چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۳۶ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۱۰۵۸۶۲
کامپیوتر و لپ تاپ

شش برنامه‌ای که نباید آن ها را روی ویندوز ۱۰ نصب کرد

کامپیوتر,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر

دیجیاتو/ تا حالا در مورد برنامه هایی که روزانه روی کامپیوتر خود نصب می کنید، فکر کرده اید؟ در مورد نرم افزارهایی همچون مایکروسافت ورد و فوتوشاپ ادوبی که میلیون ها کاربر دارند، صحبت نمی کنیم. بلکه روی سخن مان در مورد اپ های شخص ثالثی است که به خاطر ویژگی های به ظاهر مفیدشان حاضر به نصب آن ها می شویم.

 

به فرض چه قدر مطمئن هستید که اپ های جایگزین استارت منو، از شما جاسوسی نمی کنند؟ یا اینکه واقعا باور دارید که استفاده از اپ ها برای پاک کردن رجیستری، ضرری برای سیستم ندارد؟ درست است؛ مسلما نمی توانیم بگوییم که همه اپ های این چنینی مشکل دار هستند.

 

اما چند موردی هم هستند که متاسفانه با محبوبیتی که دارند، می توان از آن ها به عنوان گرگی در لباس میش یاد کرد و بهتر است عطای آن ها را به لقایشان ببخشیم و نگذاریم که پای شان به سیستم هایمان باز شود. در ادامه به شش مورد از این برنامه ها می پردازیم و از دلایلی که نباید آن ها روی را ویندوز ۱۰ نصب کرد برای تان می گوییم. 

 

۱) CCleaner

 

کامپیوتر,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر

همه ما دیگر کم و بیش با CCleaner و تمام قابلیت های خوبی که برای کاربر دارد آشنا هستیم. این نرم افزار قدرتمند که تقریبا روی تمام سیستم های امروزی دیده می شود، توانایی پاک سازی تاریخچه مرورگرها و حذف اطلاعات به دردنخور انباشته شده در حافظه سیستم را دارد که در نوع خود کاربردی و مفید هستند.

 

با این حال، در CCleaner یک ویژگی دیگر به نام «Registry Cleaner» هم دیده می شود که برخلاف وعده های وسوسه برانگیزی که می دهد، برای سیستم نه تنها مفید نیست بلکه مضر هم هست. علاوه بر این، در سپتامبر ۲۰۱۷ فاش شد که فایل های CCleaner توسط بدافزاری آلوده شده اند. از این رو، با اینکه به گفته توسعه دهنده مشکلات برطرف شده اند اما هنوز نگرانی هایی در ارتباط با این اپ حس می شود.

 

۲) iTunes

 

کامپیوتر,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر

حتی اگر کمی هم با مک وقت گذرانده باشید، حتما می دانید که آیتونز یک نرم افزار مشکل دار عجیب و غریب است. وقتی گل سرسبد بخش نرم افزاری اپل روی مک تا این اندازه مشکل دارد دیگر تصورش سخت نیست که آیتونز روی ویندوز چه وضعیت اسف باری دارد. آیتونز حالا حتی شباهتی هم به اپ موزیک فوق العاده ای که در گذشته بود ندارد و تنها از آن سایه ای از روزهای خوب باقی مانده.

 

اما اشتباه برداشت نکنید؛ آیتونز قرار نیست که به سیستم شما ضربه بزند. حتی نباید این فکر را هم بکنید که با نصب این اپ موزیک قدیمی، پای بدافزارها به کامپیوترتان کشیده می شود. فقط مشکلش این است که حالا کند و زشت شده. البته پخش موزیک ها با آن هم آنچنان چنگی به دل نمی زند و به نوعی اصلا می توان گفت که کارکردن با آیتونز این روزها بیشتر گیج کننده است تا جذاب.

 

پس اگر می خواهید از آیتونز فقط برای پخش موسیقی استفاده کنید، بهتر است خیلی راحت قیدش را بزنید. حالا چندین و چند استریم کننده موسیقی خوب داریم که استفاده از آن ها به مراتب راحت تر و جذاب تر از آیتونز اپل است.

 

۳) Norton Anti-Virus

 

کامپیوتر,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر

از آنتی ویروس نورتون که برای تان نگوییم بهتر است. فقط کافیست اسم این آنتی ویروس را گوگل کنید تا بفهمید این نرم افزار امنیتی تا چه اندازه تاثیر مخربی روی سرعت کامپیوترها دارد. البته در همان لینک اول خود شرکت طراح، گفته که این مشکلات مربوط به گذشته هستند و حالا تمام شان رفع و رجوع شده اند.

 

اما فقط کافیست کمی در پنجره جستجوی گوگل اسکرول کنید تا با پست هایی رو به رو شوید که هر روز بیشتر از مشکلات آنتی ویروس نورتون می گویند. پس بهتر است اصلا سر نورتون ریسک نکنید و از پول تان در جای بهتر و برای آنتی ویروس قدرتمندتری خرج کنید.

 

 ۴) WhatsApp

 

کامپیوتر,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر

آیا اصلا می دانید که واتس اپ یک ورژن ویندوزی هم دارد؟ خب اگر نمی دانید، باید بگوییم که آنچنان چیز خاصی را هم از دست نداده اید. شاید اصلا دلیل این که از وجود نسخه ویندوزی آن خبر ندارید، ناامید کننده بودن آن باشد. خصوصا اگر با نسخه ویندوزی تلگرام کار کرده باشید، مطمئنا پس از دیدن واتس اپ روی این سیستم عامل کاملا توی ذوق تان می خورد.

 

چرا که نرم افزار واتس اپ روی ویندوز هیچ تفاوتی با نسخه تحت وب آن ندارد. کاربر همزمان باید موبایل خودش را از طریق یک وای فای یکسان با نرم افزار واتس اپ لینک کند تا امکان دسترسی به چت هایش را داشته باشد. در این صورت باید از توسعه دهندگان پرسید که واقعا هدفشان از توسعه چنین نرم افزاری چه بوده است.

 

البته مشکلات واتس اپ ویندوز فقط به همین موضوع ختم نمی شود. بلکه مشکل آن خیلی فراتر از این چیزهاست. با نصب اپلیکیشن، ۱۰۰ مگابایت از فضای حافظه سیستم به واتس اپ اختصاص داده می شود. ۱۰۰ مگابایتی که تقریبا برای هیچ چیز اشغال می شود و ارزش خاصی هم برای کاربر در پی ندارد.

 

۵) Flash Player

 

کامپیوتر,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر

شاید تنها اپلیکیشنی که در این لیست باید کاملا قید نصب آن را روی ویندوز بزنید، فلش پلیر باشد. فلش پلیر حالا بیش از ۲۰ سال از تولدش می گذرد و در دهه دوم فعالیتش تا کنون با بیش از هزاران مشکل امنیتی مختلف دست و پنجه نرم کرده.

 

در سال ۲۰۱۵، رکورد فیوچر جایزه عجیبی به فلش پلیر داد و از آن به عنوان «ناامن ترین محصول سال» یاد کرد. اما نکته جالب این بود که در همان سال، فلش پلیر از لیستی ده تایی به عنوان هشتمین نرم افزار آسیب پذیر هم انتخاب شد. پس خیلی راحت، قید فلش پلیر را بزنید و آن را از روی سیستم های تان حذف کنید.

 

۶) Internet Explorer

 

کامپیوتر,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر

مایکروسافت اج شاید مروگر اصلی هیچ کاربری نباشد. اما در مقایسه با اینترنت اکسپلورر، می توان آن را بهترین نرم افزاری خطاب کرد که تا حالا نوشته شده.  از زمانی هم که لینک دانلود مایکروسافت اج از طریق اینترنت اکسپلورر برای کاربران ارسال شد، رسما سند مرگ این مرورگر قدیمی توسط ردموندی ها صادر گشت.

 

اما نکته عجیب اینجاست که هنوز مایکروسافت حاضر نشده به فعالیت اینترنت اکسپلورر پایان دهد. آن را به روزرسانی می کند و از طرفی مانع حضور آن روی ویندوزهای جدید هم نمی شود. با این حال، در کل اینترنت اکسپلورر پس از انتشار مایکروسافت اج به یک نرم افزار بی استفاده و به دردنخور تبدیل شد که به جز اشغال کردن فضای سیستم فایده دیگری برای کاربر ندارد.

 

 

  • 15
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش