پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
۱۹:۰۳ - ۲۳ فروردین ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۱۱۹۳۱
موبایل و تبلت

iOS ۱۷ برای مدل از گوشی‌های آیفون انتشار نمی‌یابد

سیستم عامل iOS ۱۷,عدم انتشار iOS ۱۷ برای سه مدل آیفون
با در پیش بودن کنفرانس طراحان جهانی اپل در پنجم ماه ژوئن، انتظار می رود در نطق افتتاحیه آن خبرهای جذابی اعلام شود که می تواند شامل رونمایی هدست واقعیت ترکیبی و به روزرسانی های نرم‌افزاری از جمله iOS ۱۷ باشد.

به گزارش ایسنا، اخیرا شایعاتی وجود داشته که iOS ۱۷ ممکن است از آیفون ۸، آیفون ۸ پلاس و آیفون ایکس پشتیبانی نکند. سیستم عامل iPadOS ۱۷ هم امکان دارد از نخستین نسل آی پد پرو ۹.۷ اینچی و ۱۲.۹ اینچی و نسل پنجم آی پد دیگر پشتیبانی نکند. بسیاری از افرادی که از این دستگاه ها استفاده می کنند، ممکن است از این تصمیم شاکی شوند اما به نظر می رسد که این تصمیم درستی است.

یکی از نقاط قوت اپل، مدت زمانی است که این شرکت از دستگاه های قدیمی پشتیبانی می کند. دستگاه هایی مانند آیفون SE و آیفون ۶، هفت سال ارتقای نرم‌افزاری دریافت کردند. با این حال، مدت پشتیبانی از دستگاه های جدیدتر، به پنج تا شش سال محدود شده است. اپل به روزرسانی های نرم افزاری برای دستگاه های قدیمی را هم در مقایسه با رقیبانش، به مدت طولانی تری عرضه می کنند. در ژانویه سال ۲۰۲۳، اپل (Apple) یک به روزرسانی نرم‌افزاری را برای دستگاه هایی عرضه کرد که از سیستم عامل iOS ۱۲ استفاده می کردند.

هرچند پرچمدارهای رقیبی که از سوی سامسونگ و گوگل عرضه شده اند مانند گلکسی اس ۲۳ و پیکسل ۷، بهتر شده و پشتیبانی طولانی تری دریافت می کنند ولی همچنان به اندازه اپل خوب نیستند. سامسونگ به کاربران اس ۲۳، چهار سال ارتقای نرم افزاری و پنج سال به روزرسانی امنیتی وعده داده است. گوگل، سه سال ارتقای اندروید و انتشار به روزرسانی های امنیتی به مدت چهار سال برای دستگاه های پیکسل ۷ را عرضه کرده است.

باید بخاطر داشت که سامسونگ همیشه برای پرچمدارهای خود، این مدت طولانی پشتیبانی را ارائه نکرده است و این کار را از اوایل سال ۲۰۲۲ آغاز کرد.

آیفون ۸، آیفون ۸ پلاس و آیفون ایکس همگی در پاییز سال ۲۰۱۷ به همراه iOS ۱۱ عرضه شدند. یعنی حداقل پنج سال از زمان عرضه شدن آن ها می گذرد و این دستگاه ها، پنج ارتقای نرم افزاری تا iOS ۱۶ دریافت کرده اند. این مدت بسیار طولانی تری از مدت پشتیبانی است که از سوی سامسونگ و گوگل برای دستگاه های پرچمدارشان عرضه می شود.

تجربه iOS در گوشی های قدیمی بهترین نیست

هر چند اپل از گوشی های قدیمی تر به مدت طولانی تری نسبت به رقیبانش، پشتیبانی می کند اما کاربران تجربه کاربری مطلوب را در این دستگاه ها دریافت نمی کنند. به دلیل پردازنده ها و سخت افزار قدیمی، بعضی از قابلیت های جدیدتری که از سوی اپل معرفی می شوند ، در گوشی های قدیمی موجود نیستند. به طورمثال یکی از ویژگی های بزرگی که اپل در iOS ۱۶ معرفی کرد، امکان برداشتن اشیا و افراد از یک تصویر و چسباندن آن ها درجای دیگر به خصوص تبدیل آنها به استیکر بود.

ولی برای اینکه این ویژگی کار کند، آیفون باید یک تراشه A۱۲ بیونیک یا مدل جدیدتر از آن را داشته باشد که در آیفون ایکس اس و مدل های بالاتر از آن وجود دارد. حتی بعضی از قابلیت های دسترس پذیری مانند لایو کپشن که زیرنویس را به تماس ویدئویی زنده اضافه می کند، مستلزم مدل A۱۲ یا مدل جدیدتر آن است.

بر اساس گزارش دیجیتال ترندز، حتی اگر اپل به پشتیبانی از آیفون ۸، آیفون ۸ پلاس و آیفون x خاتمه ندهد، کاربران این گوشی ها از دسترسی به ویژگی های جدیدتر، محروم خواهند بود.

  • 13
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
ویژه سرپوش