چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
۰۰:۴۲ - ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۲۰۷۱۰
لیگ قهرمانان و جام ملت ها

پیروزی تراکتور برابر شارجه و انتظار برای صعود / شکست السد مقابل النصر و پایان تلخ فولاد

تیم فوتبال تراکتور موفق شد با دو گل محمد عباس‌زاده برابر شارجه صدرنشین به برتری برسد.

به گزارش ایسنا، تیم فوتبال تراکتور در ششمین دیدار خود در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا از ساعت ۲۲:۳۰ در امارات به مصاف الشارجه رفت که این دیدار در پایان نیمه نخست با پیروزی دو بر صفر نماینده ایران همراه شد تا تراکتور گام بزرگی را برای صعود به مرحله بعد بردار و منتظر بازی‌های دو گروه دیگر منطقه غرب آسیا باشد.

گل‌های تراکتور را محمد عباس‌زاده در دقیقه ۷ و ۶۶ به ثمر رساند.

نیمه نخست بازی با نمایش هجومی‌ تراکتور شروع شد و شاگردان رسول خطیبی خیلی زود و در همان دقیقه ۷ موفق به باز کردن دروازه حریف شدند. پرس موفق بازیکنان تراکتور توسط نریمان‌جهان با پاس او به عباس‌زاده همراه شد تا گل نخست بازی توسط تراکتوری‌ها به ثمر برسد.

  پس از این گل، الشارجه برای دقایقی توپ و میدان را در اختیار گرفت و سعی کرد با انداختن توپ‌های بلند پشت مدافعین کناری تراکتور، راهی برای نزدیک شدن به دروازه تراکتور پیدا کنند اما موفق نبودند. در دقیقه ۱۷، تراکتور می‌توانست روی یک ضدحمله به گل دوم برسد اما توپی که ایمانی به رزاق‌پور رساند، با شوت محکم این بازیکن همراه شد که از بالای دروازه به بیرون رفت.

در ادامه باز هم این تراکتور بود که تا دقیقه ۲۵ توپ و میدان را در اختیار داشت و سعی کرد با حملات مستمر، دروازه نماینده امارات را برای بار دوم باز کند. در حالی که تراکتور برای رسیدن به گل دوم تلاش می‌کرد، جدی‌ترین موقعیت شارجه در دقیقه ۲۸ روی یک ضربه ایستگاهی و ارسال کایو به وجود آمد که اخباری با پا توپ را برگشت داد. در دقیقه ۳۰ و کار ترکیبی بازیکنان تراکتور روی یک ضربه ایستگاهی، توپ را در پشت محوطه جریمه به نریمان‌جهان رساند که شوت این بازیکن با برخورد به مدافع الشارجه مقابل بابایی قرار گرفت که شماره ۹ تراکتور برای بار دوم دروازه حریف را باز کرد اما داور این گل را مردود اعلام کرد و خطای آفساید بابایی را گرفت.

در دقیقه ۳۶ این دیدار، الشارجه در پشت محوطه جریمه تراکتور صاحب موقعیت شد که ضربه کایو به صورت بابایی برخورد کرد که همین امر موجب مصدومیت مهاجم تراکتور شد. در ادامه تلاش دو تیم برای زدن گل کافی نبود و شاگردان خطیبی نیمه نخست را پیروز به رختکن رفتند.

نیمه دوم

دو تیم با انجام تغییراتی وارد زمین شدند. الشارجه دو تغییر و رسول خطیبی با به میدان فرستادن تیموری به جای بابایی، با یک تغییر وارد میدان شدند. تغییرات تیم اماراتی باعث شد تا آن‌ها در ۲۰ دقیقه ابتدایی بازی را در دست بگیرند و به دنبال جبران گل باشند اما بی‌دقتی در پاس‌ها و ضربات آخر باعث شد تا دروازه اخباری به صورت جدی تهدید نشود.

در حالی که عبدالعزیز، سرمربی حریف با به میدان فرستادن بازیکنان اصلی خود مانند سالم صالح و شکوروف به دنبال گل تساوی بود، این تراکتور ایران بود که موفق شد روی یک ضدحمله اختلاف را دو برابر کند. کرنر شارجه در دقیقه ۶۶ برگشت داده شد و ایمانی با پاسی بلند، نریمان جهان را صاحب توپ کرد و او با حرکتی سرعتی به داخل محوطه جریمه شارجه رفت و با پاسی در عرض، دروازه خالی را مقابل عباس‌زاده قرار داد تا او گل دوم خود و تیمش را به ثمر برساند.

بعد از این گل و به مدت ۱۵ دقیقه تراکتور عقب کشید و خطیبی نیز در این راستا تغییراتی را مثل به زمین فرستادن اسدی در ترکیب تیمش انجام داد. با وجود حملات شارجه در ۱۰ دقیقه پایانی، این تیم نتوانست اختلاف را کمتر کند تا با دو گل برابر تراکتور شکست بخورد و شاگردان خطیبی تنها تیم بدون باخت مرحله گروهی در منطقه غرب لقب بگیرند.

شارجه با این شکست ۱۱ امتیازی ماند و در رده نخست قرار گرفت و تراکتور با ۱۰ امتیاز دوم شد تا برای صعود، نگاهی به بازی‌های دو گروه باقی مانده دیگر داشته باشد.

ترکیب اولیه تراکتور: محمدرضا اخباری، محمدرضا خانزاده، میلاد فخرالدینی، هادی محمدی، اکبر ایمانی، حمید بوحمدان، پیمان بابایی، سامان نریمان جهان، مهدی تیکدری، ابوالفضل رزاق پور و محمد عباس زاده.  

  ترکیب اولیه الشارجه: عادل الحوسانی، شاهین عبدالله، حمد جاسم، کایو، محمد عبدالباسط، رشید سیف، خالد بواضیر، علی محمد، خالد ابراهیم، لوان پریرا، عبدالرحمان جمعه.

لیگ قهرمانان آسیا|پایان تلخ فولاد در آسیا/ شکست السد مقابل النصر

تیم فولاد خوزستان در آخرین دیدار مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا مقابل الوحدات اردن شکست خورد.

تیم فولاد خوزستان در آخرین شب دور گروهی لیگ قهرمانان آسیا مقابل الوحدات اردن قرار گرفت که در پایان با نتیجه یک بر صفر شکست خورد.

در دیگر بازی این گروه، النصر عربستان ۲ بر یک مقابل السد قطر به پیروزی رسید تا به عنوان تیم اول و با ۱۱ امتیاز به مرحله بعد صعود کند. السد، الوحدات و فولاد رتبه‌های دوم تا چهارم را به خودشان اختصاص دادند.

داور: علی صباح عدای القیسی (عراق)

کمک‌ها: حیدر عبدالحسن و امیر داوود حسین (عراق)

کارت زرد: رجا عاید از الوحدات / مهران موسوی و محمد آبشک از فولاد

کارت قرمز: -

گل: حسن سونی سعد (۲۷) برای الوحدات

ترکیب فولاد: محسن فروزان، عارف آقاسی، مهران موسوی، مجتبی نجاریان، محمدزبیر نیک نفس (۴۳-محمد میری)، محمد آبشک (۸۳-صابر حردانی)، آیاندا پاتوسی، فرشاد احمدزاده (۸۳-محمد قاسمی نژاد)، حسین ابراهیمی (۴۳- محمدرضا عباسی)، مهران درخشان مهر و لوسیانو پریرا (۸۰-یوسف کی شمس)

سرمربی: جواد نکونام

ترکیب الوحدات: عبدالله راعد الفخوری، فادی الوعد، احمد زریک (۶۲-احمد هشام)، احمد طاهر هیکل، دانیال احمد افانه، رجایی عاید فایل (۷۰-احمد الیاس)، انس احمد حمَد (۲+۹۰-ابراهیم الجوبری)، صالح راتب (۶۲-عبدالعزیز ان‌دیای)، حسن سونی علی سعد (۶۲-احمد صالح)، یزن العرب و محمد الدومئی

سرمربی: عبدالله ابو زما

نیمه اول

در دقیقه ۲۷ سانتر هافبک اردنی‌ها و ضربه سر حسن سعد وارد دروازه فولادی‌ها شد تا شاگردان نکونام با یک گل از حریف‌شان عقب بیفتند.

در دقیقه ۳۰ شوت فرشاد احمدزاده با برخورد به مدافعان الوحدات برای این تیم خطرساز شد اما دروازبان اردنی‌ها این توپ را مهار کرد.

در دقیقه ۳۴ شوت محمد آبشک از کنار دروازه الوحدات به بیرون رفت.

در ادامه حملات فولادی‌ها بی اثر بود تا این دیدار در پایان نیمه اول با شکست شاگردان جواد نکونام به پایان برسد.

نیمه دوم

در دقیقه ۴۹ ضربه مهران درخشان مهر در موقعیت تک به تک با واکنش عبدالله راعد دروازبان الوحدات همراه شد.

در دقیقه ۵۳ شوت محمد آبشک از کنار دروازه الوحدات به بیرون رفت.

در دقیقه ۶۷ شوت پاتوسی با واکنش عبدالله به کرنر فرستاده شد. در ادامه سانتر این بازیکن روی یک ضربه کرنر با ضربه سر شیمبا به شکل خطرناکی به بیرون رفت.

در دقیقه ۷۵ ضربه پاتوسی در محوطه جریمه الوحدات از بالای دروازه این تیم به بیرون رفت.

در دقیقه ۷۷ فشار فولادی‌ها منجر به یک موقعیت خوب گلزنی شد اما پاتوسی توپ را در دهانه دروازه به بیرون زد و این موقعیت را از دست داد.

در دقیقه ۸۱ ضربه اناس احمد در محوطه جریمه از بالای دروازه فولادی‌ها به بیرون رفت.

ترکیب فولاد ایران: محسن فروزان، مجتبی نجاریان، مهران موسوی، عارف آقاسی، مهران درخشان مهر، محمد آبشک (۸۲ صابر حردانی)، محمد زبیر نیک‌نفس(۴۳ محمد میری)، فرشاد احمدزاده (محمد قاسمی نژاد)، حسین ابراهیمی (۴۳ محمد عباسی)، پاتوسی و لوسیانو پریرا (۸۰ یوسف کی‌شمس)

ترکیب الوحدات اردن: عبدالله راعد، محمد الدمیری، یزدان العرب، حسن سعد ( ۶۲ سمیر)، صالح راطب (۶۲ عبدالعزیز اندیا)، اناس احمد، رجایی عاید (۷۰ احمد الیاس)، دانیال احمد، احمد طاهر، احمد زریک (۶۲ عبدل مونم) و فادی عواد

  • 11
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • سه شنبه ۲ مرداد
    -
    ۱۸:۰۰
  • دوستانه
    اشتورم گراتس - پورتو
    ۲۰:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    دیناموکیف - پارتیزان بلگراد
    ۲۱:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
  • چهارشنبه ۳ مرداد
    دوستانه
    منچسترسیتی - سلتیک
    ۰۳:۰۰
  • والیبال قهرمانی زیر ۲۰ سال آسیا ۲۰۲۴
    ایران - چین تایپه
    ۱۳:۰۰
  • دوستانه
    کاشیما آنتلرز - برایتون
    ۱۳:۳۰
  • دوستانه
    سرزو اوزاکا - دورتموند
    ۱۳:۴۵
  • دوستانه
    روتاخ اگرن - بایرن مونیخ
    ۱۵:۳۰
  • فوتبال المپیک
    امید آرژانتین - امید مراکش
    ۱۶:۳۰
  • فوتبال المپیک
    امید ازبکستان - امید اسپانیا
    ۱۶:۳۰
  • فوتبال المپیک
    امید گینه - امید نیوزیلند
    ۱۸:۳۰
  • فوتبال المپیک
    امید مصر - امید دومینیکن
    ۱۸:۳۰
  • فوتبال المپیک
    امید عراق - امید اوکراین
    ۲۰:۳۰
  • فوتبال المپیک
    امید ژاپن - امید پاراگوئه
    ۲۰:۳۰
  • دوستانه
    گالاتاسرای - لچه
    ۲۱:۰۰
  • فوتبال المپیک
    امید فرانسه - امید آمریکا
    ۲۲:۳۰
  • پنج شنبه ۴ مرداد
    دوستانه
    چلسی - رکسام
    ۰۵:۳۰
  • دوستانه
    آرسنال - بورنموث
    ۰۶:۰۰
  • والیبال قهرمانی زیر ۲۰ سال آسیا ۲۰۲۴
    ایران - قطر
    ۱۳:۰۰
  • لیگ برتر فوتسال
    فولاد هرمزگان - ایرالکو اراک
    ۱۹:۰۰
ویژه سرپوش