چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۰۸:۳۵ - ۰۲ مرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۵۰۰۴۰۴
کامپیوتر و لپ تاپ

نگاهی به بهترین صفحه کلیدهای بلوتوثی کوچک

صفحه کلیدهای بلوتوثی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر

در این دوره و زمانه داشتن یک کیبورد بلوتوث کوچک بسیار کاربردی به‌نظر می‌رسد، اما اینکه چه نوع کیبورد کوچکی به‌کارتان می‌آید به نوع کاربری و سلیقه شما بستگی دارد. اگر سایز اولین اولویت شما در انتخاب چنین کیبوردی است، بنابراین بهترین انتخاب برای شما کوچک‌ترین کیبورد بلوتوث جیبی دنیا یا همان کیبورد بلوتوث ۰‎/ ۳ HDE است.

 

با اینکه این کیبورد بسیار کوچک طراحی شده اما در عین حال دکمه‌های آن به اندازه کافی بزرگ هستند و فشردن آنها بسیار آسان و بدون دردسر است. سایز کوچک این کیبورد آن را به بهترین انتخاب برای تایپ کردن در حین رفت و آمد تبدیل کرده اما جالب است بدانید این کیبورد حتی برای به‌کارگیری در منزل هم به یکسری امکانات پایه مجهز شده است. اگر بخواهید برای کاهش سایز کیبورد تنها یکسری از قسمت‌های جزئی کیبورد را قربانی کنید، می‌توانید به گزینه‌های دیگری هم فکر کنید.

 

برای مثال اگر برایتان اهمیت ندارد که کیبورد شما در جیبتان جا نشود، می‌توانید از کیبورد مینی بلوتوث شرکت Jelly Comb استفاده کنید. این کیبورد کمی از کف دست شما بزرگ‌تر بوده و به یک ترک پد و کلیدهای فرمان F مجهز است. ضمنا برای افرادی که لزوما نیازی به کیبوردهای خیلی کوچک ندارند و ریز بودن دکمه برایشان قابل تحمل نیست، کیبورد فول سایز بلوتوثی تاشو را پیشنهاد می‌کنیم.

 

در این نوع کیبوردها تقریبا هیچ ویژگی قربانی کاهش سایز نشده است و کیبورد ۶ اینچی تاشو Jelly Comb بهترین نمونه از این دسته کیبوردها محسوب می‌شود. این کیبورد نسبتا کوچک شاید در جیبتان جا نشود اما می‌توانید آن را به‌راحتی درون کوله خود به اطراف حمل کنید. حال بیایید نگاه دقیق‌تری به این سه‌ نوع کیبورد بیندازیم و مزایا و معایب آنها را بررسی کنیم.

 

کیبورد بلوتوث مینی HDE، بسیار کوچک اما کاملا کارآمد: این کیبورد با سایز ۵/ ۴اینچی به راحتی کف‌دست شما قرار می‌گیرد و استفاده از آن در منزل، خودرو و مترو بسیار آسان و لذت‌بخش است. این کیبورد به باتری داخلی قابل شارژ مجهز شده که می‌توان آن را از طریق پورت یواس‌بی و میکرو یواس‌بی شارژ کرد و از طرف دیگر بلوتوث نسخه ۰/ ۳به‌کاررفته در آن با اکثر سیستم‌عامل‌های هوشمند موجود در بازار از جمله اندروید، ویندوز و آی‌اواس و البته پلی‌استیشن ۴ و همچنین Raspberry Pi همخوانی کامل دارد.

 

برخی از کاربران معتقدند این کیبورد برای افرادی که مایلند بدون اینکه کسی متوجه شود پیام ارسال کنند (مثلا در جلسات طولانی‌مدت) گزینه بسیار عالی محسوب می‌شود. برخی دیگر از کاربران هم به بلوتوث قدرتمند و ظرفیت بالای باتری این کیبورد در کنار سایز بسیار کوچک آن اشاره کرده‌اند. این کیبورد ۹۹/ ۱۳دلار قیمت دارد.

 

کیبورد بلوتوث مینی Jelly Comb، کمی بزرگ‌تر اما مجهز به ترک پد: زمانی که کیبورد شما به ترک پد مجهز باشد و از طرف دیگر از اتصال بلوتوث پشتیبانی کند، امکانات بسیار متنوعی در اختیارتان قرار می‌گیرد. برای مثال با استفاده از چنین کیبورد بلوتوثی می‌توانید درون سرویس نتفلیکس به گشت و گذار بپردازید و حتی آن را به تبلت اندرویدی خود متصل کنید و از بازی‌های مختلف لذت ببرید. در چنین مواقعی داشتن یک کیبورد کوچک مجهز به ترک پد همانند کیبورد بلوتوث مینی شرکت Jelly Comb گزینه بسیار عالی محسوب می‌شود. همانند کیبورد شرکت HDE، این کیبورد هم به بلوتوث نسخه ۰/ ۳، باتری قابل شارژ مجهز شده و هم‌اندازه کف دست است.

 

با این حال این دیوایس ۸۳/ ۴اینچ سایز دارد و در مقایسه با نسخه فاقد ترک پد که در بالا معرفی کردیم کمی بزرگ‌تر است و در نتیجه قرار دادن آن در جیب کمی مشکل است. ضمنا قبل از خرید این کیبورد ابتدا از همخوانی داشتن آن با دیوایس خود اطمینان پیدا کنید چرا که برخی دستگاه‌ها مانند «فایر تی‌وی» آمازون از این کیبورد پشتیبانی نکرده و سیستم‌عامل مک اواس شرکت اپل هم از ترک پد این کیبورد پشتیبانی نمی‌کند. قیمت این کیبورد در بازار ۹۹/ ۱۹دلار است.

 

کیبورد بلوتوث تاشو Jelly Comb، فول سایز و تاشو: اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که دستانتان پهن و بزرگ است یا علاقه چندانی به کیبوردهای کوچک و مینی ندارید، این کیبورد شرکت Jelly Comb احتمالا بهترین گزینه برای شما خواهد بود. این کیبورد بلوتوثی تقریبا سایزی مشابه کیبوردهای استاندارد QWERTY دارد که البته پس از تا شدن فضای خیلی کمی را اشغال می‌کند و از طرف دیگر به یک ترک پد مجهز شده که شما را از ماوس هم بی‌نیاز می‌کند.

 

در حالت بسته این کیبورد ۹۸/ ۵اینچ سایز دارد و به‌خوبی درون جیب‌های بزرگ و کیف کوچک جا می‌شود، اما در حالت استفاده سایز آن به ۹ اینچ تغییر می‌کند و به شما امکان تایپ کردن بدون ترس از فشردن دکمه‌های اشتباهی را می‌دهد. فشردن دکمه‌های اشتباهی هنگام تایپ کردن یکی از معضلاتی است که عموما کاربران حین استفاده از کیبوردهای کوچک با آن مواجه می‌شوند. همانند دو کیبوردی که در بالا معرفی کردیم، این کیبورد هم به باتری داخلی شارژی و پورت مینی‌ یواس‌بی برای شارژ مجهز است. این کیبورد ۹۹/ ۲۶دلار قیمت دارد.

 

 

itiran.com
  • 19
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش