دوشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۳
۱۶:۰۴ - ۲۸ تير ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۴۲۳۸۴
سرپوش فوتبالی

جوابیه فرشاد ماجدی برای فرهاد مجیدی؛به خاطر غرور و تکبر شما از استقلال رفتم

کادر فنی استقلال,فرهادمجیدی
فرهاد مجیدی یکی از اعضای کادر فنی استقلال را کنار گذاشته است. فرشاد ماجدی که با او رفاقت دیرینه ای داشته است.

به گزارش ورزش سه، سرمربی استقلال در خصوص چرایی این موضوع خطاب به خبرنگاران گفت: از روزی که به استقلال آمدم گفتم روی نظم و انضباط حساس هستم. آقای فرشاد ماجدی که رفیق ۲۰ ساله من بشمار می رود شب بازی بدون اجازه من اردوی استقلال را ترک کرده و به خانه رفته و من در این زمینه با هیچ کس شوخی ندارم.

بعد از این اظهار نظر فرشاد ماجدی یادداشتی برای ما فرستاده است که از این قرار است:

من دوست ۲۰ ساله فرهاد مجیدی نبودم بلکه رفیق۲۹ ساله ایشان بودم. زمانی که مربی تیم‌ملی امید بودم از من خواست کمکش کنم و به صورت قرضی به تیم استقلال آمدم و بر حسب وظیفه تو ۸ بازی کمکش کردم و بعد برگشتم سر تمرین تیم امید ایران و وقتی آقای کرانچار فقید قراردادش را با تیم امید فسخ کرد من ایشان را  به آقای استیلی معرفی کردم و گفتم مربی جوان و آینده داری است. ایشان (حمید استیلی) از شما (فرهاد مجیدی) دعوت کردند برای سرمربیگری تیم امید و حتی در انتخاب بازیکنانی مثل نادر محمدی بازیکن پیکان که یک پدیده در بازی های لیگ برتر به حساب می آید با من جنگیدی و او را خط زدی و کار را به طور کل از من‌گرفتی و حرفی نزدم. منی که در زمان کرانچار و بازی های مقدماتی بیشتر کارهای فنی تیم امید را انجام می دادم و در نهایت مسائلی باعث شد با تیم امید و آقای استیلی همکاری نکنید. من هم بر حسب معرفی شما و دوستی از تیم امید ایران استعفا دادم  و شما دوباره به استقلال برگشتید و حتی یک تماس با من نگرفتید. به خوبی می دانید من یکسال و اندی نتوانستم با تیمی قرارداد منعقد کنم و به رسم دوستی بسیاری از  افراد من را سرزنش کردند ولی  حرفی نزدم، سکوت کردم و صبر کردم و حتی از فرهاد مجیدی بارها در برابر مخالفانش حمایت کردم و مورد ناسزا گویی بسیاری از افراد قرارگرفتم و امسال با خواسته شما دوباره به تیم برگشتم ولی متاسفانه کارهای عجیب و غریبی از فرهاد دیدم و جدا تحمل کردم چه در بحث مسائل فنی و چه روی نیمکت.

فرشاد ماجدی صحبت هایش را خطاب به فرهاد مجیدی این چنین ادامه داد: رفتارهای او نسبت به من دردناک بود و در عربستان به من تهمت زدند که ارنج تیم را پخش کردم! و بعد مشخص شد که اشتباه کرده واطرافیان خط اشتباه به ایشان دادند. به خاطر غرور بیش از حد سرسری از این‌مسئله رد شدی زمانی که بسیار ناراحت بودم از این تهمتی که به من زده شد. سر تمرین حتی تشویق بازیکنان را توسط من ممنوع کردی و گفتی صحبت نکنم و بلند حرف نزنم و حتی ارتباط کمی با بازیکنان داشته باشم. دلیلش رو هنوز نفهمیدم و دو بار دیر رسیدن سر تمرین را به مدت ۱۵ دقیقه تو بوق و کرنا کردی. در صورتی که من از ۲ فروردین همیشه ۱ ساعت قبل شروع تمرین در محل تمرین حاضر بودم. رفتارهای بد و بی مورد شما  نسبت به منی که رفاقت رو بیشتر از هر چیزی در زندگی خودم قبول دارم باعث جدایی من شد. در شبی که من به جای سرپرست تیم در جلسه هماهنگی شب قبل بازی در اراک شرکت و دو ساعت با داور یگان ویژه و... صحبت کردم که در دایره وظایف من نبوده و نیست.

