گوشی موبایل شارپ آکوس زیرو (Sharp Aquos Zero) به عنوان نخستین پرچمدار مجهز به نمایشگر OLED شارپ معرفی شد. در ادامه مشخصات فنی ، قابلیت ها و گالری تصاویر گوشی جدید شارپ را مشاهده کنید.
شارپ سرانجام به ناوگان سازندگان گوشی های اولد پیوست. این کمپانی ژاپنی از نخستین گوشی هوشمند مجهز به یک پنل OLEDD خود به نام شارپ آکوس زیرو پرده برداری کرد. شارپ مدتها بود که مشغول توسعه پنلهای ال سی دی بود، اما در طول برگزاری نمایشگاه ایفا ۲۰۱۸ برلین، یک دیوایس با شماره مدل Sharp 801SH توسط این کمپانی رویت شد که به یک نمایشگر اولد مجهز بود. آن مدل حالا با نام نهایی Sharp Aquos Zero چشم به جهان گشوده است تا دنبال کننده طراحی مرسوم گوشی هایی با نمایشگر لبه خمیده نیز باشد.
گوشی موبایل شارپ آکوس زیرو چه از نظر طراحی و چه مشخصات فنی، در قامت یک گوشی پرچمدار قد علم کرده است. از آنجایی که این محصول، نخستین گوشی مجهز به نمایشگر اولد شارپ است، سازنده با دقت نظر خاصی آن را طراحی کرده تا با وزن ۱۴۶ گرم بتوانیم آن را سبکترین پرچمدار مجهز به نمایشگر اولد جهان بنامیم. این به خاطر استفاده از یک فریم ساخته شده از آلیاژ منیزیم است،در حالی که پنل پشتی از جنس فیبر کربن ساخته شده است.
در بالای نمایشگر این گوشی یک تکه بریده شده موسوم به ناچ به چشم میخورد که از دوربین سلفی گوشی میزبانی میکند. از آنجایی که یک اسپیکر روگوشی نیز بر روی آن قرار گرفته، این قسمت ناچ بسیار عریض است. نمایشگر گوشی از دو طرف خمیده است و گوشی ظاهر زیبایی به خود گرفته است. اسلات سیم کارت نیز حالا به بالاترین بخش خمیده حاشیه گوشی قرار گرفته است. از آنجایی که این گوشی در لبهها بسیار باریکتر از متوسط سایر گوشیها است، شارپ تصمیم گرفته تا جایگاه اسلات را اینچنین در نظر بگیرد. همه چیز در راستای هرچه زیباتر جلوه کردن گوشی تصمیم گرفته شده است.
مشخصات فنی شارپ آکوس زیرو
شارپ آکوس زیرو به یک نمایشگر ۶.۲ اینچی با وضوح ۲۹۹۲ در ۱۰۸۰ پیکسل مجهز است. این نمایشگر ارائه کننده نسبت ابعاد ۱۸.۷:۹ با پشتیبانی ۱۰۰ درصدی از محدوده رنگ عریض DCI-P3 و HDR است. در قلب تپندهی آن تراشه اسنپدراگون ۸۴۵ کوالکام جای گرفته که ۶ گیگابایت رم نیز آن را همراهی میکند. یک حافظه داخلی با ظرفیت ۱۲۸ گیگابایت نیز در دسترس کاربران قرار خواهد داشت.
در بخش دوربین، گوشی جدید شارپ به یک سنسور تک لنزی پشتی مجهز است. این سنسور ۲۲.۶ مگاپیکسلی بوده، در حالی که یک سنسور ۸ مگاپیکسلی نیز در داخل دوربین سلفی گوشی جای گرفته است. پنل پشتی همچنین از یک اسکنر اثر انگشت میزبانی میکند. اندروید ۹ پای در راس بخش نرم افزاری این گوشی جای گرفته و یک باتری ۳۱۳۰۰ میلیآمپر ساعتی نیز وظیفهی تامین انرژی مورد نیاز برای روشن ماندن نمایشگر را بر عهده دارد. علاوه بر این، گوشی موبایل پرچمدار سال ۲۰۱۸ شارپ از تاییدیه IP68 برای مقاومت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار برخوردار است و از فناوری تصویری Dolby Vision، همچنین فناوری صوتی Dolby Atmos Stereo بهره میبرد.
متاسفانه در حال حاضر قیمت و زمان عرضه دقیق گوشی Aquos Zero شرکت شارپ مشخص نیست، اما گفته میشود از زمستان سال جاری میلادی در ژاپن به فروش خواهد رسید.
معین کریمی
- 15
- 3