شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳
۱۰:۰۵ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۲۰۳۹۶۰
لیگ قهرمانان و جام ملت ها

پرسپولیس - پاختاکور، هفته اول مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا

ماموریت تیم برانکو: حفظ رکورد شکست‌ناپذیری

پرسپولیس و پاختاکور,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,لیگ قهرمانان و جام ملت ها

نخستین بازی پرسپولیس و پاختاکور روز سه‌شنبه ۲۰ اسفند سال ۱۳۸۱ در مرحله گروهی لیگ قهرمانان ۲۰۰۳-۲۰۰۲ برگزار شد. در آن فصل بازی‌های مرحله گروهی رقابت‌های باشگاهی آسیا به صورت متمرکز در یک گروه برگزار می‌شد، نه به شکل و شمایل فعلی. پاختاکور میزبان بازی‌های این گروه از مسابقات بود و موفق شد در حضور ۴۵ هزار هوادارش در ورزشگاه خانگی خود و با قضاوت ماسایوشی اوکادا داور ژاپنی با یک گل پرسپولیس را شکست بدهد.

 

در عوض پرسپولیسی‌ها فصل پیش شروعی فوق‌العاده مقابل نماینده ازبکستان داشتند و با سه گل حریف ازبک‌شان یعنی تیم نسف‌قارشی را شکست دادند، بی‌آنکه دروازه‌شان باز شود. ترکیب پرسپولیس در آن بازی اما خیلی متفاوت بود. اینک امیری، منشا، محرمی و احمدزاده رفته‌اند و ماهینی و ربیع‌خواه هم به دلیل مصدومیت بازی نمی‌کنند.

 

 

آغازگر فصل تازه لیگ قهرمانان برای پرسپولیسی‌ها، بازی با پاختاکور است. تیمی که در لیگ قهرمانان تنها یک بار و آن‌هم ۱۶ سال پیش در ورزشگاه خانگی‌اش مقابل پرسپولیس بازی کرده و همان یک بازی را هم برده است. این پرسپولیس البته با پرسپولیسِ سال‌های دور خیلی فرق دارد و دیدیم که در دو فصل گذشته لیگ قهرمانان نمایشی فوق‌العاده ارائه کرد و با برانکو نتایجی فراتر از تصور گرفت.

 

قرمزها با وجود تمام مشکلات و محدودیت‌هایی که در مقایسه با رقبای ثروتمندشان داشتند، یک بار تا نیمه‌نهایی رسیدند و فصل بعد فینالیست شدند. حالا به صورت احساسی برخی بر این باورند که این فصل نوبت قهرمانی پرسپولیس در آسیاست اما باید دید تیم برانکو  ابزار و قدرت لازم برای رسیدن به چنین هدفی را دارد؟

 

پرسپولیس بعد از ترمیم نقاط خالی مانده و کمبودهایی که از نظر تعداد بازیکن داشت، به نظر می‌رسد خوب موقعی به آمادگی نسبی و هماهنگی رسیده است. این تیم در بازی با صنعت‌نفت آبادان نشانه‌هایی از قدرت واقعی و مورد انتظار هوادارانش را نمایان کرد اما واقعیت این است که کیفیت بازی‌های لیگ قهرمانان بالاتر است و حریفان دشوارتری پیش‌روی این تیم قرار می‌گیرند.

 

در واقع پرسپولیس برای صعود از مرحله گروهی و از همین بازی اول مقابل پاختاکور باید کیفیت بالاتری نسبت به بازی‌اش مقابل صنعت‌نفت آبادان در لیگ برتر ارائه دهد و در بازی‌های خانگی و مقابل حریفان سرسخت‌تر به فکر جمع‌آوری بیشترین امتیازها در مرحله گروهی باشد. پرسپولیس البته می‌داند که با گذر از مرحله گروهی کارش سخت‌تر هم می‌شود چرا که باید با تیم‌هایی بزرگتر از حریف ازبکستانی‌اش بازی کند؛ تیم‌هایی همچون السد که قدرت فصل گذشته‌اش را حفظ کرده، الاهلی که تیم ضعیفی نیست، الدحیل که تقویت شده، الهلالی که اصلا شبیه تیم دست و پا بسته فصل قبلش نیست و یا العینِ همواره قدرتمند.

 

در واقع همانطور که دیگر قدرت‌های منطقه غرب آسیا تجهیز شده و قدرتمندتر از فصل قبل لیگ قهرمانان به فصل جدید این رقابت‌ها پا گذاشته‌اند، پرسپولیس هم باید تیمی بهتر از سال ۲۰۱۸ خود باشد تا به پیش‌بینی احساسی هوادارانش که حالا دیگر به کمتر از قهرمانی آسیا راضی نیستند، جامه‌عمل بپوشاند. هر چند هنوز برای صحبت در این رابطه خیلی زود است و فعلا موفقیت در نخستین آزمون بیش از هر موضوع دیگری اهمیت دارد.

 

منظور، همین بازی با پاختاکور است که پرافتخارترین تیم باشگاهی ازبکستان به حساب می‌آید و سه‌شنبه (امروز) برای دومین بار در تاریخ لیگ قهرمانان آسیا پرسپولیس مقابلش خواهد ایستاد. نخستین بازی دو تیم روز سه‌شنبه ۲۰ اسفند سال ۱۳۸۱ در مرحله گروهی لیگ قهرمانان ۲۰۰۳-۲۰۰۲ برگزار شد. در آن فصل بازی‌های مرحله گروهی رقابت‌های باشگاهی آسیا به صورت متمرکز در یک گروه برگزار می‌شد، نه به شکل و شمایل فعلی.

 

پاختاکور میزبان بازی‌های این گروه از مسابقات بود و موفق شد در حضور ۴۵ هزار هوادارش در ورزشگاه خانگی خود و با قضاوت ماسایوشی اوکادا داور ژاپنی با یک گل پرسپولیس را شکست بدهد. تنها گل آن بازی توسط انورجان سولیف در دقیقه ۲۲ به ثمر رسید. البته پرسپولیس که به‌عنوان قهرمان نخستین دوره لیگ برتر به این مسابقات پا گذاشته بود، در آن گروه با دو پیروزی ۴ بر یک برابر نیسا ترکمنستان و یک بر صفر مقابل الطلبه عراق شش امتیاز به دست آورد اما از آنجا که فقط یک تیم از گروه صعود می‌کرد، از دور رقابت‌ها حذف شد و به مرحله بعدی نرسید.

 

این شکست تقریبا ۱۶ سال پیش رقم خورد اما در عوض پرسپولیسی‌ها فصل پیش شروعی فوق‌العاده مقابل نماینده ازبکستان در تهران داشتند. فصل گذشته لیگ قهرمانان زودتر از امسال شروع شد و پرسپولیس در هفته اول میزبان نسف‌قارشی دیگر نماینده ازبکستان بود. آن بازی سه هفته زودتر از تقابل امروز دو نماینده ایران و ازبکستان در این فصل برگزار شد و شاگردان برانکو روز ۲۴ بهمن با سه گل حریف ازبک‌شان را شکست دادند، بی‌آنکه دروازه‌شان باز شود.

 

در آن بازی منشا در نیمه اول و علیپور دو بار در نیمه دوم گل زدند اما ترکیب پرسپولیس خیلی با تیم فعلی متفاوت بود.

از ترکیب اصلی آن مسابقه وحید امیری، گادوین منشا، صادق محرمی و فرشاد احمدزاده در بازی امروز حضور نخواهند داشت و حسین ماهینی و محسن ربیع‌خواه هم به دلیل اینکه مصدوم هستند، بازی نخواهند کرد تا تیم برانکو با شش تغییر نسبت به نخستین بازی فصل قبل خود در لیگ قهرمانان، فصل جدید را آغاز کند.

 

 

رکورد فوق‌العاده پرسپولیس: شکست‌ناپذیر در آزادی

پرسپولیس با برانکو رکوردی فوق‌العاده را به نام خودش ثبت کرده؛ شکست‌ناپذیری در بازی‌های خانگی لیگ قهرمانان آسیا. نزدیک به هفت سال است که پرسپولیس در نبرد با حریفان آسیایی‌اش در جو وحشتناک ورزشگاه آزادی شکست نخورده و از این بابت رکورددار است. تیم برانکو در ۱۷ بازی پیاپی خود در لیگ قهرمانان، در ورزشگاه آزادی هیچ شکستی را تجربه نکرده و امیدوار است که با کسب یک پیروزی دیگر، این رکورد را برابر حریف ازبک خود حفظ کند. پرسپولیس آخرین ‌بار ۱۲ اردیبهشت ۹۱ مغلوب الهلال شد و از آن به بعد با ناکامی آزادی را ترک نکرده است.

 

newspaper.iran-varzeshi.com
  • 18
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
کاظم نوربخش بیوگرافی کاظم نوربخش بازیگر کمدین ایرانی

تاریخ تولد: ۱ مهر ۱۳۵۵

محل تولد: بیجار، کردستان، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم انسانی

ادامه
جیمی ولز بیوگرافی جیمی ولز نابغه پشت ویکی پدیا

تاریخ تولد: ۷ اوت ۱۹۶۶

محل تولد: هانتسویل، آلاباما، ایالات متحده آمریکا

ملیت: آمریکایی، بریتانیایی

حرفه: موسس بنیاد ویکی مدیا

ثروت: ۱/۵ میلیون دلار

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۱۰ خرداد
    لیگ آزادگان
    چادرملو اردکان - فجر سپاسی
    ۱۹:۳۰
  • جمعه ۱۱ خرداد
    دوستانه
    آاس رم - آث میلان
    ۱۳:۳۰
  • جام حذفی عربستان
    الهلال - النصر
    ۲۱:۳۰
  • شنبه ۱۲ خرداد
    لیگ برتر امارات
    خور فکان - الاتحاد کلبا
    ۱۷:۵۰
  • لیگ برتر ایران
    پیکان - استقلال
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    ملوان - آلومینیوم اراک
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    صنعت نفت آبادان - تراکتور
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    گل گهرسیرجان - ذوب آهن
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    سپاهان - شمس آذر قزوین
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    پرسپولیس - مس رفسنجان
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    نساجی مازندران - فولاد
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    استقلال خوزستان - هوادار
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر امارات
    شارجه امارات - الوحده امارات
    ۲۰:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    رئال مادرید - دورتموند
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش