگر و کی‌بورد در بدنه‌ی دستگاه، تاجایی که امکان آن وجود داشته است از فضای موجود در لپ‌تاپ استفاده کرده است. طراحی صفحه‌ی نمایش میت‌بوک X بی‌شباهت به لپ‌تاپ‌های XPS دل نیست. هواوی علی‌رغم به‌کار بردن حاشیه‌ی فوق باریک و دست‌یابی به نسبت نمایشگر به بدنه‌ی ۸۸ درصدی، توانسته است بر خلاف لپ‌تاپ‌های XPS دوربین وب‌کم را در قسمت بالایی نمایشگر بگنجاند.

 

پنل به کار رفته در میت‌بوک X از نوع IPS و دارای رزولوشن ۲۱۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسلی است. این نمایشگر با نسبت تصویر ۳:۲ قادر است ۱۰۰ درصد رنگ‌های طیف sRBG را به نمایش گذاشته و با روشنایی ۳۵۰ نیتی خود کنتراست ۱۰۰۰:۱ را ایجاد کند.

 

در قلب میت‌بوک X نسل هفتم پردازنده‌های اینتل با نام کبی لیک جای گرفته است. هواوی با هوشمندی تمام در جریان مراسم معرفی میت‌بوک‌های جدید بر روی این نکته تأکید داشت که درحالی که رقبای میت‌بوک از پردازنده‌های کم‌مصرف (۴.۵ واتی) سری Y اینتل استفاده می‌کنند، میت‌بوک X مجهز به پردازنده‌های سری U اینتل (i7-7500U و i5-7200U) هستند.

 

درحالی که پردازنده‌های سری U با توان ۱۵ واتی خود معمولا در لپ‌تاپ‌های ضخیم‌تر و داری فن استفاده می‌شوند، اینتل این اجازه را به سازندگان دستگاه‌ها داده است تا با کاهش کلاک اصلی پردازنده، مصرف آن را تا ۷.۵ وات پایین بیاورند. هرچند هنوز هواوی به صورت رسمی پایین آوردن کلاک پردازنده را تایید نکرده است؛ اما بسیار بعید به نظر می‌رسد که میت‌بوک مجهز به پردازنده‌ای ۱۵ واتی باشد.

 

استفاده از پردازنده‌های سری U همچنین به معنی بهره‌مند بودن از پردازنده‌های گرافیکی مجتمع HD 620 اینتل (بر خلاف پردازنده‌ی‌های گرافیکی HD 615 به‌کار رفته در سری Y) است. به‌زبان ساده، کاربران هنگام کار با لپ‌تاپ‌های جدید هواوی به‌خوبی متوجه تفاوت عملکرد آن‌ها با دستگاه‌های مجهز به پردازنده‌های Core m و پردازنده‌های ۴.۵ واتی سری Y خواهند شد.

 

از لحاظ فضای ذخیره‌سازی، میت‌بوک در دو گزینه با ظرفیت‌های ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت SSD عرضه خواهد شد.

 

متأسفانه یکی از نقاط ضعف میت‌بوک X استفاده از حافظه‌ی LPDDR3 و درنتیجه محدود شدن میزان رم به ۸ گیگابایت است. درصورت استفاده‌ی هواوی از حافظه‌ی DDR4، هم ماکزیمم میزان رم و هم عملکرد آن بهبود چشمگیری پیدا می‌کرد.

 

هرچند استفاده از رم‌های LPDDR3 در اولترابوک‌ها به دلیل مصرف کم (LP مخفف Low Power است) متداول است، اما با توجه به دیگر مشخصات سخت‌افزاری لپ‌تاپ هواوی، به‌ویژه استفاده از CPU پرمصرف‌تر، استفاده از رم‌های DDR4 در میت‌بوک X منطقی‌تر به نظر می‌رسید.

 

از لحاظ درگاه‌های ارتباطی، هواوی از دو پورت USB نوع C در میت‌بوک X استفاده کرده است. از این دو پورت، تنها یکی از آن‌ها قابلیت شارژ دستگاه توسط آداپتور ۴۰ واتی را دارد؛ اما از هر دوی آن‌ها می‌توان برای انتقال دیتا و مصارف دیگر استفاده کرد. پورت‌های یواس‌بی به کار رفته در میت‌بوک X از نوع USB 3.0 هستند و ماکزیمم سرعت آن‌ها به ۵ گیگابایت بر ثانیه می‌رسد. علاوه بر پورت‌های ذکر شده، یک حسگر اثر انگشت و یک جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون را نیز می‌توان در بدنه‌ی دستگاه یافت.

 

میت بوک x هواوی

هواوی که سال گذشته هم‌زمان با معرفی نسل اول میت‌بوک از یک داک اختصاصی با نام MateDock رونمایی کرده بود و آن را به صورت جدا از دستگاه می‌فروخت، امسال MateDock 2 را به همراه میت‌بوک X عرضه می‌کند. میت‌داک ۲ از لحاظ پورت‌ها تقریبا شبیه به نسل قبل است؛ با این تفاوت که پورت اترنت در آن حذف شده و در عوض پورت‌های VGA و HDMI به آن اضافه شده است.

 

از لحاظ اتصالات شبکه، میت‌بوک X از سیستم وایرلس ۸۰۲.۱۱ac 2x2 MIMO (به احتمال زیاد مدل Intel 8265) و بلوتوث ۴.۱ استفاده می‌کند و خبری از مودم ۴G یا LTE در آن نیست. سیستم صوتی اختصاصی طراحی شده توسط هواوی برای میت‌بوک X توانسته است گواهی دالبی اتمس را دریافت کند و هواوی با قرار دادن نام «Dolby Atmos» در کنار نام «Intel» روی جعبه‌ی دستگاه، به این موضوع افتخار می‌کند.

 

در جریان کنفرانس برلین، هواوی به این موضوع اشاره کرد که به مدت ۱۰ سال است در صنعت تجهیزات صوتی، فعالیت نرم‌افزاری می‌کند. هواوی همچنین توضیح داد که میت‌بوک X چگونه با کنار هم آوردن سخت‌افزار (احتمالا کدک ALC892 Realtek) و نرم‌افزار، توانسته است گواهی دالبی اتموس را کسب کند. (برای کسب استاندار دالبی اتموس، استفاده از اسپیکر و میکروفون دوگانه و درایورهای اختصاصی ضروری است.)

 

ظرفیت ۴۱.۴ وات-ساعتی باتری میت‌بوک X نسبت به نسل قبل تغییری نداشته است. هواوی می‌گوید این میزان باتری برای ۱۰ ساعت تماشای آفلاین ویدئوی ۱۰۸۰p با روشنایی ۵۰ درصدی صفحه‌ی نمایش کافی است.

 

اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر,لپ‌تاپ میت بوک X
اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر,لپ‌تاپ میت بوک X
اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر,لپ‌تاپ میت بوک X
اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر,لپ‌تاپ میت بوک X
اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر,لپ‌تاپ میت بوک X
اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر,لپ‌تاپ میت بوک X
اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر,لپ‌تاپ میت بوک X

 

 

  • 19
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش