یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۰۹:۴۶ - ۲۷ تير ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۴۲۲۵۵
موبایل و تبلت

چگونه باتری گوشی را قوی کنیم؟

موبایل,باطری موبایل
شارژرهای بی کیفیت یکی از اصلی ترین علل خراب شدن باطری هستند. این شارژرها باعث میشوند تا ولتاژ و جریان لازم به باطری نرسد و در نتیجه کیفیت باتری افت می کند.

به گزارش  صدا و سیما، گوشی های موبایل امروزه یکی از لوازم ضروری زندگی هر فرد است. در صورتیکه این وسیله ارتباطی دچار مشکل شود، ممکن است از طرف باطری آن باشد. چند نکته مهم برای جلوگیری از خراب شدن باتری گوشی را در این مطلب بخوانید.

شارژرهای بی کیفیت یکی از اصلی ترین علل خراب شدن باتری هستند. این شارژرها باعث میشوند تا ولتاژ و جریان لازم به باتری نرسد و در نتیجه کیفیت باتری افت می کند.

از شارژر اصل استفاده کنید و مطمئن باشید مقاومت الکتریکی کمی دارد. در صورتیکه باتری شما قابلیت فست شارژ دارد سعی کنید از شارژرهای معمولی استفاده نکنید.

توجه داشته باشید که کابل شارژر آسیب ندیده باشد. چون آسیب دیدگی کابل و یا پاره شدن آن باعث می شود تا باتری ناقص شارژ شود.

وقتی گوشی را به شارژ می زنید بهتر است از آن استفاده نکنید، چون دمای باتری بالاتر میرود و باطری داغ می کند و سلول های الکترولیتی موجود در آن دچار آسیب می شوند. از قرار دادن گوشی حین شارژ در جاهای گرم مانند نزدیک شوفاز و بخاری هم خودداری کنید.

آیا کالیبره کردن باطری گوشی جواب می دهد؟

روش کالیبره کردن به این صورت است که شما باطری گوشی را کاملاً خالی می کنید تا خودش خاموش شود. در صورتیکه گوشی خاموش شد آنرا در حالت خاموش به شارژ می زنید تا کاملاً پر شود. اما آیا این روش جواب می دهد؟

اگر از بخواهیم یک پاسخ علمی برای آن ارائه کنیم باید بگوییم که جواب نمی دهد. چرا که مکانیزم باتری های جدید لیتیوم یونی به گونه ای است که صرفاً از طریق سلول ها انتقال یون انجام میشوند و چیپ های هوشمندی که داخل گوشی قرار دارند که با این کار تأثیری در کیفیت آنها به وجود نمی آید. با اینکه این روش عملاً تأثیری در تقویت باطری ندارد. اما می توانید آن را امتحان کنید.

از نظر سخت افزاری روش خاصی برای تقویت باتری وجود ندارد، اما بیایید روش هایی برای تقویت باتری گوشی به شما ارائه کنیم تا بتوانید مدت زمان بیشتری با آن کار کنید.

۱- پیکسل های صفحه را غیر فعال کنید

می دانید که بیش از ۷۰ درصد از مصرف باتری صرف روشن نگه داشتن صفحه نمایش گوشی می شود. پایین آوردن نور و روشنایی صفحه نمایش یکی از راه هایی است که همه ی ما آن انجام می دهیم تا باتری کمتری مصرف شود. ولی راه دیگری هم وجود دارد که نیازی به کم کردن نور صفحه ندارید. میتوانید پیکسل های صفحه را خاموش کنید.

نرم افزارهای زیادی وجود دارند که از طریق آن ها می توانید. پیکسل های صفحه را غیرفعال کنید. این نرم افزارها با تغییر چیدمان پیکسلی صفحه قسمت هایی از صفحه که چندان به کار نمی آید را غیرفعال می کنند و مدت زمان استفاده از باتری را بالاتر می برند. نگران نباشید. کیفیت صفحه نمایش افت نمی کند. حتی میتوانید در این حالت فیلم هم تماشا کنید و شاید اصلاً متوجه تغییراتی که ایجاد شده، نشوید. ولی مصرف باطری کاهش می یابد. یکی از بهترین نرم افزارها برای این کار Pixoff است.

۲- اپلیکیشن هایی را که بیش از حد باتری مصرف می کنند رصد کنید

برخی اپ ها مصرف باتری وحشتناکی دارند. حتی با اینکه از آن ها استفاده نمی کنید، اما در پس زمینه بخشی از حافظه ی در حال فعالیت گوشی را اشغال می کنند و باعث مصرف بیش از حد گوشی می شوند. می توانید از مسیر زیر به این اپ ها دسترسی داشته باشید و در صورت لزوم آن ها را متوقف کنید و یا اگر نیازی به آن ها ندارید و یا اپلیکیشن های جایگزین برای آن ها می شناسید بهتر است آن را از گوشی تان پاک کنید.

Setting> Battery Menu> Battery Usage

در این مسیر می توانید مصرف باتری اپ های مختلف را بررسی کنید و اپ های پرمصرف را متوقف کنید. این کار تأثیر بسزایی در مصرف باطری شما خواهد داشت.

۳- وای فای ، بلوتوث، لوکیشن و سینک گوشی را کنترل کنید.

وقت هایی که از اینترنت استفاده نمی کنید بهتر است اینترنت گوشی یا اتصال وای فای را خاموش کنید تا حافظه ی در حال فعالیت گوشی اشغال نشود و مصرف باتری بالاتر نرود. مخصوصاً اگر بیرون از خانه هستید و نیازی به اینترنت ندارید حتماً اینترنت گوشی را غیرفعال کنید.

بسیاری از اپلیکیشن ها نیاز به فعال سازی لوکیشن دارند. وقتی لوکیشن گوشی فعال می شود تا زمانی که شما به صورت دستی آنرا غیرفعال نکنید روشن می ماند و روی عملکرد باتری تأثیر منفی دارد. یکی دیگر از مواردی که بسیار قابل توجه است AutoSync گوشی می باشد که نوتیفیکیشن ها را مدیریت می کند مواقعی که چندان نوتیفیکیشن های مهمی ندارید بهتر است قابلیت سینک را هم در حالت غیرفعال قرار دهید.

۴- انیمیشن ها و افکت های تصویری صفحه نمایش را غیرفعال کنید.

اگر روی صفحه اصلی گوشی خود افکت های تصویری هنگام کار کردن با گوشی اجرا می شوند بهتر است آنها را خاموش کنید، چون باطری زیادی مصرف می کنند. خود گوشی معمولاً امکاناتی برای این کار ندارد. در صورتیکه از اپ های جانبی برای ایجاد این افکت ها استفاده می کنید در قسمت تنظیمات باتری قطعاً خواهید دید که میزان مصرف باتری آن ها بسیار زیاد است.

۵- حالت دارک مود شارژ کمتری مصرف می کند.

Dark Mode به حالت سیاه صفحه گفته می شود. در حالت دارک مود از پیکسل های کمتری استفاده می شود و معمولاً مصرف باتری کمتر است. در ضمن برای مکان های تاریک و یا شب ها که در تاریکی از گوشی استفاده می کند حالت شب بسیار مناسب تر است چرا که چشم شما هم کمتر اذیت می شود.

جمع بندی

هیچ روشی برای درست کردن باتری خراب وجود ندارد. یعنی اگر باتری گوشی تان کارایی اش افت کرده تنها کاری که می توانید این است که با انجام برخی کارها از مصرف زیاد باتری جلوگیری کنید و یا اینکه باتری گوشی تان را تعویض کنید. افراد معمولاً روش دوم را انتخاب می کنند. اما اگر همچنان احساس می کنید می توانید با باتری گوشی تان کار کنید از روش هایی که در بالا گفته شد استفاده کنید تا عمر باتری شما بیشتر شود و بتوانید مدت زمان زیادی از آن استفاده کنید.

  • 13
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش