شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳
۲۳:۳۲ - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۲۰۲۱۵۹
کامپیوتر و لپ تاپ

لنوو از لپ‌ تاپ ‌های جدید با پردازنده‌ی رایزن پرو رونمایی کرد (+ تصاویر)

لپ تاپ جدید لنوو با پردازنده‌ی رایزن پرو,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوتر
لنوو لپ‌ تاپ ‌های جدیدی با پردازنده رایزن پرو ۴۰۰۰ AMD معرفی کرد.

لپ تاپ های جدید لنوو که به پردازنده های سری رایزن پرو ۴۰۰۰ AMD مجهز هستند، به طور ویژه برای کسب و کارها ساخته شده اند و قابلیت های امنیتی دارند.

کارکنان کسب و کارهای کوچک و متوسط معمولا دنبال لپ تاپ هایی جمع و جور هستند که بتوانند به سادگی آنها را به جاهای مختلف حمل کنند. لنوو برای کاربران سازمانی خبری ویژه دارد. این شرکت جدیدا چند لپ تاپ جدید معرفی کرده است که همگی سخت‌افزار و عمر باتری مناسبی دارند. ThinkPad E14 و ThinkPad E15 دو دستگاه از لپ تاپ های جدید لنوو هستند که قابلیت های بسياري دارند. این لپ تاپ ها درمقایسه با قبل طراحی بهبودیافته دارند و کاربر درصورت تمایل میتواند کانفیگی از آنها را با پردازنده ی AMD Ryzen 7 4700U تهیه کند.

AMD Ryzen 7 4700U پردازنده ۱۵ واتی است که از هشت هسته ی پردازشی و هشت ترد بهره می گیرد و فرکانس پردازشی پایه ی ۲ گیگاهرتز را ارائه می دهد. Ryzen 7 4700U را میتوان جزء پردازنده های سریع در بازار لپ تاپ ها به شمار آورد. درکنار این پردازنده، لپ تاپ های جدید لنوو قابلیت های جالبی دارند. امروزه، کاربران زيادي مشغول برقراری تماس های ویدئویی هستند؛ به همین دلیل، لنوو در لپ تاپ های جدیدش کلید میان بر برای اجرای سریع اپلیکیشن های مایکروسافت (Microsoft) تیمز و اسکایپ در نظر گرفته است. این لپ تاپ ها همینطور میکروفون دوگانه دارند و از وای فای ۶ پشتیبانی می کنند.

لپ تاپ جدید لنوو با پردازنده‌ی رایزن پرو,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوترلپ‌تاپ ThinkPad E15 لنوو با پردازنده‌ی رایزن ۴۰۰۰ موبایل

سایر لپ تاپ های معرفی شده ی لنوو شامل تینک پد T14 و T14s و L14 و L15 و مدل های کوچک تر X13 هستند که همگی به جدیدترین پردازنده های AMD سری رایزن پرو ۴۰۰۰ مجهز شده اند. ناگفته نماند AMD چند روز پیش رسماً سه عضو پردازنده های خانواده ی رایزن پرو ۴۰۰۰ را معرفی کرد. این پردازنده ها Ryzen 7 Pro 4750U و Ryzen 5 Pro 4650U و Ryzen 3 Pro 4450U هستند و درمقایسه با مدل های عادی به قابلیت های امنیتی اضافی مجهز شده اند. این پردازنده ها همگی متکی بر لیتوگرافی هفت نانومتری ساخته شده اند و به هسته های ذن ۲ مجهز هستند و قرار است جایگزین پردازنده های ۳۷۰۰U و ۳۵۰۰U و ۳۳۰۰U شوند.

لنوو پيشتر لپ تاپ های جدید سری تینک پد E14 و E15 را با پردازنده های نسل دهمی اینتل معرفی کرده است. این شرکت برای بازگذاشتن دست کاربران برای تهیه ی مدل های متنوع، از این پس امکان تهیه ی لپ تاپ های جدید را با پردازنده های AMD نیز فراهم می کند. لپ تاپ های جدید سری ThinkPad E لنوو که از حیث ظاهری به لپ تاپ های پیشین سری E14 و E15 شباهت دارند، از تراشه های موبایلی خانواده ی رایزن ۴۰۰۰ نیز بهره می ببرند. لنوو می گوید این لپ تاپ های جدید نسبت نمایشگر به بدنه ی بهبودیافته ی ۸۵ درصد دارند؛ با‌این‌ وجود، نمی دانیم لنوو این لپ تاپ های جدید را دقیقا با کدام محصولات مقایسه کرده است.

لپ تاپ جدید لنوو با پردازنده‌ی رایزن پرو,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,لپ تاپ و کامپیوترلپ‌تاپ ThinkPad X13 مقرون‌به‌‌صرفه‌ترین محصول لنوو در دسته‌بندی خودش به‌حساب می‌آید

لپ تاپ های جدید سری تینک پد لنوو با پردازنده ی شتاب یافته ی هشت هسته ای AMD Ryzen 7 4700U در دسترس قرار گرفته اند؛ البته این پردازنده از فن آوری نصب- سطحی (SMT) بهره مند نیست. پردازنده ی شتاب یافته ی AMD Ryzen 7 4700U از هفت هسته ی گرافیکی رادئون برای به تصویر کشیدن محتوای بصری استفاده می کند. لنوو در حال حاضر ترجیح داده است جزئیات دقیق مربوط به لپ تاپ های جدید، به ویژه وضوح صفحه نمایش آنها را منتشر نکند. با‌این‌ وجود ، می دانیم این لپ تاپ های جدید به حسگر اثرانگشت و دوربین فروسرخ اختیاری ساخت شرکت میرامتریکس مجهز هستند.

لنوو از لپ تاپ های جدیدش بعنوان محصولاتی حرفه ای در حوزه ی امنیت و حریم خصوصی یاد می کند. بر این اساس، لپ تاپ های ذکر شده نوعی فن آوری خاص به منظور رهگیری چشم کاربر ازطریق دوربین فروسرخ دارند. دوربین فروسرخ دستگاه در همکاري با پلتفرم نرم‌افزاری Glance امنیت لپ تاپ را افزایش می دهد؛ بدین صورت که هر موقع لپ تاپ تشخیص دهد کاربر در جلو آن حضور ندارد و به صفحه نگاه نمی کند، ب۲ورت خودکار قفل می شود. افزون بر این، حسگر اثرانگشت لپ تاپ به داخل دکمه ی پاور منتقل شده است و به کاربر امکان می دهد ازطریق انگشت خود به راحتی قفل لپ تاپ را بازکند.

لپ‌تاپ ThinkPad L15 لنوو با پردازنده‌ی رایزن پرو ۴۰۰۰ موبایل

علاوه براین، لنوو لپ تاپ های سری T و X و L تینک پد را معرفی کرده است که همگی از پردازنده های سری رایزن پرو ۴۰۰۰ استفاده می کنند. لپ تاپ لنوو تینک پد ۱۴ نسل ۱ با هربار شارژ حداکثر ۱۶ ساعت کار می کندد که رقم درخورتوجهی است. این لپ تاپ همینطور طراحی نسبتا باریک و وزن سبکی دارد. طبق اطلاعات رسمی، ضخامت تینک پد ۱۴ نسل ۱ لنوو ۱۷/۹ میلی متر و وزنش ۱/۴۶ کیلوگرم است. لنوو لپ تاپی دیگر با نام T14s دارد که طبق ادعای این شرکت، میتواند ۲۰ ساعت شارژدهی کند. لپ تاپ به روزشده ی T14s ضخامت کمتری از تینک پد ۱۴ نسل ۱ دارد (۱۶/۱ میلی متر) و وزن کانفیگ پایه ی آن ۱/۲۷ کیلوگرم اعلام شده است.

دیگر لپ تاپ لنوو، لپ تاپ کوچک تر تینک پد X13 است که با هربار شارژ میتواند حداکثر ۱۷/۵ ساعت دوام بیاورد. ضخامت تینک پد X13 لنوو ۱۶/۹ میلی متر و وزنش ۱/۲۸ کیلوگرم است. تینک پد X13 جدید سبک وزن ترین لپ تاپ در دسته ی خود به شمار می آید.

درنهایت، به لپ تاپ های L14 و L15 جدید می رسیم که ضخیم تر از تمامی مدل های دیگر هستند و بر اساس اعلام رسمی، ضخامت آنها به ۲۰/۴ میلی متر برای مدل L14 و ۲۱ میلی متر برای مدل L15 می رسد. لپ تاپ تینک پد L14 وزن ۱/۶۱ کیلوگرم و تینک پد L15 وزن ۱/۹۸ کیلوگرم دارد. عمر باتری این لپ تاپ ها ۱۴ ساعت است و لنوو می گوید عدد یاد شده ی مربوط به عمر باتری ازطریق داده های بنچمارک MobileMark14 حاصل شده است.

تمامی لپ تاپ های جدید تینک پد سری T و X و L از پردازنده های سری رایزن پرو ۴۰۰۰ موبایل بهره می ببرند. همانطور که گفتیم، این پردازنده ها به قابلیت های امنیتی ویژه ای مجهز هستند. بر اساس گفته های AMD، این پردازنده های جدید نوعی قابلیت با اسم Memory Guard دارند که میتواند حافظه ی دستگاه را به طوکامل رمزنگاری کند.

لپ تاپ های جدید لنوو همینطور از قابلیت جالب Self- Healing برای بایوس (BIOS) و تینک شیلد (ThinkShield) بهره می گیرند. عرضه ی لپ تاپ های جدید از ژوئن ۲۰۲۰ (۱۲ خردادماه ۱۳۹۹) شروع خواهد شد. قیمت اعلام شده برای مدل های مختلف لپ تاپ های لنوو بدین شرح است: ۸۴۹ دلار برای مدل T14 و ۱،۰۲۹ دلار برای مدل T14s و ۸۴۹ دلار برای مدل X13 و ۶۴۹ دلار برای لپ تاپ های L14 و L15 و ۶۳۹ دلار برای لپ تاپ های E14 و E15.

  • 13
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
کاظم نوربخش بیوگرافی کاظم نوربخش بازیگر کمدین ایرانی

تاریخ تولد: ۱ مهر ۱۳۵۵

محل تولد: بیجار، کردستان، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم انسانی

ادامه
جیمی ولز بیوگرافی جیمی ولز نابغه پشت ویکی پدیا

تاریخ تولد: ۷ اوت ۱۹۶۶

محل تولد: هانتسویل، آلاباما، ایالات متحده آمریکا

ملیت: آمریکایی، بریتانیایی

حرفه: موسس بنیاد ویکی مدیا

ثروت: ۱/۵ میلیون دلار

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
ویژه سرپوش