چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۲۲ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۱۰۴۲۴۳
موبایل و تبلت

معرفی بهترین گوشی‌های «شیائومی» در بازه‌های قیمت مختلف

بهترین گوشی‌های شیائومی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

در این بخش، بهترین گوشی های شیائومی در بازه‌های قیمت مختلف را معرفی خواهیم کرد. این لیست شامل پرچمداران، محصولات میان‌رده و موبایل های اقتصادی می‌شود.

 

شیائومی احتمالا در کشورهای غربی چندان شناخته‌شده نیست، اما طرفداران بسیاری در کشورهای آسیایی دارد. مطابق با گزارش‌های Counterpoint، سال گذشته شیائومی با غلبه بر اپل موفق شد تا از نظر سهم بازار، به چهارمین شرکت بزرگ در چین تبدیل شود.

 

این کمپانی حتی در هند نیز عملکردی بهتر داشته و با غلبه بر سامسونگ طی سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۷، به بزرگ‌ترین عرضه‌کننده تلفن هوشمند در این کشور تبدیل شده است. هرچند، سامسونگ این موضوع را قبول ندارد.

 

یکی از مهم‌ترین عوامل در چنین موفقیتی را می‌توان نرخ بسیار عالی قیمت به عملکرد عنوان کرد. به همین بهانه، امروز نگاهی به بهترین گوشی های شیائومی در بازه‌های قیمتی مختلف خواهیم داشت که همین حالا می‌توانید آنها را خریداری کنید.

 

بهترین گوشی رده بالا: شیائومی می میکس ۲

 

بهترین گوشی‌های شیائومی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

لیست بهترین گوشی های شیائومی را با معرفی می میکس ۲ آغاز می‌کنیم. طراحی را می‌توان ویژگی برجسته این تلفن هوشمند در نظر گرفت. می میکس ۲ یکی از بهترین محصولاتی بود که سال ۲۰۱۷ معرفی شد و حاشیه‌های باریک، قاب پشتی مینیمالیستی و طلای ۱۸ عیار که دور دوربین پشتی آن قرار دارد، پرچمدار شیائومی را به محصولی متمایز تبدیل می‌کند.

 

از لحاظ فنی هم این گوشی عملکرد مناسبی داشته و سازندگان در آن از تراشه اسنپدراگون ۸۳۵، ۶ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی استفاده کرده‌اند. البته انتخاب نسخه‌های ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی هم امکان‌پذیر است. به علاوه، نسخه‌ای مخصوص از این گوشی در نظر گرفته شده که با ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی به فروش می‌رسد. به علاوه، بدنه این گوشی بر خلاف نسخه معمولی که با قاب پشتی سرامیکی و فریم آلومینیومی تولید شده است، با بدنه کاملا سرامیکی در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

 

از دیگر ویژگی‌های کلیدی این گوشی با ابعاد ۱۵۱.۸ در ۷۵.۵ در ۷.۷ میلی‌متر و ۱۸۵ گرم وزن، می‌توان به صفحه نمایش ۵.۹۹ اینچی +FHD با نسبت ۱۸:۹، دوربین پشتی ۱۲ مگاپیکسلی و باتری ۳ هزار و ۴۰۰ میلی‌آمپر ساعتی اشاره کرد. دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی دستگاه نیز در حاشیه‌ پایینی تعبیه شده تا حاشیه‌های بخش بالایی به حداقل برسد.

 

نسخه‌های استاندارد این گوشی با ۶ گیگابایت رم و ۶۴، ۱۲۸ و یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی، به ترتیب با قیمت‌های ۵۲۰، ۵۷۰ و ۶۳۰ دلار به فروش می‌رسند.

 

دیگر گزینه‌های ارزشمند

 

بهترین گوشی‌های شیائومی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

شیائومی می میکس: گوشی Mi Mix هم طراحی مشابه داشته اما با حاشیه پایینی بیشتر که دوربین سلفی در آن تعبیه شده، تولید شده است. به علاوه، ما با صفحه نمایش ۶.۴ اینچی بزرگ‌تر با وضوح پایین‌تر ۱۰۸۰×۱۹۲۰، تراشه اسنپدراگون ۸۲۱ و ۴ یا ۶ گیگابایت رم رو به رو هستیم. دوربین پشتی ۱۶ مگاپیکسلی و باتری ۴ هزار و ۴۰۰ میلی‌آمپر ساعتی و جک هدفون که در می میکس ۲ نمی‌توانید آن را پیدا کنید، از دیگر موارد قابل توجه در مورد این گوشی هستند.

 

این گوشی اکتبر سال ۲۰۱۶ در چین عرضه شد و بازار برخی کشورها مثل ویتنام و کره جنوبی هم میزبان آن بودند. متاسفانه می میکس در آمریکا و اروپا عرضه نمی‌شود، اما در صورت تمایل می‌توان آن را از طریق فروشندگان چینی همچون “GearBest” خریداری کرد.

 

 

بهترین گوشی‌های شیائومی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

در لیست بهترین گوشی های شیائومی ، می میکس ۲ بالاتر از همه قرار می‌گیرد

شیائومی می ۶: گوشی Mi 6 در آوریل سال ۲۰۱۷ معرفی شد و به صفحه نمایشی ۵.۱۵ اینچی و فول اچ دی با تراشه اسنپدراگون ۸۳۵ و ۴ یا ۶ گیگابایت حافظه رم تجهیز شده است. در بخش پشتی، سازندگان از سیستم دوربین دوگانه بهره برده‌اند که شامل یک سنسور ۱۲ مگاپیکسلی عریض و یک سنسور ۱۲ مگاپیکسلی تله فوتو همراه با زوم دو مرحله‌ای اپتیکال می‌شود.

 

شیائومی برای قاب پشتی از شیشه و برای فریم هم از آلومینیوم استفاده کرده است. به علاوه، باتری ۳۳۵۰ میلی‌آمپر ساعتی این گوشی با یک بار شارژ، یک روز کامل در خدمت شما خواهد بود.می ۶ به عنوان یکی از بهترین گوشی های شیائومی ، در بازار کشور چین و اسپانیا به فروش می‌رسد، اما خبری از ارائه آن در آمریکا نیست.

 

بهترین گوشی میان رده: شیائومی می نوت ۳

 

بهترین گوشی‌های شیائومی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

بعد از معرفی بهترین گوشی های شیائومی در کلاس پرچمداران، به می نوت ۳ می‌رسیم که سپتامبر گذشته، در کنار می میکس ۲ در چین معرفی شد. این گوشی میان رده به صفحه نمایشی ۵.۵ اینچی و فول اچ دی، تراشه اسنپدراگون ۶۶۰ با پردازنده هشت هسته‌ای، ۶ گیگابایت رم و باتری ۳ هزار و ۵۰۰ میلی‌آمپر ساعتی تجهیز شده است.

 

یکی از برجسته‌ترین ویژگی‌های این اسمارت فون خوش‌ساخت را می‌توان دوربین دوگانه پشتی در نظر گرفت؛ جایی که سازندگان از دو سنسور ۱۲ مگاپیکسلی عریض و ۱۲ مگاپیکسلی تله فوتو با زوم دو مرحله‌ای اپتیکال بهره برده‌اند. سازندگان از لرزشگیر اپتیکال چهار محوره در این گوشی استفاده کرده‌اند که به شما اجازه می‌دهد تصاویر بوکه را با کیفیتی بالا ثبت کنید.

 

بهترین گوشی‌های شیائومی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

علاوه بر این، سازندگان از سنسوری ۱۶ مگاپیکسلی با چیزی که آن را Adaptable AI Beautify می‌نامند، برای دوربین سلفی استفاده کرده‌اند. شیائومی می‌گوید این حالت، یک “افکت زیباسازی واقعی” را ارائه می‌دهد که در نتیجه آن، کیفیت عکس کاهش پیدا نخواهد کرد. کاربران با استفاده از این قابلیت می‌توانند چشمان خود را بزرگ‌تر یا چانه را کوچک‌تر کرده و لکه‌های مختلف را از روی پوست خود حذف کنند. البته این‌ها تنها بخشی از قابلیت‌های دوربین سلفی است.

 

موبایل میان رده شیائومی با برخورداری از فرستنده اینفرارد و سیستم تشخیص چهره، در دو نسخه ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایتی، به ترتیب با قیمت‌های ۳۹۵ و ۴۶۰ دلار به فروش می‌رسد. همچنین یک رنگ آبی جذاب هم در نظر گرفته شده که با ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی، ۴۷۵ دلار قیمت دارد.

 

دیگر گزینه‌های ارزشمند

 

بهترین گوشی‌های شیائومی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

شیائومی می مکس ۲: گوشی Mi Max 2 به لطف بهره‌گیری از صفحه نمایش ۶.۴۴ اینچی HD در دسته فبلت ها قرار می‌گیرد. سازندگان، یک باتری بسیار بزرگ ۵۳۰۰ میلی‌آمپر ساعتی با پشتیبانی از سیستم شارژ سریع Quick Charge 3.0 را به کار گرفته‌اند که ظرف تنها یک ساعت، تا ۶۸ درصد شارژ می‌شود. اسنپدراگون ۶۲۵، ۴ گیگابایت رم و دوربین پشتی ۱۲ مگاپیکسلی، از موارد شایان ذکر در این گوشی هستند.

 

از آنجایی که این‌بار خبری از طراحی بدون حاشیه نیست، حمل یک موبایل تقریبا ۶.۵ اینچی در مقایسه با محصولاتی که پیش‌تر معرفی کردیم، کمی مشکل خواهد بود. با این وجود، می مکس ۲ قابلیت‌های بسیار مناسبی همچون باتری حجیم و قدرت پردازشی بالا دارد که آن را به محصولی متمایز تبدیل می‌کند. این گوشی در بازار کشورهایی همچون چین و هند در دسترس علاقه‌مندان است.

 

 

بهترین گوشی‌های شیائومی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

شیائومی ردمی ۵ پلاس: دسامبر گذشته بود که ردمی ۵ پلاس با نمایشگر ۵.۹۹ اینچی HD و ۱۸:۹ رونمایی شد. این گوشی را نمی‌‌توان یک موبایل بدون حاشیه در نظر گرفت، اما نسبت صفحه به پنل جلویی آن بیشتر از محصولات قبلی است. تراشه اسنپدراگون ۶۲۵ قدرت‌بخش گوشی خوش‌قیمت چینی‌ها بوده و همراه با ۳ یا ۴ گیگابایت رم، باتری ۴ هزار میلی‌آمپر ساعتی، دوربین پشتی ۱۲ مگاپیکسلی و سنسور اثر انگشت پشتی در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.

 

در حال حاضر، ردمی ۵ پلاس در چهار رنگ آبی، طلایی، رز گلد و مشکی در چین به فروش می‌رسد و احتمالا قرار است در بازار هند و برخی کشورهای آسیایی نیز عرضه شود. کاربران کشورهای اروپایی و آمریکایی برای استفاده از این موبایل باید به راه‌هایی همچون واردات فکر کنند.

 

بهترین گوشی اقتصادی: شیائومی می A1

 

بهترین گوشی‌های شیائومی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

می A1 یکی دیگر از بهترین گوشی های شیائومی و نخستین موبایل این کمپانی بر پایه اندروید وان است. این یعنی گوشی پیش رو با نسخه اصلی اندروید و بدون رابط کاربری MIUI شیائومی در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. اگرچه این یک تلفن هوشمند اقتصادی است، اما قدرت پردازشی بالاتری داشته و با اسنپدراگون ۶۲۵، ۴ گیگابایت رم و صفحه نمایش ۵.۵ اینچی فول اچ دی به فروش می‌رسد.

 

در بخش پشتی، سازندگان از دوربین دوگانه با دو سنسور ۱۲ مگاپیکسلی، یکی عریض و دیگری تله فوتو با زوم دو مرحله‌ای اپتیکال بهره برده‌اند که ثبت تصاویر باکیفیت را امکان‌پذیر می‌کند. از دیگر موارد قابل توجه در رابطه با این موبایل قدرتمند می‌توان به دوربین سلفی ۵ مگاپیکسلی، ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی با پشتیبانی از کارت حافظه و باتری ۳ هزار و ۸۰ میلی‌آمپر ساعتی اشاره کرد که به لطف آپدیت اخیر، حالا از سیستم شارژ نیز پشتیبانی می‌کند. همچنین کاربران می‌توانند اندروید ۷.۱.۲ نوقا را به اندروید اوریو به‌روز کنند.

 

دیگر گزینه‌های ارزشمند

 

بهترین گوشی‌های شیائومی,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

شیائومی ردمی ۵A: اگرچه می A1 ویژگی‌های متنوعی دارد، ولی در بازه قیمتی محصولات اقتصادی و رده پایین، ردمی ۵َA یکی دیگر از بهترین گوشی های شیائومی است که نوامبر سال گذشته معرفی شد و بیش از یک میلیون دستگاه از آن ظرف کمتر از یک ماه به فروش رسید. این گوشی که می‌توان آن را جایگزین ردمی ۴A معرفی کرد، به تراشه اسنپدراگون ۴۲۵ مجهز شده و در دو نسخه مختلف با ۲ گیگابایت رم و ۱۶ گیگابایت حافظه و همین‌طور ۳ گیگابایت رم و ۳۲ گیگابایت حافظه داخلی به فروش می‌رسد.

 

از دیگر موارد قابل توجه در مورد این گوشی نیز می‌توان به باتری ۳ هزار میلی‌آمپر ساعتی، دوربین پشتی ۱۳ مگاپیکسلی و اندروید ۷.۱.۲ نوقا در کنار رابط کاربری MIUI اشاره کرد.

 

شیائومی ردمی ۵: این گوشی در واقع نسخه کوچک‌تر و ضعیف‌تر ردمی ۵ پلاس است که با صفحه نمایشی ۵.۷ اینچی و +HD توسعه پیدا کرده و به واسطه کاهش حاشیه‌های صفحه، سنسور اثر انگشت آن در بخش پشتی قرار گرفته است. زیر قاب، شما می‌توانید تراشه اسنپدراگون ۴۵۰، باتری ۳ هزار و ۳۰۰ میلی‌آمپر ساعتی، دوربین پشتی ۱۲ مگاپیکسلی و ۲، ۳ و یا ۴ گیگابایت رم را پیدا کنید. ردمی ۵ با بدنه فلزی، در چهار رنگ آبی، طلایی، رز گلد و مشکی تنها در کشور چین به فروش می‌رسد.

 

این‌ها بهترین گوشی های شیائومی هستند که همین حالا می‌توان آنها را خریداری کرد. اگرچه این کمپانی چینی مدل‌های بسیار متنوع و قدرتمند دیگری را نیز معرفی کرده است، ولی ما تلاش کردیم برخی از محبوب‌ترین و ارزشمندترین محصولت این شرکت را معرفی کنیم. تصور می‌کنید چه موبایل دیگری شایسته قرارگیری در لیست بهترین گوشی های شیائومی است؟

 

 محمد قاسمی 

 

 

 

  • 29
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش