شنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۳
۱۸:۰۸ - ۰۳ تير ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۴۰۲۲۵
سرپوش فوتبالی

حمله شدیداللحن فتح‌الله‌زاده به وزارت ورزش و رئیس جمهور: به زندان می‌روم اما همه چیز را می‌گویم/ رئیسی به داد استقلال برسد

حمله فتح الله زاده به روحانی و سلطانی فر,اطظارات جنجالی فتح الله زاده علیه روحانی
علی فتح‌الله‌زاده مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال گفت: آقای سلطانی‌فر در این مدت اندکی که به پایان کارت مانده بیا و توبه کن وگرنه هواداران سر پل صراط یقه‌ات را می‌گیرند.

پیرو تغییرات چندباره طی سال‌های اخیر در هیئت مدیره باشگاه استقلال با یکی از مدیران اسبق این مجموعه که در سالهای پس از انقلاب، پر افتخارترین مدیر باشگاه استقلال بوده صحبت کردیم.

علی فتح‌الله‌زاده در گفت و گو با خبر ورزشی، درباره انتصاب‎های جدید در هیئت مدیره باشگاه استقلال، وضعیت بغرنج مدیریت در این مجموعه، آینده باشگاه، دولت رو به پایان حسن روحانی و انتخاب سید ابراهیم رئیسی به عنوان رئیس جدید دولت بعد حرف زد. متن این پرسش و پاسخ در ادامه می‌آید:

آقای فتح‌الله‌زاده، باز هم برای چندمین بار طی سالهای اخیر شاهد تغییر چند باره در جمع اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال بودیم. این روال تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟

واقعیت این است وقتی می‌گفتند آقای وزیر می‌خواهد استقلال را نابود کند، به مخیله کسی نمی‌گنجید که واقعاً چنین باشد! که وزیر یک مملکت اینقدر سطح فکری پایین داشته باشد تا برای موفقیت تیم محبوبش، رقیب آن را تخریب کند! این شیوه یکی از سطح پایین ترین روش‎ها در بحث هواداری است که حتی در پایین‌ترین رده ، یعنی آنهایی که برای طرفداران تیم رقیب شان کری می‌خوانند هم راضی نمی‌شوند با ناجوانمردی، رفتارهایی را در قبال تیم رقیب شان انجام بدهند که منجر به تخریب آن می‌شود.

بیشتر توضیح می‌دهید؟

رفتارهایی که از سوی وزارت ورزش طی این سال‌ها در قبال باشگاه استقلال انجام شده در تاریخ ورزش کشور ما بی نظیر است. تا به حال دیده نشده و تا ابد هم دیده نخواهد شد. دلیلش هم هویداست! چطور ممکن است ظرف شش، هفت سال ۶۰، ۷۰ نفر در این باشگاه پست بگیرند و از آن برکنار شده یا خودشان کناره گیری کنند؟ این یعنی ما هیچ تخصصی در زمینه انتخاب مدیر نداریم و این قدر افراد را جابجا می‎ کنیم تا در نهایت به فرد درست برسیم! ولی من می‌گویم این راهش نیست.

چرا این مسائل از طریق دولت پیگیری نشد؟

لابد می‌گویند من خبر نداشتم! اگر این مسائل را به آقای روحانی بگویید با این که پنج سال است هوادار ما ضجه می‌زند که یک نفر به داد تیمش برسد، حتما باز هم می‌گوید من چیزی در این باره نشنیدم! این موضوع درباره آقای روحانی مسبوق به سابقه است. مثل آن روزی که صبح بیدار شده بود و فهمید بنزین گران شده! بعد پشت میکروفون رفت و گفت: من خبر نداشتم و امروز شنیدم! آخر مگر می‌شود کسی وزیر ورزش را در قبال این همه رفتارهای یکسویه سین جیم نکند؟

در این سالها این شائبه همواره مطرح بود که افرادی در بدنه دولت علاقمند به تیم پرسپولیس هستند. نمونه‌اش هم آذری جهرمی‌وزیر ارتباطات بود!

اشکالی ندارد! شما اگر دوست دارید تیم محبوبتان بالا برود مهم نیست اما حق ندارید برای بالا رفتن تیم محبوبتان تیم رقیب را تخریب کنید. چوب لای چرخش بگذارید و سنگ جلوی پایش بیندازید.

مهدی عبدیان از اعضای هیئت مدیره با انتشار متنی در صفحه شخصی‌اش به برخی مسائل اشاره کرده که...؟

... بله! ما باید بدانیم پشت پرده چه معاملاتی انجام می‌‎شود؟ چه پرونده‌هایی وجود دارد؟ این همه بده و بستان برای چیست؟ آیا استقلال تیمی‌است که به خاطر معاملات شخصی درباره‌اش تصمیم گیری شود؟ این مسائل باید افشا شوند. یک مسئول حق ندارد از جایگاهش سوء استفاده کند. مأخوذ به حیایی هواداران هم حدی دارد.

مددی به تازگی اعلام کرد گرفتاری‌های مالی اش به خاطر بدهی‌های قبلی بوده است. شنیدید؟

این حرف تکراری بود! این چه بهانه‌هایی است که شما به مدیران منصوب تان یاد داده‌اید که هی بیایند و بگویند ما مشغول پرداختن بدهی‌های ۱۰ سال گذشته بودیم؟ آخر مگر مدیران ۱۰ سال پیش هم مثل شما با سرمایه بیت المال چنین کارهایی کردند؟ آیا چنین نتایجی گرفتند که این را اینقدر تکرار می‌کنید؟ حرف دیگری یادتان نداده اند؟ بهانه ای بهتراز این ندارید؟ به خدا گوش هوادار از این بهانه‌ها تکراری پر است! در همین ۱۰ سال، هزار میلیارد تومان پول به باشگاه استقلال آمده ولی آقایان چند جام برای هواداران آوردند؟ ما با ۶۰ میلیارد تومان ۱۰ جام برای باشگاه استقلال آوردیم اما شما با این هزار میلیارد فقط یک جام آوردید که آن هم سهم سیدرضا افتخاری بود.

چه کسی باید به این مسائل رسیدگی کند؟

من این را از شما می‌پرسم که اصحاب رسانه! آیا در مملکت ما کسی نیست این افراد را سین جیم کند؟ از آنها جواب بخواهد؟ حساب بخواهد، کتاب بخواهد؟ قطعا هستند افرادی که این مسایل را به درستی می‌بینند. ولی چرا کسی به فکر نیست؟ این همان پشت پرده‌هایی است که عبدیان هم درباره اش گفته. مردم باید این مسایل را بدانند. من از امروز ایستاده‌ام. پای کار هستم. حتی اگر به زندان بروم. این باشگاه حاصل تلاش میلیونها انسان طی ۷۶ سال است که زحمت کشیده‌اند تا برندی به نام استقلال را بسازند آن وقت شما می‌آیید مربی را می‌زنید، پیشکسوت را می‎زنید، هوادار را می‌زنید... برای چه؟ به چه دلیل؟ مگر چه چیزی بیشتر از موفقیت تیم استقلال از سوی این‎ها خواسته شده است؟ استقلال چون زحمت کشیده و توانسته دو ستاره آسیایی بگیرد و دو بار قهرمان آسیا شود، گناه کرده؟ اینکه شما نمی‌توانید قهرمان آسیا شوید، تقصیر هوادار استقلال چیست؟ تقصیر بازیکنان استقلال چیست؟ شما به خاطر منیّت‎ها بین طرفداران دو باشگاه تفرقه انداخته اید.

چطور؟

شاهد هستیم در این چند سال اخیر کری خوانی بین هواداران سرخابی از شکل و شمایل کری خوانی‌های دهه‌های قبل به وضعیت بدی تغییر پیدا کرده است. بزرگان این دو باشگاه هرگز با هم عناد نداشتند. هرگز بین استقلالی و پرسپولیسی جنگ نبود. دو دوست استقلالی و پرسپولیسی روی یک موتور برای تماشای دربی به استادیوم می‌رفتند. شما امروز چه کرده‌اید که این همه تفرقه بین طرفداران دو تیم به وجود آمده؟ به خدا قسم باید توبه کنید. این هوادار سر پل صراط یقه تان را می‎گیرد.

در پایان رای گیری انتخابات ریاست جمهوری، ابراهیم رئیسی با آرای بیش از ۱۸ میلیون نفر به این عنوان انتخاب شد. شما به عنوان یکی از مسئولان موفق پیشین در باشگاه استقلال با توجه به شرایط امروز این مجموعه طی این سالها چه تقاضایی از رئیس جمهور منتخب و رئیس دولت آینده دارید؟

اولاً جا دارد این انتخاب را به آقای رئیسی تبریک بگویم. یکی از دلایلی که مردم رویکرد مثبتی نسبت به ایشان پیدا کردند به خاطر حرف شنوی، فساد ستیزی و عدالت محوری ایشان بوده است. مردم این را در دوران ریاست رئیسی بر قوه قضاییه دیدند. دیدند که چطور به نحو مطلوبی آن را نشان داد و مقابل خلافکار و فساد ایستاد.

حالا چه توقعی از رئیس جمهور جدید می‎ رود؟

آقای رئیسی درد مردم را می‌شنود و قطعاً خودشان و اطرافیانش از مصائب و مسائلی که در این سالها بر باشگاه استقلال و هوادارانش گذشته مطلع هستند. این توقع می‌رود که آقای رئیسی با حضور بر مسند ریاست جمهوری به فریاد این هوادار رسیدگی کند.

حرف آخر؟

جالب است آقای روحانی در تازه‌ترین صحبت‌هایش گفت "چرا کسی از ما تشکر نکرده است؟" تشکر؟ کدام تشکر؟ برای کدام کارتان باید از شما تشکر کنیم؟ چه گلی به سر این مردم زدید؟ اینکه دلار ۲۰۰۰ تومانی را ۲۵ هزار تومان کردید، تشکر دارد؟ کسی می‌توانست چنین کاری را ظرف ۳، ۴ سال انجام دهد؟ اگر این اقدامات تشکر دارد، بنده شخصاً از شما تشکر می‌کنم. متشکرم قیمت دلار را به ۲۵ هزار تومان افزایش دادید.

  • 16
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۱۵ تیر
    جام ملت های اروپا
    پرتغال - فرانسه
    ۲۲:۳۰
  • شنبه ۱۶ تیر
    کوپا آمریکا
    ونزوئلا - کانادا
    ۰۴:۳۰
  • جی لیگ ژاپن
    گامبا اوزاکا - یوکوهاما مارینوس
    ۱۳:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    انگلیس - سوئیس
    ۱۹:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    هلند - ترکیه
    ۲۲:۳۰
  • یکشنبه ۱۷ تیر
    کوپا آمریکا
    کلمبیا - پاناما
    ۰۱:۳۰
  • کوپا آمریکا
    اروگوئه - برزیل
    ۰۴:۳۰
  • کوپا آمریکا
    -
    ۱۷:۳۰
  • دوشنبه ۱۸ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    هیوستون دینامو - لس آنجلس اف سی
    ۰۴:۰۰
  • لیگ MLS آمریکا
    لس آنجلس گلکسی - مینسوتا
    ۰۶:۰۰
ویژه سرپوش