کادر فنی استقلال,فرهادمجیدی

در همان شب که مورد ضرب و شتم تماشاگرنماهای اراکی قرار گرفتید و دق و دلی آنها را سر من که ساعت ۱ نصف شب در اتاقم خواب بودم و با داد و بیداد که چرا نیامدی پایین، ما را زدند و تو خواب بودی و دیگر از بعد بازی سر تمرین نیا و من هم به علت برخورد بی دلیل و ناجوانمردانه شما همان شب عطای حضور در استقلال را به لقایش بخشیدم و به تهران بازگشتم. حالا این اصول شماست که بعد رفتنم فن پیج های شما من را به عنوان کسی که به خاطر پول تیم را ترک کردم یا به خاطر تیم ملی ترک کردم ‌مورد ناسزا قرار دهند و به خانواده من فحش دهند و اخبار دروغ را منتشر دهند که من را خاطی و گناهکار جلوه دهند. نه اینطور نیست من را همه بازیکنان  و مربیان می شناسند که حرف حق را درست می زنم و ترسی ندارم و متاسفم که اصول شما با تکبر شما یکی شده. من بر حسب رفاقت تحمل کردم اما وقتی مصاحبه می کنی و می گویی من به رفیقم اجازه ندادم بیاید بگذار دلیل و علتش را همه بدانند و این راهم بدانند که من از ۷۰۰ میلیون قرار دادم به خاطر حفظ شخصیتم گذشتم و به خاطر پول تیم را ترک نکردم و به خاطر رفتارهای مغرورانه و متکبرانه ات تیم را کنار گذاشتم و تو رسم رفاقت را نه با من و نه باکسی نخواهی دانست.

البته من را با دوستم آقای مرتضایی به عنوان آنالیزور خطاب کردی و این را همه می دانند که زمانی که شما فوتبال بازی می کردید من مدرک Aمربیگری خود را از کنفدراسیون آسیا گرفته بودم و مربی تیم‌ملی جوانان ایران بودم و تیم‌ملی نونهالان را در آسیا قهرمان کردم.

البته حق دارید این حرف های دروِغ را بزنید تا من را کوچک کنید اما بدانید دنیا گرده و انسان ها به هم احتیاج دارند و به هم خواهند رسید. برایت آرامش بسیار آرزومندم. به امید موفقیت تیم بزرگ استقلال.

  • 17
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • جمعه ۱۵ تیر
    جام ملت های اروپا
    پرتغال - فرانسه
    ۲۲:۳۰
  • شنبه ۱۶ تیر
    کوپا آمریکا
    ونزوئلا - کانادا
    ۰۴:۳۰
  • جی لیگ ژاپن
    گامبا اوزاکا - یوکوهاما مارینوس
    ۱۳:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    انگلیس - سوئیس
    ۱۹:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    هلند - ترکیه
    ۲۲:۳۰
  • یکشنبه ۱۷ تیر
    کوپا آمریکا
    کلمبیا - پاناما
    ۰۱:۳۰
  • کوپا آمریکا
    اروگوئه - برزیل
    ۰۴:۳۰
  • کوپا آمریکا
    -
    ۱۷:۳۰
  • دوشنبه ۱۸ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    هیوستون دینامو - لس آنجلس اف سی
    ۰۴:۰۰
  • لیگ MLS آمریکا
    لس آنجلس گلکسی - مینسوتا
    ۰۶:۰۰
ویژه سرپوش