پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۱۶:۴۰ - ۲۴ آبان ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۸۰۶۳۳۸
سرپوش فوتبالی

در استقلال می گفتند ۴ میلیون بده تا طلسمت را باطل کنیم

صحبت‌های باور نکردنی برهانی در مورد جادوگری در فوتبال!

آرش برهانی,اخبار فوتبال,خبرهای فوتبال,حواشی فوتبال
بهترین گلزن تاریخ باشگاه استقلال می گوید هرگز وصله اعتقاد به دعا نویسی به مجید جلالی نمی چسبد و قهرمانی پاس ارتباطی به جادوگری نداشته است.

آرش برهانی در گفت و گو با ورزش سه، صحبت های باور نکردنی در مورد جادوگری در فوتبال به زبان آورد که در ادامه آن را می خوانید:

 

صحبت های تو در برنامه نود حرف و حدیث های زیادی را به وجود آورده است و خیلی ها می گویند منظورت مجید جلالی بوده است.

از حرف های من سوء تفاهم به وجود آمد اصلا فکر نمی کردم صحبت های من را وصل کنند به آن  دوره که من در پاس بازی می کردم.  این صحبت ها کلی بود و من اصلا صحبتی در مورد پاس نکردم. نمی دانستم از صحبت های من به این شکل برداشت می شود.

 

ولی به هرحال شبیه حرف های تو را محسن بیاتی نیا و میثم منیعی هم به زبان آوردند.

چون بچه ها آن صحبت ها را کردند این چنین برداشت شد. وقتی گفتم شخصی اسم مادرهای ما را می پرسید اصلا مربوط به زمان پاس نمی شود. در آن سال ها نتایج خوبی گرفتیم و  دو سه سال مدعی بود. تیم ما بازیکنان خیلی خوبی داشت. محسن بیاتی نیا گفت ۳ مهاجم داشتیم ولی من می گویم ۵ مهاجم آماده داشتیم. من، رسول خطیبی، محسن بیاتی نیا، خداداد عزیزی،  بهرام اسماعیلی و بهنام ابوالقاسم پور مهاجمان تیم ما بودند.

 

یعنی کسی در تیم پاس اسم مادر تو را سوال نکرد؟

من خودم دوره ای که پاس بودم کسی اسم مادرم را سوال نکرد.  خداییش این حرف را  بار اول بود که می شنیدم. یک بار هم همچنین اتفاقی بود. فلسفه ۳ مهاجم هم مربوط به بازی با  استقلال می شود که پاس ۲ بر یک شکست خورد. 

 

من آن روزها در چند بازی آخر خوب بازی کرده بودم و وقتی نشستم بیرون رفتم از آقای جلالی سوال کردم که ایشان گفتند  اعتقادشان این است که در هر ۳۰ دقیقه یک مهاجم بازی کند. در بازی با استقلال  اهواز که ما قهرمان شدیم هم ۳۰ دقیقه اول  بهرام اسماعیلی بازی کرد و ۳۰ دقیقه دوم را محسن بیاتی نیا وارد زمین شد. چون من در همان ابتدای بازی ۲ گل زدم آقا مجید دیگر من را تعویض نکرد.

 

پس در چه زمانی این اتفاق که در برنامه تلویزیونی گفتی برایت رخ داد؟

۴-۵ سال پیش بود که این اتفاق افتاد که من هم اسم مادرم را اشتباه گفتم. گفتم این مسخره بازی ها چیست؟  آن بنده  خدا بعدها فهمید اسم مادرم را اشتباه  گفته ام.

 

یعنی این اتفاق زمانی افتاد که تو در استقلال بازی می کردی؟

بله درست است، من در آن زمان در استقلال بازی می کردم.

 

یعنی زمانی که امیرقلعه نویی در استقلال بود؟

مسبب این اتفاق ها که افتاد کسانی بودند که اطراف تیم حضور داشتند و  به قلعه نویی و سایر مربی ها ربطی نداشت. صمد مرفاوی، امیر قلعه نویی و پرویز مظلومی اصلا در جریان این مسائل نبودند و  دلیلم هم این است که من با آنها سال ها کار کرده ام. با امیرقلعه نویی سال ها کار کرده ام و  هیچ وقت چنین چیزهایی از او ندیده بودم.

 

آن فرد از طریق چه کسی کنار تیم آمده بود؟

کسانی بودند که داخل تیم بودند اما کارشان جادوگری نبود. شاید کسی گفته بود اسم مادر بچه ها را به من بده ولی خودش این کاره نبود. خودش مطمئنم  جادوگر نبود  چون دو سه بار مشکل ساز شد و در نهایت هم برای همیشه از کنار تیم رفت.

 

پس مساله جادوگری اصلا به دوره تو در پاس بر نمی گردد، درست است؟

من هرگز این موضوع را در پاس ندیدم. خیلی ناراحت شدم وقتی  برنامه نود را می دیدم. به دوستانم می گفتم این افراد  چه  می گویند؟  صحبت هایی که در این برنامه زده شد وحشتناک بود. حرف های میثم و محسن من را می ترساند و سوال من این است آیا خودشان این حرف ها را باور دارند؟  من اصلا نمی دانستم  صحبت هایی که انجام می دهم  این تبعات را داشته باشد. اصلا نباید فوتبال درگیر این قضایا بشود.

 

آیا در دوران فوتبالت کسی خاطره عجیبی در مورد جادوگری برای تو تعریف کرد؟

یکی از بچه های تیم سایپا می گفت رباط صلیبی پاره کرده بودم و  نمی توانستم راه بروم ولی سرمربی به من گفت باید با تیم به اردو بیایی. می گفتم فکر کردم می خواهد کنار تیم باشم ولی بعدا این بازیکن متوجه شده در ترکیب نامش قرار دارد. او می گفت به سرمربی گفته است پایش  درد می کند و حتی نمی تواند راه برود اما سرمرب تیم بوده گفته برو در زمین، مواظب خودت باش و چند دقیقه که از بازی بگذرد او را تعویض می کند. این بازیکن رفت توی زمین دقیقه ۱۸ گل زد و در دقیقه ۲۰ تعویض شد. من وقتی شنیدم با رباط پاره گل زده است شاخ در آوردم.

 

خودت هیچ وقت به دعا نویسی اعتقاد داشتی؟

من اصلا اعتقاد نداشتم. برای اولین بار سال ۸۵ که ناصر خان سرمربی استقلال بود،  نیم فصل یکی به من گفت کسی را می شناسد دعا می خواند و طلسم گل نزدن من را می شکند.  به من گفت ۴ میلیون باید بدهی و یک دعا می خواند و طلسم را باطل می کند.من گفتم  خب طلسم را باز کند به او پول می دهم.  هفته بعد به زمین رفتم و آن رابط به من گفت در این بازی راحت تر نبودی؟ گفت برایت دعا خوانده و من گفتم مثل قبل بودم. من را تهدید کرد که هزینه هایش را بدهم.  بعد از سه چهار بازی یک هم گل زدم و او می گفت کار دعا نویس بوده است.او می گفت چون پولش را نداده ام  از من ناراحت است که من اصلا رابطه ام را قطع کردم. در حالی که شاید خیلی ها اگر جای من بودند، می ترسیدند و این پول را می دادند.

 

از نظر تو می شود قهرمانی پاس در زمان مجید جلالی را به جادوگری ربط داد؟

اگر قهرمانی پاس با جادوگری بوده  چرا دیگر برای آقا مجید پیش نیامد؟ او بازیکنان خوبی آورد که ستاره های لیگ شدند. پاس را هم همایون خان شاهرخی ساخت و آقا مجید تیم را چند سال بعد قهرمان کرد. من سال ۸۰ به پاس آمدم؛ در آن زمان هر موقع سردار آجرلو می خواست حرف بزند روی تخته  می نوشت «قهرمانی»،  برنامه ریزی کردیم و ۲ سال بعد قهرمان شدیم. آنقدر در آن زمان به ما گفتند قهرمان که من فکر می کردم در تیم قهرمان بازی می کنم. ما یک سال با اختلاف یک امتیاز قهرمانی را از دست دادیم. خیلی این حرف ها بد است که قهرمانی آن تیم خوب را به جادوگری ربط بدهیم.

 

هیچ وقت در مورد تیم های دیگر این صحبت ها را نشنیده بودی؟

سالی که من با ناصر خان کار می کردم، یک  بنده خدای گفت با دو سه تا بازیکن پرسپولیس در ارتباط هست که دارند خوب کار می کنند و تیم را در جدول بالا برده اند.

 

از بازیکنان هم نسل تو کسی را می شناختی  که به جادوگری اعتقاد داشته باشد؟

نه واقعا ندیدم.

 

فرزام محمد علیها

 

 

  • 11
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • پنج شنبه ۱۴ تیر
    لیگ MLS آمریکا
    شارلوت - اینتر میامی
    ۰۳:۰۰
  • جمعه ۱۵ تیر
    کوپا آمریکا
    آرژانتین - اکوادور
    ۰۴:۳۰
ویژه سرپوش