به گزارش باشگاه خبرنگاران، چندین سال است که اپل تلاش میکند میزان وابستگی خود به سامسونگ و پنلهای OLED این شرکت را کاهش دهد، اما شرکتی قادر نبود نمایشگرهایی با کیفیت سامسونگ بسازد.
بر اساس گزارش جی اس ام آرنا، شایعات در مورد تصمیم اپل برای کنار گذاشتن سامسونگ به عنوان تامین کننده نمایشگر تلفنهای پرچمدارش سال هاست که مطرح میشود. در واقع، اعتقاد بر این بود که شرکت چینی BOE با اپل همکاری خواهد داشت و صفحه نمایشهای OLED را برای سری آیفون ۱۲ در سال ۲۰۲۰ تولید خواهد کرد؛ اما این شرکت به دلیل مشکلات کنترل کیفیت و اعتبار سنجی نتوانست اولین محموله خود را به اپل تحویل دهد.
سهم دقیق صفحهنمایشهای OLED ساخته شده توسط شرکت BOE در سری گوشیهای آیفون ۱۲ هنوز مشخص نیست، اما طبق گزارشها، این شرکت تولید خود را افزایش داده و توانست در تولید پنل OLED برای مدلهای پایه آیفون ۱۳ نقش داشته باشد.
آخرین برآوردها نشان میدهد که بین ۱۰ تا ۲۰ درصد از تمام دستگاههای آیفون ۱۲ و آیفون ۱۳ از نمایشگرهای چینی BOE استفاده میکنند. اکنون بر اساس گزارش جدیدی، این شرکت به دنبال بهبود بیشتر فرآیندهای تولید خودش است و سعی خواهد کرد نمایشگرهای LTPO (اکسید پلیکریستالی دمای پایین) را برای مدلهای سری آیفون ۱۵ در سال ۲۰۲۳ عرضه کند.
کاربرد فناوری فناوری LTPO چیست؟
تا کنون پنلهای OLED با نرخ نوسازی متغیر در محصولات اپل، همگی توسط سامسونگ و LG (عمدتاً سامسونگ) ساخته شدهاند. فناوری LTPO به تلفن اجازه میدهد تا هنگام نمایش تصاویر استاتیک، نرخ تازهسازی خود را کاهش دهد و در مصرف انرژی صرفهجویی کند.
انتظار میرود آیفون ۱۵ پرو و پرو مکس با همان پنلهای نرخ تازه سازی متغیر ۱۲۰ هرتزی که در سری آیفون ۱۳ استفاده شد، عرضه شوند. ظاهرا شرکت چینی BOE برای ارائه صفحه نمایش LTPO برای آیفون ۱۴ اقدامی نمیکند، اما این شرکت چینی به عرضه پنلهای مدلهای پایینتر ادامه خواهد داد.
- 16
- 5