پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۲:۰۷ - ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۲۰۴۹۹۹
موبایل و تبلت

تصاویر و مشخصات جدیدی از ردمی K30 پرو منتشر شد

گوشی ردمی K30 پرو,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت
شیائومی برای نخستین بار تصاویری از گوشی بسیار مورد انتظار K30 پرو منتشر و برخی مشخصات آن را به همراه تاریخ رونمایی اعلام کرده است.

شیائومی در سال گذشته با عرضه‌ی دو گوشی پرچم‌دار مقرون‌به‌صرفه‌ یعنی ردمی K20 و ردمی K20 پرو توانست نظر بسیاری از کاربران را جلب کند. این شرکت در اواخر آذرماه سال جاری جانشین گوشی شیائومی ردمی K20 یعنی ردمی K30 را با عملکرد بهبودیافته‌ معرفی کرد. حال پس از ماه‌ها انتظار، این شرکت چینی بالاخره از برخی جزئیات نسخه‌ی پرو پرده برداشته و تاریخ معرفی رسمی آن را اعلام کرده است. به گفته شیائومی، این گوشی بسیار موردانتظار در ۲۴ مارس (۵ فروردین) برای عرضه در بازار چین رونمایی خواهد شد.

لو ویبینگ، قائم‌مقام مدیرعامل شیائومی و مدیر برند ردمی، به‌تازگی رندر جدیدی از نمای پشتی پرچم‌دار بعدی این شرکت را در شبکه‌ی اجتماعی ویبو منتشر کرده است.

گوشی ردمی K30 پرو,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

در این تصویر کاملا مشخص است که طراحی پنل پشتی K30 پرو در مقایسه با K30 متفاوت بوده و برآمدگی دوربین این بار دایره‌ای شکل است. طبق تصویر، در این گوشی شاهد یک دوربین چهارگانه شامل یک دوربین اصلی با حسگر ۶۴ مگاپیکسلی خواهیم بود. همچنین برخلاف نسخه‌ی معمولی که در آن حفره‌ای درون نمایشگر برای دوربین سلفی تعبیه شده بود، این بار شاهد بازگشت دوربین سلفی پاپ‌آپ هستیم. بدین ترتیب K30 پرو مشابه نسل قبل از نمایشگری تمام‌صفحه با حاشیه‌های اندک بهره خواهد برد.

شیائومی در مورد نوع نمایشگر اطلاعاتی منتشر نکرده است. با توجه به وجود نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی در نسخه‌ی معمولی انتظار می‌رود در نسخه‌ی پرو نیز شاهد این قابلیت باشیم. بااین‌حال هنوز مشخص نیست که نوع پنل مانند نسخه‌ی معمولی LCD خواهد بود یا اینکه شیائومی همانند سری قبل مجددا به استفاده از پنل AMOLED روی خواهد آورد. از رندر فوق همچنین مشخص است که فلاش LED در زیر برآمدگی دوربین و جک هدفون ۳/۵ میلی‌متری در بخش بالای گوشی قرار دارد.

لو ویبینگ علاوه بر انتشار رندر فوق، برخی مشخصات این گوشی را هم اعلام کرده است. طبق پوسترهای منتشرشده، این گوشی به تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۶۵ با پشتیبانی از ۵G، حافظه‌ی ذخیره‌سازی از نوع UFS 3.1 و حافظه‌ی رم LPDDR5 مجهز خواهد بود. همچنین وجود محفظه‌ی بخار (Vapor Chamber) با مساحت ۳۴۳۵ میلی‌متر مربع برای خنک کاری این گوشی تائید شده است. این مطلب K30 پرو را به انتخاب مناسبی برای گیمرها تبدیل می‌کند.

گوشی ردمی K30 پرو,اخبار دیجیتال,خبرهای دیجیتال,موبایل و تبلت

اندکی بعد از انتشار این تصاویر، ونگ تنگ، مدیر بخش تولید ردمی دو ویدئو از ردمی K30 پرو منتشر کرد. این نخستین باری است که K30 پرو را به‌طور رسمی در تصاویر زنده می‌بینیم.

در این ویدئوها شاهد بنچمارک‌گیری با استفاده از دو نرم‌افزار آنتوتو برای بررسی توان پردازشی و اندروبنچ جهت بررسی عملکرد حافظه ذخیره‌سازی هستیم. شیائومی برای به رخ کشیدن قابلیت‌های پرچم‌دار جدیدش، در این ویدئوها به‌طور هم‌زمان از گوشی آنر  V30 پرو نیز بنچمارک‌گیری کرده است. گوشی آنر V30 پرو از تراشه‌ی کرین ۹۹۰ و حافظه داخلی با استاندارد UFS 3.0 استفاده می‌کند درحالی‌که همان‌طور که گفته شد ردمی K30 پرو از تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۶۵ و حافظه‌ی ذخیره‌سازی از نوع UFS 3.1 برخوردار است.

امتیاز ردمی K30 پرو در بنچمارک آنتوتو از ۶۰۰ هزار فراتر می‌رود؛ درحالی‌که امتیاز گوشی رقیب یعنی آنر V30 پرو در حدود ۴۹۰ هزار است. جالب است بدانید که طبق بررسی‌های وب‌سایت GSMArena، تراشه‌ی اگزینوس ۹۹۰ که در سری گوشی‌های گلکسی اس ۲۰ سامسونگ استفاده شده است در بنچمارک آنتوتو امتیازی در حدود ۵۲۰ هزار به دست آورده است.

در بنچمارک اندروبنچ، برای گوشی K30 پرو نرخ خواندن ترتیبی ۱۷۵۲ مگابایت ‌بر ثانیه و نرخ نوشتن ترتیبی ۷۴۵ مگابایت ‌بر ثانیه ثبت شد؛ این درحالی‌که است که آنر V30 پرو در این بنچمارک به سرعت خواندن ۱۶۱۷ مگابایت ‌بر ثانیه و سرعت نوشتن تنها ۲۱۵ مگابایت ‌بر ثانیه رسید که در مقایسه با K30 پرو بسیار پایین‌تر است. شایان ذکر است که ردمی K30 پرو به‌عنوان بخشی از استاندارد UFS 3.1 از فناوری TurboWrite بهره می‌برد. این فناوری سرعت نوشتن اطلاعات را به‌طور قابل‌توجهی افزایش می‌دهد و در مدت زمان کپی شدن فایل‌های بزرگ تأثیر محسوسی دارد.

علاوه بر موارد فوق، لو وبینگ از وجود نسخه‌ی دیگری از این گوشی با عنوان Redmi K30 Pro Zoom پرده برداشته است. بااین‌حال هنوز جزئیاتی از قابلیت‌های این نسخه در دسترس نیست اما با توجه به اسم آن می‌توان حدس زد که این نسخه دارای قابلیت‌های بهبودیافته در زمینه‌ی بزرگنمایی دوربین است.

  • 13
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش