دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۶:۰۷ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۱۰۲۴۳۳
لیگ قهرمانان و جام ملت ها

سعید فائقی: سطح مدیریت فوتبال ما ضعیف است

سعید فائقی,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ قهرمانان و جام ملت ها
معاون پیشین سازمان تربیت بدنی گفت: سطح مدیریت ما در فوتبال ضعیف است و به همین دلیل در عرصه بین المللی دارای کرسی نیستیم.

به گزارش مهر، سعید فائقی در گفتگو با رادیو تهران و در خصوص موفقیت قطر در بحث میزبانی از اماراتی ها و عربستانی ها در لیگ قهرمانان آسیا و ناکامی ایران در این زمینه، گفت: این موضوع را باید از چند زاویه نگاه کنیم. اول اینکه مدیران فوتبالی ما به لحاظ مدیریت بین المللی ضعیف هستند و دوم کرسی های زیادی را از دست داده اند و در پایان وزارت امور خارجه ما خودش را از موضوع ورزش مبرا می داند.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا وزارت خارجه می تواند در این موضوع دخالت کند؟ گفت: متاسفانه این موضوع را در سیاست های خارجی و بحث دیپلماسی قلمداد نمی کنند اما به راحتی می توان از طریق وزارت امور خارجه پیگیر این مسئله شد.

 

فائقی در پاسخ به این سوال که آیا فدراسیون می تواند از طریق امور خارجه پیگیر شود؟ گفت: متاسفانه به دلیل اینکه در مدیریت خصوصاً در فوتبال ضعیف و کم رنگ هستیم و نمی توانیم یارگیری کنیم. بنابراین از سایر امکانات نمی توانیم استفاده کنیم. ما در ششمین دوره آسیا دبیر کل بودیم و در کمیته ها صاحب نفوذ اما این روزها همه کرسی ها را از دست داده ایم و هیچ نفوذی در ورزش آسیا نداریم و متاسفانه مثلاً در استقلال می بینیم به دلیل تغییرات مدیریتی، زمان تعهدها می گذرد و ما یا با محرومیت های بین المللی یا با کسر امتیاز مواجه می شویم.

 

وی تاکید کرد: ما باید در این مدت که این مسائل به ما تحمیل شد هزینه ها را دریافت می کردیم. وقتی مسابقات استقلال و پرسپولیس در کشور بی طرف برگزار می شود. ما تماشاگرانمان که نقطه قوت ما در فوتبال هستند را از دست می دهیم و این هم تنها به دلیل مدیریت ضعیف است که ما را عقب انداخته است.

 

وی در خصوص صحبت های غفاری مبنی بر اینکه بعضی مدیران ما به زبان انگلیسی مسلط نیستند، گفت: این یک مشکل بزرگ برای فوتبال ما است. وقتی شما نتوانید صحبت کنید و کلامت را انتقال بدهید از قافله عقب می افتید. متاسفانه شنیدم یکی از عزیزانی که در یکی از اجلاس ها شرکت کرده بود حتی شماره اتاقش را هم نمی توانست بخواند که این سوژه خنده خیلی ها شده بود. این یک گرفتاری بزرگ برای ما است و کسی که به عنوان مدیر بین المللی باید به کشورهای دیگر سفر کند حداقل باید به زبان بین المللی مسلط باشد.

 

فائقی در پاسخ به این سوال که چه باید کرد تا این اشکال برطرف شود، گفت: زمینه ای را فراهم کنند که مدیران قبلی بازگردند. ما مدیران توانا زیاد داریم. باید دست از گروه‌گرایی برداریم و اینکه به مدیرانمان آموزش لازم را بدهیم تا قواعد بین المللی را یاد بگیرند. چه اشکالی دارد که مدیران ما هم در کلاس های آموزشی شرکت کرده و چیزهای زیادی یاد بگیرند. چرا نباید از نیروهای همه استان ها استفاده کنیم و تنها به یک استان بسنده کنیم. همین غفاری استخوان خُرد کرده است و باید از او نهایت استفاده را برای موفقیتمان ببریم.

 

وی در پاسخ به این پرسش که کفاشیان رئیس بود، بعد جای خود را به تاج داد و تاج هم دوباره از کفاشیان استفاده کرد، آیا این اشتباه است یا خیر؟ گفت: مبتکر این شیوه کار پوتین رئیس جمهور روسیه بود. اما او یک ویژگی داشت و اینکه آدم هایی که به این روش آشنا بودند را می آورد. اما با راهی که ما در پیش گرفته ایم ۸ سال تجربه ضعیف داشتیم، به هیچکس اجازه ندادیم وارد شود و دوباره هم این تجربه ضعیف ۸ سال گذشته را تکرار می کنیم و مشخص نیست در پایان چه اتفاقی خواهد افتاد.

 

معاون پیشین سازمان تربیت بدنی در خصوص انتخابات فدراسیون که پرحاشیه هم بوده و حضور برای مدیران جوان فراهم نشده است، گفت: متاسفانه در راهی افتاده ایم که همه چیز برایمان انحصاری شده است و لابی داخلی ما از خارجی قوی تر شده و برای اینکه به پست برسیم به هر کاری دست می زنیم. کاش به جای اینکه اینقدر لابی داخلی‌مان قوی بود، در لابی خارجی موفق بودیم. اگرچه خیلی ها اعتراض کردند اما این اعتراض ها بی فایده بوده و صدای آنها به کسی نرسیده است.

 

فائقی در خصوص انتخابات فدراسیون فوتبال و اتفاقاتی که برای عزیزی خادم و اسلامیان افتاد، گفت: متاسفانه آنجا هم شاهد اتفاقات ناخوشایندی بودیم و دیدیم که شرایط به گونه دیگری رقم خورد و باز هم لابی داخلی کار خودش را کرد.

 

وی در پاسخ به این پرسش که چرا قطر می تواند در AFC موفق باشد اما ما چنین موفقیتی را نخواهیم داشت، گفت: دلیلش روشن است. قطری ها از لابی قوی سود می برند اما باید ببینیم کفاشیان چه کاری انجام داده است، جز اینکه تنها در دو روزی که در اجلاس بوده پیگیر کار بوده. قطری ها از طریق سفارت و وزارت امور خارجه‌شان پیگیر همه کارها هستند اما ما آنقدر تنهاییم که بعضی اوقات به درد خودمان هم نمی رسیم.

 

معاون پیشین سازمان تربیت بدنی در پایان و در پاسخ به این سوال که آیا می توان به دادگاه بین المللی ورزش اعتماد کرد؟ گفت: حتماً باید اعتماد کنیم. البته باید کسی را داشته باشیم که بتواند در دادگاه حمایت کند. همانند زمانی که دکتر مصدق در دادگاه لاهه شرکت کرد و پیروز شد. بنابراین باید نفری که برای حضور در دادگاه انتخاب می کنیم آنقدر قوی باشد که بتواند پیروز از آن میدان خارج شود.

 

 

  • 9
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱ مرداد
    دوستانه
    الهلال - العربی
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    اینتر - پرگولتزه
    ۲۰:۰۰
  • دوستانه
    کوشیچه - آاس رم
    ۲۱:۰۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    اسپانیا - فرانسه
    ۲۱:۳۰
  • جام ملت های زیر ۱۹ سال اروپا ۲۰۲۴
    ترکیه - دانمارک
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال دوستانه
    آمریکا - آلمان
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۲ مرداد
    لیگ قهرمانان اروپا
    لوگانو - فنرباغچه
    ۲۲:۰۰
  • دوستانه
    اسپورتینگ - سویا
    ۲۳:۰۰
ویژه سرپوش