پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۲۰:۱۶ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۵۱۸۰۸
سرپوش فوتبالی

رجبی: مددی رفیق بازی می کند و با هواداران لجبازی می کند/ فکری دنبال منافع خودش است

رضا رجبی,انقتاد رضا رجبی از مدیران استقلال
پیشکسوت باشگاه استقلال و تاج با انتقاد از اوضاع اسفناک مدیریتی این باشگاه، قاطعانه از فرهاد مجیدی حمایت کرد.

رضا رجبی پیشکسوت باشگاه استقلال و تاج در گفت‌وگویی با استقلال نیوز به تشریح مسائل روز این باشگاه پرداخت و ابراز امیدواری کرد با روی کار آمدن دولت جدید اوضاع نابسامان مدیریتی آبی پوشان شرایط مساعدتری پیدا کند.

در ادامه متن کامل صحبت‌های رضا رجبی را می‌خوانید:

* از شکست در فینال جام حذفی ناراحت شدم

تنها اشکال فینال جام حذفی این بود که مجیدی نباید به داریوش شجاعیان و فرشید اسماعیلی پنالتی می داد.

بالاخره برد و باخت جزیی از فوتبال است. به نظرم تیم در فینال بی انگیزه بود و نشانی از خواست قهرمانی در بازیکنان نبود. از اینکه فرهاد مجیدی با اینکه این همه فشار روی او بود و سختی های بسیاری را تحمل کرد اما نتوانست به جام قهرمانی برسد خیلی ناراحت شدم. دیدن عکس او و فرزندش بعد از بازی این ناراحتی را بیشتر کرد.

* محمود فکری دنبال منافع خودش است

نباید در این شرایط که هواداران ناراحتند نمک روی زخمشان بپاشیم. فوتبال ما امثال محمود فکری را می خواهد که تنها دنبال منافع خودشان هستند. من با این رزومه و تخصص فوتبالی ام بیرون نشستم به این خاطر که وارد این بازی ها نمی شوم.

محمد تقوی را هم شبکه های اجتماعی بزرگ کردند. ایشان به مملکت خودشان وفا نکردند شما می خواهید به استقلال وفادار باشند؟! اگر فوتبال روی تخته بود که امروز مجید صالح باید مربی تیم ملی می شد!

* احمد مددی با هواداران لجبازی دارد

از همان ابتدای فصل که آقای مددی به صورت غیر قانونی سرپرست باشگاه بود و بعد مدیرعامل شد با توجه به عقبه ای که از ایشان می شناسم، فقط  دنبال منافع و مقاصد خودش بود. این از انتخاب فریادشیران کاملا معلوم بود، می گویند: «از ناهار معلومه شام چیه»!

معلوم بود مددی دارد رفیق بازی می کند و با مردم و هواداران هم لجبازی دارد.

* نارضایتی ۳۵ میلیون جوان استقلالی برای حکومت هزینه ندارد؟

من یک بار به نهادهای امنیتی نامه نوشتم و گفتم وقتی آقای مددی ۳۵ میلیون جوان استقلالی را ناراضی کرده است چرا شما ورود نمی کنید؟

آیا این نارضایتی عمومی برای حکومت هزینه ندارد؟ چرا رسیدگی نمی کنید؟ مددی دارد کاری می کند که هواداران استقلال برا ی اعتراض به خیابان بیایند و این هم به اعتراضات دیگری که در کشور وجود دارد اضافه شود! آیا این اقدامات مددی برای حکومت هزینه ندارد؟

* فریادشیران بد نبود، چرا از مدیریت آکادمی اخراج شد؟

مددی هیچ اقدام مثبتی برای باشگاه انجام نداد و تنها گوش به فرمان علینژاد بود. وضعیت استقلال در زمان مدیریت او افتضاح بود. به عنوان مثال، اگر فریادشیران بد نبود، چرا او را از مدیریت آکادمی اخراج کرد؟ اگر همه اینها را کنار هم بگذاریم متوجه عمق فاجعه در باشگاه استقلال خواهیم شد. البته برای اخراج فریادشیران از آکادمی ۳۸۰ امضا جمع آوری کردیم.

* مجیدی با چنگ و دندان استقلال را حفظ کرد

مجیدی یک تنه قبول کرد این مسئولیت را به دوش بکشد و فشار زیادی را تحمل کرد. با پیگیری های او پول پاداش هایی که به بازیکنان داد تامین شد. در واقع ما در حال حاضر باشگاهی نداریم! ما فقط یک تیم فوتبال داریم که فرهاد مجیدی آن را با چنگ و دندان حفظ کرده است. برای استقلال بسیار زشت است که بگویند سرمربی تیم از دوستانش برای پاداش بازیکنان پول گرفت و مدیریت فقط نظاره گر این موضوع بود.

* مگر آن روزی که قرارداد بستید، در قراردادتان عنوان شد که باید ببازید!؟

می خواهم به نکته ای اشاره کنم که تا به حال کسی حرفی از آن نزده است، چرا بازیکنان استقلال همه دنبال گرفتن پاداش هستند؟ مگر شما آن روزی که قرارداد بستید، در قراردادتان عنوان شد که باید ببازید!؟ البته پاداش چیزی بدی نیست و بابت آن باید سپاسگزار بود اما جز وظایف مربی و باشگاه نیست چون وظیفه بازیکنان این است که برنده شوند.

متاسفانه چند نفر از بازیکنان تیم ما پول برایشان اولویت اول است و این هم به خاطر سو مدیریت آقای مددی است که همه چیز این باشگاه بهم ریخته است.

* همه و همه از فرهاد مجیدی به عنوان سرمربی تیم حمایت کنند

غیر از مسائل فنی و نتایج، دارند بنیاد باشگاه استقلال را نابود می کنند و ریشه آن را می زنند و شاید تا چند سال آینده با این شیوه دیگر ابهتی از این باشگاه باقی نماند. الان زمان آن است که همه و همه از فرهاد مجیدی به عنوان سرمربی تیم حمایت کنند.

من معتقدم که با روی کار آمدن دولت جدید، آقای فتح الله زاده، محمدحسین قریب و حتی سعیدآذری می توانند شرایط استقلال را بهتر کنند و این باشگاه را از این وضعیت نجات دهند. البته ترجیح من این است که مدیرعامل جدید از خانواده بزرگ استقلال باشد.

امیدوارم شرایط به گونه ای پیش برود که هم وحدت در باشگاه ایجاد شود و هم از فرهاد حمایت شود و مدیرعامل و هیات مدیره جدید از نظر دیپلماسی، اجتماعی و اقتصادی در باشگاه تغییرات ایجاد کنند و قدرت واقعی استقلال را به این تیم برگردانند.

* با سقف قرارداد برای بازیکنان مخالفم

من با سقف قرارداد برای بازیکنان مخالفم. اینکه تیمی ۲۰ میلیارد بابت یک بازیکن می دهد هم غلط است. در فوتبال ما هیچ بازیکنی ۲۰ میلیارد نمی ارزد. ما باید باشگاه ها را ارزش گذاری کنیم و یک قانونی باشد که مشخص کند هر باشگاه تا چه مقدار خاص می تواند در نقل و انتقالات هزینه کند تا تیم های دیگر هم توان رقابت داشته باشند. به عنوان مثال تیمی با رانت و لابی با وزیر و وزرا پول های آنچنانی می دهد، تیم های دیگر باید چه کار کنند؟ همین می شود که اکثر تیم های ما تقریبا ورشکسته اند و مربیان و بازیکنان قراردادهای خود را  کامل دریافت نکرده اند.

ما باید فوتبال را ارزش گذاری کنیم و بر مبنای آن اعلام شود هر تیم تا سقفی خاص می تواند برای خرید بازیکن هزینه کند. ممکن است یک تیم نصف این سقف تعیین شده را برای خرید یک بازیکن تراز اول هزینه کند و با باقیمانده چند بازیکن معمولی بگیرد.

به عنوان نمونه بارسلونا وقتی دید نمی تواند سقف تعیین شده برای خرید بازیکن را رعایت کند حاضر شد مسی را از دست بدهد اما قانون فیر پلی مالی را زیر پانگذارد.

* نهادهای نظارتی نظارت درستی روی قراردادهای ندارند

نهادهای نظارتی نظارت درستی روی قراردادهای باشگاه ها و مخصوصا باشگاه استقلال ندارند که مشخص نمی شود پول فروش امثال الهیار صیادمنش کجا خرج شد. اگر نهادهای نظارتی ورود کنند و مشخص شود سرنوشت این پول ها چه شد و به مردم اطلاع رسانی کنند دیگر شاهد چنین اتفاقاتی نخواهیم بود.

* چه کسی می خواهد به مهدی قایدی رضایتنامه بدهد؟

شما زمانی مهدی قایدی را ترانسفر می کنید که اوضاع باشگاه از نظر بازیکن و خرید بازیکنان جدید مساعد باشد. وقتی مهدی قایدی هنوز ۲ سال دیگر با باشگاه قرارداد دارد چطور به دوبی می رود تا مذاکره کند؟ چه کسی پشت این داستان است؟

چه کسی می خواهد به او رضایتنامه بدهد؟ وقتی فرهاد مجیدی خواهان نگه داشتن قایدی است چه کسی به او در این خصوص چراغ سبز نشان داده است؟

* از تیمسار خسروانی، شیخان و تیمسار اسدی رسیدیم به کجا!

بازی دوستانه استقلال و پیکان را از نزدیک دیدم و دلم به حال بی کسی استقلال سوخت. هیچکس دور و بر این تیم نبود و فرهاد تنهای تنها بود! شما نمی دانید این تیم چه ابهتی داشت. هیچ چشمداشتی از نظر مالی نداشتیم و اجازه نمی دادیم کسی به این پیراهن چپ نگاه کند. همه مقابل ما از پیش باخته بودند. از تیمسار خسروانی، شیخان و تیمسار اسدی رسیدیم به کجا!

* هیچکس به وضعیت پیشکسوتان رسیدگی نمی کند

هیچکس به وضعیت پیشکسوتان رسیدگی نمی کند. کمیته پیشکسوتان آقایان جباری، کشاورز و.. کاری از دستشان بر نمی آید. بارها به باشگاه پیشنهاد دادیم که فراخوان بدهد و پیشکسوتان را  دور هم جمع کند تا از بین آنها یک هیات مدیره تشکیل بدهیم و از دل آن یک کمیته فنی همسو با باشگاه تشکیل شود تا مدیرعامل نتواند هر کاری که دلش خواست انجام بدهد. البته یک مدیرعامل بزرگ حتما از این پیشنهاد استقبال می کند اما این مدیران عامل از انجام این کار واهمه و ترس دارند.

کمیته فنی قوی متشکل از پیشکسوتان هم می تواند به بار فنی تیم کمک کند و هم از نظر اقتصادی کمک حال باشگاه باشد.

* باید منتظر ماند تا ببینیم مدیرعامل جدید چه کسی خواهد شد

یکی از طرح ها و پیشنهادات این بود که صندوقی تشکیل و یک یا دو درصد از مبلغ قرارداد بازیکنان که بسیار هم ناچیز است به آن اختصاص داده شود تا به پیشکسوتان کمکی شود. در تمام دنیا این تعامل بین بازیکنان جوان و پیشکسوتان وجود دارد و این ها مکمل هم هستند. باید منتظر ماند تا ببینیم مدیرعامل جدید چه کسی خواهد شد تا انشالله طرح ها و پیشنهادات خود را بتوانیم عملی کنیم.

* سجادی اگر عاقل باشد خواسته هواداران استقلال را اعمال کند

از نظر من بهترین گزینه برای وزارت ورزش کیومرث هاشمی بود اما آقای سجادی هم چون از جنس ورزش است گزینه بدی نیست. وزیر ورزش باید کسی باشد از جنس ورزش.

آقای سجادی نارضایتی هواداران استقلال را می بیند و اگر عاقل باشد باید خواسته این هواداران را اعمال کند وگرنه این نارضایتی عمومی به ضرر او تمام خواهد شد.

  • 17
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۱۴ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    شارلوت - اینتر میامی
    ۰۳:۰۰
  • جمعه ۱۵ تیر
    کوپا آمریکا
    آرژانتین - اکوادور
    ۰۴:۳۰
ویژه سرپوش