دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۹:۴۹ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۲۰۲۶۲۹
کامپیوتر و لپ تاپ

مشخصات کلیدی و برجسته MateBook X Pro 2020  و Matebook D؛ لپ‌تاپ‌های جدید هوآوی را بشناسیم

لپ‌تاپ‌های جدید هوآوی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر

لپ‌تاپ‌های جدید Huawei MateBook X Pro نسخه سال ۲۰۲۰ میلادی و همچنین Huawei MateBook D Series مشخصات قابل توجه و برجسته‌ای دارند که می‌تواند به انتخاب اول کاربران و خریداران کامپیوترهای شخصی مدرن تبدیل شود.

HUAWEI MateBook X Pro 2020

هوآوی در تاریخ ۲۴ فوریه ۲۰۲۰ میلادی از مدل جدید لپ‌تاپ‌ MateBook X Pro رونمایی کرد. این محصول که مدل ۲۰۲۰ کامپیوترهای شخصی قابل حمل سری MateBook X Pro هوآوی به حساب می‌آید در کنار طراحی جدید، مشخصات سخت‌افزاری به روز را نیز با خود به همراه دارد. 

از ویژگی‌های شاخص این محصول می‌توان به طراحی چشم‌نواز با ضخامت کم، صفحه‌نمایش با حاشیه بسیار کم، کارایی بالا با به‌ کارگیری پردازنده‌های نسل دهم اینتل و قابلیت‌های نرم‌افزاری مدرن جهت یکپارچه‌سازی هرچه بیشتر اکوسیستم‌های هوآوی با ویندوز ۱۰ اشاره کرد. 

طراحی جذاب، حاشیه محدود صفحه‌نمایش

در نگاه اول طراحی و صفحه‌نمایش دستگاه، بیش از هر المان دیگری خودنمایی می‌کند. Huawei MateBook X Pro جدید، صفحه‌نمایش FullView با حاشیه کم را که پیش از این در گوشی‌های هوشمند این شرکت دیده بودیم، حالا به کامپیوترهای شخصی همراه اضافه کرده است.

نسبت صفحه‌نمایش به بدنه در این محصول هوآوی ۹۱ درصد است. بدنه فلزی با کیفیت با لبه‌های خمیده را می‌توان از دیگر مواردی دانست که به ظرافت و زیبایی محصول کمک کرده. صفحه‌نمایش ۱۳.۹ اینچی با رزولوشن ۳K (۳۰۰۰ در ۲۰۰۰ پیکسل) که تراکم ۲۶۰ پیکسل در هر اینچ را برای کاربر به همراه داشته از دیگر نکات قابل توجه در این محصول است. رنگ‌های خاکستری، نقره‌ای که پیش از این در مدل ۲۰۱۹ شاهد بودیم حالا در کنار رنگ سبز قرار گرفته تا تنوع لازم را برای کاربران، با سلیقه‌های مختلف فراهم کند. این محصول هوآوی ۱.۳۳ کیلوگرم وزن  و ۱۴.۶ میلی‌متر ضخامت دارد. 

 پشتیبانی از طیف رنگی ۱۰۰ درصدی sRGB و مصرف کم انرژی در کنار استفاده از پنل LTPS از جمله موارد دیگری است که تاثیر چشمگیری روی تجربه کاربر خواهد داشت. نسبت ۳ به ۲ صفحه نمایش هم باعث شده ابعاد مناسبی در اختیار کاربران، به ویژه افرادی که نیاز به تولید محتوا دارند، قرار بگیرد. 

عملکرد بالای سخت‌افزاری

با وجود ابعاد جمع و جور بدنه، هوآوی از سخت‌افزاری قدرتمند و سطح بالا در محصول جدید خود استفاده کرده، Huawei MateBook X Pro امکان استفاده از پردازنده‌ نسل دهم Intel Core i7-10510U را فراهم کرده است. پردازنده‌ای که نیاز کاربران حرفه‌ای را نیز در زمینه‌های مختلف برآورده می‌کند. این پردازنده در کنار پردازشگر گرافیکی NVIDIA GeForce MX250 با دو گیگابایت حافظه GDDR5 قرار گرفته تا مدیریت محتواهای گرافیکی به بهترین شکل انجام شود. باتری ۵۶ وات‌ساعتی هم انتظار کاربر را بابت استفاده بلندمدت از لپ‌تاپ برآورده می‌کند. این باتری در کنار شارژر ۶۵ واتی Type-C قرار گرفته است. 

لپ‌تاپ‌های جدید هوآوی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر

هوآوی در MateBook X Pro 2020 از سیستم خنک‌کنندگی هوشمند با عنوان Shark Fin Fans 2.0 استفاده کرده تا با رصد کردن لحظه‌ای دما، امکان تغییر حالت بین خنک‌کنندگی اکتیو و پسیو را فراهم کند.

یکپارچگی اکوسیستم، قابلیت‌های ارتباطی متنوع

Huawei MateBook X Pro جدید کنار تمام قابلیت‌های ارتباطی متداول در لپ‌تاپ‌ها، از امکان Multi-Screen Collaboration استفاده می‌کند. این قابلیت، امکان جابه‌جایی آسان بین پلتفرم‌ها و انتقال راحت اطلاعات بین دستگاه‌های الکترونیکی مختلف را به وجود می‌آورد.

 Huawei Share به عنوان راهکار مدرن این شرکت، تعامل آسان بین دو اکوسیستم ویندوز و اندروید را عملی ساخته تا کاربر بتواند رابط کاربری گوشی هوشمند خود را به طور مستقیم از طریق Huawei MateBook X Pro در اختیار داشته و مدیریت کند.  

ادغام سنسور تشخیص اثرانگشت در کلید خاموش و روشن و همچنین امکان استفاده از صفحه‌کلیدی کامل با فاصله‌ مناسب بین دکمه‌ها از دیگر مواردی است که به تعامل بهتر کاربر با دستگاه کمک می‌کند. 

وب‌کم پاپ‌آپ این لپ‌تاپ هم در صفحه‌کلید قرار گرفته تا امنیت و حریم خصوصی کاربر رعایت شود و شاهد وجود المان‌های اضافی در طراحی نباشیم. 

لپ‌تاپ‌های Huawei MateBook D Series

هوآوی در کنار رونمایی از لپ‌تاپ مدرن Huawei MateBook X Pro مدل ۲۰۲۰، از لپ‌تاپ‌های جدید سری MateBook D هم رونمایی کرد. 

این لپ‌تاپ‌ها در دو مدل Huawei MateBook D 14 و Huawei MateBook D 15 معرفی شدند. این دو محصول هم امکان برقراری ارتباط راحت با دیگر دستگاه‌های الکترونیکی را برای کاربران به همراه دارند. بدنه سبک، صفحه‌نمایش با حاشیه کم و مشخصات سخت‌افزاری بالا از دیگر مشخصات این دو است.

لپ‌تاپ‌های جدید هوآوی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر

نمایشگری با حاشیه کم و طراحی چشم‌گیر

هوآوی صفحه ‌نمایش‌هایی با اندازه ۱۴ اینچ و ۱۵.۶ اینچ را برای دو لپ‌تاپ جدید از سری MateBook D درنظر گرفته و در این صفحه‌نمایش‌ها استاندارد FullView لحاظ شده  که به خودی خود نشان‌دهنده حاشیه کم است. به عنوان مثال، در مدل ۱۵.۶ اینچی، نسبت صفحه‌نمایش به بدنه ۸۷ درصد است. 

این صفحه‌نمایش کم‌حاشیه یا مواردی مانند ادغام وب‌کم در صفحه‌کلید باعث شده لپ‌تاپ ۱۵.۶ اینچی جدید هوآوی یکی از سبک‌ترین و کوچک‌ترین لپ‌تاپ‌های این سطح از بازار، با قیمت مناسب باشد. 

هوآوی برای صفحه‌نمایش این لپ‌تاپ‌های جدید تاییدیه TÜV Rheinland را نیز دریافت کرده تا با کاهش نور آبی منتشر شده از دستگاه، از چشم‌ها محافظت بهتری شود.

تنوع در سخت‌افزار؛ انتخاب‌های متفاوت

با خرید مدل ۱۴ یا ۱۵.۶ اینچی جدید لپ‌تاپ‌های سری Huawei MateBook D این امکان وجود دارد که کاربر سخت‌افزار مورد نیاز خود را بسته به کاربرد و البته بودجه‌ای که در اختیار دارد انتخاب کند. به عنوان مثال در Huawei MateBook D 14 می‌توان Intel Core i7-10510U،  Intel Core i5-10210U یا حتی پردازنده‌ AMD Ryzen 5 3500U  را به عنوان واحد پردازش انتخاب کرد.

در خصوص پردازشگر گرافیکی می‌توان از میان NVIDIA GeForce MX250 (25W)، Intel UHD Graphics و  AMD Radeon RX Vega 8 گزینه دلخواه را انتخاب کرد. امکان استفاده از حافظه رم تا ۱۶ گیگابایت و درایو SSD تا ۵۱۲ گیگابایت نیز وجود دارد. 

مدل ۱۵.۶ اینچی هم سخت‌افزاری مشابه به همراه ۲۵۶ گیگابایت حافظه SSD دارد.

لپ‌تاپ‌های جدید هوآوی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر

در محصول ۱۴ اینچی، باتری با ظرفیت ۶۵ وات ساعت و در محصول ۱۵.۶ اینچی باتری ۴۲ وات ساعتی وظیفه تامین انرژی را برعهده دارد. هر دو محصول از طریق درگاه مدرن USB-C با توان ۶۵ وات شارژ می‌شود. امکان استفاده از شارژر این لپ‌تاپ‌ها برای تامین انرژی گوشی هوشمند نیز وجود دارد. 

 از سیستم خنک‌کنندگی HUAWEI Shark Fin Fan 2.0 با خروجی هوایی تا ۲۷ درصد بیشتر و عملکرد بالاتر در تهویه، استفاده شده است. 

Huawei Share و تعامل آسان در بخش ارتباطات

در هر دو محصول ۱۴ و ۱۵.۶ اینچی هوآوی از قابلیت Huawei Share استفاده شده  تا امکان انتقال آسان داده‌ها و جابه‌جایی کاربر میان اکوسیستم‌های مختلف میسر شود. 

  • 19
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش