جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۱:۴۲ - ۱۱ آبان ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۸۰۲۹۴۷
موبایل و تبلت

مقایسه ال جی وی ۳۰ با موتو زد ۲ فورس لنوو: دو مبارز آسیایی در برابر هم!

مقایسه گوشی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

تکراتو/ امروز دو گوشی پرطرفدار ال جی وی ۳۰ و موتو زد ۲ فورس را با یکدیگر مقایسه کرده‌ایم. ال جی وی ۳۰ از یک بدنه تمام شیشه‌ای بهره می‌برد در حالی که موتو زد ۲ فورس گوشه‌ای از طراحی فلزی برادران بزرگ‌تر خود را به ارث برده تا بتواند قابلیت‌های حالت موتو مد را نیز در اختیار کاربرانش بگذارد.

 

این سبک طراحی باعث شده ال جی وی ۳۰ به دلیل داشتن حاشیه‌های باریک از نظر زیبایی در مقایسه با موتو زد ۲ فورس که با حاشیه‌هایی ضخیم طراحی شده است، به عنوان یک محصول برتر انتخاب شود. ال جی وی ۳۰ و موتو زد ۲ فورس از نظر سخت افزارهای داخلی شباهت‌های زیادی به یکدیگر دارند اما حس کاربرد کاملا متفاوتی را به کاربر منتقل می‌کنند. در این نوشتار به مقایسه ال جی وی ۳۰ با موتو زد ۲ فورس پرداخته‌ایم.

 

مقایسه ال جی وی ۳۰ با موتو زد ۲ فورس لنوو: شباهت‌ها

ال جی وی ۳۰ و موتو زد ۲ فورس برای عرضه به کاربران متفاوتی ساخته شده‌اند اما نقاط مشترک زیادی با یکدیگر دارند. هر دو گوشی تقریبا اندازه فیزیکی یکسانی دارند با این تفاوت جزئی که زد ۲ فورس باریک‌تر و ال جی وی ۳۰ ضخیم‌تر است. نمایشگرهای به کار رفته در هر دو گوشی هم تقریبا اندازه یکسانی دارند به این نحو که وی ۳۰ از یک نمایشگر ۶ اینچی و زد ۲ فورس از یک نمایشگر ۵.۵ اینچی به ترتیب با رزولوشن QHD و فناوری P – OLED بهره می‌برند.

 

ویژگی مشترک دیگر زد ۲ فورس با ال جی وی ۳۰ نمایشگر همیشه روشن موجود در هر دو گوشی است. این فناوری در محصول ال جی در قالب یک نمایشگر ثانویه شناور و در موتو زد ۲ فورس با حرکت دادن گوشی اعلان‌ها را نشان می‌دهد.

 

هر دو گوشی به پردازشگر هشت هسته‌ای کوالکام اسنپدراگون ۸۳۵، واحد پردازش گرافیکی آدرینو ۵۴۰، رم ۴ گیگابایتی دی دی آر ۴، حافظه داخلی قابل ارتقاء ۶۴ گیگابایتی، دوربین دوگانه اصلی، دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی و قابلیت‌های وای فای، بلوتوث، جی پی اس، ان اف سی، اسکنر اثر انگشت، شارژ سریع و پورت یو اس بی نوع سی نیز مجهز شده‌اند.

 

مقایسه ال جی وی ۳۰ با موتو زد ۲ فورس لنوو

مشخصات ال جی وی ۳۰

 

مقایسه گوشی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

ال جی همیشه به عنوان سازنده‌ای خلاق و ریسک پذیر معرفی شده است؛ ادعایی که با عرضه مدل ماژولار نه چندان موفق اما مبتکرانه جی ۵ به خوبی به همه طرفداران دنیای گوشی‌های همراه نشان داده شد. سازنده کره‌ای در این محصول به طور ناگهانی به سمت ارائه ۴ مبدل دیجیتال به آنالوگ (DAC) برای ارائه یک کیفیت صدای بهتر و همچنین یک دوربین دوگانه اصلی روی آورد.

 

ال جی گوشی جدیدش را با یک بدنه تمام شیشه‌ای دارای شاخص مقاومتی IP68 و باتری جدانشدنی با قابلیت پشتیبانی شارژ وایرلس عرضه کرد. سازنده کره‌ای همچنین در ساخت گوشی پرچمدار جدیدش نمایشگرهای ال سی دی دارای نسبت تصویر ۱۶ به ۹ را کنار گذاشت و از نمایشگرهای OLED دارای نسبت تصویر ۱۸ به ۹ استفاده کرد؛ بدین ترتیب وی ۳۰ را با یک نمایشگر بزرگ‌تر اما اندازه فیزیکی کوچک‌تر در مقایسه با مدل وی ۲۰ عرضه کرد.

 

وی ۳۰ از یک پردازشگر ۲.۴۵ GHz کوالکام اسنپدراگون ۸۳۵، واحد پردازش گرافیکی آدرینو ۵۴۰ و فناوری صوتی های – رز (Hi-Res) بهره می‌برد.

 

سازنده مشهور کره‌ای سال‌های زیادی است که در ساخت نمایشگرهای OLED فعالیت می‌کند با اینحال اگر گوشی انعطاف پذیر جی فلکس را در نظر نگیریم، می‌توانیم بگوییم که وی ۳۰ اولین گوشی هوشمند شرکت ال جی است که از یک نمایشگر OLED بهره می‌برد.

 

وی ۳۰ به یک نمایشگر ۶ اینچی QHD فول ویژن با رزولوشن تصویر ۲۸۸۰ در ۱۴۴۰ پیکسلی، نسبت تصویر ۱۸ به ۹، قابلیت پشتیبانی فناوری‌های دالبی ویژن و اچ دی آر ۱۰ و تراکم پیکسل ۵۳۸ پی پی آی مجهز شده است. نمایشگر ثانویه شناور یکی دیگر از قابلیت‌های رسانه‌ای منحصر بفرد وی ۳۰ به شمار می‌آید.

 

ال جی از دوربین اصلی دوگانه ابتدا در ساخت مدل وی ۱۰ استفاده کرد و حال محصول جدید پرچمدارش را نیز به این ساختار تصویربرداری مجهز کرده است. این دوربین از یک سنسور ۱۶ مگاپیکسلی اصلی با دیافراگم f/1.6 و قابلیت پشتیبانی پایدارسازی بصری تصاویر، فوکوس خودکار تشخیص حالت، فوکوس خودکار لیزری و فلش دوگانه ال ای دی و یک سنسور ۱۳ مگاپیکسلی واید انگل ۱۲۰ درجه ثانویه با دیافراگم f/1.9 تشکیل شده است و به کمک یک دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی با قابلیت تشخیص چهره پشتیبانی می‌شود.

 

یک باتری ۳,۳۰۰ mAh جدانشدنی با قابلیت پشتیبانی شارژ سریع و شارژ وایرلس، چهار مبدل دیجیتال به آنالوگ، یک اکولایزر پیشرفته، تاییدیه بی اند کیو پلی (B&O Play) و شاخص‌های مقاومتی MIL-STD-810G و IP68 از دیگر مشخصات گوشی ۸۴۰ دلاری ال جی وی ۳۰ هستند. این گوشی پرچمدار ۱۵۱.۷ میلیمتر طول، ۷۵.۴ میلیمتر عرض، ۷.۴ میلیمتر ضخامت و ۱۵۸ گرم وزن دارد و در دو رنگ نقره‌ای و آبی با سیستم عامل اندروید ۷.۱.۲ نوقا در بازار عرضه می‌شود.

 

مشخصات موتو زد ۲ فورس

 

مقایسه گوشی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

موتو زد ۲ فورس به یک نمایشگر زیبای P-OLED مجهز شده و علیرغم این که از سخت افزارهای پیشرفته، یک دوربین دوگانه خوب، نمایشگر مقاوم در برابر خرد شدگی و توانایی پشتیبانی تجهیزات موتو مد بهره می‌برد، با قیمتی در حدود ۷۵۶ تا ۸۰۰ دلار در بازار به فروش می‌رسد.

 

این گوشی همه کاره به یک بدنه تمام فلزی مقاوم مجهز شده است و از هر لحاظ یک گوشی پرچمدار واقعی محسوب می‌شود. ماژولار بودن این گوشی هوشمند شما را قادر می‌سازد تا از این محصول به طور عادی و استاندارد استفاده کنید یا با خریدن تجهیزات موتو مد از قابلیت‌های آن به نحو بهتری بهره ببرید. تجهیزات مد وسایل مختلفی نظیر یک کاور محافظ زیبا، دوربین هاسل بلید، اسپیکر JBL، پروژکتور دیواری و … را شامل می‌شوند.

 

لنوو در ساخت موتو زد ۲ فورس از یک پردازشگر کوالکام اسنپدراگون ۸۳۵ با چهار هسته ۱.۹GHz  و چهار هسته ۲.۳۵GHz، واحد پردازش گرافیکی آدرینو ۵۴۰، رم ۴ گیگابایتی دی دی آر ۴، حافظه داخلی ۶۴ گیگابایتی با قابلیت پشتیبانی کارت حافظه میکرو SD و نمایشگر ۵.۵ اینچی P-OLED با رزولوشن تصویر ۲۵۶۰ در ۱۴۴۰ پیکسلی QHD، نسبت تصویر ۱۶ به ۹ و تراکم تصویر ۵۳۵ ppi استفاده کرده است. این نمایشگر از یک طراحی ۵ لایه بهره می‌برد، به همین دلیل در برابر خرد شدگی و ضربات ناشی از سقوط  مقاومت بسیار خوبی دارد.

 

زد ۲ فورس از یک دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.2 و یک دوربین اصلی دوگانه تشکیل شده از یک سنسور ۱۲ مگاپیکسلی اصلی مجهز به دیافراگم f/2.0 و قابلیت‌های فوکوس خودکار تشخیص حالت و فوکوس خودکار لیزری و یک سنسور ۱۲ مگاپیکسلی تک فام با قابلیت گرفتن عکس‌های سیاه و سفید بهره می‌برد. هر دو دوربین با یک فلش ال ای دی دوگانه پشتیبانی می‌شوند.

 

این ترکیب سخت افزاری با کمک یک باتری ۲,۷۳۰ mAh جدانشدنی با قابلیت پشتیبانی فناوری شارژ سریع توربو شارژر لنوو ایفای نقش می‌کند؛ البته شما می‌توانید با پرداخت مبلغ ۹۰ دلار و خریدن یکی از تجهیزات موتو مد ظرفیت باتری موتو زد ۲ فورس را به میزان ۲,۲۰۰ mAh افزایش دهید و همچنین از قابلیت‌های شارژ وایرلس هم برای تغذیه این گوشی هوشمند استفاده کنید.

 

همان طور که گفته شد موتو زد ۲ فورس به یک نمایشگر مقاوم در برابر خرد شدگی مجهز شده است. این نمایشگر در برابر ضربات ناشی از سقوط مقاومت بسیار خوبی دارد اما توانایی مقاومتی چندان زیادی در برابر خط و خش ندارد مگر این که از یک کاور صفحه برای محافظت از آن استفاده کنید.

 

زد ۲ فورس فاقد جک ۳.۵ میلی متری هدفون است اما یک پورت یو اس بی معکوس پذیر را در اختیار شما می‌گذارد. این گوشی هوشمند ۱۵۵.۸ میلیمتر طول، ۷۶ میلیمتر عرض، ۶.۱ میلیمتر ضخامت و ۱۴۳ گرم وزن دارد و در سه رنگ مشکی، طلایی و خاکستری با قیمتی بین ۷۵۶ تا ۸۰۰ دلار در بازار عرضه می‌شود.

 

مقایسه ال جی وی ۳۰ با موتو زد ۲ فورس لنوو: حرف آخر

 

مقایسه گوشی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

موتو زد ۲ فورس و وی ۳۰ هر دو گوشی‌های بسیار خوبی هستند اما زمانی که همه جزییات مطرح می‌شوند، محصول ال جی به عنوان گوشی برتر یک مقایسه انتخاب می‌شود. هر دو گوشی کیفیت ساخت بسیار خوبی دارند و می‌توانند فرامین مورد نظر شما را به خوبی اجرا کنند اما برای کاربران متفاوتی ساخته شده‌اند.

 

اگر به دنبال یک گوشی هوشمند با یک ظاهر مدرن‌تر، دوربین قوی‌تر و قابلیت‌های بیشتر هستید، ال جی وی ۳۰ انتخاب مورد نظر شماست، اما در صورتی که به انعطاف پذیری تجهیزات موتو مد علاقمند شده‌اید، بهتر است که موتو زد ۲ فورس را انتخاب کنید.

 

ال جی وی ۳۰ از یک نمایشگر بزرگ با نسبت تصویر ۱۸ به ۹، دوربین بهتر، باتری قوی‌تر، فناوری صوتی های – رز با چهار مبدل دیجیتال به آنالوگ، جک ۳.۵ میلی تری هدفون، شاخص‌های مقاومتی IP68 و MIL-STD-810G، قابلیت‌های تشخیص صدا و تشخیص چهره و فناوری شارژ وایرلس بهره می‌برد؛ در مقابل موتو زد ۲ فورس یک نمایشگر مقاوم، قدرت سیگنال فوق العاده و تجهیزات موتو مد را در اختیار شما می‌گذارد از این رو در صورتی که می‌توانید از تجهیزات موتو مد استفاده کنید، توصیه می‌کنیم که محصول لنوو را خریداری نمایید.

 

مقایسه ال جی وی ۳۰ با موتو زد ۲ فورس
مشخصاتال جی وی ۳۰موتو زد ۲ فورس
نمایشگر۶.۰ اینچی P-OLED با رزولوشن ۱۴۴۰ در ۲۸۸۰ پیکسلی، تراکم پیکسل ۵۳۷ پی پی آی، نمایشگر ثانویه شناور و محافظ صفحه کورنینگ گوریلا گلس ۵۵.۵ اینچی P-OLED با رزولوشن ۱۴۴۰ در ۲۵۶۰ پیکسلی، تراکم پیکسل ۵۳۴ پی پی آی و نمایشگر مقاوم در برابر خرد شدگی
نسبت تصویر۱۸ به ۹۱۶ به ۹
پردازشگرهشت هسته‌ای ۲.۴۵ GHz اسنپدراگون ۸۳۵هشت هسته‌ای ۲.۴۵ GHz اسنپدراگون ۸۳۵
واحد پردازش گرافیکیآدرینو ۵۴۰آدرینو ۵۴۰
رم۴ گیگابایتی۴ گیگابایتی
حافظه داخلی۶۴ گیگابایتی با قابلیت پشتیبانی کارت حافظه میکرو SD و

 

۱۲۸ گیگابایتی (وی ۳۰ پلاس) با قابلیت پشتیبانی کارت حافظه میکرو SD

۶۴ گیگابایتی با قابلیت پشتیبانی کارت حافظه میکرو SD
باتری۳,۳۰۰mAh جدانشدنی با قابلیت پشتیبانی شارژ سریع ۳ و وایرلس۲,۷۳۰mAh جداشدنی با قابلیت پشتیبانی شارژ سریع ۳ و توربو پاور
دوربین اصلیدوگانه مجهز به لنزهای ۱۶ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.6 و توانایی پشتیبانی پایدارسازی بصری تصاویر، فوکوس خودکار تشخیص حالت، فوکوس خودکار لیزری در کنار ۱۳ مگاپیکسلی واید انگل با دیافراگم f/1.9، فلش ال ای دی و بدون فوکوس خودکار لیزری

 

 

دوگانه مجهز به لنزهای ۱۲ مگاپیکسلی با دیافراگم‌های f/2.0 و توانایی پشتیبانی قابلیت‌های فوکوس خودکار لیزری، فوکوس خودکار تشخیص حالت و فلش دوگانه
دوربین سلفی۵ مگاپیکسلی واید انگل با دیافراگم f/2.2۵ مگاپیکسلی واید انگل با دیافراگم f/2.2 و فلش دوگانه ال ای دی
سیستم عاملاندروید ۷.۱.۲ نوقااندروید ۷.۱.۱ نوقا قابل ارتقاء به اندروید ۸ اورئو
ویژگی‌های مقاومتیدارای شاخص مقاومتی IP68 و MIL-STD-810-G

 

 

مقاوم در برابر پاشش آب و دارای نمایشگر مقاوم در برابر خرد شدگی

 

 

ویژگی‌های اتصالیدارای قابلیت پشتیبانی جی اس ام، اچ اس پی ای، سی دی ام ای، ال تی ای، ان اف سی، بلوتوث ۵ و وای فایدارای قابلیت پشتیبانی جی اس ام، اچ اس پی ای، سی دی ام ای، ال تی ای، ان اف سی، VOLTE، بلوتوث ۴.۲ و وای فای
ویژگی‌های خاصمجهز به قابلیت صوتی های – رز، اسکنر اثر انگشت پشتی، جک ۳.۵ میلی متری هدفون، تشخیص چهره و صوت برای باز کردن قفل گوشی و پورت یو اس بی ۳.۱ نوع سیمجهز به قابلیت صدای اچ دی، موتو وویس، موتو مد، اسکنر اثر انگشت جلویی و پورت یو اس بی نوع سی
ابعاد۱۵۱ در ۷۵.۴ در ۷.۴ میلی متر۱۵۸.۸ در ۷۶ در ۶.۱ میلی متر
وزن۱۵۸ گرم۱۴۳ گرم
قابل پشتیبانی از طرفای تی اند تی، اسپرینت، ورایزون و تی موبایلای تی اند تی، اسپرینت، ورایزون و تی موبایل

 

مجتبی ذکایی

 

 

  • 9
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش